- Konu Sahibi teyteyteyyy
En baştan çok büyük hatalar yapmışsın. Çalışıp kendi paranı kazanıyor olsaydın başına bunlar gelmeyecekti. Evlenir evlenmez çocuk yapmasaydın şimdi ayrılsam mı ayrılmasam mı diye düşünmeyecektin. Evliliğinizi oturtmadan, işinizi gücünüzü yoluna koymadan neden hemen çocuk derdine düşersiniz anlamıyorum.
Eşinin ailesi belli ki paragöz insanlar. Eşin de arada kalmış. Anne baba isteyince vermemek olmaz. O da haklı bi yerde. Sen de üstüne gidince sana patlamış muhtemelen. Biraz kal ailenin yanında, sonra oturur konuşursun eşinle öyle verirsin kararını.
Katiliyorum!
Konu sahibi, bence senin paran benim param ayrimindan cok daha farkli sorununuz.
Esini bunu tekrarlamasi hususunda elbette uyar, taviz verme,
fakat onun da verecek cevabi kalmayinca hatasini edepsizlikle bastirmaya calismis.
Simdi ailenizin evindeymissiniz. Muhtemelen esiniz gonlunuzu almayi basaracak.
Anladigim kadariyla evin saf cocugu esiniz, herkes yolmaya calisiyor...
Ona cocugunuzun ihtiyaclari oldugunu, gelecek icin para biriktirmeniz gerektigini, ailesinin hic geliri olmasa o ustlenmeden zaten sizin yardimci olmaya calisacaginizi fakat su durumda onlarin isteklerini karsilamaya calisirken cocugunuzun rizkina girdiklerini vs guzel bir dille anlatin.
Bir sans verin...
Baktiniz ayni sorunlar devam ediyor ve adam olmuyor o zaman dusunursunuz diger alternatifleri.
Esinizin ailesini de arayip yuzgoz olmamanizi tavsiye ederim.
Aksine mesafenizi koruyun ki sizden para istemeye cekinsinler.
Kavga etmeden konuyu uzatmadan kisa ve net yanitlar verin onlara. Edecekseniz de deli deliyi gorunce misali adam akilli haklarindan gelin ki sizin kolayca sinmeyeceginizi ve inatlasirsaniz elinizden bir suyu bile zor iceceklerini anlasinlar.
Son düzenleme: