Eşimin yıllar sonra gelen arkadaşı…

birnikpanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
6
-14
1
32
Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce

Forumu yeni açtığım için ancak becerip yazabildim. Arkadaşlar kız eşimin evine gelmiş, terasında oturmuşlar. 1 gece eşimin evinde kalmış. Sizi bilmiyorum ama benim büyüdüğüm çevrede bu çok hoş karşılanmıyor

Son düzenleme:
Arada bir şey varsa da sizden önceki mevzuymus anladığım kadarıyla eşinizin de zaten gizlediği bir şey yokmuş. Fotoğrafınızı koymanızı istemiş siz kendi kendinize kaldirmissinız. Adam gene bir şey dememiş tadımız kaçmasın uzatma demiş. İnsanları geçmişiyle yargılayacaksanız evlenmeyin.

Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek
Hey hamile bayan, eski arkadasiniz da olsa ne hakla esime istek atabilirsiniz!HELE Kİ BENİM ESİME!
Anladigim kadariyla ortak hesap kullanıyorsunuz.
Ekli olmasini istemezseniz esinize belirtirsiniz.
Hamile kadin heleki erkegee istek atti tribi abarti evet.

Nasil bir arkadaşliklari vardir, ne yaşanmişliklari vardir orasi bilinmez ama ben de insta hesap actigimda "evli ve hamile olmayan halimle" eski erkek arkadaşlarimi da eklemiştim. Hatta yillardir sohbetimiz olmayan eski erkek arkadaslarim da denk gelip beni eklemişlerdi nişanli ve evli halleriyle. 🤷 Bir sey olduğu yok yani. Ama sizin eşinizle kadin arasinda eskiden baska seyler yaşandiysa da bilemeyiz tabi.

Yani siz diyorsunuz ki kadınla biz evliyken de konuşmuş olabilir öyle mi?

Merhaba arkadaşlar. Ne yapsam bilemedim, içim içimi yedi durdu, anlatacak kimseyi bulamayınca üyelik açıp foruma geldim. 2 yıllık evliyim. 4 yıldır eşimi tanıyorum. Bekarlığında çok çapkın bir insandı, tabii sevgili olduktan sonra bir vukuatını görmedim. Sevgili olur olmaz instagram hesabını verdi o günden beri ikimizin fotoğrafı vardı. Taa ki sabaha kadar. Biraz sinirliydim fotoğrafımızı girip kaldırdım hesabından. 2-3 saat sonra bir kadın istek attı. Evli hamile bir kadın. Kim bu diye sorduğumda internetten tanıştığım bir arkadaşımdı dedi. Buluştunuzmu diye sordum evet dedi. Dahada hiçbir soruma cevap vermedi uzatma dedi. Kadınıda silmedi. Bizim fotoğrafımızı koy tekrar dedi konuyu kapattı. Sizce ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama evli hamile bir kadın eski bir arkadaşını heleki erkek… niye eklesin 4 senedir görüşmüyor… aklımdan çıkmıyor derdi ne sizce
Aklinizdan çıkmasın tabi. Düşünün ki bu akıl almaz hatayı eşiniz nasil yapar. Sosyal medya neden var sadece eslerin birbirini takip etmesi icin. Arkadaşı da kim oluyor da biricik esinizi ekliyor. Sizin arkadaşınız sizi eklese kim bilir eşiniz size neler neler yapardı. Anasindan emdigi sütü burnundan getirme vakti gelmis. Bu işler sadece fotoğraf kaldirmakla bitmez

Nasil bir arkadaşliklari vardir, ne yaşanmişliklari vardir orasi bilinmez ama ben de insta hesap actigimda "evli ve hamile olmayan halimle" eski erkek arkadaşlarimi da eklemiştim. Hatta yillardir sohbetimiz olmayan eski erkek arkadaslarim da denk gelip beni eklemişlerdi nişanli ve evli halleriyle. 🤷 Bir sey olduğu yok yani. Ama sizin eşinizle kadin arasinda eskiden baska seyler yaşandiysa da bilemeyiz tabi.
Buradaki arkadaşlarımı gerektiği kadar aydınlatamadım. Buluştuk dediği yer eşimin o dönemki evinin terası. Ben kafam dolu olduğu için eklemeyi unuttum belkide

Evliyim ve anneyim. Şimdi ben üniversiteden bir arkadaşıma istek atarsam ahlaksız kadın mı oluyorum. Yok daha neler ya şaka mısınız siz ?
Hanımefendi kimseye bu şekilde hitap ettiğim yok. Foruma yeni kayıt oldum soruyu güncelleyemedim. Eşimin kız kardeşi o kızı tanıdığını, bir dönem o kızın eşimin evine geldiğini, hatta kaldığını dile getirdi. Benim aklımı karıştıran tek şey bu. Buluştukları yer eşimin bekar evi

Back
X