Esimin sülalesi kafayı bana takmıs

insanlar seni sevmese nolacak ? ya sen doğruyu yap da bırak kötü bilsinler bu düşünceleri atın kafanızdan valla daha mutlu olacaksınız. o kişiye de ben yeterince sahip oluyorum teyze sen takılma ben kadar kimse düşünmez evladımı diyip geçseydin ya ne derse desin ok de ondan sonra. biraz gevşeyin içinizden geldiği gibi yaşayın yahu .

Aman salla ya millet kendisine baksin, ben ozelde dogum yapicam esimin butun sulale beni konusuyr sanki havuzda dogum yapicam gibi yadirgiyrlar ay sizden mi cikacak parasi dedim ya :))

Eltinin sana gülmesini bekleme . Akrabalarda bi haddini bilsinler. Hakkını savun pısırık olma sonradan pısmanda olacak bi durum yok . Çocuğu bence asagı bırakma camdan baksanda mudahale edemezsin

Benim de eşimin ailesi bana takmıştı bi ara hepsi beni rüyasında hamile olarak görüyordu Her hafta başka birisi söylüyordu hamıle gördüm seni diye.. Ağzımdan laf almaya çalışıyorlar güya akıllarınca Demek ki gün içerisinde hep beni konuşuyorlar ki rüyalarına giriyorum diye düşünüyorum

verdiğin cevapta bişey yok. tabi ki hakkını savun. ama bayılacak kadar da abartma alt tarafı boş laf.

Hayatı millete göre yaşamayın.Mükemmelde olsanız kusur arayan bulur.Ne gerek var millete iyi olayım sevsinler diye strese girip baş ağrısı çekmeye.Kime ne yaparsa yapsın.Ters baktı şöyle dedi böyle olduyla hayat geçer mi.Daha önemli şeyler var bu hayatta

Biz esin ailesiyle ugrasamiyoruz sen nasil sulaleyle baş ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…