Eşimin saçma sapan diretmelerinden yoruldum haksız mıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynısını babam yaptı. Hatta bir üst versiyonunu.

Kız kardeşim merkezde doğdu. Birlikte karar vererek ismini Esra koyduk. Kıza 6 ay boyunca Esra dedik. Biz çok kardeşli bir aileyiz. Kimliklerimizin hepsi babamda durur. Bir hastalık falan olduğunda ya da acil bir durum olduğunda kimlik aramayalım diye. Bir gün kız kardeşim hastalandı. Babam evde değil. Annem kimliği ararken kız kardeşimin isminin kimlikte berfin olduğunu ve doğum yerinin de babamın doğduğu ilçe olduğunu görmüş. Babam Kafasına göre gidip kimlik çıkarmış. Evde kıyamet kopmuştu. Biz de kızda isim karmaşası olmasın diye o günden sonra mecburen berfin ismiyle çağırdık. ( Dediğim olay 19 yıl önce olmuştu)

Yani şu an durum nasıl bilmiyorum ama merkezde bir hastanede doğum olmasına rağmen doğum yerine o ilin ilçesi yazılabilmiş.

Memleketine bu denli aşık, ölümüne savunan, deliren, tapan insanlardan zerre hazzetmiyorum.

Şehri sevmek degil bu, "buralı desinler" çabası. Zaten kütük babasinin memleketi olacak. Ne saçma şey ya.

Benim bildigim dogdugu yerden başka bir yerde kaydedilebiliyor.

Ayrica bu adam ne saniyor ki? Düğmeye basinca rahim agzi açılıyor, bebek geliyor sanki.

Doğum baslayinca ilçeye mi gitmek mümkün olacak mi?

Ayrica Allah korusun bebekte sizde bir komplikasyon olursa, ozel hastane yeterli olabilecek mi? Çocuk yogun bakimi falan var mi?

bence adamın asıl amacı bunu bahane ederek anasının evıne dogum ıcın yerlesmek
konu sahıbıne bunu demıs konu sahıbı kabul etmıs ya en basta tamam ıstedıgın ılceyı yazdırırız dıye
sen bana soz vermıstın sozunu tut baskısı yapıyor kadında dogum stresı rıskıne gırmek ıstemeyecek mecbur gıdıp orada kalacaklar

adam bence sinsi planı ıcın ıstıyor bu durumu

Eşiniz soy kütüğüyle dogum yerini karistiriyor olabilir mi? Esimin soy kütüğu istanbulun en eski semti guzel bir ilcesi, ama cocuk gaziosmanpaşa da doğacak diye üzülmüştü anlam verememiştim meğer o çocuk nerede doğarsa kütüğü de orası oluyor sanıyormuş söyleyince rahatladı

Yaaaaa

Madem bu kadar ilçesinin aşığı niye İl merkezinde yaşıyor ki? Gitsin o ilçede iş bulsun ,ev kursun Sorsana eşine annesi hastalansa ..ameliyat gerekse "annemi ilçemin hastahanesinde tedavi ettirelim mi diyor ...yoksa il merkezindeki daha geniş kapsamlı bir hastahanede doktor arayışına mı giriyorlar?

Burada önemli olan bebegin ve sizin saglıgınız ilçe yazacak diye bunu tehlikeye atmaya gerek var mı ki ilçe hastanesi dogum için istediginiz yeterlilikte ise olabilir de degilse hiç düşünmeden hayır diyin ama bi yandan kendi ailene yakın yerde dogurmak daha rahat ya sonuçta kv ile aynı rahatlık olur mu insanın kendi annesi gibi olmaz sanırım tabi ben dogrurken hiç kimse yanımda olmadı nasil bi fark var bilemem ama tahmini biri olacaksa bu kv den önce annem olsun isterdim

Benimde soy kütüğüm İstanbul’un eski bir ilçesi, Doğum yerim Gaziosmanpaşa. Nedendir bilmem ama küçükken çok üzülürdüm. Neden benim de kuzenlerim gibi X ilçesi yazmıyor diye

neden bu erkeklerde zerre kadar akıl yok mantık yok, hayatı nereleriyle yaşıyor acaba bunlar?
yani her birinden ayrı ayrı soğudum ne gereksiz, akılsız bir cinsiyettir bu yarabbim...

Türk erkekleri berbattttttttt

Bakın cidden saydım okuyanlar için

Toplam erkek sayisi = 40M
Eli ayağı düzgün erkek sayısı = Tüm erkeklerin %20si = 8M
Bu erkeklerden ailenin ağzının içine bakmayanlar, birey olabilmiş olanlar = max 1 M (bura tamamen tahmini kendi tahmininiz koyabilirsiniz)
Kalan erkeklerden kaşı gözü oynamayanlar, tekeşli hayat sürenler, namuslu olanlar = 200.000

40 milyondan max 200.000 tane akli basinda erkek o da en iyi ihtimalle

sen yınede turk erkegı berbat deme de

genel olarak erkeklerde bır sıkıntı var dunya genelınde

sen yınede turk erkegı berbat deme de

genel olarak erkeklerde bır sıkıntı var dunya genelınde

Ona zaten katılıyorum, anasının danasının ağzına bakmayan Avrupalılarda da acaiplikler çıkabiliyor. Amerikalıların kafa zaten milyon genel olarakGeriye bir tek Caponlar, Çinliler ve Afrikalı zinciler kalıyor. Caponları geçiyorum malum sebeplerden, Çinliler yarasa ısırdı, Afrikalılar açlık susuzluk içinde yaşıyor .... gerçekten milyarlık dünyada işe yarar erkek yok

Bunun da yarısı reşit değildir

Kaz kafalı adam en kötüsü ya. Aldatandan fln daha beter yemin ediorum insanin burnunu poka sokar çünkü devamli. Insan eşini ileri götürmeli bunlar geriye götürme derdinde. Yani merkezde dogurma imkani varken kim mahrumiyet bölgesine sürüklemek ister eşini bu kaz kafali erkeklerden baska acaba ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…