- 29 Ağustos 2014
- 5.644
- 17.998
- 448
- 33
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Hayattaki tek vasfı o muymus, yazık..
Kendileri nasıldılar acaba, kimse kimsenin kafasındaki kalıba uymak zorunda değil.+1.
Eski eşim ve ailesi sürekli bunu yapardı çıldırırdım. Ben niye herkese atlayan öpen gülen konuşan bir gelin değilmişim. Değilim kardeşim işte, sakin mütevazi biriyim, hanımefendi dediklerinden.
Neden degistirmeye calisiyorsunuz ki..??Merhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Canım hiç üzülme ablamın eşi yani eniştem uzman doktor olmasına rağmen soranlara hastanede çalışıyorum diye söyler...bekarken ben çok gülersin eniste hastanede necisin diye takilirdim evlendim eşim yüksek gemi inşaa mühendisi soranlara tersanede çalışıyorum diyor...demek ki bulduğum basima geldi...takma o kadar ha söylemiş ha söylememiş siz bilmiyor musunuz sinucta
Benim esimde böyle ama bu benim hoşuma gidiyor efendiliği mutevaziligi hatta arkadaş ortamindada akraba arasindada çok sevilip saygı duyulur siz nie rahatsiz oldunuz kiMerhaba hanımlar
Eşim iyi bir insan fakat aşırı saf lafı gediğine koyamayan biri ailede yeni damat şuan kendisiyle beraber bi damat daha var kendinden küçük bayramda gezmeler de hep denk geldik tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başarıyor benim ki ağzını açmıyır mesleğini soruyorlar gayet prestijli bir meslek yaptığı halde üstü kapalı ezile büzüle cevap veriyor sinir oldum yahu üzerine gittim tartıştık konu üzerinde fazla durmalı mıyım bilmiyorum bu huyunu nasıl aşar
Ya eziklik ya soğuklukMutevazilik ezilip buzulmek olarak gorulur oldu artik. Ben soranlara ogretmenim diyorum. Bazen kiziyorlar olur mu ogretim gorevlisi degil misin sen neden oyle demiyorsun diye ama nihayetinde ogretmenim iste . Bu da ezilip buzulmek deil bence cunku sadece ve sadece bir is. Benim hayatimin bir parcasi sadece.
Bir de benim gibi bazi insanlar spot isiklarini sevmez. Yani elimden bazi isler gelir ve iltifat alirsam bunlarin karsiliginda ne diyecegimi bilemem. Seviyorum elim yatkin demek ki deyip hemen konuyu degistiriyorum. Ama bunu ezikliklik olarak gorebileceklerini dusunmemistim. Demek ki oyle dusunenler olabilirmis. Tesekkur ederim gozumu actiniz.
Kompleks yapmıs olabilirim ama kibir ve kıskanclık yok sadece dolaylı yoldan demek yerine sorduklarında net bir şekilde cevap verebilir benim takıldığım oHayretler içinde okudum tartışma sebebinizi.
Resmen kıyas yapıp , üstüne de tartışmışsınız.
Kıskançlık, kibir , kompleks ne ararsan var konuda ama mütevazilik hor görülmüş , tezat değil mi ?
Düğünden sonra mi gördünüz eşinizi , illaki huyunu biliyordunuz.
Bugün ön planda olmadığınız için eleştirir yarın başka bir için. Sizin de huyunuz bu demek ki.
Bunu unutmayın, ne yaparsanız yapın iki katıla karşınıza çıkıyor. Zaman içerisinde eşiniz de öyle yapmaya / davranmaya başlıyor.
Söylemeden geçemeyeceğim ; el öptürmeye çalışmak samimi olma çabasından değil kibirden gelir.
Yaşı olup gayri ihtiyari uzatanlar neyse de 40 yaşındaki kişiyi dövesim gelir elini uzatirsa.
Kompleks yapmıs olabilirim ama kibir ve kıskanclık yok sadece dolaylı yoldan demek yerine sorduklarında net bir şekilde cevap verebilir benim takıldığım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?