Eşimin umursamazlığı

Ne güzel yorum yapmışsınız teşekkür ederim dikkate alacağım.

Keşke tek derdim böyle şeyler olsa ya.. siz şımarmışsınız bence rahattan. Rahat batmış size kusura bakmayın

Moral için teşekkürler yaa
Gercekler . Gercekten sen bilenmiş beklemişsin
Bazen bende ne olacagını bilirim ama beklerim
Oluncada kıyamet kopar
Sımdı hayatta o raddeye getırmem
İnan sen oylecyapınca eşin tamamen degısıp senın ıstedıgın gıbı davranmayacak
Üzüldüğünle kalacaksın
Onun ıcın aklını kullan o raddeye getırme huzurun bozulmasın

2 sene sonra kafanızı taşlara vuracaksınız ama iş işten geçmiş olacak...Kimse çekmez bu şımarıklıkları,kaprisleri,bencillikleri.3 hamileliğimde de yollarda ya sancım geldi ya suyum.Kimler neler neler çekiyor.Anlayışlı,şiddet uygulamayan bir eşiniz varsa bunaltmayın.Erkekler eğitilecek varlıklar değil ama anladığım kadarıyla boyunduruğunuz altına almaya çalışıyorsunuz.En son doğum yaptığımda hastanede tektim iki küçük kızıma babaları baktı,akşam olmadan gerekli evrakları imzalayıp çıktım o halde gelip kendimin ve 3 çocuğumun banyosuyla, evin temizliğiyle,yemeğiyle uğraştım.Bir sokak ötede elti vardı,eş ailesiyle aynı semtteydim bir tas çorba getiren olmadı ama elim ayağım tutuyordu çok şükür ve Allah da yardım etti.Her neyse güçlü olun,olgun olun.Bu günleri mumla ararsınız nokta...

Çocuk doğuracak kadar büyüyüp kendi yemek işini halledemeyecek kadar küçük olmak. Tek başına yemek yemek neden sorun oldu? Eşinizi azarlamanıza değdi mi? Ben onun yerinde olsam özür dilemeden konuşamam sizinle.

Canım selam seninle aynı haftalardayız bende 9 haftalık hamileyim, bende olsa aynı tepkiyi veririm. Çünkü bu mide bulantısının izahi yok hele bu mide bulantısı ile 40 dakikalık yol, bir zahmet leblebiyide sonra yesinler. Yada bıraksın dönsün mide bulantısından hastanelik olduğumuz günler oluyor. Bu dönem eşler kök aileler tarafında bence çokça anlayış gerekiyor

Ay her zaman birlikte mi yemek yemek zorundasınız ya. Akşam tatile gidiyorlarmış ne zaman verecek. Bu kadar tepki vermenizi hak eden bir olay değil. Acıktıysanız önce yiyin.

Çok tepki vermişsiniz tek hamile kalmış kadın siz değilsiniz eşinize bu kadar bagirmaniz doğru degil

Çok tepki vermişsiniz tek hamile kalmış kadın siz değilsiniz eşinize bu kadar bagirmaniz doğru degil
Daha Bismillahirrahmanirrahim dakika bir gol bir hamileliğin ilk zamanlarindan incir çekirdeğini doldurmayacak sebebten adamlari darlayip onların zihninde ne berbat bir şeymiş bu çocuk olayı fikrinin üstüne lohusalık zamanı da boşanmalara dönüyor iş halbuki ne gerek var ?
Evet hayat arkadaşınız evet gerçek bir problemde ne olursa olsun yanınızda olmalı hayatı her şeyi paylasmalisiniz ama bu kadar saçma yani mide bulantım için eşim bir şey yapamaz o yokken de yemek yiyebilirim elim ayagim var çok şükür ayrıca hasta değil hamileyim ve bu çok doğal bir süreç bilemedim ne denir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…