Eşimin umursamazlığı

Adamın oraya gıdecek olması senı sınırlendırmıs ..
Mıde bulantısı fılan bıraz bahane
Bosver olan olmus daha neler goreceksın buna uzulme

Geçen başka şehirdeki anneme gidip 10 gün kaldım adam evde bir başına kaldı. Beni görüşmeye zorlamadıkça kendisi de ailesiyle istediği kadar vakit geçirebilir niye birimize dünyayı dar edelim ki.

Karakter meselesi arkadaşlar. Öncelik kendim olmadığım zaman hırçınlaşıyorum. Ben eşime her alanda öncelik tanıyorsam aynı şeyi o da yapmalı

Doğru. Öncelik her zaman kendin olmalısın. Kendin için kendin olmalısın. Eşine değil kendine öncelik vermelisin.
Başkasından da beklentiye girmemelisin.
Acıktın mı git ye. Eşini bekleme. Ben acıkmıştım geciktin yedim. Bitti gitti.
Diğer türlüsü çocukluk. Karakter meselesi değil karakterin gelişmemiş olması.

Eğer progestanı hap olarak alıyorsanız doktorunuza danışın fitil olarakta alınabiliyor ve daha az sallıyor vücudu.Ben ilk hap olarak içmiştim (doktorum dene istersen demisti)o gün beni aramışlar duymamışım kapıya gelmişler yok adamlar kapıyı kırıp girmişler sarsmislar yok ambulans çağırmış iş arkadaşlarım düşünün ne kadar sallamış.ondan sonra fitil olarak kullanmaya başladım.Ben 5. Haftadan itibaren hem progestan hem göbekten iğne olarak 40. haftaya kadar kullandım 5-40 hafta arası tamamen kanamalı bir gebelik geçirmiştim.

Erkeklerin yaşı kaç olursa olsun kendi ailesine düşkünlüğü beni bitiriyor gerçekten. Ama büyütülecek bir mesele yok, tabii arkasında bu denli öfke patlamasının başka nedenleri yoksa?

Siz eve gelir gelmez kusmuşsunuz kusarken eşiniz gelmis.Aslinda çok geç kalmamış sizde yeni girmişsiniz eve.Siz eşinizin kayinvalideye 2 gün ustuste gittiği için kıskanmışsınız galiba.Yoksa adam 9-10 da gelmemiş eve.Ayrica düşük tehlikem var diyorsunuz birde yeni tatilden döndük diyorsunuz eğer riskli bir hamilelik geçiriyorsanız doktorunuz seyahate nasıl izin verdi.Tatildeykende bu risk vardı.Esiniz 5 dakika geç geldi diye burnundan getirmişsiniz ama tatile gidende sizsiniz.Siz kayinvalideye bilenmişsiniz eşinize patlamışsınız görünüyor buradan.

Ayrıca (ilk hamileligimde)hamileyken mide bulantısı ne demek anlarım.Tam 3 ay boyunca hergun içim çıkana kadar kusuyordum resmen serum ve ilaçlarla yaşadım diyebilirim(mide asitim cıkana kadar kusuyordum ve normal degildi zaten 34 haftalik erken dogum yaptim 2.200gramdi kizim). 2.de de 35 hafta boyunca progestan ve iğnelerle geçirdim.35 hafta boyunca kanamalı bölgem vardi rahmimde.6ay boyunca atletimi bile alıp kirliye atamadım sadece tuvalete gidebilirsin demişti doktorum.Siz bence çok abartmişsiniz biraz kayinvalideye kızıp eşinize patlamışsınız gibi görünüyor .Esinizin gönlünü alın.Öpüp barışın.

Bu hiç hoş bir şey değil "senin yaşadıklarını görünce halime şükrediyorum" ağır bir cümledir ve herkes kaldıramaz. Bunu da hormonlarınıza veriyorum.
Yaa ne kadar kötü niyetlisiniz cidden . Orada karşı taraftaki yorum sahibi niyetimi gayet de anlamış ki gülüp örneklendirmiş bile . Kusur bulmaya çalışmak da üstüne yok kimsenin de maşallah.

Geçen başka şehirdeki anneme gidip 10 gün kaldım adam evde bir başına kaldı. Beni görüşmeye zorlamadıkça kendisi de ailesiyle istediği kadar vakit geçirebilir niye birimize dünyayı dar edelim ki.

Olaydan cımbızla çekiyorsunuz saçma sapan yerleri. Sabahtan gitsin annesine umrumda değil görüşebilir istediği kadar, ben de görüşürüm kimse de karışamaz zaten buna . Ama ben şu saatte evde olucam sende iş yerinden erken çık midem çok bulanıyor bir an önce yemeğimizi yiyelim diye özellikle belirtmeme rağmen ,ki bu karşı tarafça da kabul edildi, son dakika ofisinden çıkıp rahat rahat annesinde oturması problem . Evde kendisini bekleyen bir eşi olduğunun farkında . Yemekten sonra gitsin dilerse kalsın . Birlikte yemek yemek isteyen kendisi, ofisinden işi olmadığı halde son dakika çıkan kendisi, rahatça annesinde oturan ,ben aramasam belki daha gelmeyecek olan kendisi ,ama suçlu benim evet

Son düzenleme:

Kayınvalidem her konuda kendinin öncelikli olmasını isteyen bir insan olduğu için belki de bu beni saçma bir yarışa soktu bilemem. Yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama sabahtan annemle kahvaltı yapmıştık ve fotoğraf paylaşmıştık, beni de çağırsaydınız yaaa diyen bir kadın kendisi . Hamilelikte her an eşimin Yanında olamayacağının zaten farkındayım ben de çocuk değiliz ama belli ki o an ona ihtiyacım varmış ve yanımda göremeyince böyle tepki vermişim

Amin çok teşekkür ederim . Ama çocuğunu büyütememiş , 32 yaşındaki adama hala bebek muamelesi yapan annelere karşıyım . Kış gelince yorganlarınızı çıkarın oğlum üşüme, yaz gelince sıcak oldu artık yorganları kaldırın deme haddini bile kendinde bulan biri sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…