Eşimin umursamazlığı

Teşekkür ederim olgun yorumlarınız için

Kız ben hamileyken yaşadıklarımı anlatsam aklın durur olsun öyle sen gibi ufak şeyleri büyütüp olay çıkaran kadınlar çok kıymetli oluyor bence doğru yoldasın.

Ya şu durumda beni güldürdünüz ya gerçekten Allah da sizi güldürsün çok mu çirkefim yaa niye yorumlarda bu kadar linç yedim. Az daha kocamdan özür dilicem(!) yani düşünün

Ben mi gönlünü alıcam.. mümkün değil. Birlikte yemek yemek için evde beklerken kimin yanındaysa onlar alsın gönlünü
Yapmayın böyle lütfen. Çok güzel bir duygu yaşıyorsunuz üstelikte riskli de bir durumunuz varmış kırgınlık yapmayın onlarda annesi babası ha deyince kalkamamıştır adamcağız bir de bu yönden düşünmeye çalışın

Teşekkür ederim olgun yorumlarınız için
Rica ederim. Sizin kırılmanız çok doğal ama tepkide sıkıntı var, hani yine kırıldığınızı ailesini işin içine katmadan ben seni yanımda görmek istiyordum, desteğine ihtiyacım vardı kolay bir süreç değil vs gibi ifadelerle belirtirsiniz. Adım atarsa uzatmadan karşılık verin tabii. Hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim.

Yahu ben ailesine neden gitti demiyorum ki. Ben aradığım an iş yerinden çıksa zaten 1 buçuk saat ailesiyle oturabilirdi. Zaten çok durmadım ailemde diyecek bi durum da olmazdı . İşyerinde işi olmadığı halde yumurta kapıya dayanınca ofisten çıkıp sonra herkesi memnun etmeye çalışıyor

Çok teşekkürler

Ben hamileliğimde neler yaşadım bir bilseniz çocuk yapmazsınız. Bunlar mevzu değil ama üstte birinin dediği gibi böyle kıymetli olunuyor demekki

İşte bunlar hep hormon

Siz de biraz abartmışsınız gerçi ama anlayabiliyorum. Hamileyken ben niye her b.ka ağlıyorum diye ağlamışlığım bile var benim

Daha sakin bir zamanda kendiniz daha doğru ifade eden cümlelerle konuşun eşinizle. Uzatılacak bi mevzu yok. Bi daha d a kusana kadar kocanız yemeğe beklemeyin oturun yiyin.

Allah korusun başınıza bir şey gelse, eşiniz de annesine leblebi götürmeye gitse haklısınız tepki vermekte ama sadece mide bulantısı ve istifrar sorununuz var. Bu da hamileliğin doğalı. Eşiniz yanınızda olsa bile size faydası olmaz ki. Hamilelikte insan daha hassas, alıngan olabiliyor. Tamamen hormonlar... Dr eşimi en başından özellikle uyarmıştı, kalıcı hasar değil doğumdan sonra normale dönecek diye

Ben hamileliğimde neler yaşadım bir bilseniz çocuk yapmazsınız. Bunlar mevzu değil ama üstte birinin dediği gibi böyle kıymetli olunuyor demekki

Verdiğim tepki tam istediğim şekilde olmadı keşke daha da konuşsaydım , içimi dökseydim diye düşünürken burda bu kadar linç yiyince bi miktar çirkef olduğumu düşündüm. Arkadaşlar siz nasıl sakin kalabiliyorsunuz

O kadar çok ağlardım ki, iş arkadaşlarım dalga geçerdi
"Abla kedi miyavlıyor" bile dediler. Nelere ağladıysam artık

Çok iyiymiş ne bileyim sanırım eve geldiğimde masayı falan hazırlamış olsun, direkt yemeğe oturalım diye düşünmüştüm :)

Yaa kıyamam
Duygusallıktan olabilir ben bişey goremedim ama sanırım bende böyle yapardim

Ya şu durumda beni güldürdünüz ya gerçekten Allah da sizi güldürsün çok mu çirkefim yaa niye yorumlarda bu kadar linç yedim. Az daha kocamdan özür dilicem(!) yani düşünün
Yok kız valla bende bidaha evlenirsem öyle yapçam düğünde bile ortalığı birbirine katçam benim ağzıma s.. sesim çıkmadı siz öyle olmayın

Erkekler kısaca çok düz ya. Varsa yoksa anası babası

Ben evde tabak kırdım diye bile ağlamıştım, düşünün artık hormonların yaptığını. Ama hiç eşimden çıkarmadım stresimi. Bu da biraz mizaçla alakalı sanırım.

Sağlıklı sıhhatli keyifli bir hamilelik gecirmenizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…