Eşimin tayini Van çatak

Hayırlı olsun tayininiz çatak'ta çok eskiden abimler görev icabı kalmışlardı,soğuk ve kardan dolayı kapanan yollar olduğunu anlatırdı hep.
Bu meslekteysek bayrağın her dalgalandığı yerler bizimdir,meslektaşız ayrıca eşim emekli oldu bu arada.

Çocuklar babasız kalırmış filan ben mi dedim,bu tyopraklar için sen rahat uyu diye eşlerimiz dağlarda çarpıştı.
Sen bunun ne olduğunu anlayamazsın bile.
Bilmediğin konularda ahkam kesme sakın.

Sen zorlasan da tatlı olamazsın zaten. Normal hayatında da kimse arkadaş olarak beni yanında istemiyor diye düşün durun. Sevimsizlikten öleceksin.
Siz de fazla iyimserlik ve romantizmden beşpara etmez adamlara kendinizi kullandırtıp duracaksınız seve seve.adamlar size yapmadığını koymuyor. Hâlâ romantizm peşinde sevildiğinizi sanıyorsunuz.hiç bir erkeğin de bir kadını gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. anlatılanlar hep kadınların gözü kapalılığı ve enayiliği.şöyle seviliyorum, böyle seviliyorum yazarsanız yazin.zerre inanmıyorum.erkeklerin içten ve çıkarsız sevme duyguları yoktur.ben de sevilmiyorum, siz de.ama ihtiyaçlar nedeniyle bunu en iyi saklayanlarla kendimizde birşeyler yaşamaya çalışıuoruz işte.ama bu nedenle de fedakârlık yapamam bu kadar büyük.yapana da anca gülerim.

5 para etmez olan kim buradan ayna gibi görünüyor

Evli kadinlara birbirlerini aldatmalarini mi soyledi

Midemi bulandırıyor
Konuşuyor sürekli.
Bunu askeriyeye mi salsak abla bilemedim. Bu ara asker eşlerine taktı kafayı
Benle didişmeye çalışıyorda başaramıyor.
Buna şükür ablacım görevlendirme ile aile birliğimiz bozulmayacak inşallah iyi dileklerini bekliyoruz
En güzel tarafıda bu işte hep beraberce olacaksınız,eskiden ohal bölgesi olsaydı biliyorsun aile gitmiyordu.
Ben yaşadım 2 yıl ayrıydık.
Eşini sakla abla. Bu arkadaşa yaş, medeni hal vs farketmiyor
Yakışıklı fit adam yani,63 yaş

36 yıllık kocam hala deliler gibi aşık bana,sen şimdi yok canımmm nerde dersin inanmazsın bile ..

şahsen bana çok saçma bir düşünce gelmedi kısmen katılıyorum,en azından mesleki bi kural aile götürme ile ilgili sıkıntılı yerler olmaması konusunda bir yasa çıkarılanadek veya aile götürülmeyecek ilçe görevi bitene dek

Ay niye herkesin hayatini kendi hayatinla kiyasliyosun onu cozemedim. Sana kalsa sokaklar sabah aksam farkli farkli adamlarla seks yapip bi daha da birbirini gormeyen insanlardan gecilmezdi. Bazilari birbirini gercekten sevip birlikte kalmak istiyor. Sen boyle yasamiyosun diye kimse boyle degil diyemezsin. Ha bu arada evet bi cok evliligin sorunu var. Birlikte yasamak zor is. Ama gucu varken de ayrilmayan sevgisi icin, gene de degdigini dusundugu icin kaliyor. O yuzden genelleme yapma.

Sizn bahsettiğiniz olay önceden olan ohal bölgeleri içindi,eşimde gitti 2 yıl ohal bölgesiydi biz gitmedik mesela.

Asker eşine yazdıklarına bak.

Mutlu evliçocukları çekemiyor konunun özeti bu işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…