Esimin sülalesi kafayı bana takmıs

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaslar belki buyuk dert degil, ama sinirlerim bozuldu yazmak istedim. Esimin sülalesi bana takmıs eltim, annesi hepsi, mesela ben yuruyus yapıyorum asagılayarak bakıyorlar hep kusuru mu arastırıyorlar eltim beni goruyor surat bes karıs yani burda anlatsam cok uzun surer. Kusuru mu arastırıyorlar dedim ya işte bizim bahçe var her tarafı cevrili kapalı Çocuklar oynuyor orda ben bu zamana kadar hic bırakmadım kızımı ama son zamanlarda hic durmuyor dışarı götürüyorum. Her gün saatlerce iceri girmek istemiyor eve geliyoruz aglama krizine giriyor eltim in kızıyla oynamak istiyor oda bırakmıyor neyse konuya geliyim esim bahçe ye bırak camdan bak dedi bende bahçenin kapısı nı kilitledim bıraktım ama 2 dakikada bir bağırıyorum kızım diye yanın da buyuk kızlar var biz bakıyoruz dediler ama ben yine de sürekli izledim etrafı kapalı yani neyse biraz once yuruyus e cıkmıstım esimin teyzesiy le karşılaştım Çocuğu ne yaptın dedi babasına bıraktım dedim sonra baba demesin mi sen Çocuğu dışarı bırakıp sahip cıkmıyorsun bakmıyorsun o an elim ayağım kesildi resmen hayatta bu zamana kadar hic tartısmadım bir an ben mi bakmıyorum bu lafı bana mı diyorsun dedim ilk defa sessiz kalmadım tartısmadım olmadı ama karsı cıktım bir an simdi de pişman oluyorum siz olsanız ne yapardınız ya bende insanlar beni yanlış tanır diye korku var sevmezler kotu bilirler diye ya uzundu den siddetli. Bas donmesi oldu yere yıgılıcaktım su an zor yazıyorum orum

Bir daha öyle derlerse çocuk benim istediğimi yaparım sanane de ayrıca böyle insanlar için baş dönmesi falan çok fazla hiç takmaya değmez.

Niye pişman oluyorsunuz? Ona neymiş? Özgüvenli olun biraz, gereken yerde seviyeli şekilde cevabınızı verin tabi.

Aynı durum bendede var canım. Acaba eşimin ailesi çevresine beni kotuluyormu nasıl biri biliyorlar beni diye. Ben kayinvalidemlere 3 günde gittiğim halde çevresine 20 günde geliyor olarak misafir sevmiyor olarak anlatıyorlar. Çevresinde bana karşı bakışlarından az çok anlıyorum. Halbuki öyle bir durum yok. Kendimi anlatma nasıl birisi olduğumu gösterme çabası eşimin ailesine daha çok fedakarlık yapma çabamız vardı. Son 3 aya kadar değiştim ağzı olan konuşuyor millete göre nekadar yasiycaz. Eşimin akrabalarına iyi davraniyom ve mesafeliyimdir bana bana da laf sokan olduğunda bazen dilim tutuluyor cevap veremiyorum. Ama ufak tefek olaylarda susmani tercih ederim.ki böyle bir durumda lafımı sokarım. İyi de etmişsin hiç kafana takma

Baş döndürecek bir laf sokma olmamış ki bu. Hafiften drama Queenlik sezdim. Abartmayiniz. Hoşunuza gitmeyen bir durum olursa lafinizi esirgemeyin. Nedense lafını eden değil suskun sessiz kendini ezdirenin lafı edilir. Korkmayın hoşunuza gitmeyen laf edildiyse üslubunca cevabını verin. Öbür türlü sükut ikrardandir derler.

Kimseyi kafaya takmaya değmez.

Kaç yaşında bilmiyorum, nerede yaşıyorsunuz onu da bilmiyorum ama kızınızı 2 dakika bile göz önünden ayırmamalısınız. Kapı kapalı, büyük abla vs önlem değil. Bahçe kapısından atlanır, büyük dediğiniz de nihayetinde çocuktur. Kaldı ki birbirlerine de zarar verebilirler.

Yere yığılacak başını döndürecek kadar büyük bir laf sokma değil bu, küçük olayları çok mu takarsın kafana ?
Evet degil aslında ama eltim sürekli tavır yapıyor bana ona karsı asırı doluydum gelip annesi de Öyle yapınca sinirlerim bozuldu

Bir kere bıraktım 5 yasında kalabalık bir yer ya karşımda kişiyi niyetle söylese takmam dışarı atıp bakmıyorsun gibisinden söyleyince zoruma gitti

Ağzı olan konuşur lafını duymadınız mı?
İşte yakın oturunca siz de her şeyi duyuyorsunuz, kapınızdan sinek girse haberleri oluyor. Ya taşınacaksınız, ya da kafaya çok takmamayı öğreneceksiniz.

Bir kere bıraktım 5 yasında kalabalık bir yer ya karşımda kişiyi niyetle söylese takmam dışarı atıp bakmıyorsun gibisinden söyleyince zoruma gitti
Ben sizi anladım, dediğim gibi takmayın.
Bizi düşündüğünüz için teşekkürler, diyin. Kimsenin demesiyle size bir şey olmaz, merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…