- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
O korumuyor beni hicEsinin tavri, duruşu nasil sana ve olanlara karsi?
Evet degil aslında ama eltim sürekli tavır yapıyor bana ona karsı asırı doluydum gelip annesi de Öyle yapınca sinirlerim bozulduYere yığılacak başını döndürecek kadar büyük bir laf sokma değil bu, küçük olayları çok mu takarsın kafana ?
Bir kere bıraktım 5 yasında kalabalık bir yer ya karşımda kişiyi niyetle söylese takmam dışarı atıp bakmıyorsun gibisinden söyleyince zoruma gittiKimseyi kafaya takmaya değmez.
Kaç yaşında bilmiyorum, nerede yaşıyorsunuz onu da bilmiyorum ama kızınızı 2 dakika bile göz önünden ayırmamalısınız. Kapı kapalı, büyük abla vs önlem değil. Bahçe kapısından atlanır, büyük dediğiniz de nihayetinde çocuktur. Kaldı ki birbirlerine de zarar verebilirler.
'Çocuk benim istediğimi yaparım 'düşüncesi ve söylemi çok çirkin. ..Bir daha öyle derlerse çocuk benim istediğimi yaparım sanane de ayrıca böyle insanlar için baş dönmesi falan çok fazla hiç takmaya değmez.
Ben sizi anladım, dediğim gibi takmayın.Bir kere bıraktım 5 yasında kalabalık bir yer ya karşımda kişiyi niyetle söylese takmam dışarı atıp bakmıyorsun gibisinden söyleyince zoruma gitti
Çocuğuna sürekli göz kulak olan bir anneyede çocuğuna bakmıyorsun demekte çok çirkin.'Çocuk benim istediğimi yaparım 'düşüncesi ve söylemi çok çirkin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?