- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
Aynısını babam yaptı. Hatta bir üst versiyonunu.Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
Doğurma istemiyorumYeni kimliklerde ne nüfusa bağlı olunan il ilçe, ne de doğum yeri yazmaması şoku eşinizi kaç gün idare eder?
bence adamın asıl amacı bunu bahane ederek anasının evıne dogum ıcın yerlesmekMemleketine bu denli aşık, ölümüne savunan, deliren, tapan insanlardan zerre hazzetmiyorum.
Şehri sevmek degil bu, "buralı desinler" çabası. Zaten kütük babasinin memleketi olacak. Ne saçma şey ya.
Benim bildigim dogdugu yerden başka bir yerde kaydedilebiliyor.
Ayrica bu adam ne saniyor ki? Düğmeye basinca rahim agzi açılıyor, bebek geliyor sanki.
Doğum baslayinca ilçeye mi gitmek mümkün olacak mi?
Ayrica Allah korusun bebekte sizde bir komplikasyon olursa, ozel hastane yeterli olabilecek mi? Çocuk yogun bakimi falan var mi?
YaaaaaEşiniz soy kütüğüyle dogum yerini karistiriyor olabilir mi? Esimin soy kütüğu istanbulun en eski semti guzel bir ilcesi, ama cocuk gaziosmanpaşa da doğacak diye üzülmüştüanlam verememiştim meğer o çocuk nerede doğarsa kütüğü de orası oluyor sanıyormuş söyleyince rahatladı
Şarkı güzelmiş ..nakaratı akılda kalıcıKlasik söylem ise ,
Bizim falanca hastanesinde tanıdık doktor var çok iyi istersen randevu alalım okey belki düşünülür
ama benim egom tavan ben kv ne istersen o olur modunda ise
ona bir parça armağan ediyorum dinlesin...
Burada önemli olan bebegin ve sizin saglıgınız ilçe yazacak diye bunu tehlikeye atmaya gerek var mı ki ilçe hastanesi dogum için istediginiz yeterlilikte ise olabilir de degilse hiç düşünmeden hayır diyin ama bi yandan kendi ailene yakın yerde dogurmak daha rahat ya sonuçta kv ile aynı rahatlık olur mu insanın kendi annesi gibi olmaz sanırım tabi ben dogrurken hiç kimse yanımda olmadı nasil bi fark var bilemem ama tahmini biri olacaksa bu kv den önce annem olsun isterdimArkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
Benimde soy kütüğüm İstanbul’un eski bir ilçesi, Doğum yerim Gaziosmanpaşa. Nedendir bilmem ama küçükken çok üzülürdüm. Neden benim de kuzenlerim gibi X ilçesi yazmıyor diyeEşiniz soy kütüğüyle dogum yerini karistiriyor olabilir mi? Esimin soy kütüğu istanbulun en eski semti guzel bir ilcesi, ama cocuk gaziosmanpaşa da doğacak diye üzülmüştüanlam verememiştim meğer o çocuk nerede doğarsa kütüğü de orası oluyor sanıyormuş söyleyince rahatladı
nereye gittiği belli o kanın onlardaBeyne yeterli kan gitmiyo bence
neden bu erkeklerde zerre kadar akıl yok mantık yok, hayatı nereleriyle yaşıyor acaba bunlar?
yani her birinden ayrı ayrı soğudum ne gereksiz, akılsız bir cinsiyettir bu yarabbim...
sen yınede turk erkegı berbat deme deTürk erkekleri berbattttttttt
Bakın cidden saydım okuyanlar için
Toplam erkek sayisi = 40M
Eli ayağı düzgün erkek sayısı = Tüm erkeklerin %20si = 8M
Bu erkeklerden ailenin ağzının içine bakmayanlar, birey olabilmiş olanlar = max 1 M (bura tamamen tahmini kendi tahmininiz koyabilirsiniz)
Kalan erkeklerden kaşı gözü oynamayanlar, tekeşli hayat sürenler, namuslu olanlar = 200.000
40 milyondan max 200.000 tane akli basinda erkek o da en iyi ihtimalle
sen yınede turk erkegı berbat deme de
genel olarak erkeklerde bır sıkıntı var dunya genelınde
Bunun da yarısı reşit değildirTürk erkekleri berbattttttttt
Bakın cidden saydım okuyanlar için
Toplam erkek sayisi = 40M
Eli ayağı düzgün erkek sayısı = Tüm erkeklerin %20si = 8M
Bu erkeklerden ailenin ağzının içine bakmayanlar, birey olabilmiş olanlar = max 1 M (bura tamamen tahmini kendi tahmininiz koyabilirsiniz)
Kalan erkeklerden kaşı gözü oynamayanlar, tekeşli hayat sürenler, namuslu olanlar = 200.000
40 milyondan max 200.000 tane akli basinda erkek o da en iyi ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?