Mesela bende şu saçmalığı anlamiyorum ben eşimle evleniyorum kütüğün niye ona geçiyor sanki anam babam hadi benim çok değişmedi rizeliydim rizeli kalmaya devam ettim şükürEşiniz soy kütüğüyle dogum yerini karistiriyor olabilir mi? Esimin soy kütüğu istanbulun en eski semti guzel bir ilcesi, ama cocuk gaziosmanpaşa da doğacak diye üzülmüştüanlam verememiştim meğer o çocuk nerede doğarsa kütüğü de orası oluyor sanıyormuş söyleyince rahatladı
Orda demek istediği bence bunları tercih eden kadınlar olduğu sürece bu erkekler bu kafalar değişmiyecek kimse bu tarz adamları beğenmese kabul etmese değişmek zorunda kalacaklardoğru düzgün erkek sayısının bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olması konusunda sorun kimde peki?
evet bu erkekleri seçen kadınlar da sorunsuz değil ama kaç tane düzgün erkek var muamma.
erkeklerimiz berbat bunu kabul etmek lazım.
kadın sitesinde erkek korumacılığı yapmanın anlamı yok.
çoğunluk diye bir gerçek var maalesef.
seçim yapma ve değer bilme konusuna katılıyorum ama erkekler sorunlu olmasaydı kadın cinayetleri gibi kara bir leke olmazdı hayatımızda.
katledilen bir kadın için de katili sevgilisi çıktığında, eh böyle birini seçerse ölür tabii gibi yorumlar yapılıyor, şahit oluyorum.
doğruluk payı yok değil zira adamın tipe bakıyorum ben sokakta görsem yolumu değiştiririm, korkarım, belli ne olduğu.
ama geçenlerde gencecik bir kız tanımadığı bir erkek tarafından kılıçla katledildi mesela.
sorun bal gibi de erkeklerde, hem de her konuda.
orası öyle zaten yorumumda da belirttim ama kadınlar bu kafaya katlanmıyor diye kendini değiştirecek erkek sayısının pek az olduğunu düşünüyorum maalesef. benim erkek cinsiyetimden hiç umudum kalmadı kimse kusura bakmasın. buradaki anneleri tenzih ederim.Orda demek istediği bence bunları tercih eden kadınlar olduğu sürece bu erkekler bu kafalar değişmiyecek kimse bu tarz adamları beğenmese kabul etmese değişmek zorunda kalacaklar
bence o tarz kadınlarda ben bunu adam eder yola getirir değiştiririm düşüncesi var. öyle birini sahiden az buçuk değiştirebilen kadın kendini başarılı sayıyor. adam ettim falan diyor. aslında olmamış meyveyi yiyip aa bunun tadı kötü diyen kendisi :)böyle yetişkin olamayan erkekler özellikle genç kadınlara cazip geliyor heralde çünkü aklı başında birisi boş vaatlerde yada umut satmaz tabi karşısındaki kişiyi manipüle etmek istemiyorsa ama bu yetişkin olamamışlar iyi umut satar birde karşısındakinden kendini üstün gördüğü için bu da bazı kadınların hoşuna gidebiliyor. gerçi tencere tava misali toplumun kalitesi zaten belli bu cinsiyetten bağımsız
Eşiniz çok saçmaArkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
Gitgide kötüleşiyor zaten hani bi tarafları düzelse başka huyları çıkıyor mesela şimdi karısının parasına çöken erkek dolu etraforası öyle zaten yorumumda da belirttim ama kadınlar bu kafaya katlanmıyor diye kendini değiştirecek erkek sayısının pek az olduğunu düşünüyorum maalesef. benim erkek cinsiyetimden hiç umudum kalmadı kimse kusura bakmasın. buradaki anneleri tenzih ederim.
evet bir de şey var, mesela kendi kendine çoğu şeyi halledebilen bir kadınsan zerre sorumluluk almıyorlar, ellerini eteklerini çekiyorlar her şeyden. aklıma şu muhabbet geliyor, o kavanoz kapağını açmasına izin verGitgide kötüleşiyor zaten hani bi tarafları düzelse başka huyları çıkıyor mesela şimdi karısının parasına çöken erkek dolu etrafkonuları okudukça çok şasırıyorum hiç görmediğim tarzda herifler
Bu kadar luzumsuz bi iste duymadım daha önce kusura bakmayın. Nedenini sordunuz mu sebebi neymiş merak ettim.Arkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
Aaa o kavanoz kapağı actırmayan gadın benevet bir de şey var, mesela kendi kendine çoğu şeyi halledebilen bir kadınsan zerre sorumluluk almıyorlar, ellerini eteklerini çekiyorlar her şeyden. aklıma şu muhabbet geliyor, o kavanoz kapağını açmasına izin vergerçekten öyle, buna izin vermeyip yok hayatım ben hallederim dediğin anda hayatında süs bebeği gibi takılmaya başlıyorlar maşallah. sonra bi bakmışsın adam zor gününde yanında değil. bi bakmışsın gece vakti eve neyle, nasıl gittiğin umurunda değil. bi derdin mi var, halledersin nasıl olsa adam yok piyasada. o seviyeye getiriyor bazıları. çözemiyorum, ne alaka... illa ezilip büzülmemiz, onlara muhtaç olmamız mı lazım? ben kendi paramı kazanır kendi yolumu çizer, her şeyin üstesinden gelirim. ama hayatımda sevdiğim, değer verdiğim, sevgi paylaşmak istediğim biri olursa bunları daha güzel yaparım. bunu anlayamıyorlar.
evet aslında bizim gibi her şeyi halledebilen kadınlara gizli gizli hayranlık duyar ama cips paketi açamayan süs bebekleriyle sevgili olurlarAaa o kavanoz kapağı actırmayan gadın benve bütün erkek işlerini ben yaparim çunkü çok seviyorum tadilat tamirat lazım olunca ara beni ama mesela eşime ne desem yapar karakter meselesi heralde herseyi ben yapsamda hiç süs bitkisi gibi takılmaz tabi kafası hep rahattır erkek gibi karisi var napak dr ayşecik gibi cips paketini açamıyak mı hoş erkekler seviyor onları ya kendilerini güclü görüyorlar heralde erkekim ben bizde hala damacana taşiyalim
Mesela bende şu saçmalığı anlamiyorum ben eşimle evleniyorum kütüğün niye ona geçiyor sanki anam babam hadi benim çok değişmedi rizeliydim rizeli kalmaya devam ettim şükür
Ooo hemşerimOff ben bilmiyordum öyle bir şey.Evlendikten sonra görünce bozulmuştum biraz hala hoşuma gitmiyor.
Hayatimda görmediğim, benden çok alakasiz biyerde kayitli gorunuyorum.
Kaynanam da diyor sen artik karadenizli oldun. Yazmayla oluyor sanki.
Cidden gıcık bir şey
siz sanırım yurtdışında yaşıyordunuz, yabancı erkeklerde bu oranlar nasılTürk erkekleri berbattttttttt
Bakın cidden saydım okuyanlar için
Toplam erkek sayisi = 40M
Eli ayağı düzgün erkek sayısı = Tüm erkeklerin %20si = 8M
Bu erkeklerden ailenin ağzının içine bakmayanlar, birey olabilmiş olanlar = max 1 M (bura tamamen tahmini kendi tahmininiz koyabilirsiniz)
Kalan erkeklerden kaşı gözü oynamayanlar, tekeşli hayat sürenler, namuslu olanlar = 200.000
40 milyondan max 200.000 tane akli basinda erkek o da en iyi ihtimalle
Hastanenin yakın olanı makbuldur der geçerimArkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?