• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin tayini Van çatak

Merhaba herkese daha önce doğu tayini çıkar diye bekledik çıkmadı bu sene Van çatak çıktı eşim astsubay merkez çıkarsa iyi olur diyorduk ama çatak çıktı ulaşımı sıkıntı karlar yolları kapatıyormış ilçe diye geçiyor fakat hiç ilçe gibi değil baya baya ufak bir yer hiç bildiğimiz yerler değil bilgisi olan var Mi? Şuan ev yokmuş orda TOKİ yapılıyormuş 4-5 aya anca bitermiş biz kızımla ilk etapta memlekette kalacağız ama bu durum beni çok üzüyor aramızda 24 saat yol var :KK43: bu ilçe hakkında bilgisi olan var mı
Hayırlı olsun tayininiz çatak'ta çok eskiden abimler görev icabı kalmışlardı,soğuk ve kardan dolayı kapanan yollar olduğunu anlatırdı hep.
Bu meslekteysek bayrağın her dalgalandığı yerler bizimdir,meslektaşız ayrıca eşim emekli oldu bu arada.

Şehitliğe ne laf etmişim ? Ne ilgisi var bununla.papağan gibi şöyle yap canım, böyle yap cicim. allah kolaylık versin, allah kavuştursun.inşallah hayırlı olur. Üzme bak kendini tatlım tarzı yorumlar yapmak zorunda mıyız? Hayata olumlu bakmak zorunda da değilim, millete tatlı arkadaş rolü kesmek zorunda da değilim.onu herkes yapıyor zaten.tek yapmayanı da linçlemeyin bari.ihtiyacınız yok.
Çocuklar babasız kalırmış filan ben mi dedim,bu tyopraklar için sen rahat uyu diye eşlerimiz dağlarda çarpıştı.
Sen bunun ne olduğunu anlayamazsın bile.
Bilmediğin konularda ahkam kesme sakın.

Sen zorlasan da tatlı olamazsın zaten. Normal hayatında da kimse arkadaş olarak beni yanında istemiyor diye düşün durun. Sevimsizlikten öleceksin.
Siz de fazla iyimserlik ve romantizmden beşpara etmez adamlara kendinizi kullandırtıp duracaksınız seve seve.adamlar size yapmadığını koymuyor. Hâlâ romantizm peşinde sevildiğinizi sanıyorsunuz.hiç bir erkeğin de bir kadını gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. anlatılanlar hep kadınların gözü kapalılığı ve enayiliği.şöyle seviliyorum, böyle seviliyorum yazarsanız yazin.zerre inanmıyorum.erkeklerin içten ve çıkarsız sevme duyguları yoktur.ben de sevilmiyorum, siz de.ama ihtiyaçlar nedeniyle bunu en iyi saklayanlarla kendimizde birşeyler yaşamaya çalışıuoruz işte.ama bu nedenle de fedakârlık yapamam bu kadar büyük.yapana da anca gülerim.

Sizbde fazla iyimserlik ve romantizmden beşpara etmez adamlara kendinizi kullandırtıp duracaksınız seve seve.adamlar size yapmadığını koymuyor.. Hâlâ romantizm peşinde sevildiğinizi sanıyorsunuz.hiç bir erkeğin de bir kadını gerçekten sevebileceğine inanmıyorum neredeyse.anlatılanlar hep kadınların gözü kapalılığı ve enayiliği.şöule seviliyorum, böyle seviliyorum yazarsanız yazin.zerre inanmıyorum.erkeklerin içten ve çıkarsız sevme duyguları yoktur.ben de sveilmiyorum, siz de.ama ihtiyaçlar nedeniyle bunu en iyi saklayanlarla kendimizde birşeyler yaşamaya çalışıuoruz işte.ama bu nedenle de fedakârlık yapamam bu kadar büyük.
5 para etmez olan kim buradan ayna gibi görünüyor

Sen evli insanlara sırf seks yapsın diye birbirlerini aldatmalarını söylüyorsun.
Evliliğin amacının ne olduğundan haberin yok. Geliyorsun yok 2 gün sevişmezsem ölürüm patlarım.
Ne yapalım sana FB mi bulalım. Senin sevişmelerini dinlemek zorunda mı bu kadar kişi.

Az yaşının kadını ol ya bu ne böyle
Evli kadinlara birbirlerini aldatmalarini mi soyledi 🤯

Midemi bulandırıyor 🤢
Konuşuyor sürekli.
Bunu askeriyeye mi salsak abla bilemedim. Bu ara asker eşlerine taktı kafayı
Benle didişmeye çalışıyorda başaramıyor.
Buna şükür ablacım görevlendirme ile aile birliğimiz bozulmayacak inşallah 🙏 iyi dileklerini bekliyoruz 😍💋
En güzel tarafıda bu işte hep beraberce olacaksınız,eskiden ohal bölgesi olsaydı biliyorsun aile gitmiyordu.
Ben yaşadım 2 yıl ayrıydık.
Eşini sakla abla. Bu arkadaşa yaş, medeni hal vs farketmiyor :KK70:
Yakışıklı fit adam yani,63 yaş :olamaz:

Siz de fazla iyimserlik ve romantizmden beşpara etmez adamlara kendinizi kullandırtıp duracaksınız seve seve.adamlar size yapmadığını koymuyor. Hâlâ romantizm peşinde sevildiğinizi sanıyorsunuz.hiç bir erkeğin de bir kadını gerçekten sevebileceğine inanmıyorum. anlatılanlar hep kadınların gözü kapalılığı ve enayiliği.şöyle seviliyorum, böyle seviliyorum yazarsanız yazin.zerre inanmıyorum.erkeklerin içten ve çıkarsız sevme duyguları yoktur.ben de sevilmiyorum, siz de.ama ihtiyaçlar nedeniyle bunu en iyi saklayanlarla kendimizde birşeyler yaşamaya çalışıuoruz işte.ama bu nedenle de fedakârlık yapamam bu kadar büyük.yapana da anca gülerim.
36 yıllık kocam hala deliler gibi aşık bana,sen şimdi yok canımmm nerde dersin inanmazsın bile ..

Yoo aslında o da var ama evliliğin amacı aynı evde kalmak, düzene girmek hatta sıkıcılaşmak değil mi ?.evet seks de önemli.bekarmış gibi kırk yılda bir seks yapacaksam ne anladım ben bu işten? Bu tarz mesleklerdeki erkekler arada bir cööö yapıp kaçıyorlar resmen.haa sevgili olunabilir ama bu şekilde de ne gerek var bu toplara girmeye ? Bir de üstüne çocuk yapıyorlar hem çocuk hem kadın yapayalnız bir aile hayatı.hiç âkıl kârı bir durum değil.şehitlik falan olsa çocuklar babasız kalıyor.bunca kişinin çektiği çileye değiyor mu yani?.bu tarz meslekleri seçenlerin aile aile diye yanıp tutuştuklarını da sanmıyorum.ben kendi hayatımı ve çocuklarımın hayatını feda etmezdim yani?
şahsen bana çok saçma bir düşünce gelmedi kısmen katılıyorum,en azından mesleki bi kural aile götürme ile ilgili sıkıntılı yerler olmaması konusunda bir yasa çıkarılanadek veya aile götürülmeyecek ilçe görevi bitene dek

Ay niye herkesin hayatini kendi hayatinla kiyasliyosun onu cozemedim. Sana kalsa sokaklar sabah aksam farkli farkli adamlarla seks yapip bi daha da birbirini gormeyen insanlardan gecilmezdi. Bazilari birbirini gercekten sevip birlikte kalmak istiyor. Sen boyle yasamiyosun diye kimse boyle degil diyemezsin. Ha bu arada evet bi cok evliligin sorunu var. Birlikte yasamak zor is. Ama gucu varken de ayrilmayan sevgisi icin, gene de degdigini dusundugu icin kaliyor. O yuzden genelleme yapma.

şahsen bana çok saçma bir düşünce gelmedi kısmen katılıyorum,en azından mesleki bi kural aile götürme ile ilgili sıkıntılı yerler olmaması konusunda bir yasa çıkarılanadek veya aile götürülmeyecek ilçe görevi bitene dek
Sizn bahsettiğiniz olay önceden olan ohal bölgeleri içindi,eşimde gitti 2 yıl ohal bölgesiydi biz gitmedik mesela.

Ay niye herkesin hayatini kendi hayatinla kiyasliyosun onu cozemedim. Sana kalsa sokaklar sabah aksam farkli farkli adamlarla seks yapip bi daha da birbirini gormeyen insanlardan gecilmezdi. Bazilari birbirini gercekten sevip birlikte kalmak istiyor. Sen boyle yasamiyosun diye kimse boyle degil diyemezsin. Ha bu arada evet bi cok evliligin sorunu var. Birlikte yasamak zor is. Ama gucu varken de ayrilmayan sevgisi icin, gene de degdigini dusundugu icin kaliyor. O yuzden genelleme yapma.

Asker eşine yazdıklarına bak.

Kızım senin aklından zorun mu vardı. Tepki çekse de yazacağım valla.ben 2 gün seks yapmasam serseri mayına dönüyorum.sen senerce nasıl dayanacaksın ? Asker eşi olmak nasıl bir kafa gerçekten anlamam mümkün değil.

Tamam da onlar geçici durumlar, bunlar senelerce yok.değer mi hayatını feda etmeye.nasıl bu kadar kararlı olabiliyorsunuz ? Dünyaya bir defa gelmişsiniz kendinize biçtiğiniz rol.30 senelik evliliğin toplasan 3,5 senesinde birlikte olup, geri kalan yılları tek başına çocuk bakarak geçirmek mi? Sizi bu kadar motive eden şey ne ? En baba aşkın ömrü 2 aydır.konu sahibine diyorum işte.

Var ama kâr zarar dengesinde bu erkeği unutmayı tercih ederim.yüzü astarını karşılamıyor derler.öyle abartılı duygulara inansam da çabuk bir şekilde yitip gittiklerini de düşünüyorum.kısaca değmez diyorum.aşkımdan ilk günler öleceğim sandığım adamı 2 haftada unuttum.şimdi 2 hafta sıkıntı çekmemek için bir ömür neredeyse yalnız bir kadın olup, çocuğunu tek başına büyüttğüne değecek mi ? Üstelik kocasız kalma korkusu, saçma sapan dağbaşlarında falan yaşama zorunluluğu.bir tek bu erkeği sevecek değilsin ya.kısaca ne gerek var ?

Mutlu evliçocukları çekemiyor konunun özeti bu işte.

Back
X