Eşimin sorumsuz ailesi

Canım benim bende aynı dertten muzdaribim en azından senin eşin çalıştığının yarısını göndermiyor ailesine ben ne a diye biliyorum nede be naparsan yap diyip konuşmuyorum çünkü ben söylemekten o yapmaktan bitmedi 50 milyar borçla bakalım ne yapacak

çok iyi niyetlisin herkese rabbim senin gibi evlat versin
kinlenip kendini doldurupta uzak kalmamışsın ama
ailen yanlış yapıyor ozaman kendileri düşünmesi lazım tabi
1 değil 5 değil evladı kiradayken çok yanlış rabbim biran önce
yanlış düşündüklerini anlamasını nasip etsin sen isteyemezsin
he başka evlat olsa çoktan istemişti ama diyorum ya iyi niyetlisin
kaç kardeşsin bilmem ama mal bölümü yapsalar acaba kaçtane hakkın
var ona bakarsan dorğu diyosun ama kimse için huzur bozmaya gerek
yok sana dokunmayan yılan bin yaşasın.bende öyleyim valla evlendim hemen
ev aldım onu ödemekle geçiyor ömrüm kimseden de birşey beklemedim
kendime alışveriş yapmıyorum yeri geliyor borcum ödeyebilmek için.

Tahmin ettiğim için sormuştum zaten tam tahmin ettiğim gibi çıktı. Eğitimli insanlar bunu nasıl yapar aklım almıyor. Valla ben burda inanın çok üzüldüm. Ayrımcılık üzüyor beni. Hani tamam onlara da yapılmasa inanın hiç takılacak bir durum değil ama. Onlara yapılıp kız evlat kenara itilince sinirleniyorum ben. Bakalım hangi evlatlarına muhtaç olacaklar. Allah size yardım etsin en güzel evler sizin olsun

Kendi yuvanızı kendiniz idare edemeyecekseniz ne diye yuva kuruyorsunuz, kv para verdiği zaman da kv yuvama karışıyor dersiniz. Bir sürü iş var ama işi beğenmeyen çok. Çile çekiyorum diye oturarak değil çalışarak katkınız olur ancak

Pardon da nasıl çirkin bir düşüncedir bu? Bunu size kocanız yapsa kıyametler kopar. Oglan anası ve de görümce olunca işler çook değişiyo demek ki :)))

Belki o 3 aylık evlilikte kız psikolojik şiddetin dibini yaşadı. Belki fiziksel şiddet gördü. Aynı sekilde 4 yıllık evlilikte de. Kim boşanmak için evlenir? Boşanmak bu devirde bir kadın için ne kadar zor. Özellikle küçük yerlerde. Bunun da bi bedeli olmuş. Oh iyi de olmuş.

Çalış çabala, çocuk koca adam olsun evlensin sonra gelin hanım/damat bey hala destek beklesin.
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Herkes evini geçindirsin. Yıllarımı çalışarak geçireyim sonra rahat edip paramı yiyecekken hala çocuklar benden destek beklesin.
Valla ben ölmeden ne ev veririm nede para. (çooookkkk maddi sıkıntıda ise borç olarak veririm)
Koca koca insanlar lafa geldi mi hiç bir şeye laf söylemenize izin vermezler ama iş paraya gelince vay anam annesin babasın destek olacaksın.
Evine gitsen izinsiz mutfağa girip bir bardak su alsan surat edip laf edenlere ben neden para vereyim.
İşine gelince benim evliliğim, benim evim, benim kocişim/karım, işine gelince anne baba destek ol.
Nasıl her şey onlara aitse geçim derdi de karı kocaya aittir.

Ben gelinim de yalnız
Son cümlelerinle kanıtlamış oldun zaten ne pesinde olduğunu

Çocuğun beklese gene iyi gelinin damadın bekliyo o daha garip

Asıl sorun eşinizle olan iletişiminiz. Borcum var değil borcumuz var demeli eşiniz. Ve evlenmeden kredi çektiğini size söylemeliydi. Ya da siz öğrendiğiniz an işe girmeliydiniz. Ne kadarlık evlisiniz ne kadar zamandır iş arıyorsunuz bilmiyorum ama sizin evin içinde sen ben varken daha çiftlerin aileleri sorun yaratmış çok mu?

Ben gelinim de yalnız
Son cümlelerinle kanıtlamış oldun zaten ne pesinde olduğunu

Evet amacım evi aldırıp kocayı boşamak :))

Merak etme derdi para olan senin oglanı es geçer zaten :) sen de geline senede 1 gider 2 gün kalıp dönebilirsin ancak. Ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta di mi? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…