- 19 Mart 2023
- 852
- 1.491
- 43
- 34
- Konu Sahibi biryenianneadayi
-
İşte düşünememistir, alıp geldik ayıp olmasın verelim aradan çıksın diye düşünmüştür. Ki tatile gideceklermis diye yazmıştıniz. İyice geç olur demiştir falan filan. Neyse işte uzun süreli kusulecek bir durum yok. Sakinken kendinizi doğru bir şekilde ifade edersiniz.
Hah aferin. Adım atıyorsa siz de uzatmayın ama.Evet kendisi şuan özür dilememeyi tercih ediyor. Daha doğrusu farklı şekilde yaklaşmaya çalışıyor. Klimanın karşısında uzanıyordum, üşürsün kalk ordan falan demeler bilmem neler
Kız ben hamileyken yaşadıklarımı anlatsam aklın dururolsun öyle sen gibi ufak şeyleri büyütüp olay çıkaran kadınlar çok kıymetli oluyor bence doğru yoldasın.
Yapmayın böyle lütfen. Çok güzel bir duygu yaşıyorsunuz üstelikte riskli de bir durumunuz varmış kırgınlık yapmayın onlarda annesi babası ha deyince kalkamamıştır adamcağız bir de bu yönden düşünmeye çalışınBen mi gönlünü alıcam.. mümkün değil. Birlikte yemek yemek için evde beklerken kimin yanındaysa onlar alsın gönlünü
Rica ederim. Sizin kırılmanız çok doğal ama tepkide sıkıntı var, hani yine kırıldığınızı ailesini işin içine katmadan ben seni yanımda görmek istiyordum, desteğine ihtiyacım vardı kolay bir süreç değil vs gibi ifadelerle belirtirsiniz. Adım atarsa uzatmadan karşılık verin tabii. Hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim.Teşekkür ederim olgun yorumlarınız için
Yapmayın böyle lütfen. Çok güzel bir duygu yaşıyorsunuz üstelikte riskli de bir durumunuz varmış kırgınlık yapmayın onlarda annesi babası ha deyince kalkamamıştır adamcağız bir de bu yönden düşünmeye çalışın
Çok teşekkürlerRica ederim. Sizin kırılmanız çok doğal ama tepkide sıkıntı var, hani yine kırıldığınızı ailesini işin içine katmadan ben seni yanımda görmek istiyordum, desteğine ihtiyacım vardı kolay bir süreç değil vs gibi ifadelerle belirtirsiniz. Adım atarsa uzatmadan karşılık verin tabii. Hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim.
Ben hamileliğimde neler yaşadım bir bilseniz çocuk yapmazsınız. Bunlar mevzu değil ama üstte birinin dediği gibi böyle kıymetli olunuyor demekkiYapmayın böyle lütfen. Çok güzel bir duygu yaşıyorsunuz üstelikte riskli de bir durumunuz varmış kırgınlık yapmayın onlarda annesi babası ha deyince kalkamamıştır adamcağız bir de bu yönden düşünmeye çalışın
Ben hamileliğimde neler yaşadım bir bilseniz çocuk yapmazsınız. Bunlar mevzu değil ama üstte birinin dediği gibi böyle kıymetli olunuyor demekki
O kadar çok ağlardım ki, iş arkadaşlarım dalga geçerdiİşte bunlar hep hormon
Siz de biraz abartmışsınız gerçi ama anlayabiliyorum. Hamileyken ben niye her b.ka ağlıyorum diye ağlamışlığım bile var benim
Daha sakin bir zamanda kendiniz daha doğru ifade eden cümlelerle konuşun eşinizle. Uzatılacak bi mevzu yok. Bi daha d a kusana kadar kocanız yemeğe beklemeyin oturun yiyin.
Çok iyiymişAllah korusun başınıza bir şey gelse, eşiniz de annesine leblebi götürmeye gitse haklısınız tepki vermekte ama sadece mide bulantısı ve istifrar sorununuz var. Bu da hamileliğin doğalı. Eşiniz yanınızda olsa bile size faydası olmaz ki. Hamilelikte insan daha hassas, alıngan olabiliyor. Tamamen hormonlar... Dr eşimi en başından özellikle uyarmıştı, kalıcı hasar değil doğumdan sonra normale dönecek diye
Yaa kıyamamArkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Yok kız valla bende bidaha evlenirsem öyle yapçam düğünde bile ortalığı birbirine katçamYa şu durumda beni güldürdünüz ya gerçekten Allah da sizi güldürsünçok mu çirkefim yaa niye yorumlarda bu kadar linç yedim. Az daha kocamdan özür dilicem(!) yani düşünün
İşte bunlar hep hormon
Siz de biraz abartmışsınız gerçi ama anlayabiliyorum. Hamileyken ben niye her b.ka ağlıyorum diye ağlamışlığım bile var benim
Daha sakin bir zamanda kendiniz daha doğru ifade eden cümlelerle konuşun eşinizle. Uzatılacak bi mevzu yok. Bi daha d a kusana kadar kocanız yemeğe beklemeyin oturun yiyin.
Yok kız valla bende bidaha evlenirsem öyle yapçam düğünde bile ortalığı birbirine katçambenim ağzıma s.. sesim çıkmadı siz öyle olmayın
Ben evde tabak kırdım diye bile ağlamıştım, düşünün artık hormonların yaptığını.Verdiğim tepki tam istediğim şekilde olmadı keşke daha da konuşsaydım , içimi dökseydim diye düşünürken burda bu kadar linç yiyince bi miktar çirkef olduğumu düşündüm. Arkadaşlar siz nasıl sakin kalabiliyorsunuz
Ben evde tabak kırdım diye bile ağlamıştım, düşünün artık hormonların yaptığını.Ama hiç eşimden çıkarmadım stresimi. Bu da biraz mizaçla alakalı sanırım.
Sağlıklı sıhhatli keyifli bir hamilelik gecirmenizi dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?