Eşimin umursamazlığı

biryenianneadayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
3.722
6.152
78
Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.

Son düzenleme:
Bana aşırı bir tepki gibi geldi....

Bilmiyorum. Açıkçası farklı bakış açılarını görebilmek için yazdım buraya . Ama şuan zaten zor bir süreçten geçiyorum. Düşük tehlikem var ve progestan kullanıyorum. O zaten aşırı sersemlik yapıyor. Bir de bulantı falan olunca ve eşimi de yanımda göremeyince sinirlendim

Aslında kırıldığım nokta aileyi ziyaret konusunda bu kadar önemsiz bir konunun benim önüme geçmiş olması
Sizin önünüze geçen bir şey yok ki bence yarış halinde olmayı bırakın. Aşırı tepki vermişsiniz

Götürmedi diye kızmışsın derken? Eşimi çok iyi tanıyorum ve dün götürmeyi unuttuğu için bugün götüreceğine adım kadar emindim. O yüzden de arayıp ben gelesiye kadar gelmiş ol eve bir an önce yemek yiyelim demeye çalıştım

Düşük tehlikem var ve progestan kullanıyorum.
Düşük tehliken var tatile gitmişsin ama eşinin ailesine gitmesine sinirleniyorsun? Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim vaktinde kucağına al ama bence tepkin gereksiz.

Ee bugün götüreceğini biliyorsan erken gel diye baskı yapmanda saçma tek başına yiyebilirsin yemek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…