Ne kadar saçma düşünceler Allah ım. Doğum tarihini saatini de belirlesin bari. Sancım tutarsa senin ailenin memleketi olsun diye çocuğu içerde tutayım deyinArkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Güzel bir şehirde merkezde yaşıyoruz kendi ailemde aynı yerde yaşıyor.
Fakat eşimin ailesi aynı şehirde ilçe de yaşıyor.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Ailemin bulunduğu özel bir hastanede doğum yap.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
Acayip sinir stres oldum ne yapacağım bilemedim.
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
O zaman tamam diyip geçiştirmiştim açıkcası çok ciddi olacağını düşünmedim.
Yani isim vs takan duydum da bunu takanı ilk defa duyuyorumArkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
Sıkıntımız şu eşim derki çocuğum kimliğin de benim doğduğum yerin adı yazmasını istiyorum.
Böyle bir durum var mı kızlar ben merkezde doğum yapıp kimliği ilçede çıkartmazmıyım .
ki bunu bana daha hamile olmadan önce de demişti baştan söyleyeyim böyle olsun istiyorum diye,
neden bu erkeklerde zerre kadar akıl yok mantık yok, hayatı nereleriyle yaşıyor acaba bunlar?
yani her birinden ayrı ayrı soğudum ne gereksiz, akılsız bir cinsiyettir bu yarabbim...
Soylari kurusa aslinda keşke kadinlarimiz prim vermese şu zihniyetlere yalniz kalsalar hayatta da işte..Yav iste erkeklere gore soy babadan yurur
Cocuk soyunu kokunu bilecek
Hanedan soyu devam edecek kirma olamayacak
Uzgunum ama sadece ego tatmini
Üşenmedim baktim.. Yeni kimliklerde dogum yeri yazmıyor. Bir önemi yok yaniArkadaşlarım merhaba,
5 aylık hamileyim.
doğru düzgün erkek sayısının bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olması konusunda sorun kimde peki?Sorun erkeklerde değil ki, bu erkekleri seçen kadinlar. Aha diğer konuda erkek nasil küfür ediyor konu sahibin annesine, halen nişan atilmadi.
Toplumsal erkekten halen tek beklenti çalişmasi, iyi para getirmesi. Kadinlar kendi değerini bir bilse, bu tür erkeklerde azalir.
Sorun erkeklerde değil ki, bu erkekleri seçen kadinlar. Aha diğer konuda erkek nasil küfür ediyor konu sahibin annesine, halen nişan atilmadi.
Toplumsal erkekten halen tek beklenti çalişmasi, iyi para getirmesi. Kadinlar kendi değerini bir bilse, bu tür erkeklerde azalir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?