ahahaha ne kadar iyimsersin en iyi ihtimal dediğin tahminde bile...Türk erkekleri berbattttttttt
Bakın cidden saydım okuyanlar için
Toplam erkek sayisi = 40M
Eli ayağı düzgün erkek sayısı = Tüm erkeklerin %20si = 8M
Bu erkeklerden ailenin ağzının içine bakmayanlar, birey olabilmiş olanlar = max 1 M (bura tamamen tahmini kendi tahmininiz koyabilirsiniz)
Kalan erkeklerden kaşı gözü oynamayanlar, tekeşli hayat sürenler, namuslu olanlar = 200.000
40 milyondan max 200.000 tane akli basinda erkek o da en iyi ihtimalle
Gidiyorum Baris Ozcan'in, Aliexpress'in kurucusunun, Elon Musk'in sirketlerini nasil buyuttuklerinin, kisisel gelisimlerinin ve gunluk rutinlerinin videolarini izliyorum, sonra bdv'ye bakiyorum "kocam kutuk icin ilcede dogum yapmami istiyor" konusunu okuyorumteee Allaaahim ya. Su ulkedeki adamlara da azicik akil fikir ihsan eyle yarebbim
Egosu tatmin olacak muhtemelenKonu hakkında bilgim yok ama bu forumda her gün değişik bir eş talebiyle karşılaşıyoruz. Ailesinin olduğu yer yazınca ne olacak acaba
Cografya kaderindir dedikleri bu isteSen uçmuşsun be kardeş, Elon Musk uzay kolonilerinin hayalini kuruyor, sen bu adamı anneciği istiyor diye gelini çanta gibi ordan oraya taşıtan elemanla karşılaştırıyorsun. Yok yani hayaller Mars kolonisi, hayatlar Çorum Yozgat Kırşehir sfdfsfdfdfdf
Adam karisini tasimak icin sinsice planlara harcadigi eforu paket tasima isine sarfetseydi belki nakliyede ilk uce oynayacakti ulkede bilinmez. Ama niyeyse bizim y kromozomun en buyuk girisim ayagi coin oldu ulkede. Pis vizyonsuzlarSen uçmuşsun be kardeş, Elon Musk uzay kolonilerinin hayalini kuruyor, sen bu adamı anneciği istiyor diye gelini çanta gibi ordan oraya taşıtan elemanla karşılaştırıyorsun. Yok yani hayaller Mars kolonisi, hayatlar Çorum Yozgat Kırşehir sfdfsfdfdfdf
Allah başka dert vermesin bacımArkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
Hiç bu açıdan dusunmemistim. Olabilir mi gerçekten ay? Kabus gibi...bence adamın asıl amacı bunu bahane ederek anasının evıne dogum ıcın yerlesmek
konu sahıbıne bunu demıs konu sahıbı kabul etmıs ya en basta tamam ıstedıgın ılceyı yazdırırız dıye
sen bana soz vermıstın sozunu tut baskısı yapıyor kadında dogum stresı rıskıne gırmek ıstemeyecek mecbur gıdıp orada kalacaklar
adam bence sinsi planı ıcın ıstıyor bu durumu
Kimlikte sizin yada onun dogum yeri yazınca ne farkediyor?Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Ya su asagidaki linkteki performansin aynisini Kaz kafalı anadolu çomarı için de uyarlasa biri hayrina keşke:
Kuru Götlü Bir Erkekle Birlikte Olmadan Önce Bilmeniz Gereken 19 Şey
Kuru göt... Sen neler çektirdin kadınlara çıkıp da ortaya konuşsalar keşke. Ah kuru göt ah, sen ne fenasın.amp.onedio.com
Kaz kafalı anadolu çomarı bir erkekle birlikte olmadan önce bilmeniz gerekenler:
* sizi ailesiyle ayni evde yasatmaya calisir.
* cocuga anasinin babasinin demode ismini koymaya cabalar.
* yemekleri anamgilde yiyelim diye tutturur.
* tatillerde hicligin ortasindaki mikindirik memleketine goturmeye calisir.
* balayina sungurludan arkadaslarini cagirir (bunu benim bi tanidigimin corumlu kocasi yapmisti.)
* ev mi alinacak emlak profesörü babasina danisir, don mu alinacak milano moda haftasinda gorev alacak kapasitedeki! anasina danisir.
* eltisini sizden cok sever ve üstün tutar.
* para yiyici bacisina gelince akan sulari durdurur.
* sizin erkek arkadasiniz olamaz kendi önüne gelen her dişiye yavşar.
* maaş kartinizi eline ister.
* çayını meyvesini ayagina ister.
* cocuguna babalik yapınca karısını rahat ettirdigini fark edip kendini enayi hisseder.
* el iyisidir karisi haric herkesin agzinin icine bakar.
* pis kokar bakimsizdir doğru düzgün yikanmaz. Ama kadin hamilelikte kilo mu aldi evi mi temizlemedi o ne bicim kadindir kendini salmistir.
* aldatiosa bu kesin kadinin sucudur. O da kadın midir.
Daha zibilyon tane sey yazılır da bu konudaki gibi absurd bi israr aklima gelmezdi ne yalan soyliyim. Daha da sasirmam dedigimde hep bi dangalak cikip sasirtio.
Bi de kiza sormadan çağırmış surpriz yapmış :)) 4 tane barzo ilkokul arkadaslariymis zaten orda kalmislar, bi gram ilerlememis 4 tane tip cikmis gelmis otele bunlarin yanlarinaYaaa çok iyisiniz
Mükemmel tespit.
Tespit gibi tespit
Balayına sungurludan arkadaş çağırmakbeni en çok bu parçaladi.
Bi de kiza sormadan çağırmış surpriz yapmış :)) 4 tane barzo ilkokul arkadaslariymis zaten orda kalmislar, bi gram ilerlememis 4 tane tip cikmis gelmis otele bunlarin yanlarina
Senin canin nerde dogum yapmak isterse orda yapcaksin .Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?