Esimin önceki evliligini kiskaniyorum :-(

Kesinlikle abartıyorsunuz. Öylesine bir kiskanclik değil ki bu. Esinizin bin tane falsosu var yani.

Bende 2. kez evlendim; eşim bu yaptığınızın yüzde 10 nu yapsa boşardım çok net!Size de eşinize de yazık yahu,nedir geçmişiyle adamı rahat bırakmıyorsunuz?bitmiştir kardeşim bitmiş,aklına gelmiyordur bile sen hatırlatana dek!

Unutamam diye bir şey yok unutacaksınız ya da eşinizi yavaş yavaş kaybedeceksiniz. Birinden birisi seçim sizin. Eğer tek başına yapamıyorsunuz yardım almanızı tavsiye ederim. Terapi ile halledilemeyecek bir sorun değil.

Tamam boşanma da eşinin sana yaptıklarını nasıl unutacaksın ki?
Sizinki normal ikinci evlilik değil ki?
Adam ilk eşinin yüzüğünü sana takmış,bu saygısız adamı kaybetmemek için ne bu çaba?

bundan normal ne var boşanmış bir adamla evlenmişsiniz ister kabul edin ister etmeyin sizden önce onu sevdi onla evlendi onla gezdi onunla eğlendi onunla sevişti normal çünkü sizden önce yaşadı...siz sizden sonrasına bakacaksınız..sizi seviyor mu sizinle ilgileniyor mu geziyor mu yiyor mu içiyor mu ...en başta eşinizin ikinci evliliği olduğunu bile bile evlendiyseniz neden psikolojinizi bozuyorsunuz.

Okurken aklıma geldi
ilk eşimle 2 kere tatile gittiğimiz bir otele bizde 3-4 sene önce tatil amaclı gittik.
Daha önce gittimizi bile bile üstelik.
Bende 2. evliliğimi yaptım eşimin ilk evliliği
sanmıyorum ki böyle şeyler düşünsün.
Bir oğlum var adını ben koydum bir tane daha olursa adını koyacağım şey yine oglumun ıkızı olursa koyacagım ısım , oda duydu bunu bu sekılde hıc sorun etmedık ılla ortak hayaller olmak zorundamı

Olayı en güzel anlatan sizsiniz kendi adıma tș. ederim bende bile bir ışık yandı

Gercekten cok guzel bi bakis acisi.benim bile dusuncelerim degisti gercekten

evet Butterfly Deniz in yorumunu

hatirliyorum. cok begenmistim ve iyi gelmisti. tekrar tekrar okumam gerekli iyice beynime kazinsin diye. yoksa ben sürekli desip delmeye devam edicem. ikimizide üzücem ((  

insallah bu aksam eve geldigimizde küs durmaz benimle.  

bu eskileri tekrar tekrar ona sunup eziyet ediyorum, farkindayim. ama gelecegimizden de korkuyorum, hep eskide yaptigi hatalari benimle de yaparmi, aldatirmi korkusu var.

Niçin o kadını sürekli hayatının merkezinde tutuyosun ki ? Onu değerli yapan sensin şuanda eşin değil

Adam onu unutmuş seninle evlenmiş elbet güzel zamanları paylaştıkları olmuştur ama olmuş bitmiş sen varsın !

Tatil planını asla eşime bırakmadım sadece bölgeye birlikte karar verdik oteli tarihi hep ben seçtim . Eşinden fikir isteme sen ver fikri

Yüzük konusunda gerçekten büyük ayıp etmiş ama onun için demekki sadece parmajta durmadı gereken bişeymiş

Sen al bi çift yüzük olsun bitsin

Eşinin ben onu sevmedim sadece hoşlanmaydı dediğine inandın mı yoksa. Yapma arkadaşım insan sevmediği biriyle evlenir sevişir mi?? O anı kurtarmak için söylenen sözler bunlar. Evlilikte ne yaşanıyorsa onlarda yaşadı tabii ki. Ama sen neden bunları düşünüp de huzurunu kaçırıyorsun ki. Adamı da bunaltmışsın bak. Bi rahat ver Allah aşkına. Yoksa seninde sonun ilk eş gibi olacak

Erkekler nesnelere bizim kadar değer verip anlam yüklemiyor...
Eşimin eski kız arkadaşlarından gelen bazı hediyeleri hala kullandığını görünce anlamıştım bunu.
Alıp çöpe attım yokluklarını fark etmedi bile.
O yüzden umursamayın, ama yüzük olayı çok kötü olmuş gerçekten, bunu en odun erkek bile yapmamalı.
Üstüne de gitmeyin, evlenip boşanmış ve hayatının bir bölüümünü beraber yaşamış, ama ayrılmışlar sonuçta.

Ilk esinden ilgisizlik yuzunden ayrilan adamla evlenmekte buyuk cesaret.

Madem bu kadar hazmedemiyecektiniz niye evlendiniz? Hic evlenmemis adam mi kalmamisti piyasada.

Alyansları bozdurmayıp saklaması garip bence. Zaten takmayalım falan demiş yüZüğe önem veren birisi değil.

Bence sen al iki tane yüZük. Bak sana hediye aldım bunu beraber takıcaz ay ne de güzel yakıştı kocacığıma de bir şey demesine müsade etme takın beraber. Gerisini de salla gitsin. Düşündükçe düzeliyor mu yok? Öyleyse hayatını yaşaaa:)

İkinci eş olmasaydında bu sefer eşinin eski ilişkilerini araştırırdın muhtemelen,kiminle nereye gitmiş,kiminle ne kadar sürmüş,kime ne almış v.s. sende böyle bir potansiyel var...Yine kendine dertler bulur,eşine sürekli söylenir,boşanma aşamasına getirirdin adamı...Eline kadın eli değmemiş erkek günümüzde çok zor zira.
Önce silkelen bir kendine gel,şu yüzük mevzunu sil at kafandan.Olan olmuş yapmış bir eşşeklik anladık,bir daha bu konuyu asla ısıtıp ısıtıp sunma eşine.
Burdaki çoğu kadın, kocasının ilk aşkı değil,kocalarda bizim ilk aşkımız değil.Daha önce alınan hediyeler,gidilen yerler,paylaşılan anlar oldu... Velhasıl geçmiş geçmişte kaldı hepimiz her şeyi unuttuk.Her evlilikte geçmiş sorgulansa bir tane devam eden evlilik kalmazdı.
Şimdi eğer kocandan sıkılmışsan ve boşanmak istiyorsan aynen devam et doğru yoldasın.
Yok kocanı seviyorsan ve ayrılmak istemiyorsan kendine çeki düzen ver,gerekirse psikolojik destek al.
Bak burada sana iyi gelen yorumları kaydedip ara ara okuyabilirsinde

Ne kadar içiniz içinizi yese de en büyük hatanız bu konuyu dillendirmek.
Adama bunu anlatıp hatırlatıp durmayın gerçekten çok sıkıcı yani.

Merhem gibi gelen bir yazi. coook tesekkür ederim. Bu yaziyi da ara ara okuyacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…