Eşimin Yeğenleri ile olan bağları

Hayır aile bütçesinden yeğenlerine istediğini alamaz,tüm geçim masraflarından sonra geriye bi meblağ kalıyorsa bunu da yine eşiyle harcamalı. Evin bütçesi bu yahu herkes sahip olduğu çocugun sorumluluğunu bi zahmet kendi alsın,arada bir hediye olur o da arada bir olur sık olamaz.

Bu aralar cok duymaya başladım yeğen mevzularini..
Benim esimde yegenlerine cok duskun surekli birseyler alir...hic sorun etmedim..
Bilemedim
Sorun alması değil çocuk onlar alırız elbet ama artık ablası eşimi kullanmaya başladı bu konu yüzünden

Laf sokmak marifet değil ve ne yazık ki aralarındaki bağa karisamazsiniz ta ki eşiniz sizi mağdur edene kadar .
Evet ama mağdur zaten. Eşim ablasının yüzünü göremiyor kadın resmen kullanıyor en küçük şeyde hadi sayına diyor. Bakın mesela eşimle başbaşa sinemaya gideceğiz diyelim hadi sizde gidin diyor

Türkçe ogretmenliginiz için teşekkür ederim umarım beyniniz dünyadaki başka konulara da değinebilir mesela psikoloji. Insanlar öfkeliyken harflare bile önem veremiyor malesef.
Rica ederim,ogrenmeyi ve ogretmeyi severim,yasim 34. Dunya uzerinde yer kapliyorsak birilerine bir hayrimiz olmali. Sizinki ofkeliyken harflere onem verememek degil,bilmemekti. Bilmemek de ayip degil,ogrenmemek ayip.

Beynim sukurler olsun ki dunyadaki baska konulara da deginebiliyor. Da,konu ben degilim sizsiniz. 22 yasindasiniz,ne zorunuz vardi da 35 yasinda herifle evlendiniz mesela? Mesleginiz var mi? Kendi basiniza hic para kazanip birikim yaptiniz mi da esinizin yegenlerine aldigi oyuncagin parasina laf edebiliyorsunuz mesela? Bu ufacik bir ornekti sadece.

Elbette matematik öğretmenliği mezunuyum. Geçen yıl mezun oldum. Annem ve babam varlıklı insanlar sağolsunlar birikimimi onlar sağlıyor ne zaman istesem avuç avuç geliyor elime. Siz benim için kaygılanmayın :)

Oncesini sonrasini bilmem, biri bana tecruben mi var dese gercekten konu acacak sikintisi olurdu :)
Biri sizin cinsel yaşantınız hakkında atıp tutarsa bu kadar sakin kalamazsınız yine konuyu siz açardınız bence. Yada aynı cevabın fazlasını verirdiniz:)

Anne babadan geleni sormuyorum zaten,siz kendiniz kazaniyorsaniz saga sola kim kime ne almisa bakinirsiniz. Ama esinizin yegenleriyle,ablasiyla ve abisiyle olan maddi manevi iliskisine karismaniz da her kosulda cok cok yanlis.

Bu arada,sizin icin kaygilanmadim,benim kaygim esinizden taraf

Ayrıca "cahilce " yapılan muhabbette sizin "tecrübelisin herhalde " yorumunuza istinaden benim tepkim çok çok ağır olurdu ki görümce sakin cevap vermiş .Değerini bilin bence görümcenizin.
Cahilce dediğim konu hamileyken eşimle cinsel yaşantınız olsaydı ne yaparsınız ? Üstelik iki kişi daha varken.

Biri sizin cinsel yaşantınız hakkında atıp tutarsa bu kadar sakin kalamazsınız yine konuyu siz açardınız bence. Yada aynı cevabın fazlasını verirdiniz:)

Sizin cinsel tecrubenizle ilgili bir konuya “tecruben mi var” diye cevap verdiniz yani hani bir konu evrilir de anca bu kadar sacma evrilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…