eşimin sözleri beni yıktı

kocanın sözünü dinlemelisin bence

üyeliğin hayırlı olsun bu arada,aramıza hoşgeldin

Son düzenleme:

gerçek mi bu?

...............

ben başkasınla olayım dese anlarım da,
bir kocanın karısına başkasıyla yat demesi kusura bakma gerçek değil hayal ürünü...
eline ne gececek burdaki yorumları okuyunca çok merak ediyorum.

bu konunun bir benzerini daha açıp,konuşurken kaydetmeni öneririm. bir yerde bulunsun, lazım olur boşanma aşamasında...

boynuz yemeye bu kadar meraklı adamları da anlamıyorum, ruhu çürümüş böyle insanların...

tatlım o midesize eşim deme artık ! hayvandan eşmi olur ?

Ben böylelerine erkek demiyorum erkekliğine tükrm senn pislik
Brak canm boşver öyle bi adam için psikolojni nye bozuyrsn kendni nye üzüyorsn ayrıl neyi varsa iste donuna kadar al o midesizin

öyle yapacam yılarca evliliğimi yürütmek için elimden geleni yaptım aile kutsaldır dedim. bu insan için değmezmiş

kafanda yarattığın eşini gerçekte dinle belki işe yarar da buralarda oyalanmazsın !

Ciddi olamazsınız. İnanamıyorum.

Bu nasıl bir iğrençliktir, asla affı olamayan sözler ve teklifler.

Eşinizin sizi gerçekten sevdiğine, saydığına inanıyor musunuz? bu evliliği asla ama asla südürmeyin.

Ne midesiz bir eşiniz varmış.

Hey Allahım sen büyüksün, taş yağacak kafamıza.

itiraf sitelerinde çok gördüm, eşimin başka erkekle birlikte olmasını istiyorum ama bu konuyu ona nasıl açıcam bilmiyorum diyen ve ciddi ciddi tartışanları...

ama konunun sahte olma ihtimali de var hklısınız, bilemedim

öyle yapacam yılarca evliliğimi yürütmek için elimden geleni yaptım aile kutsaldır dedim. bu insan için değmezmiş

Neden her derdi sıkıntıyı kadınlar çekiyor ?
Evlenirsin ayrılırsın adın dula çıkar kötü gözle bakarlar çocukların olur çocukların için pisliklere katlanmak zorunda kalırsın çünkü ayrılsan ne ailen bakar nede başkası tipik türk kadının dramı herşeyi kadınlar çekiyor erkek ne yapsa erkek bu nasıl bir adalet ?
Çok şkür allah'ıma eşimden yana ailemden yna hiç bir sıkıntım yok allahda göstermesn ztn Allah bebeğmn yüzüne baksın..
Canım sende brak kurtul afedersnde adam sna resmen gel ben senn P..... yapm demiş karsnı kendi elnle başkasına yollamak ne dmek hiçmi aynı yastga baş koymadnz embesl adam !

ben başkasınla olayım dese anlarım da,
bir kocanın karısına başkasıyla yat demesi kusura bakma gerçek değil hayal ürünü...
eline ne gececek burdaki yorumları okuyunca çok merak ediyorum.

inanıp inanmamakta serbetsiniz. ama gerçek. keşke olasaydı.
gene de düşüncelerinize saygı duyarım

nasıl bır yol ızlıcegın bellı bosancaksın bole dıen adam olmaz kusura bakma da ne bıcım laf o yaa bole gerksız ınsanlar oldukca delı oluorum yaa allah ıslah etsın ıns ben senın yerınde olsam 1dk bıle durmam bosanırım bu lafı dıen adamdan ne hayır gelırkı

Tamam diye cevap verseydiniz eşiniz ne tepki verecekti çok merak ettim doğrusu. Şaka gibi ya

demek ki eşin kendini yetersiz hissediyor sen de dediğini yap belki kurtulur(!)evliliğin ....üyelik alıp böyle aptal saptal konularla milletle dalga geçtiğinizi zannedip zevk mi alıyorsunuz yazık size.....

o zaman siz de yeni modernlik anlayışını benimseyenlerdisiniz. kocam gibi

modernimdir o doğru

ama ahlaksız değilimdir

modernlikle ahlaksızlık ayrıca çoook farklı şeylerdir

neyse kocanız gibi bir insanla değil evli kalmak aynı havayı bile solumam ben,sizin kadar modern değilim belki ondandır

Çok çirkin!!! Adamlarda artık ne miğde var anlamıyorum. Galiba senin eşin çooook Seks hikayeleri okuyor.
Onun ayağı sağlam basmıyor arkadaşım. Eğer evliliğini bitirme kararı aldıysan, biran önce bu iğrenç adamdan boşan derim.
demekki sen her annenin yanına gittiğinde, bu aldatmak olmuyor, zaten yanımda değil diye başkalarıylamı birlikte oluyor.

iğrenc bu adama adam demem hiç kusura bakmayın!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…