- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Sorun alması değil ben de alıyorum bir sürü şey. Sorun ablasının eşimi ciddi boyutta kullanması.Anne babadan geleni sormuyorum zaten,siz kendiniz kazaniyorsaniz saga sola kim kime ne almisa bakinirsiniz. Ama esinizin yegenleriyle,ablasiyla ve abisiyle olan maddi manevi iliskisine karismaniz da her kosulda cok cok yanlis.
Bu arada,sizin icin kaygilanmadim,benim kaygim esinizden taraf
Elbette matematik öğretmenliği mezunuyum. Geçen yıl mezun oldum. Annem ve babam varlıklı insanlar sağolsunlar birikimimi onlar sağlıyor ne zaman istesem avuç avuç geliyor elime. Siz benim için kaygılanmayın :)
Sizin cinsel tecrubenizle ilgili bir konuya “tecruben mi var” diye cevap verdiniz yanihani bir konu evrilir de anca bu kadar sacma evrilir..
O da esinizle o kisiler arasinda bir durum. Baska kimseyi ilgilendirmez ki. 35 yasinda koskoca adam,bugune kadar nasil yasadiysa bu gunden sonra da bir sekilde yasar yani,siz veya bir baskasi bunu degistiremez. 2 yasinda bebek degil ki bu?Sorun alması değil ben de alıyorum bir sürü şey. Sorun ablasının eşimi ciddi boyutta kullanması.
Bence de üzülun bu duruma.
Hanfendi ben size kısaca anlatayım da en iyisi kafa karışmasından kurtulun.Sizin cinsel tecrubenizle ilgili bir konuya “tecruben mi var” diye cevap verdiniz yanihani bir konu evrilir de anca bu kadar sacma evrilir..
Buarada resmen karıştırmış gHanfendi ben size kısaca anlatayım da en iyisi kafa karışmasından kurtulun.
Eşimin annesine gittik. Ablası ve yengeleri de oradaydı. Yengesi kızından bahsetti hamile kalamıyormuş filan. Ablası dedi ki onu ... iyi bilir belki dedi demesinin tek sebebi ise yatak odamızdaki bazı özel eşyalarımızı görmüş olması. Ben de sinirlendim ve öyle dedim. Pişman da değilim.
Onu seviyorum hem de çok. Bu duruma düşmesine çok üzülüyorum resmen kullanılıyor.O da esinizle o kisiler arasinda bir durum. Baska kimseyi ilgilendirmez ki. 35 yasinda koskoca adam,bugune kadar nasil yasadiysa bu gunden sonra da bir sekilde yasar yani,siz veya bir baskasi bunu degistiremez. 2 yasinda bebek degil ki bu?
Hanfendi ben size kısaca anlatayım da en iyisi kafa karışmasından kurtulun.
Eşimin annesine gittik. Ablası ve yengeleri de oradaydı. Yengesi kızından bahsetti hamile kalamıyormuş filan. Ablası dedi ki onu ... iyi bilir belki dedi demesinin tek sebebi ise yatak odamızdaki bazı özel eşyalarımızı görmüş olması. Ben de sinirlendim ve öyle dedim. Pişman da değilim.
Evet belki ağır bir lafti ama eşim benim ailemin maddi desteğini hiç istemiyor. E bende yeni anne olacağım istiyorum ki biraz özeneyim. Para biriktirelim filan. Haksiz miyim?Bırakın herkes yeğenini sevsin. Karışmayın sizi mağdur etmiyorsa. Laf sokuyorlar diyorsunuz, ama sizin yaptığıniz laflar da az değil. "bizim cocugumuz oldunuz, herseyiniz bizden" deme hakkını size kim vermiş? Dayısı hediye alıyor diye edilecek laf mı bu. Nefret ediyorum böyle aile ilişkilerine burnunu sokan sonradan gelenlerden. Ha soracak olursaniz. Eşim yeğenine hediye alıyor. Hatta ben kendim hediye alalim derim. Niye mi? O çocuklar gerçekten bizim ailemiz, yani bizim.
Neyine uzuluyorsunuz? Kullaniyorsa ablasi kullaniyor. Kocaman adam,istese mudahale eder,istemezse hic bir cöp almaz. İstiyor ki aliyor. Siz kendinizden pay bicin, ailenizden birilerine bir seyler alirken,verirken esiniz laf etse,siz de cocugumuz gibi oldunuz yeaaa dese mutlu olur musunuz? Ne kadar asagilayici ne kadar kucultucu bir durum ama iste 22 yasinda cocuksunuz,bunu gormemeniz normal.Onu seviyorum hem de çok. Bu duruma düşmesine çok üzülüyorum resmen kullanılıyor.
Ne alaka cozebilen bir anlatsin sevabina ,hic anlamadim
Bir insan ancak bu kadar kendini yetiştirememiş olur.Elbette matematik öğretmenliği mezunuyum. Geçen yıl mezun oldum. Annem ve babam varlıklı insanlar sağolsunlar birikimimi onlar sağlıyor ne zaman istesem avuç avuç geliyor elime. Siz benim için kaygılanmayın :)
Ne alaka cozebilen bir anlatsin sevabina ,hic anlamadim
Bunu bana siz mı söylüyorsunuz :) Ben her konuda araştırma yapam kitaplar okuyan bir insanım. Sadece kullanılmaya tahammülüm yok. Burada konu açılınca insanlar üstüme çullandı toparlayamadı. Istiyorum ki düzelteyim yok. Konuşun durun umursamıyorumBir insan ancak bu kadar kendini yetiştirememiş olur.
Görümcesi yatak odasında artık ne gördüyse eltisinin kızı hamile kalamıyomuş eltisine demiş ki Mavisssseco iyi bilir demiş.Ne alaka cozebilen bir anlatsin sevabina ,hic anlamadim
Simdi efenim,gorumcem benim yatak odamda seks oyuncaklari buluyor herhalde. Ya da poncikli tuylu kelepceler kirbaclar buluyor mesela. Sonra bir ortamda diyor ki “dark iyi bilir cocuk yapmayi”Al benden de o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?