- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Adam yeğenlerine istediğini alır sizi mağdur etmediği müddetçe bence karışma lüksünüz Yk
Eşimin de 2 yeğeni var, çok da bağlıdır hiç karışmam aynı şekilde o da bnm yeğenlere karışamaz istediğimi alır veririm.
Malesef sessiz kalamam
Bu algiya nereden vardiniz :/ eşim 35 ben 22 ablası 37 yasinda:)22+13 =35 yapar dimi? Yanlış hesaplamadım. 37 yaşında ablanın 35 yaşında çocuğu mu var?
Konunuzda yazıyorBu algiya nereden vardiniz :/ eşim 35 ben 22 ablası 37 yasinda:)
Sorun alması değil çocuk onlar alırız elbet ama artık ablası eşimi kullanmaya başladı bu konu yüzündenBu aralar cok duymaya başladım yeğen mevzularini..
Benim esimde yegenlerine cok duskun surekli birseyler alir...hic sorun etmedim..
Bilemedim
Evet ama mağdur zaten. Eşim ablasının yüzünü göremiyor kadın resmen kullanıyor en küçük şeyde hadi sayına diyor. Bakın mesela eşimle başbaşa sinemaya gideceğiz diyelim hadi sizde gidin diyorLaf sokmak marifet değil ve ne yazık ki aralarındaki bağa karisamazsiniz ta ki eşiniz sizi mağdur edene kadar .
Rica ederim,ogrenmeyi ve ogretmeyi severim,yasim 34. Dunya uzerinde yer kapliyorsak birilerine bir hayrimiz olmali. Sizinki ofkeliyken harflere onem verememek degil,bilmemekti. Bilmemek de ayip degil,ogrenmemek ayip.Türkçe ogretmenliginiz için teşekkür ederim umarım beyniniz dünyadaki başka konulara da değinebilir mesela psikoloji. Insanlar öfkeliyken harflare bile önem veremiyor malesef.
Derdini anlatabilme kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Çok zor bir kadın.Bence siz gidin görümceniz gelsin. Asıl konuyu o açsın
Sizi iki kelimeyle anlatır merak etmeyinDerdini anlatabilme kapasitesi olduğunu sanmıyorum. Çok zor bir kadın.
Önceden dediklerini duysanız böyle demezsiniz kibar mı değil mi :)
Elbette matematik öğretmenliği mezunuyum. Geçen yıl mezun oldum. Annem ve babam varlıklı insanlar sağolsunlar birikimimi onlar sağlıyor ne zaman istesem avuç avuç geliyor elime. Siz benim için kaygılanmayın :)Rica ederim,ogrenmeyi ve ogretmeyi severim,yasim 34. Dunya uzerinde yer kapliyorsak birilerine bir hayrimiz olmali. Sizinki ofkeliyken harflere onem verememek degil,bilmemekti. Bilmemek de ayip degil,ogrenmemek ayip.
Beynim sukurler olsun ki dunyadaki baska konulara da deginebiliyor. Da,konu ben degilim sizsiniz. 22 yasindasiniz,ne zorunuz vardi da 35 yasinda herifle evlendiniz mesela? Mesleginiz var mi? Kendi basiniza hic para kazanip birikim yaptiniz mi da esinizin yegenlerine aldigi oyuncagin parasina laf edebiliyorsunuz mesela? Bu ufacik bir ornekti sadece.
Biri sizin cinsel yaşantınız hakkında atıp tutarsa bu kadar sakin kalamazsınız yine konuyu siz açardınız bence. Yada aynı cevabın fazlasını verirdiniz:)Oncesini sonrasini bilmem, biri bana tecruben mi var dese gercekten konu acacak sikintisi olurdu :)
Eeevet...buna eminim :)Sizi iki kelimeyle anlatır merak etmeyin
Anne babadan geleni sormuyorum zaten,siz kendiniz kazaniyorsaniz saga sola kim kime ne almisa bakinirsiniz. Ama esinizin yegenleriyle,ablasiyla ve abisiyle olan maddi manevi iliskisine karismaniz da her kosulda cok cok yanlis.Elbette matematik öğretmenliği mezunuyum. Geçen yıl mezun oldum. Annem ve babam varlıklı insanlar sağolsunlar birikimimi onlar sağlıyor ne zaman istesem avuç avuç geliyor elime. Siz benim için kaygılanmayın :)
Cahilce dediğim konu hamileyken eşimle cinsel yaşantınız olsaydı ne yaparsınız ? Üstelik iki kişi daha varken.Ayrıca "cahilce " yapılan muhabbette sizin "tecrübelisin herhalde " yorumunuza istinaden benim tepkim çok çok ağır olurdu ki görümce sakin cevap vermiş .Değerini bilin bence görümcenizin.
Biri sizin cinsel yaşantınız hakkında atıp tutarsa bu kadar sakin kalamazsınız yine konuyu siz açardınız bence. Yada aynı cevabın fazlasını verirdiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?