Eşimin yıllar süren aile takıntısı

Durdugun kabahat.her şerde bir hayır vardır.ancak ayrilmazsaniz yaşayacağımız mutsuzluk sizin seçiminiz.ayrilirsaniz artık nasil bır insan secmemeniz gerektiğini öğrenmis oldugunuz için mutluluğu yakalarsiniz.
Hatta böyle belalı bı tipten şiddet görmeden ayrılma imkanı varken hiç durmayin

Böyle anneci aileci insanlar evlenmese keskede kimsenin hayatini karartmasa ya ..

hic ama hic sevmiyorum hatirlamayi ama eski kocami hatirlatti kocaniz bana.

yorum yapamam, vazgecemediginiz ne var onda, onu iyice bi dusunmenizi tavsiye edebilirim sadece. Allah yardimciniz olsun.
Allah razı olsun.Ona bağımlılık geliştirdim sanki her davranışı görüyor ama bir türlü kopamıyorum.Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Ben konunuzda evli bir cift göremedim.
Siz bi nebze kağıt üzerinde evlisiniz- adam ne sizi, ne evinizi benimsemiş.
Boşanmak sizin acınızdan daha sağlıklı
Evet aile onun için kök aileyi temsil ediyor sadece her ne kadar seni görüyorum dese de bana lafta sadece

Annem kanser hastası ve bana yaşattıklarına karşı kızdığı için ona da cephe almış durumda ben de hastalık sahibi olsam da umursar mı bilmiyorum

Sanki içimi okudunuz ailesini kaybetse gireceği depresyonu düşünmek istemiyorum bile

Bırak bu adamı ailesiyle yaşasın. Madem meraklı bu kadar.

Evet aile onun için kök aileyi temsil ediyor sadece her ne kadar seni görüyorum dese de bana lafta sadece

Kök aile önemsiz değil tabiki ama hayat planlamasinda tarti 70e 30 olmali bence.
Eşiniz sağlıklı düşünemiyor malasef. Bu evliliği sürdürmenin anlami kalmamış- zaten bu adamla evlenmeniz koca bir hata olmuş ama geçmişi değiştirmek mümkün olmadığı icin bari geleceğinizi kurtarin.
Son 10 seneniz bu adamın etrafinda dönmüş- atin sirtinizdan yükü ve kurtulun

2 senedir ayrı yaşıyorsunuz hala boşanmalıyım mı diyede soruyorsunuz.
Böyle adamlarıda hala seviyorum diyorsunuz ya,yazık valla.

Ortada bir evlilik yok ki iki senedir ayrıymışsınız zaten
Kağıt üzerinde de bitir gitsin, çocuğun olmaması büyük avantaj
34 yaşındasın hayata yeniden başlamak için iyi bir zaman
Adam babasının üzerine ev alma planı yapıyor, seni zaten hayatının dışında tutuyor bunu kabullen
Bırak yaşasın ebeveynlerinin dizinin dibinde, sen yeni bir dünya kur hayatını kurtar, bu adamın yüzünden gözü kapalı yaşamışsın on yıl, dünya da sevgini vermeye değecek, erkek olabilmiş insanlar var, neden kendine bu şansı vermiyorsun, sanıyor musunki bundan on yıl sonra Allah razı olsun beni boşamadın diyecek, hep boş vakit ve emek kaybı bunlar, kangrenli yeri kesip atmak lazım iyileşmek için

Bence eşinizin ağır psikolojik sorunları var. Zaten ortada ortak bir ev yok evlilik yok. Çocuk olsa çocuğa daha yazık olurdu. Lütfen böyle bir adamı baba yapmayın. Adam sizi ailesi olarak görmüyor zaten. Sizi de bir ana doğurdu niye el oğlunun kaprislerini çekiyorsunuz. Boşanın size değer verecek biri çıkar karşınıza.

Ne kadar cömert olursa olsun bana ve aileme zerre saygısı olmayan adamı koca diye yanımda tutamam. Bir de hala benim istediğim şekilde yaşarsan barışırım ne demek ya? Kocanız şeyini altın kaplama falan sandı onun gibisini bulamazsınız diye düşündü herhal Adam sizden vazgeçeli baya olmuş. Artık kendinizi düşünün

Inatçı, kinci, muhtemelen kompleksli, takıntılı ve BENCİL.. Kendi ailesine bu kadar onem veren biri baska birinin ailesinin de onemli oldugunu düşünür, ona gore davranir.. Hem kisiligi karakteri bozuk, hem psikolojisi..
Böyle insanlar degismez.. Kabullenirim dersen, her dedigine itaat ederim, asla memnun olmasa da ben çabalarım, kendi ailemden uzak dururum, hastalikli bi ruh haliyle de yaşarım dersen vazgec bosanmaktan..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…