eşimin sözleri beni yıktı

eğer gerçeksen bu konu da gerçekse bu teklifini sana mesaj ya da mail yoluyla yapmasını sağla da elinde delil olsun ama sen mesaj atma mesela konuştuğunuzda sesini alamıyorum yazar mısın de yazsın sonra da daya tazminatı mahkemede de rezil olsun

Her konuya acaba buda sahtemidir diye yaklaşıyoruz. Aslında bizlerde haklıyız onca yorumlar yapılıyor. Sonra konu sahte çıkınca yorumlara zamana konu sahibine boş yere üzülmeye herşeye yazık oluyor.

Belki konu sahtedir gerçi konu içeriği şok edici olduğu bu kadar olmaz dedirttiği için sahte olabileceği düşünülüyor. Ama ya gerçekse burada bizlere içini döküp yardım bekleyen arkadaşa haksızlık yapılmış olacak.

Ben kendi açımdan sahteyse de gerçekse de en kısa zamanda kayıt cihazıyla kocanızın dediklerini kaydedip avukata öyle başvurun derim.

Anlatma biçiminiz bana tuaf geldi, yani kafam karışık ne demek yahu? açık ve net pislik bir durum, kaldırılamayacak bir durum ve siz çelişkidesiniz

Adam belki de ticaret yapmayı düşünüyo bile olablir Nasıl kafam karışık diyebiliyorsunuz hala?

Esiniz size resmen pazarlanmayi teklif etmis !!!

Bunu yaparken kendisini de p....k konumuna koydugunu da unutmus!!!

Hemen bosanin ve tazminat davasi acin.

bi erkek eşine bunları nasıl der ne günlere kaldık yarabbim.. çocugunuz varmı

Son düzenleme:

konu gerçek olsa konu sahibinin şu anda evini terk etmiş olması gerekirdi ama yok o kk de fikir almayı tercih ediyor

evet haklısınız. ben çelişkideyim çünkü bunca yıldır aynı yastığa başkoyduğum adamın ağzından bu sözleri duymak inanilacak gibi değil. bu mu benim evlendiğim, hayatıma ortak ettiğim adam? bunu şu ana kadar göremediğim için bana da yazıklar olsun

ABooo NEeee
Aman Allahim bunudami duyucaktim
Tovbe tovbe arkadasim senin esin kafayi yemis
Boyle bir seyin sakasi olmaz.
Ben tv'de off ne yakisikli adammis desem bile esim donup ciddi bir sekilde bakar bana
Seninki bide ayarlayim demis!!!!
Allahim sen benim aklimi koru

bak böylesi sapıktan herşey beklenir '' çekiniyorsan ben bulaym sana birini '2 diyorsa bulmuştur zaten birini ya arkadaşıdır muhtemelen. tutar bu adamı eve getirir sana bişey yapmasını sağlarsa ne yapacaksın canın da namusun da tehlikede. ailenin yanına git hemen.

böyle şeyler oluyor elbet geçenlerde intihar edip ölen tecavüzcü romancı da sevgilisine arkadaşıyla beraber tecavüz ve işkence etmişti

Allah korusun yarabbim böyle şeylerden!
Nasıl insanlar var hayatta.Allah göstermesin ama benim başıma gelse;onun ailesinide kendi ailemide hemen eve toplar,herkesi herşeyden haberdar eder,rezilliğini ortaya çıkarırdım.Ardındanda vakit kaybetmeden boşanma davası açardım.Eminim insanın aileside böyle bi durumda sonuna kadar arkasında olurdu.
Yazık ya.İnsan kocasınada güvenemiycekse kime güvenicek!!!

Konu gercek mi degil mi bilemem ama
boyle olaylar o kadar fazlaki

Daha bir kac ay once yasadigimiz ilde olan bir olayi anlatayim

Polis fuhus yapiliyor diye bir eve baskin yapiyor ,
evde 2 kadin 4 erkek var ,
kadinlar ayri odalarda ikisiyle birlikte olurken polisler geliyor ,
diger iki erkek de baska bir odada bekliyor ,
polis o diger iki kisiyi de sirasini bekleyen musteri saniyor

hepsini toplayip karakola goturuyorlar
ve ogreniliyor ki o baska odada bekleyen iki erkek kadinlarin esleri ...

Polis bile sok oluyor tabi ...

Yok daha neler diyesi geliyor insanin da var böyle hikayeler gercekten. Ben cocukken bizim komsumuz da öyleydi. Esini erkeklere resmen kiraliyordu. Kimse hosnut degildi bizim sokakta yasamalarindan...
Neyse konu sahibini daha fazla strese sokmayayim..
Sadece bunun sakasi bile olmaz diyorum. Sakaysa bile sinirlarini cok fazla asan bir saka.
Karar sizin...

ayyyyyy inanamıyorum varmış böyle yaa.. nasıl ürperdim anlatamam :26:

ne sapıtık adamlar bunlar böyle..

sizin yerinizde olsaydım hemen konu açmak yerine gidip boşanma dilekçemi verirdim..

Ruhum daraldı durumunu düşündüğüm zaman. Şu kk da her şey okuduk ama bir erkeğin karısına böyle bir teklifte bulunmasını ilk kez okuyorum. Nasıl bir erkektir ki… çok çok özür dilerim ama senin üstünden para kazanmayı mı düşünüyor. Bence hiç arkana bakmadan uzaklaşabildiğin süratle koşarak uzaklaş. Böyle koca olmaz olsun.

banlanmıcağımı bilsem birçok şey yazardım eşin için bu nasıl bi laftır yaa! Gerçekten çok kırıcı ve senin için çok üzücü zor bir süreç kesinlikle dediğin gibi davanı açmalısın maddi manevi ve bu süre zarfında o insandan da uzak dur

Eşinin gözünde zerre değerin olduğunu düşünmüyorum. İnsan gerektiğinde kıyafetini paylaşamıyor eşini paylaşmak ne demek! Aklıma da şu takıldı eşin eşcinsel ve suçluluk duygusunu kapamaya çalışıyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…