- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
-
Aman aman bir mesele değil hamilelik duygusallığı mı var acaba ya da anlatmadığınız detay?
Bana aşırı bir tepki gibi geldi....
Sizin önünüze geçen bir şey yok ki bence yarış halinde olmayı bırakın. Aşırı tepki vermişsinizAslında kırıldığım nokta aileyi ziyaret konusunda bu kadar önemsiz bir konunun benim önüme geçmiş olması
Yanlış anlamada adama götürmedi diye kızmışsın oda götürmüş senin kusmanı özel güçleriyle engelleyemezdiki. Bence hamileliğin verdiği duygusallıkla aşırı tepki vermişsin ben seni haksız buldum.
Sizin mide bulantınıza eşiniz ne yapabilir ki? Hamilelik duygusalligi sanirim
Düşük tehliken var tatile gitmişsin ama eşinin ailesine gitmesine sinirleniyorsun? Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim vaktinde kucağına alDüşük tehlikem var ve progestan kullanıyorum.
Mide bulantınıza eşiniz ne yapabilirdi ki? Aşırı tepki verip haksız duruma düşmüşsünüz.
Ee bugün götüreceğini biliyorsan erken gel diye baskı yapmanda saçma tek başına yiyebilirsin yemek bence.Götürmedi diye kızmışsın derken? Eşimi çok iyi tanıyorum ve dün götürmeyi unuttuğu için bugün götüreceğine adım kadar emindim. O yüzden de arayıp ben gelesiye kadar gelmiş ol eve bir an önce yemek yiyelim demeye çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?