eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

ceyar gece 10dan sonra girebilirsen gir..ben sahura kadar burda olurum inş. tabi...eşim bilmiyo buraya takıldıgımı bikere cıtlattım öyle şey olurmu erkeklerde vardır bilemessiniz dedi bende söylemedim ama burası beni deşarj ediyo..bide ağda olucam..sabır yarabbim sabırrrrhadi iyi mıncıklaşmalar

erkek çocuk doğurmak olabilir :)

bence olamaz o zaman erkek çocuğu olan çiftlerin boşanmaması gerekirdi karısını aldatmaması gerekirdi günümüz örnekleri öyle değil ama sadece erkek çocuğa daha fazla önem verme durumu kendini bilmez ,geliştirmemiş ,cahil erkeğin düşüncesidir..

cimcimeem başbaş tamam cınımm buralarda oluyorum ben o saatlerde

yaaa bi arkadaş mesaj atcaktı kocasına. kimdi o ve sonuç ne oldu

Son düzenleme:
beni anlattın len bunları hep ilke edinmişimdir kendime, ama yapım da öyle zaten.

sen bekardır demi ceyar evlenince yapısı öyle bir değişiyoki insanın o arkadaşın bahsettiği şeyleri yapamıyosun bekarken yaparım ederim diosun ama olmuyo şekerimmm.. sinir hastası yapıolar bazen seni ya allah bismillah ağzına geleni sayıyon eve bağlanması o anda umrunda olmuyo

ama genel mizacım cidden öyle. çabaladığımdan değil
mesela beraber maç izlemek güzel geliyor
dırdıra annem sağolsun sinir oluyorum
gereksiz kıskançlıklarım yoktur

vesaire.

ha ama bazı kocalar var ki sinir hastası eder, yapmıcağın şeyleri yaparsın o ayrı

kızlarr biraz önceki muhabbetten sonra nişanlıma msj attım ve direk etkisini gösterdi.aramız soğuktu biraz walla şimdi kaçta çıkçan işten erken gel muhabbetleri yapıo şimdi :) hahaytttt

kızlarr biraz önceki muhabbetten sonra nişanlıma msj attım ve direk etkisini gösterdi.aramız soğuktu biraz walla şimdi kaçta çıkçan işten erken gel muhabbetleri yapıo şimdi :) hahaytttt

boşa konuşmuyoruz kızaaaaaaaaaaaaam :82:

kan şeylerine gitti mi beyinleri kansız kalmaktan dolayı düşünemiyo aramız soğuktu bilmem neydi diye

Son düzenleme:
yatak mevzuları önemli bu konularda, dikkat etmek lazım bu tarz şeylere :) mühendislik fakültesinde okuduğum için hep erkek arkadaşlarım var artık çok rahat olduk her türlü konuyu konuşabiliyoruz, hepsinin dilinde bu, bir kızdan ne kadar hoşlansa da bazı şeyler olmayınca bitiyor diyorlar yani tabii bazı şeylerden kasıt burda çok geniş yelpazede sadece sevişmek değil, yani kız arkadaşım benimle sevişmek zorunda değiil daha farklı. durun bi muhabbeti takip edim ne yorumlar yapcam ben size :)

o fantastik konusmaları zamanında çok yaptık artık askım balım canım o muhabbetler pek kesmiyo bizi böyle birbirimize geh kuçu falan daha vahşi takılyoruz baksanıza.buda monotonlasınca napcaz bakalım

benn varımm :))

o fantastik konusmaları zamanında çok yaptık artık askım balım canım o muhabbetler pek kesmiyo bizi böyle birbirimize geh kuçu falan daha vahşi takılyoruz baksanıza.buda monotonlasınca napcaz bakalım

balım deme evresinden bal döküp yalamaya geçtik diyosun

oof evlenmek istiyorum artık yaav, sevgilime diorum onlara tavsiye veriyorum ama bir yandan da evlensem de ben de uygulasam diyorum diye. küçük sapığım benim diyor

Ben bekarım ve bu gidişlede evlenemeyeceğimi düşünüyorum... sevgililerime soğuktum hep ... bu durum nasıl geçer...yardım istiyorum :2:

walla biz 2yıldır nişanlıyız toplamda 4yıllık bir ilişkimiz war. düğünde daha seneye etti 5 yııll.. evlenelm evlenelm diyodum şimdi işten dolayı 2 aydr bizde kalıyo bi süre sonra yanında olması extra mutlu etmiyo yani normal anan baban gibi oluyo :) farklı seyller arayısına giriyosun bu sefer. ilk bizde kalmaya basladıgında gece yanına kaçardım 3 te 4te kalkıp.hatta alarm kuruodum gitmek için yanına. sonra aman yat uyu dedim gitmemeye basladım bu sefer hayırdr dün nie gelmedin falan demeye basladı. aman daracık yatak tıkış pıkış sıcak oluyon sen rahat uyuyamıom demeye basladım.ilk zamanlar sarılıp uyucaz die kollarım uyusuodu smdi rrahatıma bakıorum anlıcaın monotonlasııoooo

Ben bekarım ve bu gidişlede evlenemeyeceğimi düşünüyorum... sevgililerime soğuktum hep ... bu durum nasıl geçer...yardım istiyorum :2:

yetiştirilme tarzı, dini inanç falan olabilir bunların sebebi
önce sebebini bilmek lazım. bir fikrin var mı?
hem ne tarz bir soğukluktu bu, mesela öpüşmek istememek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…