eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

Hastaneye gitmeden kıymalı pide söyle çıkınca da eve giderken pideleri al yanına bide ayran..eve gidince de bi çorba yap..Al sana menü:)

makarna yerine hazır mantı yapabilirsin.hem çabuk hemde yanında bişeye gerek olmayan bi yemek. Misafirinde varsa iyi olur bence

Hastaneye gitmeden kıymalı pide söyle çıkınca da eve giderken pideleri al yanına bide ayran..eve gidince de bi çorba yap..Al sana menü:)

kıymalı yaptırcaz zaten.yanına bide çorba yapıcam. ablam ve eniştem gelecek ama eniştem tek çeşit yemekle doymaz.bu yüzden endişeleniyorum doymazsa diye(......tavuk çıkarmasını söyledim eşime.soslayıp fırına atarım.mangal gibi oluyo tadı.bide birazcık pilav..inş yarım saat içinde yetişir

Hazır corba yap,hazır kofe yada nuggets yanında salcalı soslu spagetti 1 kasede yogurt yanında misss...

çorba kıymalı patates kızartması fırında soslu tavuk (yanı mangal gibi oluyo tadı) kırmızı lahana salatası,cevizli kadayıf tatlısı.karpuz.içecek.......nasıl menü ama:))))

çorba kıymalı patates kızartması fırında soslu tavuk (yanı mangal gibi oluyo tadı) kırmızı lahana salatası,cevizli kadayıf tatlısı.karpuz.içecek.......nasıl menü ama:))))

güzel menüde bunları nasıl yetiştiriceksin ezan 8 de okunuyo biraz zor arkadaşım senin işin bende çalışıorum eve gidince sadece salata çorba gibi basit şeyler yapabiliyorum yetişmiyo diğerleri en güzeli hepsini hazır al yorulmamış olursun hem

bana iftara yemekli misafir geliyo ve ben şuan iştyim.iş yerindeyken ayarlandı.evde çöp yok ne yapsam diye tutuştum.yardım istiyorum.sende fikir ver

konu dışı konuşulursa topik kitlenebilir ama :)

neyse msaj atmışkan yazim:

işte böyle şeyler için önceden deepfreeze'de bir şeyler bulundurmak şart

çorba ve markette satılan 3 dakikada ocak kullanmadan sadece çırpılan pudinglerden al. gerçi puding değil krem tatlı olarak geçiyo sanırım.
ama bi tane de doğru dürüst bi şey yapman şart

ben gidene kadar eşim mutfağı toplar.beraber çorba salata falan yaparız.onlar gelincede kalalnlarını hazırlarız.ne yapıyım ya((....evde değilimki hangileri yetişirse artık.aç kalmasınlarda ne olursa olsun.ama canım tavuk istedi hee.sıcacık mis gibi tavuk.mangaldan yeni çıkmış tavuk.yanına ekşi salata ve kola:)))

Aslında bi erkeği kendine bağlamanın ilk yolu,bilindik kadın özellikleri taşımamaktan geçiyo;

Mesela onun ailesine ondan çok değer verdiğini hissetiirmek,
kıskançlık krizlerinden uzak durmak,
Dırdır etmemek,
Çok konuşup,onu konuşmuyorsun diye suçlamamak,
Onunla oturup maç izlemek,
Diğer kocalarla asla kıyaslamamak,
Alışveriş tutkunuzu hissettirmemek,
Sadece dışarıda yemek yediğinizde değil her sofrada güler yüzlü olmak,

Yani aslında kadın gibi değil ,onun istediği gibi bir eş olarak sevgi bağı oluşturabilrsiniz.ama iş yatağa gelince onsuz olmayacağı kesin ama hiç bir erkek yataktaki kadına hayır demez zaten.Önemli olan ve sizi vazgeçilmez kılıp,kaybetme korkusu yaratacak olan diğerleridir.

gelmekten vazgeçmişler.başlıycam böyle işe heeeeeeeee....bi dünya kıymalı sipariş ettik.para yok derken bide durduk yere o çıktı.şimdide gelmeyeceğiz diye telefon açıyolar....bi ton laf duycam şimdi akşam eve gidince.hep böyle yapıyolar.sinir oldum.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aman boşver oturur kocanla yersiniz kalanınıda difrize at birdaha da çağırma onları son anda habermi verilir gelmicez diye akşamda hazırlamışta olabilirdin yemeklerini o zaman ne olucaktı saçmalamışlar sende yorulmaktan kurtuldun iyi yönden bak..

mesaj attım bi ton laf duyurdunuz.sağolun diye..kim yicek okadar kıymalıyı yazdım mesaj attım telefonuna.....tamam geliyoruz diye dönüş yaptılar....hey allam yaa:)))

beni anlattın len bunları hep ilke edinmişimdir kendime, ama yapım da öyle zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…