erkek çocuk doğurmak olabilir :)
beni anlattın lenbunları hep ilke edinmişimdir kendime, ama yapım da öyle zaten.
sen bekardır demi ceyar evlenince yapısı öyle bir değişiyoki insanıno arkadaşın bahsettiği şeyleri yapamıyosun bekarken yaparım ederim diosun ama olmuyo şekerimmm.. sinir hastası yapıolar bazen seni ya allah bismillah ağzına geleni sayıyon eve bağlanması o anda umrunda olmuyo
kızlarr biraz önceki muhabbetten sonra nişanlıma msj attım ve direk etkisini gösterdi.aramız soğuktu biraz walla şimdi kaçta çıkçan işten erken gel muhabbetleri yapıo şimdi :) hahaytttt
boşa konuşmuyoruz kızaaaaaaaaaaaaam :82:
kan şeylerine gitti mi beyinleri düşünemiyo aramız soğuktu bilmem neydi diye
valla suan ona okadar sinirliyimki onu kendime degilde bi agaca baglayip iskence yapmak istiyorum
duyduk duymadık demeyin,,,
kızlar burda bi kaç gün takılıp sonra herkes kendi alemine çekilecekse eğer gelin gerçekten sıkı bi arkadaşlık kuralım,,,
benim profilime gelip konumu görebilirsiniz,,,,
güzel bi sohbete ne dersiniz ??
o fantastik konusmaları zamanında çok yaptık artık askım balım canım o muhabbetler pek kesmiyo bizi böyle birbirimize geh kuçu falan daha vahşi takılyoruz baksanıza.buda monotonlasınca napcaz bakalım
balım deme evresinden bal döküp yalamaya geçtik diyosun
oof evlenmek istiyorum artık yaav, sevgilime diorum onlara tavsiye veriyorum ama bir yandan da evlensem de ben de uygulasam diyorum diye. küçük sapığım benim diyor
balım deme evresinden bal döküp yalamaya geçtik diyosun
oof evlenmek istiyorum artık yaav, sevgilime diorum onlara tavsiye veriyorum ama bir yandan da evlensem de ben de uygulasam diyorum diye. küçük sapığım benim diyor
kocamı istion kıızzz?evinin kadını olmak istiosunBen bekarım ve bu gidişlede evlenemeyeceğimi düşünüyorum... sevgililerime soğuktum hep ... bu durum nasıl geçer...yardım istiyorum :2:
Ben bekarım ve bu gidişlede evlenemeyeceğimi düşünüyorum... sevgililerime soğuktum hep ... bu durum nasıl geçer...yardım istiyorum :2:
kocamı istion kıızzz?evinin kadını olmak istiosun
yetiştirilme tarzı, dini inanç falan olabilir bunların sebebi
önce sebebini bilmek lazım. bir fikrin var mı?
hem ne tarz bir soğukluktu bu, mesela öpüşmek istememek mi
derdimi anlatamadım sanırım...çok soğuk bi yapım var diyorum :/ aslında daha çok utangaçlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?