- Konu Sahibi umutsuzzluk
-
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. böyle bir şeyin lafımı olur?
kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? kalbim ve grurum kırık. derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. grurum çok incindi. bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
konuya cvp veren herkese teşekkürler
maalesef gerçek((
ben de eşimin bu sözlerinin şakadan ibareet olduğunu düşünmek istiyorum ama bunun şakası bile korkunç. bu sözleri söylemden önce bir kaç defa bana artık sen bazı ihtiyaçlarını benimle gidermiyorsun. yeni insanlarla tanışır, onlarla giderirsin artık o ihtiyaçlarını demişti. ben bana olta atıyorsun, beni denemek için söylüyorsun demiştim.öyle sandım ama bu sçzlerini birkaç kez yeniledi sonra da bu teklif geldikendi inkar etsede bence sonderece ciddi ( benim mutsuzluğum cinsellik değilki. nasıl bir aile anlayışı bu ((
kocanın sözünü dinlemelisin bence
üyeliğin hayırlı olsun bu arada,aramıza hoşgeldin
Ben böylelerine erkek demiyorum erkekliğine tükrm senn pislik
Brak canm boşver öyle bi adam için psikolojni nye bozuyrsn kendni nye üzüyorsn ayrıl neyi varsa iste donuna kadar al o midesizin
şaka yapıyorsunuz sanırımkocanın sözünü dinlemelisin bence
üyeliğin hayırlı olsun bu arada,aramıza hoşgeldin
öyle yapacamyılarca evliliğimi yürütmek için elimden geleni yaptım aile kutsaldır dedim. bu insan için değmezmiş
şaka yapıyorsunuz sanırım
ben başkasınla olayım dese anlarım da,
bir kocanın karısına başkasıyla yat demesi kusura bakma gerçek değil hayal ürünü...
eline ne gececek burdaki yorumları okuyunca çok merak ediyorum.
bir süredir eşimle problemlerimiz vardı. ben de bir süre evliliğimizi objektif olarak değerlendirelim diye farklı şehirde yaşayan ailemin yanına gitmeyidüşündüğümü söyledim. bir kaç aydır cinsel birliktelik yaşamak istemiyordum. ama eşimi sevdiğim ve ayrılmak istemediğim için belki bu süre zarfında bir çözüm buluruz diye bir süre ayrı kalmayı önermiştim.
cevabı oldukça ilginç ve benim açmdan onur kırıcı oldu. oturup sorunları konuşmak ve beraber hareket etmek yerine bana kendisine haber vermek şartıyla istediğim insanla beraber olabileceğimi, bunun aldatma olmayacağını ve benim farklı şeylere ihtiyacım olabileceğimi söyledi. sadece cinsel anlamda kendisi bildiği sürece başkalarıyla olabilirmişim. bu şekilde belki evliğimiz kurtulabilirmiş. senin soyadını taşırken kesinlikle böyle birşey yapamam dediğimde ise cevabı daha kötü oldu. sen çekiniyorsan ben sana birini ayarlayabilirim dedi. benden ters cevap alınca bana birini ayarlama konusunda ciddi olmadığını laf olsun diye söylediğini söyledi. böyle bir şeyin lafımı olur?
kafam çok karışık hiç bir şeyine inanmıyorum onun. yılaardır evlilik terapistine gitmek konusunda ikna edemedim. böyle bir çözüm nasıl bir çözüm? kalbim ve grurum kırık. derdimi paylaşacak kimsem yok(
en nasıl bir insanla evlenmişim. grurum çok incindi. bir süredir psikolojik tedavi de görmekteyim. artık direk boşanmak ve bana bu teklifi yaptığı için manevi tazminat davası açmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim?
o zaman siz de yeni modernlik anlayışını benimseyenlerdisiniz. kocam gibiyok ciddiyim eşiniz gibi
o zaman siz de yeni modernlik anlayışını benimseyenlerdisiniz. kocam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?