Eşimin umursamazlığı

Yakında bir yere geçip oturup yemek yeseydiniz keşke bu kadar mide bulantısı oluyorsa. Bence de ortada bir problem yok siz biraz durumu dramatize ediyorsunuz eşiniz her saniye yanınıza ışınlanamaz ama her saniye hamilelikte mide bulantısı gelebilir. Tatile giderken de düşük riskiniz önemli değil ama adam azcık geç kalınca bir anda baş konu oluyor. Bence biraz sakinleşin. Mantıklı düşünün

Hamilelik bulantıları çok kötü oluyor ben de yaşadım anlıyorum ama çok abartılı bi tepki olmuş. Bi parça ekmek peynir yeseydin eşin gelene kadar bulantını bastırırdı. Bi de hamilelik bulantısı zaten çok acayip geldi mi tutamıyorsun yemek yeseydin de kusabilirdin, hormonlardan aşırı tepki vermişsin sanırım. Küsmeye değecek konu değil.

Konuda belirtmeyi unutmuşum. Bir an önce evde ol ki geldiğimde direkt yemeğimizi yiyelim demiştim .
Kendiniz yemeğinizi yeseydiniz. Yemeği eşiniz mı hazırlayacaktı, zaten hazır mıydı, madem hiç yemek yoktu kusup kızana kadar ekmek peynir yerdiniz. Sizi anlıyorum insan hassasken yakınında eşini, sevdiğini istiyor. Sitem de edebilirsiniz bunda da haklısınız. Ama tepkiyi yanlış vermişsiniz. Annenin leblebisi çok mu lazımdı falan deyince karşıya anneyi koymuş oldunuz ama onların suçu yok. Direkt benim böyle bir durumum var biliyorsun, senden daha hassas olmanı beklerdim gibi bir üslupla yaklaşmak daha mantıklı olurdu. Bu sefer şey gibi algılanıyor karımın ailemle ilgili hiçbir şeye tahammülü yok. Hâlbuki durum eşinizin sizin evde beklediğinizi düşünmemesi.

Tepkiniz biraz fazla olmuş. O progestani bende içtm her akşam 9 .1 tansiyona evde yatıyordum. Doktoru. Fitil olarak al hapı demişti sonra rahat ettim. Sizde doktorunuza danışın isterseniz. Ayrıca eşinizi beklemek yerine bir iki yudum atistirabilirdiniz

Hamilelik nedeniyle bu kadar sinir oldunuz bence, dişe gelir bir konu değil, olağan bir durumdasınız. Bu tür şeylerin yaşanması çok normal, büyütülmesi anormal
Çok güzel ifade etmişsiniz. Öncelikle teşekkür ederim kayınvalidemin oğluna olan aşırı düşkünlüğü evlendiğimiz ilk günden beri iğreti olduğum bir konu. Belki de buna olan kızgınlığım beni bir yarış haline sokuyordur bilmiyorum . Ama yani leblebi de çok mu önemli Allah aşkına

Oy oy oy hormonlar halay çekiyor şu an vücudunuzda.
O mide bulantısının sinirini bilirim, adamdan çıkartmışsınız.. Ama yine de direkt size gelebilirmiş, ben erkek olsam haksız bile olsa hamile kadından özür dilerim yani. Her durumda hamile olan haklıdır

Düşük tehliken var tatile gitmişsin ama eşinin ailesine gitmesine sinirleniyorsun? Allah yardımcın olsun bebeğini sağ salim vaktinde kucağına al ama bence tepkin gereksiz.
Aynı şeyi bende düşündüm. Düşük tehlikesi ve tatile gitmek. Hamile olduğunuz için abarttığınızı düşünüyorum. Kendimde hamilelik geçirdim evet insan hep ilgi odağı olmak istiyor o ayrı ama biz sizin gibi tepkilerde veremedik malesef. Üstelik eşiniz size tepki de vermemiş bence gidin gönlünü alın

Evet kendisi şuan özür dilememeyi tercih ediyor. Daha doğrusu farklı şekilde yaklaşmaya çalışıyor. Klimanın karşısında uzanıyordum, üşürsün kalk ordan falan demeler bilmem neler

Ben mi gönlünü alıcam.. mümkün değil. Birlikte yemek yemek için evde beklerken kimin yanındaysa onlar alsın gönlünü

Bakin 9 aylik hamileyim.
Bu 2.hamileligim.

Ikisi de riskli gebelik.
Ikisinde de asiri bulantıli, gebelik zehirlenmeli vs agir gebelikler gecirdim, gunlerce hastanede yatacak pozisyonlara düştüm.

1 kez hormonlarimin etkisindeyim diye bu kadar abartili sinir/ofke nobetleri gecirmedim. Yani su sinirin gerekcesi nedir tam olarak? Yemek yememek mi? Bi lokma da olsa atistirmalik bir sey yok muydu?

Bana abartılı tepki vermişsiniz gibi geldi. Böyle eften püften şeyleri mevzu ederseniz hayat yavrunuz doğduktan sonra biraz zorlayabilir. Boşverin dargınlığı, afiyetle yemeğinizi yiyip bebek doğana kadar her anı değerlendirin, tatlı-zor günler sizi bekliyor. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.

Ah beni anlayan bir kişi çıktı mutluyum ama buradaki bakış açılarını okumak da faydalı :)
Yazılan yorumlara şok oldum benim kusmama kocamın yapıcak birşeyi olmasa bile yanımda olması yeterli. Annesine kimse gitmesin demiyor ben kocama iyi değilim bu gün demem yeterli olmalı. Annesine her zaman gidebilir isterse bütün gün kalabilir ama benim iyi olmadığım onun çocuğunu karnımda taşıdığım ve düşük tehlikem olduğu bir zamanda iyi değilim demem yeterli olucak.

Ya evet haklısınız ama arkadaşlarla benim takıldığım nokta net olmadı galiba. Ailesi zaten gece tatile gidiyor. Yiyemeyeceği bir leblebinin ne önemi vardı :) üstelik eşimi arayıp ben yiyorum bilgin olsun diye aradım hala annesigilde oturuyordu. Çıldırmamak elde değil.

İşte düşünememistir, alıp geldik ayıp olmasın verelim aradan çıksın diye düşünmüştür. Ki tatile gideceklermis diye yazmıştıniz. İyice geç olur demiştir falan filan. Neyse işte uzun süreli kusulecek bir durum yok. Sakinken kendinizi doğru bir şekilde ifade edersiniz.

İşte o kadar leblebisi batsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…