eşimin sözleri beni yıktı

umutsuzzluk

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
26
0
16
İzmir
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. böyle bir şeyin lafımı olur?
kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? kalbim ve grurum kırık. derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. grurum çok incindi. bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?

bu ne demek ya, asla kabul edilecek bir şey değil, doğru düşünüyorsun,
hemen bir avukat bulup bu midesiz adama dava açın, maddi manevi ne varsa açın.

nasıl ya
ben mi yanlış okudum
eşin sana birlikte olmak için adam ayarlayayım dedi şaka falan mı
nasıl bir koca nasıl eş bu adam
pes okkalı bi tokatı haketmiş

yeni üyelik , ilk konu , umarım sahtedir

bu tarz insanların nefes alıyor olduğunu bilmek dahi üzüyor çünkü insanı...

Resmen kendi karısının pez.....gi olmayı teklif etmiş. Bu nasıl bir miğdedir. Boşanmaya zaten karar vermişsiniz ne mutlu size böyle sözlerin ardından
hala ara düzeltme isteğinde bulunsaydınız gittiğiniz terapistin hiçbir faydası olmamış derdim.
Manevi tazminat için de size önerim onunla konuşurken kayıt cihazı taşımanız. Hem boşanırken mahkemede boşanma sırasında hiç bir sorun çıkartamaz
hemde istediğinizi elde etmenize yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Böyle eşleri okudukça insan evlilikten soğuyor.
Allah size yardım etsin. Tez zamanda kurtulursunuz inşallah o insan müsveddesinden

Son düzenleme:
aman ALLAHIM !!! yahu bu fikri değil söylemek bi erkeğin aklına dahi getirmesi onu deli etmeliydi. nasıl iştir bu . hiç mi namus namarı yok bu adamın. ESTAĞFRULLAH... yok yok aklım almıyor,sığmıyor aklıma yani.kusura bakma muhakkat eşinin bi kaç tahtası eksiktir,normal bi insanın söyleyeceği şey değil

Senin psikolojik sorunların var mı bilemem ama...
Eşinin olduğu kesin.
Ayrıca ahlak ve evlilik kavramları da oldukça farklı algılıyor.
Boşanma süreci ve tazminat konusunda hukukçu arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
Ama bence o evde 5 dakika daha durma..
Böyle düşünebilen, konuşabilen bir adamın ne yapacağı hiç belli olmaz

şoktayım şuanda sana nası öle bi teklifte bulunabilirrrrr
kesinlikle manevi tazminat davası açmalısın adamdaki rahatlığa genişliğie bakk ://

ay o nası bi iğrençlik ya
ben olsam o saatten sonra suratına bile bakmam o adamın.
ne demek başkalarıyla olabilirsin
benim anladığın kendi başkalarıyla olacak zaten o zaman zarfında sen de olabilirsin umursamam diyo
boşa bu adamı ya hayret birşey
insanlarda ahlak kalmamış valla

gerçekçi olalım sımdı
- ya kendı aldatmasına canak tutmaya calısıyor
-yada kocanız sapık , heycanı kaybetmıs bır sekılde en onursuz sekılde alevlendırmeye calısıyor..

söz bittiği nokta ne yazıkki....
bu kadarına sapkınlık denir...
nasıl bi ahlak anlayışı var pessss...

nasıl ya
ben mi yanlış okudum
eşin sana birlikte olmak için adam ayarlayayım dedi şaka falan mı
nasıl bir koca nasıl eş bu adam
pes okkalı bi tokatı haketmiş
konuya cvp veren herkese teşekkürler
maalesef gerçek((
ben de eşimin bu sözlerinin şakadan ibareet olduğunu düşünmek istiyorum ama bunun şakası bile korkunç. bu sözleri söylemden önce bir kaç defa bana artık sen bazı ihtiyaçlarını benimle gidermiyorsun. yeni insanlarla tanışır, onlarla giderirsin artık o ihtiyaçlarını demişti. ben bana olta atıyorsun, beni denemek için söylüyorsun demiştim.öyle sandım ama bu sçzlerini birkaç kez yeniledi sonra da bu teklif geldi kendi inkar etsede bence sonderece ciddi ( benim mutsuzluğum cinsellik değilki. nasıl bir aile anlayışı bu((

çok p...nklik yapmak istiyorsa bir pavyonla anlaşsın orada kadın pazarlasın midem bulandı sapık bu adam yaknda sana grup seks de teklif eder aşağılık mikrop

yeni konu yeni üye..dikkatli olalım :)

yine de gerçekmiş gibi yorum yapayım; tek kelimeyle midem bulandı..

günümüz çağının modern erkeği!!

aklını yitirmiş kocan yada ahlak gurur denen erdemlerden nasibini almamış
boşan bir an önce kurtul bu adamdan hoş adam demek bile gelmiyor içimden
ayrıca yerinde olsam ya o evden giderim yada onu eve almam

Ben böylelerine erkek demiyorum erkekliğine tükrm senn pislik
Brak canm boşver öyle bi adam için psikolojni nye bozuyrsn kendni nye üzüyorsn ayrıl neyi varsa iste donuna kadar al o midesizin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…