Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahahaha ne kadar iyimsersin en iyi ihtimal dediğin tahminde bile...
ben zaten bıraktım artık erkekleri, yeter sıkıldım.
zaten erkek düşkünü, flörtöz biri değildim, tanıdıkça ve saçma şeyler yaşadıkça, etraftan, yakın çevremden falan şahit olduklarım da eklenince yok ben iyice uzaklaştım.
zaten en son tee bilmem kaç sene önce gerçekten aşık olmuşum, bitmiş gitmiş.
sağda solda sosyal medyada vs ettikleri iltifatlar bile benim tek bir tüyümü hareket ettirmiyor.
bitmiş yani onlar bende
ha zekaya önem veren bir kadın olmasam bir şeyler daha farklı olurdu.
yok yani.
egom bile okşanmıyor.
artık beğendiğim tek erkek kedim, onu da evlat gibi severim zaten.
gencecik yaşımda love işlerine küstürdüler, artık tek dostum libidom arttığında yüzüne baktığım titreşimsel bazı cisimler

Gidiyorum Baris Ozcan'in, Aliexpress'in kurucusunun, Elon Musk'in sirketlerini nasil buyuttuklerinin, kisisel gelisimlerinin ve gunluk rutinlerinin videolarini izliyorum, sonra bdv'ye bakiyorum "kocam kutuk icin ilcede dogum yapmami istiyor" konusunu okuyorumteee Allaaahim ya. Su ulkedeki adamlara da azicik akil fikir ihsan eyle yarebbim

Sen uçmuşsun be kardeş, Elon Musk uzay kolonilerinin hayalini kuruyor, sen bu adamı anneciği istiyor diye gelini çanta gibi ordan oraya taşıtan elemanla karşılaştırıyorsun. Yok yani hayaller Mars kolonisi, hayatlar Çorum Yozgat Kırşehir sfdfsfdfdfdf

Cografya kaderindir dedikleri bu iste

Tuhaf bir istek olmus anlam veremedim.esinizin bahsettigi hastaneye de bakin belki kosullar dogum icin daha iyidir.

Adam karisini tasimak icin sinsice planlara harcadigi eforu paket tasima isine sarfetseydi belki nakliyede ilk uce oynayacakti ulkede bilinmez. Ama niyeyse bizim y kromozomun en buyuk girisim ayagi coin oldu ulkede. Pis vizyonsuzlar

Benene ben de Elon istirem

Allah başka dert vermesin bacım

Hiç bu açıdan dusunmemistim. Olabilir mi gerçekten ay? Kabus gibi...

Kimlikte sizin yada onun dogum yeri yazınca ne farkediyor?
Baba adında adamın adı yazıyor ,dogum yerini mi dert ettiniz

Ya su asagidaki linkteki performansin aynisini Kaz kafalı anadolu çomarı için de uyarlasa biri hayrina keşke:

Kaz kafalı anadolu çomarı bir erkekle birlikte olmadan önce bilmeniz gerekenler:

* sizi ailesiyle ayni evde yasatmaya calisir.
* cocuga anasinin babasinin demode ismini koymaya cabalar.
* yemekleri anamgilde yiyelim diye tutturur.
* tatillerde hicligin ortasindaki mikindirik memleketine goturmeye calisir.
* balayina sungurludan arkadaslarini cagirir (bunu benim bi tanidigimin corumlu kocasi yapmisti.)
* ev mi alinacak emlak profesörü babasina danisir, don mu alinacak milano moda haftasinda gorev alacak kapasitedeki! anasina danisir.
* eltisini sizden cok sever ve üstün tutar.
* para yiyici bacisina gelince akan sulari durdurur.
* sizin erkek arkadasiniz olamaz kendi önüne gelen her dişiye yavşar.
* maaş kartinizi eline ister.
* çayını meyvesini ayagina ister.
* cocuguna babalik yapınca karısını rahat ettirdigini fark edip kendini enayi hisseder.
* el iyisidir karisi haric herkesin agzinin icine bakar.
* pis kokar bakimsizdir doğru düzgün yikanmaz. Ama kadin hamilelikte kilo mu aldi evi mi temizlemedi o ne bicim kadindir kendini salmistir.
* aldatiosa bu kesin kadinin sucudur. O da kadın midir.

Daha zibilyon tane sey yazılır da bu konudaki gibi absurd bi israr aklima gelmezdi ne yalan soyliyim. Daha da sasirmam dedigimde hep bi dangalak cikip sasirtio.

Kimligi ilce nufus mudurlugunden cikartirsiniz ama bunun hic bir anlami yok.

Zaten söyledigimiz gibi dogum yeri kimlikte yazmiyor. Nufusta işleniyor ama kimlik (pandemi döneminde degismediyse) hastaneden alınan doğum belgesiyle cikartiliyor. Tarihi, yeri falan kafadan yazdiralim, öyle diyelim böyle yazsinlar mevzulari olmuyor. (belki hastaneye yetisemedim evde dogurdum bu ilcede dersiniz ama suan tüm sistemler bagli, tek tıkla muhtemelen hastane kaydinizi görüyorlardir, bir sekilde ortaya cikar bu gibi bi ise girismeyin derim.)

Ben suan hamileyim, nasil Fransa vatandasi yapsak cocuklari diye 40 takla attik, milyonlar dökerek ayarladik. Adam gercekten bu devirde ille de ilçem mi diyor hayır kütük zaten öyle de dogum yeri ister mars yazsin ister kars nedir yani

Yaaa çok iyisiniz
Mükemmel tespit.
Tespit gibi tespit

Balayına sungurludan arkadaş çağırmak beni en çok bu parçaladi.

Yaaa çok iyisiniz
Mükemmel tespit.
Tespit gibi tespit

Balayına sungurludan arkadaş çağırmak beni en çok bu parçaladi.
Bi de kiza sormadan çağırmış surpriz yapmış :)) 4 tane barzo ilkokul arkadaslariymis zaten orda kalmislar, bi gram ilerlememis 4 tane tip cikmis gelmis otele bunlarin yanlarina

Bi de kiza sormadan çağırmış surpriz yapmış :)) 4 tane barzo ilkokul arkadaslariymis zaten orda kalmislar, bi gram ilerlememis 4 tane tip cikmis gelmis otele bunlarin yanlarina

Surpriz mi
Kendi barzo arkadaslarinin karisina surpriz oldugunu mu düsünmüs.
Allahim sen aklima mukayyet ol

Senin canin nerde dogum yapmak isterse orda yapcaksin .
Ben nedir ya
Ama gercekten zamaninda tamam diyip gecistiremeseydin, Neyse araniz iyise zaten konusup hal edersin Bence.

Bari bu kadar istiyor araştırsa keşke. Kimlikte kendi yeri yazması için orda doğum yapmanıza gerek yok. Benim kızım doğduğunda bambaşka ikimizin memleketinden de uzak şehirde idik. Orası yazsin istemedik babanın memleketi de yazılıyormus orayı yazdırdık. Ananinki yazilmiyor tabii mantığa bak. Hoş yeni kimliklerde d. Yeri yazmıyor. Böyle yapın diye söylemiyorum. Normalde yapılan bir şey için ailemin orda doğur demesi saçma. Başka amacı var ya da bilmiyor

Bu istegi sakin ola ki kabul etmeyin.Çünkü asıri sacma.Küçük şehrin hastanesinin doktor sayisi da,imkanlari da sinirlidir.9 ay boyinca ayni doktora rutin olarak kontrole gidilir.Her defasinda hamile halinizle ilceye yol gidip ,kayinvalidenizde kalmayacaksiniz heralde.Öncelik sizin sagliginiz ve kolaylığınızdır.Gerisi hikayedir.Eşiniz buna saygı göstermek zorunda.Kararli olursaniz pes.edecektir.

İllerdeki hastaneler ilçelerdekinden daha iyi ve donanımlı saçma bir mesele için neden daha küçük bir yerdeki hastanede doğum yapasınız ki? Planladığınız yerden şaşmayın önemli olan sizin rahatınız hamile olan sizsiniz kocanız değil. Bir zahmet evrak/değişim/kimlik işini de o düşünsün siz doğuma odaklanın bir de bunun stresini yaşamayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…