- Konu Sahibi umutsuzzluk
-
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. böyle bir şeyin lafımı olur?
kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? kalbim ve grurum kırık. derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. grurum çok incindi. bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
demek ki eşin kendini yetersiz hissediyor sen de dediğini yap belki kurtulur(!)evliliğin ....üyelik alıp böyle aptal saptal konularla milletle dalga geçtiğinizi zannedip zevk mi alıyorsunuz yazık size.....[/QUOT
kimseyle dalga geçtiğim yok. herkes gibi bende bu üyeliği birşeyler paylaşmak için açtım.
inanıp inanmamakta serbestsin
düşüncene saygı duyarım
walla bu ara o kadar çok oluyor ki böyle şeyler insanın inanası gelmiyor bi de yeni üyesin yeni üye olmasan neyse madem gerçek diyosun o evi terket boşanma davası aç eşin normal deil belli ki böyle evlilik olmaz böyle koca hiç olmazdemek ki eşin kendini yetersiz hissediyor sen de dediğini yap belki kurtulur(!)evliliğin ....üyelik alıp böyle aptal saptal konularla milletle dalga geçtiğinizi zannedip zevk mi alıyorsunuz yazık size.....[/QUOT
kimseyle dalga geçtiğim yok. herkes gibi bende bu üyeliği birşeyler paylaşmak için açtım.
inanıp inanmamakta serbestsin
düşüncene saygı duyarım
Anlatma biçiminiz bana tuaf geldi, yani kafam karışık ne demek yahu? açık ve net pislik bir durum, kaldırılamayacak bir durum ve siz çelişkidesiniz
Adam belki de ticaret yapmayı düşünüyo bile olablirNasıl kafam karışık diyebiliyorsunuz hala?
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. böyle bir şeyin lafımı olur?
kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? kalbim ve grurum kırık. derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. grurum çok incindi. bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
walla bu ara o kadar çok oluyor ki böyle şeyler insanın inanası gelmiyor bi de yeni üyesin yeni üye olmasan neyse madem gerçek diyosun o evi terket boşanma davası aç eşin normal deil belli ki böyle evlilik olmaz böyle koca hiç olmaz
gerçek dışıdeğil mi? o yüzden inanmadığınız için size hak veriyorum. desteğiniz için teşekkür ederim.
Allah herkese hayırlı eş versin.
umarım benim yaşadıkalrımı kimse yaşamaz
Konu gercek mi degil mi bilemem ama
boyle olaylar o kadar fazlaki
Daha bir kac ay once yasadigimiz ilde olan bir olayi anlatayim
Polis fuhus yapiliyor diye bir eve baskin yapiyor ,
evde 2 kadin 4 erkek var ,
kadinlar ayri odalarda ikisiyle birlikte olurken polisler geliyor ,
diger iki erkek de baska bir odada bekliyor ,
polis o diger iki kisiyi de sirasini bekleyen musteri saniyor
hepsini toplayip karakola goturuyorlar
ve ogreniliyor ki o baska odada bekleyen iki erkek kadinlarin esleri ...
Polis bile sok oluyor tabi ...
Konu gercek mi degil mi bilemem ama
boyle olaylar o kadar fazlaki
Daha bir kac ay once yasadigimiz ilde olan bir olayi anlatayim
Polis fuhus yapiliyor diye bir eve baskin yapiyor ,
evde 2 kadin 4 erkek var ,
kadinlar ayri odalarda ikisiyle birlikte olurken polisler geliyor ,
diger iki erkek de baska bir odada bekliyor ,
polis o diger iki kisiyi de sirasini bekleyen musteri saniyor
hepsini toplayip karakola goturuyorlar
ve ogreniliyor ki o baska odada bekleyen iki erkek kadinlarin esleri ...
Polis bile sok oluyor tabi ...
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. Ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. Bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. Ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
Cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. Oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. Sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. Bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. Senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. Sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. Benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. Böyle bir şeyin lafımı olur?
Kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. Yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. Böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? Kalbim ve grurum kırık. Derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. Grurum çok incindi. Bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. Artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?