- 15 Şubat 2013
- 25.696
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.661
- 798
- Konu Sahibi merhabaherkese
O yazdikca tehlikeli aklin itiraflari geliyo benim aklima.bxbxbxjxbYa Allah aşkına şu kadına cvp yazıp prim vermeyelim konu sahibinin konusunu kaynatıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yazdikca tehlikeli aklin itiraflari geliyo benim aklima.bxbxbxjxbYa Allah aşkına şu kadına cvp yazıp prim vermeyelim konu sahibinin konusunu kaynatıyor
Bizimle aynı düşün demiyorum zaten ama kimse ile aynı değilsin. İçin nefret ve öfke dolu sanki.hiçbir yere hiç kimseye bağlı değilsin. Kendini böyle yorma hayat güzel, iyi insanlar iyi erkekler de var bunu bil ve düşün uzun uzun.Herkes aynı düşünse buranın bir anlamı kalmaz.bazı kişiler toplum normlarına uygun düşünmeyebilir.ben de sevgi kelebeği gibi bakamıyorum hayata.suç mu ?
Aslında bilse ki askerler hasret kaldığı için daha fazla eşiyle vakit geçiriyor hemen asker bulur. Ciddiye almak değil de ilginç biri sadeceOnun derdi seks yapamamak helede askerle filan evliysen görevede gidiyorsa aklı kalır onun için saçmalıyor böyle çok ciddiye alma bence.
Yazıyordum da vazgeçtim sen yine bizi mutsuz, sevilmeyen, iliğine kadar kullanılan kadınlar olarak bil, yoksa yaşayamazsın. Bir hayatın bile yok onun bununkine dil uzatarak soğutuyorsun ciğerini. Yazık.Siz de fazla iyimserlik ve romantizmden beşpara etmez adamlara kendinizi kullandırtıp duracaksınız seve seve.adamlar size yapmadığını koymuyor. Hâlâ romantizm peşinde sevildiğinizi sanıyorsunuz.hiç bir erkeğin de bir kadını gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. anlatılanlar hep kadınların gözü kapalılığı ve enayiliği.şöyle seviliyorum, böyle seviliyorum yazarsanız yazin.zerre inanmıyorum.erkeklerin içten ve çıkarsız sevme duyguları yoktur.ben de sevilmiyorum, siz de.ama ihtiyaçlar nedeniyle bunu en iyi saklayanlarla kendimizde birşeyler yaşamaya çalışıuoruz işte.ama bu nedenle de fedakârlık yapamam bu kadar büyük.yapana da anca gülerim.
Değişik bir karakter sadece..Aslında bilse ki askerler hasret kaldığı için daha fazla eşiyle vakit geçiriyor hemen asker bulur. Ciddiye almak değil de ilginç biri sadece
Sevilmiyorsun ve mutsuzsun sen, adamlar dağlarda canlarını ortaya koyuyorlar, aile kurup normal yasamaya çalışmalarına laf söylemek sana kalmadı. Ayrıca ayrı kalıp görevden geldiklerinde daha guzel sevisiliyor. Ağla ferhans aglaaSiz de fazla iyimserlik ve romantizmden beşpara etmez adamlara kendinizi kullandırtıp duracaksınız seve seve.adamlar size yapmadığını koymuyor. Hâlâ romantizm peşinde sevildiğinizi sanıyorsunuz.hiç bir erkeğin de bir kadını gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. anlatılanlar hep kadınların gözü kapalılığı ve enayiliği.şöyle seviliyorum, böyle seviliyorum yazarsanız yazin.zerre inanmıyorum.erkeklerin içten ve çıkarsız sevme duyguları yoktur.ben de sevilmiyorum, siz de.ama ihtiyaçlar nedeniyle bunu en iyi saklayanlarla kendimizde birşeyler yaşamaya çalışıuoruz işte.ama bu nedenle de fedakârlık yapamam bu kadar büyük.yapana da anca gülerim.
Sana yap diyen mi var?Siz de fazla iyimserlik ve romantizmden beşpara etmez adamlara kendinizi kullandırtıp duracaksınız seve seve.adamlar size yapmadığını koymuyor. Hâlâ romantizm peşinde sevildiğinizi sanıyorsunuz.hiç bir erkeğin de bir kadını gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. anlatılanlar hep kadınların gözü kapalılığı ve enayiliği.şöyle seviliyorum, böyle seviliyorum yazarsanız yazin.zerre inanmıyorum.erkeklerin içten ve çıkarsız sevme duyguları yoktur.ben de sevilmiyorum, siz de.ama ihtiyaçlar nedeniyle bunu en iyi saklayanlarla kendimizde birşeyler yaşamaya çalışıuoruz işte.ama bu nedenle de fedakârlık yapamam bu kadar büyük.yapana da anca gülerim.
Mesleğin içinde olmama rağmen ben anlatamadım ona .Sevilmiyorsun ve mutsuzsun sen, adamlar dağlarda canlarını ortaya koyuyorlar, aile kurup normal yasamaya çalışmalarına laf söylemek sana kalmadı. Ayrıca ayrı kalıp görevden geldiklerinde daha guzel sevisiliyor. Ağla ferhans aglaa
Mutsuz ve kıskanç biri abla anlamaz o. Sadece burada değil normal hayatında da sevilmiyor ve şaşırıyor sevilmediğineMesleğin içinde olmama rağmen ben anlatamadım ona .
Asıl derdi meslek değil abla, burada asker eşlerine laf eder diğerinde çalışmayan kadına, öbüründe kocamla mutluyum diyen kadına sen kendini kandır der.Mesleğin içinde olmama rağmen ben anlatamadım ona .
Koptum HahahahaSevilmiyorsun ve mutsuzsun sen, adamlar dağlarda canlarını ortaya koyuyorlar, aile kurup normal yasamaya çalışmalarına laf söylemek sana kalmadı. Ayrıca ayrı kalıp görevden geldiklerinde daha guzel sevisiliyor. Ağla ferhans aglaa
Bu meslek sahibi kişiler dediğiniz sizin bizim gibi etten kemikten hislerden yapılma insanlar.Ben bu meslek sahibi kişilerin evlenmesine baştan karşıyım zaten.linçlensem de her seferinde yazıyorum.normal ilçe, küçük yer işte.ne olabilir ki yani? Tabi vanda karlar yolları kapatıyor. kışın çok kar yağışı olan bir şehir. Ulaşım arada sırada kesintiye uğrayacaktır.dedikleri doğru yani.toki sağlam olur.iyidir toki.
Kıskanç olduğunu söyledi zaten,sevilen biride değil bu kafayla kim sever.Mutsuz ve kıskanç biri abla anlamaz o. Sadece burada değil normal hayatında da sevilmiyor ve şaşırıyor sevilmediğineAllah bilir çevresini nasıl deli ediyor mükemmel fikirleriyle
Her türlü laf attığını zannediyor,kendini kandırıyor aslında etrafındaki tüm kadınlarıda mutsuz ve sevişgen olmamakla suçluyor.Bunun çocukluğuna inmak lazım,sevilmemiş saygı görmemiş.Asıl derdi meslek değil abla, burada asker eşlerine laf eder diğerinde çalışmayan kadına, öbüründ kocamla mutluyum diyen kadına sen kendini kandır der.
Kendi mutsuz, yalnız, hoz sevilmemiş olduğu için, kötü enerjini yapmaktan kıskançlık yapmaktan başka bir şey bilmiyor.
Teşekkür ederim inşallahVan ilimiz çok güzel, çevre illerden ( hakkari ağrı vb) gezmeye gelir insanlar. Van gölünün kenarında bir kahvaltı yapmak eminim size de iyi gelecektir. Yolların kapanmasına takılmayın mutlaka açıyorlar. Hem orda sizin gibi asker eşleri olacaktır. Her şey gönlnüzce olsun
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBu sene tayinler berbat oldu maalesef çok hakka girildibizimde durum karışık oldu . 4. Bölgedeydik hemde 8 senedir . 3. Bölgeye tayin vermişler tugay orada kurulu değil full hakkarideymişler . Eşim görevlendirme ile Tunceli hozata gidecek bizde evi oraya taşıyacağız . Özel hastane Tunceli’de yok . İlçe de çocuk doktoru da yok ne yapacağız hiç bilmem
. Şuan ev yokmuş pek b grubu gidince ev bakacağız
hepimize yardım etsin Allah üzgünüm
Kız ben seni sevdim valaha bide vandan yazmışsınYoo aslında o da var ama evliliğin amacı aynı evde kalmak, düzene girmek hatta sıkıcılaşmak değil mi ?.evet seks de önemli.bekarmış gibi kırk yılda bir seks yapacaksam ne anladım ben bu işten? Bu tarz mesleklerdeki erkekler arada bir cööö yapıp kaçıyorlar resmen.haa sevgili olunabilir ama bu şekilde de ne gerek var bu toplara girmeye ? Bir de üstüne çocuk yapıyorlar hem çocuk hem kadın yapayalnız bir aile hayatı.hiç âkıl kârı bir durum değil.şehitlik falan olsa çocuklar babasız kalıyor.bunca kişinin çektiği çileye değiyor mu yani?.bu tarz meslekleri seçenlerin aile aile diye yanıp tutuştuklarını da sanmıyorum.ben kendi hayatımı ve çocuklarımın hayatını feda etmezdim yani?
Ya inşallah hepimizin yeni evlerimizde mutlu huzurlu olalım eşlerimiz ve çocuklarımızlaHakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
eşinizin lojman imkani yokmu?Bilmediğimiz bir yer olunca insanın kafasında soru işaretleri çok oluyor belki bilen birisi çıkar dedim