- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
gencligimiz kendi evimizi arabamizi almaya çalismakla geciyor zaten. Yaslaninca da mi rahat etmeyelim? O zaman da oglan icin sıkıntiya girip, hayatini o sekilde mi tamamlasin insanlar... Zor valla Allah iyilerle karsilastirsin...kız ana babası da ana baba ama değil mi
maneviyat olunca kız ailesi el üstünde tutulsun ama maddiyat mesele olunca erkek ailesi elini cebine atsın bu çifte standart
Eşimle omuz omuza verdik ödüyoruz hepsini, birbirimizi üzmüyoruz. Ama zoruma gidiyor bana bir nişan elbisesi, nikah elbisesi, bir bindallı alınmayıp da kızına torunlarına aldığı elbiseler. Yine de eşimle kırmıyoruz birbirimizi, ikimiz de çalıştığımız için paramız var gibi görüyorlar ama inan yol param kalmıyor bazen. Sen de eşini kırmamaya bak, iş bulmaya çalış, gün gelir devran döner canım Allah bizim de yüzümüze güler inşallah, bu borçlar da biter. Bütün arkadaşlarımın kolları bilezik dolu, ben düğünde iki saat takabildim onlar da uyduruktu zaten hiç fikrimi almadılar takı konusunda. Şu saatten sonra ne yapsalar boş. Allah eşlerimizle huzurumuzu bozmasın, ben onlardan bi şey beklemiyorum.