Eşimin yıllar süren aile takıntısı

Ailesi ölünce de " vay annemi babami memnun edemedin, vay gozleri acik gitti, vay senin yuzunden öldüler zaten" diye baslar bu tip.. Kendi icinde sorunlu herif, normal insanlar gibi mutlu olma ve etme ihtimali yok..

Bukadar olmasa da kısmen yonttuğum bir koca da bende vardı. Boşuyorum... hele ailesinin üstünde ev almalar falan... insan yaşaya yaşaya acıya alışıyor sizde alışmışsınız ki boşamalımıyım diyorsunuz. Hani şu yazdıklarınızı size bir arkadaşınız anlatsa direk boşan derdiniz bence. Bide çalışıyomuşsunuz kendi ayaklarınız üstünde durabiliyosanuz niye bu adamı çekiyosunuz. Mahkemeleride sözde korkutmalı boşanma davalarıyla oyalamayın. Çünkü hakim bunu anlayıp davayı reddederse 3 yıl boşanma davası açamıyorsunuz. Yani ozaman yaşınız olur 37. Yeni birini tanıyıp çok mutlu olmak veya olma ihtimali bile varken evde depresif dava açacağınız günü beklersiniz benden demesi. Kaç kurtul bu aile sünepesi erkek olamamış erkekten.

Ailesi ölünce de " vay annemi babami memnun edemedin, vay gozleri acik gitti, vay senin yuzunden öldüler zaten" diye baslar bu tip.. Kendi icinde sorunlu herif, normal insanlar gibi mutlu olma ve etme ihtimali yok..
Çok haklısınız şimdiden beni sürekli suçluyor zaten onlarla geçiremediği zamanlarına üzülüyor sürekli

Çok teşekkürler güzel tespit önceden tepki vereceğim şeylere bile tepki vermiyorum.tavsiyeniz için teşkler

Evet sürekli beni suçladığı için savunmaya geçtim ya da mutlu olmak için kendimi kandırdım

Boşan gitsin arkadaşım. Zaten 2 yıldır da ayrı yaşıyormuşsunuz. Evli sayılmazsınız. Bu adamla hayatını zindana çevirirsin.

esiniz iyi biri degil.
kendinize ve kendi ailenize sayginiz varsa bosanirsiniz

ruh hastasinin tekiyle 2 yil ayri ama evli, surdurmek gururunuzu falan orselemedi mi hic?
adamin insiyatifine kalmis birlesmek veya bitirmek. kendinize soz hakki tanimama sebebiniz ne? dunyadaki tek erkek mi bu ruh hastasi?
2 yilda bosanir hayatinizi duzene koyar, asik bile olurdunuz. sogumamaniz da ayri garip

insallah bu sefer gururlu durur bitirirsiniz.

Evet tüm şartları o sunuyor sanki bana karşı bitmeyen bir kini var

Boşanmalısınız ama siz boşanacak olsanız şimdiye bin kere boşanmıştınız. Bize sormuşsunuz ama bunca şeyi yaşarken boşanmamışsınız biz boşan dedik diye boşanacak mısınız?

Aynen bunu evlenmeden önce konuşmuştuk birlikte demişti ancak babamın parası sen karışamazsın diyor.
bende şuan nişanlayım.. nişanlım ileri de ev alırsak direk evi sizin üzerine yaparz diyor. altınları takıları paraları senn adına hesap açarız diyo.. yani şimdi mi böyle ileri de değişirmi bilemem. beni geç buldugunu söyluyor ve ağzımn içine bakıyo ne desem yapıyo.. korkmaya başladım 2 yıldır birlikteyz ilgi alaka değişmedi bi haltını da görmedim :/

Benim eşimle nişanlıyken başlamıştı sorunlar ancak evlenince hiç kaybetme korkusu kalmadı ne olursa olsun modunda inş sizinki öyle olmaz arkadaşım

Kesinlikle ve kesinlikle boşanmalısın

Benim eşimle nişanlıyken başlamıştı sorunlar ancak evlenince hiç kaybetme korkusu kalmadı ne olursa olsun modunda inş sizinki öyle olmaz arkadaşım
Nişanlıyken başladı diyosnz şuan başlasa değişse ben bile bile lades demem ki arkadaşım bırakırım yani insan verdiği söylediği sözleri tutacak yoksa adamm diye gezmesin yani

Yoo devam et ayrilma.belliki sana iyi geliyor.

Nişanlıyken başladı diyosnz şuan başlasa değişse ben bile bile lades demem ki arkadaşım bırakırım yani insan verdiği söylediği sözleri tutacak yoksa adamm diye gezmesin yani
Aynen sana senet mi imzaladım söz verdiysem verdim tüm sözler bitti artık diyor bizde de söz kıymetli ama onun için önemi yok mahcup bile olmuyor

Aynen sana senet mi imzaladım söz verdiysem verdim tüm sözler bitti artık diyor bizde de söz kıymetli ama onun için önemi yok mahcup bile olmuyor
Ne istiyomş ayrılmak mı o zaman by diyeceksiniz kararlı kararlı bakalım ne yapacak .. gitsin annesi ailesi babası yapsın yemegini çorbasını onlar yıkasın çamaşırlarını . Ben hem kadınlık yapıcam hem yemeğini hem çamaşırını kbakmasın ama gönlümü hoş etmick koynuma girmeyi biliyo ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…