Eşimin tayini Van çatak

merhabaherkese

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
14
7
1
32
Merhaba herkese daha önce doğu tayini çıkar diye bekledik çıkmadı bu sene Van çatak çıktı eşim astsubay merkez çıkarsa iyi olur diyorduk ama çatak çıktı ulaşımı sıkıntı karlar yolları kapatıyormış ilçe diye geçiyor fakat hiç ilçe gibi değil baya baya ufak bir yer hiç bildiğimiz yerler değil bilgisi olan var Mi? Şuan ev yokmuş orda TOKİ yapılıyormuş 4-5 aya anca bitermiş biz kızımla ilk etapta memlekette kalacağız ama bu durum beni çok üzüyor aramızda 24 saat yol var bu ilçe hakkında bilgisi olan var mı

Ben bu meslek sahibi kişilerin evlenmesine baştan karşıyım zaten.linçlensem de her seferinde yazıyorum.normal ilçe, küçük yer işte.ne olabilir ki yani? Tabi vanda karlar yolları kapatıyor. kışın çok kar yağışı olan bir şehir. Ulaşım arada sırada kesintiye uğrayacaktır.dedikleri doğru yani.toki sağlam olur.iyidir toki.

Bilmediğimiz bir yer olunca insanın kafasında soru işaretleri çok oluyor belki bilen birisi çıkar dedim

Endişelerinizi anlıyorum fakat oraya ilk giden ya da son giden olmayacaksınız. Vardır bir kolaylığı. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Umarım aradığınız bilgilere ulaşırsınız hayırlı olsun

Komik olma evlenmesin mi asker olanlar?
Sen evlenme ama evlenene de böyle deme. Aklın nasıl çalışıyor öyle merak ediyorum ki anlatamam. Bir insan nasıl böyle düşünür diyorum sık sık. Her yorumun evlere şenlik çünkü. Neyse

Evlenmesin tabi. 3 5 ay sekssiz nasi yasariz. Duz duvara tirmaniriz sonra vxbbxbxbx

Ahahah yeniçeri ocağına dönüş yapılsın diyorsun

FB takılsınlar dimi

Gunde 5 kez fanfini yapmayan da bi kosede ölsün diyo aslinda jdjxjjx
Yoo aslında o da var ama evliliğin amacı aynı evde kalmak, düzene girmek hatta sıkıcılaşmak değil mi ?.evet seks de önemli.bekarmış gibi kırk yılda bir seks yapacaksam ne anladım ben bu işten? Bu tarz mesleklerdeki erkekler arada bir cööö yapıp kaçıyorlar resmen.haa sevgili olunabilir ama bu şekilde de ne gerek var bu toplara girmeye ? Bir de üstüne çocuk yapıyorlar hem çocuk hem kadın yapayalnız bir aile hayatı.hiç âkıl kârı bir durum değil.şehitlik falan olsa çocuklar babasız kalıyor.bunca kişinin çektiği çileye değiyor mu yani?.bu tarz meslekleri seçenlerin aile aile diye yanıp tutuştuklarını da sanmıyorum.ben kendi hayatımı ve çocuklarımın hayatını feda etmezdim yani?

E niye evleniyollaa ?

Evlilikte sürekli fik fik yapıyorsun Ferhans. Çokta zevkli oluyor. Çocuk üzerine bal kaymak oluyor. Asker eşleri de sevgili gibi oluyor ve cinsel hayatları hep renkli kalıyor. Acaba bundan mı asker eşlerini kıskanmaya başladın

Herkes aynı düşünse buranın bir anlamı kalmaz.bazı kişiler toplum normlarına uygun düşünmeyebilir.ben de sevgi kelebeği gibi bakamıyorum hayata.suç mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…