• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tayini Van çatak

Evlilikte sürekli fik fik yapıyorsun Ferhans. Çokta zevkli oluyor. Çocuk üzerine bal kaymak oluyor. Asker eşleri de sevgili gibi oluyor ve cinsel hayatları hep renkli kalıyor. Acaba bundan mı asker eşlerini kıskanmaya başladın
Tek iyi özelliği evet.ama ayrı kalınan süre ideal olmalı.

Konu sahibi ilçe de olsa ev tutup gidin derim eşinizle ayrı kalmak zor olacaktır çünkü. Geçici bir görev bu kendinizi üzmeyin lütfen. Eşinize de moral verin. Belki daha mutlu olacaksınız orda henüz görmediniz bilmiyorsunuz endişe etmeyin.
Evet ayrı kalmak çok zor aybı fikirdeyim 😔 teşekkür ederim

Komik olma evlenmesin mi asker olanlar?
Sen evlenme ama evlenene de böyle deme. Aklın nasıl çalışıyor öyle merak ediyorum ki anlatamam. Bir insan nasıl böyle düşünür diyorum sık sık. Her yorumun evlere şenlik çünkü. Neyse
Onun derdi seks yapamamak helede askerle filan evliysen görevede gidiyorsa aklı kalır onun için saçmalıyor böyle çok ciddiye alma bence.

Yoo aslında o da var ama evliliğin amacı aynı evde kalmak, düzene girmek hatta sıkıcılaşmak değil mi ?.evet seks de önemli.bekarmış gibi kırk yılda bir seks yapacaksam ne anladım ben bu işten? Bu tarz mesleklerdeki erkekler arada bir cööö yapıp kaçıyorlar resmen.haa sevgili olunabilir ama bu şekilde de ne gerek var bu toplara girmeye ? Bir de üstüne çocuk yapıyorlar hem çocuk hem kadın yapayalnız bir aile hayatı.hiç âkıl kârı bir durum değil.şehitlik falan olsa çocuklar babasız kalıyor.bunca kişinin çektiği çileye değiyor mu yani?.bu tarz meslekleri seçenlerin aile aile diye yanıp tutuştuklarını da sanmıyorum.ben kendi hayatımı ve çocuklarımın hayatını feda etmezdim yani?
Sen varya şehitliği ağzına bile alma hakkın yok,boyundan büyük laf etme sakın haddini bil önce.

Ben bu meslek sahibi kişilerin evlenmesine baştan karşıyım zaten.linçlensem de her seferinde yazıyorum.normal ilçe, küçük yer işte.ne olabilir ki yani? Tabi vanda karlar yolları kapatıyor. kışın çok kar yağışı olan bir şehir. Ulaşım arada sırada kesintiye uğrayacaktır.dedikleri doğru yani.toki sağlam olur.iyidir toki.

Hahahahdhfjdjfjf yine mi 😬

Bu sene tayinler berbat oldu maalesef çok hakka girildi 🥺 bizimde durum karışık oldu . 4. Bölgedeydik hemde 8 senedir . 3. Bölgeye tayin vermişler tugay orada kurulu değil full hakkarideymişler . Eşim görevlendirme ile Tunceli hozata gidecek bizde evi oraya taşıyacağız . Özel hastane Tunceli’de yok . İlçe de çocuk doktoru da yok ne yapacağız hiç bilmem 🤷🏻‍♀️. Şuan ev yokmuş pek b grubu gidince ev bakacağız 😤 hepimize yardım etsin Allah üzgünüm

Evlilikte sürekli fik fik yapıyorsun Ferhans. Çokta zevkli oluyor. Çocuk üzerine bal kaymak oluyor. Asker eşleri de sevgili gibi oluyor ve cinsel hayatları hep renkli kalıyor. Acaba bundan mı asker eşlerini kıskanmaya başladın
Bak bir bana diş geçiremiyor asker eşiyim ya.

Bu sene tayinler berbat oldu maalesef çok hakka girildi 🥺 bizimde durum karışık oldu . 4. Bölgedeydik hemde 8 senedir . 3. Bölgeye tayin vermişler tugay orada kurulu değil full hakkarideymişler . Eşim görevlendirme ile Tunceli hozata gidecek bizde evi oraya taşıyacağız . Özel hastane Tunceli’de yok . İlçe de çocuk doktoru da yok ne yapacağız hiç bilmem 🤷🏻‍♀️. Şuan ev yokmuş pek b grubu gidince ev bakacağız 😤 hepimize yardım etsin Allah üzgünüm
Hayırlı olsun tayininiz tucecim,inşallah rahat edersiniz gittiğiniz yerde biliyorum zor yerler aslında.

Sen varya şehitliği ağzına bile alma hakkın yok,boyundan büyük laf etme sakın haddini bil önce.
Şehitliğe ne laf etmişim ? Ne ilgisi var bununla.papağan gibi şöyle yap canım, böyle yap cicim. allah kolaylık versin, allah kavuştursun.inşallah hayırlı olur. Üzme bak kendini tatlım tarzı yorumlar yapmak zorunda mıyız? Hayata olumlu bakmak zorunda da değilim, millete tatlı arkadaş rolü kesmek zorunda da değilim.onu herkes yapıyor zaten.tek yapmayanı da linçlemeyin bari.ihtiyacınız yok.

Van hakkında bir bilgim yok ancak küçük yerlerde dostluklar güzel oluyor. Farklı bir yöre kültür görmüş olursunuz. Şahsi aracınız varsa yakın yerlere gezmeye gidersiniz. Zaten süreniz çok uzun olmasa gerek göz açıp kapayıncaya kadar geçer.

Herkes aynı düşünse buranın bir anlamı kalmaz.bazı kişiler toplum normlarına uygun düşünmeyebilir.ben de sevgi kelebeği gibi bakamıyorum hayata.suç mu ?

Sen evli insanlara sırf seks yapsın diye birbirlerini aldatmalarını söylüyorsun.
Evliliğin amacının ne olduğundan haberin yok. Geliyorsun yok 2 gün sevişmezsem ölürüm patlarım.
Ne yapalım sana FB mi bulalım. Senin sevişmelerini dinlemek zorunda mı bu kadar kişi.

Az yaşının kadını ol ya bu ne böyle

Eşten ayrilma konusu yorum yapamayacagim bir sey, ben asla yapamazdim heralde. Ama tayin yeri konusunda gercekten hayirlisi ya. Biz de gelecek yil dogunun uzak yerlerine gidicez muhtemelen. Ama hic üzülmüyorum. Cunku gecenki tayinde dogu gorevi icin tercih yapip, dogu gorevini cocuklarimiz olmadan okul cagi vs gelmeden aradan cikarmak istemistik. Biz hatay kirikhan da yasiyorduk ve tercih listemize uzak olmayan daha guzel bulduğumuz dogulari yazmistik. Liste tam olarak şöyleydi : Malatya, Adiyaman, Adıyaman Gölbaşı, Islahiye, Kilis.... ve tercihimiz disinda dogu olmayan bir ilceye tayin olduk. Cok uzulmustuk. Ama oldugumuz yerde kalsaydik ya da istedigimiz yerlerden birine gitseydik su an depremzede olacaktik. Bir sonrakinde mecburen en uzak yerleri yazicaz muhtemelen. Hayirlisi her seyin gercekten. Gittiginiz yerde sagliginiz yerinde olsun yeter

Onun derdi seks yapamamak helede askerle filan evliysen görevede gidiyorsa aklı kalır onun için saçmalıyor böyle çok ciddiye alma bence.

Bunu askeriyeye mi salsak abla bilemedim. Bu ara asker eşlerine taktı kafayı

Hayırlı olsun tayininiz tucecim,inşallah rahat edersiniz gittiğiniz yerde biliyorum zor yerler aslında.
Buna şükür ablacım görevlendirme ile aile birliğimiz bozulmayacak inşallah 🙏 iyi dileklerini bekliyoruz 😍💋

Şehitliğe ne laf etmişim ? Ne ilgisi var bununla.papağan gibi şöyle yap canım, böyle yap cicim. allah kolaylık versin, allah kavuştursun. Üzme bak kendini tatlım tarzı yorumlar yapmak zorunda mıyız? Hayata olumlu bakmak zorunda da değilim, millete tatlı arkadaş rolü kesmek zorunda da değilim.
Sen zorlasan da tatlı olamazsın zaten. Normal hayatında da kimse arkadaş olarak beni yanında istemiyor diye düşün dur. Sevimsizlikten öleceksin.

Back
X