sevgi felan değil ya ben inanmıyorum çünkü kaynanamı bi görseniz o kadar soğuk bi kadındır ki benim çocuğum 5 yaşına girdi toplasan 3 kere kucağına alıp öpmemiştir bile herkese karşı mesafelidirde yani çok seviyoda dayanamıyo felan deği yani
ben burada okuduğum konulardan edindiklerime göre cevap yazıyorum.onlARCA konu açıldı.eşimle annesi hergün telefonda görüşüyor nefret ediyorum diye.kocalarının telefonunu karıştırıp benden saklı konuşmuşlar diyorlar.eeee ne var bunda.görüşemezmiyim oğullarımla.
akşam aransa sorun ediyorlar.gündüz aransa sorun ediyorlar.ben kartlarımı açık oynuyorum.ben böyleyim ve hergün arayıp görüşeceğim diyorum.kızlar bundan rahatsız olacaklarsa evlenmesinler oğullarımla.evlilikler bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı.
ayrıca gelincikler benim evime gelmekten rahatsız olacaklarsa gelmesinler.bence hiç mahsuru yok.oğullarım belirli zamanlarda,hatta gelinlerin gelemeyeceği zamanlarda gelip benimle vakit geçirirler.
bende annemle hergün 2 saat konuşurum...
ama eşim konuşsa ne bu kadar konuşuyosun ana kuzusu diyorum:26:
şimdi farkettim
Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum eşim. Yani ailesine olan aşırı bağımlılığı. Herkesin bir annesi babası ve elbet ama benim eşim bu durumu çok abartıyor. Sabah işe giderken evden çıkıp ilk annesine uğruyor yakınız. Öğlen yemeğe gelir önce annesine uğruyor sonra eve geliyor akşam eve gelmeden önce yine oraya gidiyor uğruyor dediğim oturuyor baya. Hemen hergün annesi bizde zaten. Oda ayrı bir mevzuonlar geldiğinde eşim hiç göndermek istemiyor. Bu kadar da olmaz diyorum artık kendimize vakit ayiramiyoruz.çok mu abartiyorum normal mi sizce kızlar
Egem hanım sizde önyargılı değilmisniz biraz sanki..
sizin k.v var mı yok mu bilemem ama siz yakınmadığınıza göre iyi bir k.v diyaloğunuz var..yada siz iyisniz..
her gelin,her kayınvalide aynı olacak diye bir kaide yoktur.sizde ki örnek gibi yakındığınızı hiç görmedim ben..
siz taraflı bakıyorsunuz gibi geldi olaylara benim fikrim tabii bu..
<<<<ayrıca gelincik diye bahsederken,ezik gelin manasında mı yoksa o sevimli hayvan manasında mı kullanıyorsunuz anlayamadım..>>>>
örnek ben kayınvalidemden "kayınvalidecik" yada "kaynana" diye bile diye bahsetmem hiç mesela..
burada yazılanları gereksiz buluyor olablirsiniz kayınvalideler hakıkındaki..
ama kimsenin yaşantısını içine girmeden bilememzsiniz..
çoğu bayan niye arıyor demiyor ki günde 10 kere aramasına takılıyor..tabiki arayacaksınız ben annemi nasıl arıyorsam eşimde arayacak..veya hergün görüşmelere..
siz kayınvalidenizin evine hergün gidermiydiniz?
işten yorgun gelip gitmek zorunuza gitmezmiydi..
ciddi anlamda merak ettim Egem hanım maruzu yoksa bilmek isterim
son olarak ben böyleyim diyorsunuz ya,ya gelinde ben böyleyim derse? oğlunuz ona çok aşıkken ve sizide herşeyden çok seviyorken arada kalınca ne olacak
iyi günler diliyorum
Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim, bazı gelinler konu açıyo vay çocuğum olacak kv aramıyo bişeyler örmüyo vs diye, kimileride konu açıyo niye arıyo diye, keşke anahtar kilit ilişkisi olsada herkes kendi kafasına göre olan kadınların oğullarına aşık olsa
Evet
Geçenlerde bende bunu demiştim 'bu gelinlere de yaranılmıyor arkadaş' diye
İstisnalar hariç tabi ama
Biri diyor ki niye zırt pırt arıyo bizi rahat bırakmıyo, öbürü de diyo ki yetişin komşular torunu olacağı için bile kayınvalidem bizi aramıyo
Yorumlar da aynen şöyle ' aramasın daha iyi'
Kayınvalideler de şaşırıyordur ne yapsak diye
Herhalde dozunu tutturamıyorlar.. Bayramda seyranda torun haberi alınca arasınlar iyisi mi
bizim bi komşu vardı kp vefat edince kv ile birlikte yaşamaya başladılar, anne kız gibiydiler bayılıyolardı birbirlerine,çünkü komşumuz yurtta büyümüştü hem öksüz hem yetim,kayınvalidesini anne yerine koymuştu, teyze ise kıyamıyodu kimsesi yok diye hem de korkuyodu hem öksüz hem yetim bi beddua etse tutar diye
bende ararım hergün,onların sesini duymadan duramam..1 dk olsun konuşmak isterim.eğer gelinlerim rahatsız olursa işteyken ararım..ki Allah böyle art niyet arayan kimselerle de karşılaştırmasın hiçbirimizi.amacım valla kötü değil,art niyetim yok.sadece seslerini duymak
anaammm ben de oğluşumu ararım ki hergün gelin de bana mı kızacak yani
bende ararım hergün,onların sesini duymadan duramam..1 dk olsun konuşmak isterim.eğer gelinlerim rahatsız olursa işteyken ararım..ki Allah böyle art niyet arayan kimselerle de karşılaştırmasın hiçbirimizi.amacım valla kötü değil,art niyetim yok.sadece seslerini duymak
ben burada okuduğum konulardan edindiklerime göre cevap yazıyorum.onlARCA konu açıldı.eşimle annesi hergün telefonda görüşüyor nefret ediyorum diye.kocalarının telefonunu karıştırıp benden saklı konuşmuşlar diyorlar.eeee ne var bunda.görüşemezmiyim oğullarımla.
akşam aransa sorun ediyorlar.gündüz aransa sorun ediyorlar.........
ben görümce adayıyım Allah bağışlarsa bi erkek kardeşim var 21 yaşında 2-3 sene sonra evlenir kısmetse, şimdi burda okuyorum mesela konu nişan alışverişi görümce gelse geldi oluyo adı,gelmese oğulları evleniyo bi işin ucundan tutmuyolar oluyo,empati kuruyorum ben ne nişan alışverişi yaptım ne kına ne de aile büyüklerini işime karıştırdım gelinimizede öyle davransam diyorum bide diyorumki nemesis sen geleneksel bi kız değilsin ama belki gelin öyle olacak, isteyecek ki torun tombalak alışverişe çıkılsın vs
en iyisi açık açık konuşmak galiba, bak güzelcim ben kendi evliliğimde bunu bunu yaptım kimseyi karıştırmadım, sende bana dersen ki otur oturduğun yerde aynen öyle yaparım, yok ille gel dersen gelirim fikrimi söylerim ötesine karışmam, iletişimden başka yol yok gibi akıl okuyamayızya
anaammm ben de oğluşumu ararım ki hergün gelin de bana mı kızacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?