- Konu Sahibi umutsuzzluk
-
yeni üyelik , ilk konu , umarım sahtedir
bu tarz insanların nefes alıyor olduğunu bilmek dahi üzüyor çünkü insanı...
konuya cvp veren herkese teşekkürlernasıl ya
ben mi yanlış okudum
eşin sana birlikte olmak için adam ayarlayayım dedi şaka falan mı
nasıl bir koca nasıl eş bu adam
pes okkalı bi tokatı haketmiş
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. böyle bir şeyin lafımı olur?
kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? kalbim ve grurum kırık. derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. grurum çok incindi. bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?