- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.578
- 478
- Konu Sahibi biryenianneadayi
-
Bu hiç hoş bir şey değil "senin yaşadıklarını görünce halime şükrediyorum" ağır bir cümledir ve herkes kaldıramaz. Bunu da hormonlarınıza veriyorum.Neler yaşadınız kısacık paylaşsanıza bi halime ohhhh diyeyim
Adamın oraya gıdecek olması senı sınırlendırmıs ..Götürmedi diye kızmışsın derken? Eşimi çok iyi tanıyorum ve dün götürmeyi unuttuğu için bugün götüreceğine adım kadar emindim. O yüzden de arayıp ben gelesiye kadar gelmiş ol eve bir an önce yemek yiyelim demeye çalıştım
Geçen başka şehirdeki anneme gidip 10 gün kaldım adam evde bir başına kaldı. Beni görüşmeye zorlamadıkça kendisi de ailesiyle istediği kadar vakit geçirebilir niye birimize dünyayı dar edelim ki.Ay yok arkadaş ben valla mantıksız kaprise, şımarıklığa gelemiyorum. Adam gel deyince gelecek git deyince gidecek, saat ile hareket edecek! Bak bak sen şu utanmaza 1,5 saat anasında kalmış. Vah vah.. Boşan bence.
İplerle oynatılacak kukla mı bu?Şu kadarcık bile esneklik gösteremiyorsan işin çok zor.
Karakter meselesi arkadaşlar. Öncelik kendim olmadığım zaman hırçınlaşıyorum. Ben eşime her alanda öncelik tanıyorsam aynı şeyi o da yapmalı
Bu hiç hoş bir şey değil "senin yaşadıklarını görünce halime şükrediyorum" ağır bir cümledir ve herkes kaldıramaz. Bunu da hormonlarınıza veriyorum.
Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun kendi ailesine düşkünlüğü beni bitiriyor gerçekten. Ama büyütülecek bir mesele yok, tabii arkasında bu denli öfke patlamasının başka nedenleri yoksa?Arkadaşlar merhaba . Elimi ayağımı titretecek kadar çok sinir olduğum bir konuyu sizinle paylaşıp görüşlerinizi almak istiyorum . Eşimle 2 gün önce tatilden döndük, tatil dönüşü de elimiz boş gelmeyelim diye ailelerimize leblebi vs bir şeyler aldık . Eşimin annesi salça vs yaptığı için dün onları iş dönüşü uğrayıp almasını söylediği için eşim zaten dün ailesini ziyaret etmişti . Ama giderken aldığımız hediyeleri götürmeyi unutmuş . Neyse .. ben bugün 17:44 de eşimi aradım ve midem çok aşırı bulanıyor, eğer annenlere aldığımız hediyeleri götüreceksen işyerinden ona göre erken çık bir an önce yemeğimizi yiyelim diye söyledim tamam dedi .. 18.40 gibi beni aradı . Ben aldıklarımızı evde unutmuşum şimdi eve uğradım onları annemlere bırakıp geliyorum haberin olsun dedi. Sesimi çıkarmadım . Neyse eve geldim . Baktım hâlâ evde yok . Ben de 3 aylık hamile olduğum için açlığıma hiç dayanamıyorum . Eve gelir gelmez direkt kustum . Ben kusarken de eşim eve geldi iyi misin falan dedi . Haliyle ben de bir anda sinir boşalması oldu . Ben seni 1 buçuk saat önce arayıp midem bulanıyor diye zaten söyledim, senin anne babanın leblebisi çok mu önemliydi . Üstelik bu gece zaten tatile gidiyorlar ne önemi vardı bugün illa götürmenin, önceliğim sensin deyip duruyorsun bu mu öncelik dediğin şey. Rahat rahat hâlâ annelerde oturuyorsun biraz duyarlı ol dedim kapıyı çarpıp çıktım yanından. Hâlâ da konuşmuyoruz . Fikirleriniz neler arkadaşlar . Hâlâ aşırı sinirliyim. Bu arada benim işyerim başka ilçede . 40 dakika falan sürüyor. Ben başka ilçeden geldim adam bildiğiniz annesinden gelemedi yani.
Yaa ne kadar kötü niyetlisiniz cidden . Orada karşı taraftaki yorum sahibi niyetimi gayet de anlamış ki gülüp örneklendirmiş bile . Kusur bulmaya çalışmak da üstüne yok kimsenin de maşallah.Bu hiç hoş bir şey değil "senin yaşadıklarını görünce halime şükrediyorum" ağır bir cümledir ve herkes kaldıramaz. Bunu da hormonlarınıza veriyorum.
Geçen başka şehirdeki anneme gidip 10 gün kaldım adam evde bir başına kaldı. Beni görüşmeye zorlamadıkça kendisi de ailesiyle istediği kadar vakit geçirebilir niye birimize dünyayı dar edelim ki.
Ayrıca (ilk hamileligimde)hamileyken mide bulantısı ne demek anlarım.Tam 3 ay boyunca hergun içim çıkana kadar kusuyordum resmen serum ve ilaçlarla yaşadım diyebilirim(mide asitim cıkana kadar kusuyordum ve normal degildi zaten 34 haftalik erken dogum yaptim 2.200gramdi kizim). 2.de de 35 hafta boyunca progestan ve iğnelerle geçirdim.35 hafta boyunca kanamalı bölgem vardi rahmimde.6ay boyunca atletimi bile alıp kirliye atamadım sadece tuvalete gidebilirsin demişti doktorum.Siz bence çok abartmişsiniz biraz kayinvalideye kızıp eşinize patlamışsınız gibi görünüyor .Esinizin gönlünü alın.Öpüp barışın.
incir kabuğunu doldurmaz ah şu hormonlar..
incir kabuğunu doldurmaz ah şu hormonlar..oturup yeseydin ben düşünmezdim valla.
Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun kendi ailesine düşkünlüğü beni bitiriyor gerçekten. Ama büyütülecek bir mesele yok, tabii arkasında bu denli öfke patlamasının başka nedenleri yoksa?
Adamın oraya gıdecek olması senı sınırlendırmıs ..
Mıde bulantısı fılan bıraz bahane
Bosver olan olmus daha neler goreceksın buna uzulme
balım kendin otur ye oda geldiğinde yesinDimi..
Bundan sonra birlikte yemek yiyeceğiz diye çok bekler zatenben 45 dakikalık yoldan gelcem beyfendi 5 dakika uzaklıktaki ofisinden gelemiycek kendi bilir
Amin çok teşekkür ederim . Ama çocuğunu büyütememiş , 32 yaşındaki adama hala bebek muamelesi yapan annelere karşıyım . Kış gelince yorganlarınızı çıkarın oğlum üşüme, yaz gelince sıcak oldu artık yorganları kaldırın deme haddini bile kendinde bulan biri sonuçta.Umarım bebeğinizi dozunda seversiniz. Kucağınıza aldığınızda, emek verip büyütürken size yeniden bu hususu sormak isterim 'yavrunuza sevginizin dozu ne durumda' diye. Bu arada sağlıkla güzelliklerle gelsin bebeğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?