- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
- Konu Sahibi biryenianneadayi
-
Eşimle birlikte yiyelm diyerek fazla ince düşünceli olmamak gerek galiba.Hamile ve midem bulaniyor ise kimseyi beklemem yerim yemegimi
Kendiniz yemeğinizi yeseydiniz. Yemeği eşiniz mı hazırlayacaktı, zaten hazır mıydı, madem hiç yemek yoktu kusup kızana kadar ekmek peynir yerdiniz. Sizi anlıyorum insan hassasken yakınında eşini, sevdiğini istiyor. Sitem de edebilirsiniz bunda da haklısınız. Ama tepkiyi yanlış vermişsiniz. Annenin leblebisi çok mu lazımdı falan deyince karşıya anneyi koymuş oldunuz ama onların suçu yok. Direkt benim böyle bir durumum var biliyorsun, senden daha hassas olmanı beklerdim gibi bir üslupla yaklaşmak daha mantıklı olurdu. Bu sefer şey gibi algılanıyor karımın ailemle ilgili hiçbir şeye tahammülü yok. Hâlbuki durum eşinizin sizin evde beklediğinizi düşünmemesi.Konuda belirtmeyi unutmuşum. Bir an önce evde ol ki geldiğimde direkt yemeğimizi yiyelim demiştim .
Bende aynı tepkiyi verirdim şuan sizin sinir olduğunuz kadar bende sinir oldum. Benim durumum iyi değilken eşim benden başka birşey düşünemez.Aslında kırıldığım nokta aileyi ziyaret konusunda bu kadar önemsiz bir konunun benim önüme geçmiş olması
Hamilelik nedeniyle bu kadar sinir oldunuz bence, dişe gelir bir konu değil, olağan bir durumdasınız. Bu tür şeylerin yaşanması çok normal, büyütülmesi anormal
Çok güzel ifade etmişsiniz. Öncelikle teşekkür ederimKendiniz yemeğinizi yeseydiniz. Yemeği eşiniz mı hazırlayacaktı, zaten hazır mıydı, madem hiç yemek yoktu kusup kızana kadar ekmek peynir yerdiniz. Sizi anlıyorum insan hassasken yakınında eşini, sevdiğini istiyor. Sitem de edebilirsiniz bunda da haklısınız. Ama tepkiyi yanlış vermişsiniz. Annenin leblebisi çok mu lazımdı falan deyince karşıya anneyi koymuş oldunuz ama onların suçu yok. Direkt benim böyle bir durumum var biliyorsun, senden daha hassas olmanı beklerdim gibi bir üslupla yaklaşmak daha mantıklı olurdu. Bu sefer şey gibi algılanıyor karımın ailemle ilgili hiçbir şeye tahammülü yok. Hâlbuki durum eşinizin sizin evde beklediğinizi düşünmemesi.
Bende aynı tepkiyi verirdim şuan sizin sinir olduğunuz kadar bende sinir oldum. Benim durumum iyi değilken eşim benden başka birşey düşünemez.
Birgun birlikte yemezseniz evliliginiz bozulmaz merak etmeEşimle birlikte yiyelm diyerek fazla ince düşünceli olmamak gerek galiba.
Oy oy oy hormonlar halay çekiyor şu an vücudunuzda.Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Aynı şeyi bende düşündüm. Düşük tehlikesi ve tatile gitmek. Hamile olduğunuz için abarttığınızı düşünüyorum. Kendimde hamilelik geçirdim evet insan hep ilgi odağı olmak istiyor o ayrı ama biz sizin gibi tepkilerde veremedik malesef. Üstelik eşiniz size tepki de vermemiş bence gidin gönlünü alınDüşük tehliken var tatile gitmişsin ama eşinin ailesine gitmesine sinirleniyorsun? Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim vaktinde kucağına alama bence tepkin gereksiz.
Oy oy oy hormonlar halay çekiyor şu an vücudunuzda.
O mide bulantısının sinirini bilirim, adamdan çıkartmışsınız.. Ama yine de direkt size gelebilirmiş, ben erkek olsam haksız bile olsa hamile kadından özür dilerim yani. Her durumda hamile olan o haklıdır
Aynı şeyi bende düşündüm. Düşük tehlikesi ve tatile gitmek. Hamile olduğunuz için abarttığınızı düşünüyorum. Kendimde hamilelik geçirdim evet insan hep ilgi odağı olmak istiyor o ayrı ama biz sizin gibi tepkilerde veremedik malesef. Üstelik eşiniz size tepki de vermemiş bence gidin gönlünü alın
Birgun birlikte yemezseniz evliliginiz bozulmaz merak etme
Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Bana abartılı tepki vermişsiniz gibi geldi. Böyle eften püften şeyleri mevzu ederseniz hayat yavrunuz doğduktan sonra biraz zorlayabilir. Boşverin dargınlığı, afiyetle yemeğinizi yiyip bebek doğana kadar her anı değerlendirin, tatlı-zor günler sizi bekliyor.Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Yazılan yorumlara şok oldum benim kusmama kocamın yapıcak birşeyi olmasa bile yanımda olması yeterli. Annesine kimse gitmesin demiyor ben kocama iyi değilim bu gün demem yeterli olmalı. Annesine her zaman gidebilir isterse bütün gün kalabilir ama benim iyi olmadığım onun çocuğunu karnımda taşıdığım ve düşük tehlikem olduğu bir zamanda iyi değilim demem yeterli olucak.Ah beni anlayan bir kişi çıktı mutluyumama buradaki bakış açılarını okumak da faydalı :)
Ya evet haklısınız ama arkadaşlarla benim takıldığım nokta net olmadı galiba. Ailesi zaten gece tatile gidiyor. Yiyemeyeceği bir leblebinin ne önemi vardı :) üstelik eşimi arayıp ben yiyorum bilgin olsun diye aradım hala annesigilde oturuyordu. Çıldırmamak elde değil.Tepkiniz biraz fazla olmuş. O progestani bende içtm her akşam 9 .1 tansiyona evde yatıyordum. Doktoru. Fitil olarak al hapı demişti sonra rahat ettim. Sizde doktorunuza danışın isterseniz. Ayrıca eşinizi beklemek yerine bir iki yudum atistirabilirdiniz
İşte düşünememistir, alıp geldik ayıp olmasın verelim aradan çıksın diye düşünmüştür. Ki tatile gideceklermis diye yazmıştıniz. İyice geç olur demiştir falan filan. Neyse işte uzun süreli kusulecek bir durum yok. Sakinken kendinizi doğru bir şekilde ifade edersiniz.Çok güzel ifade etmişsiniz. Öncelikle teşekkür ederimkayınvalidemin oğluna olan aşırı düşkünlüğü evlendiğimiz ilk günden beri iğreti olduğum bir konu. Belki de buna olan kızgınlığım beni bir yarış haline sokuyordur bilmiyorum . Ama yani leblebi de çok mu önemli Allah aşkına
Yazılan yorumlara şok oldum benim kusmama kocamın yapıcak birşeyi olmasa bile yanımda olması yeterli. Annesine kimse gitmesin demiyor ben kocama iyi değilim bu gün demem yeterli olmalı. Annesine her zaman gidebilir isterse bütün gün kalabilir ama benim iyi olmadığım onun çocuğunu karnımda taşıdığım ve düşük tehlikem olduğu bir zamanda iyi değilim demem yeterli olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?