- 2 Eylül 2022
- 6
- -14
- 1
- 32
- Konu Sahibi birnikpanda
Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor
Son düzenleme: