eşimizi kendimize daha çok nasıl bağlayabiliriz??

ayy ewet ya yrn onada söleyelim gelsin azıcık anlatsın bn çok öküzüm bu konularda biliyon:))
hadi hadiiiii sende dökülll bakiyimmmm böyle kaçamazsınnn elimizden ;) ;) gerci yasemının eline su dokemeyız :52:
tek yatakmıdır kızlar yaa:5:

yok canım daha neler.. bu zincirdir biri eksılırse diğerleride olur ama bazen eksık bazen fazla.. aradakı saygı sevgi bitmediği surece hersey rayındadır zaten

*aksam eve esın geldıgı zaman yemekten sonra cayı demle sabahtan yaptıgı borek corek kek ne varsa eşinin onune koy sonra tv izlerken eşine yedir bi güzel afiyetle.. elllerinde doyur yani..
*sonra esının işe gitmediği bi gun türk kahvesi yap söylee bol kopukluu olanından karsılıklı için bi guzel o konussun sen dınle anlatsın sana iş guc aile arakadas vsvs işte.. sende gerekli yerlerde konusursun zaten bide eşin senden fıkır beyan edıcektır zaten
*bişey yaptırtmak istiyorsan diretme eşine her zaman bi acık kapı bırak.. mesela bu haftasonu buraya gitsek nasıl olur ne dersın?yada şu vazoyu soyle ceksek sence vsvs.. ? onunda fıkrını al,ona deger verdıgını goster..
*baskalarının yanında özellıkle x bugun surda sunu gordum ama senınde bi bakmanı ıstıyorum ne dersın? bu kıyafetım iyimi istersen değiştireyım vs.. iltifat et eşinin arkadaslarının yanında vb..
*meyvelerınıde soyup ellerınle yedir.. arad sen ye arada o ;)
*eşin her gun eve geldıgı zaman hoşgeldın de guleryuzle,öp sarıl..-ki ben bunu eşime alıstırdım eşim ben hosgeldın demezsem ogun yemek yemez -
*evin bi ihtiyacı varsa oncelık evinizin ihtiyacını gor eşinede deki öncelık evim guzel olsun ben kendıme baska zamanda alırım vb.. ama esın sana oncelık gosterecektır evden önce ;)

benım aklıma gelenler bunlar...... bide ailesi hakkında kötu dırdır etme..nasılki sen kendi ailen hakkında kötü söz soylensin istemezsin

Kocanızın birkaç tutam saçını koparın daha sonra elbisesinden bir parçayı kesin

Ondan sonra da çorabıyla birlikte size ait olan bir eteğe sarın

Sonra da bunu denize atın ki uzun ömürlü olsun ilişkiniz

Böyle dersem yapan olur mu ki??? :6:

Kocanızın birkaç tutam saçını koparın daha sonra elbisesinden bir parçayı kesin

Ondan sonra da çorabıyla birlikte size ait olan bir eteğe sarın

Sonra da bunu denize atın ki uzun ömürlü olsun ilişkiniz

Böyle dersem yapan olur mu ki??? :6:

okurkennn yokk artıkkk bide baglayıcı buyu tarıfı veren bileee çıktııı :53: :52: derkennnnn son cumlenle koptumm :60::60::60:

OOOO alem burda kafa nereye bis oraya kardeş:51: eşimi baglamayı bırak süründürmeyide geçtim ama yoruldum şimdi kendi haline bıraktım.2 ay sonra tekrar yapıcam feleği şaşsın afallasın biraz:23:değişikliği seven yapım vardır..cinselliktede böyleyimdir,pısırık olmaktan aciz olmaktan nefret ederim,vaktimin önemli kısmını kendime kalanını çocuguma arta kalanınıda eşime ayırırım,bu onu bana dahabağımlı hale getirir.genede mutlu değilim deyip acık kapı bırakırım,cebeleşmesi gerekir hep heycanı bitmemeli.ama bu ara tek takılıyorum..kendi haline bıraktım acık hava alsın sonra bayabi sürüncek zaten:42::7:

hazir burayi kalabalik bulmusken bende birsey paylasmak istiyorum arkadaslar lutfen bir fikir verin.
evliligimizin 3. yilina girdik. esimle aramizda 16 yas var. ben 26 o 42.
yeni evlendigimiz zamanlarda ben bir hata ettim her ise kendim yetismeye calistim, guzel yemekler şık sofralar. ona evde tahtlar kurdum. icimden geldigi gibi davrandim acikcasi. ozaman icimden oyle geliyordu. arkadaslarim yardim eden eslerine bakinca hayiflaniyorum simdi , esime bir iki ufak is yaptirmaya ugrassamda zaten anneside ata erkil yetistrdigi icin hic olumlu yanit alamiyorum. bugun onun coraplarini salona getirdim katlamasini istedim, agirina gitti boyle kalsinlar sepete koyarim katlamaya gerek yok diyor. bu isi ben pekala yapabilirim , benim tek istedigim evde bir isin ucundan tutmasi. cocukla ne kadar zorlandigimi anlamasi.
benden once 7 yil bir doktorla cikmis, bende "o olsaydi onada ayni bu sekilde muamele edebilecekmiydin ayda 800 lira kardasin, benimle evlenmekle cok mantikli bir evlilik yapmissin, ikisi birarada, hem es hem hizmetci"dedim.
bende ogretmenim ama daha iyi bir meslegi oldugu ve iyi bir unv.den mezun oldugu icin beni asagi goruyor.artik benimle sadece kendine baktirmak ve cocuk sahibi olmak icin evlendigini dusunuyorum. cunku cocuk disinda hicbir paylasimimiz yok.
mucadeleyi birakip ondan ilgi beklemeyi birakip, kendi kendime yetmelimiyim? yoksa yasina ragmen mucadele devam mi?

buda ilginç bir araştırma sonucu...:34:

27.Erkeğin temizlik yapması

Sosyal bilimciler eşine yardım eden erkeğin çok seksi geldiğini bildirmektedir. Bu kadınların aşk ve sevecenliklerini artırıyor. Eşine yardım eden erkekler akşamında kendilerini ödül olarak seks yaparken buluyorlar.

hazir burayi kalabalik bulmusken bende birsey paylasmak istiyorum arkadaslar lutfen bir fikir verin.
yeni evlendigimiz zamanlarda ben bir hata ettim her ise kendim yetismeye calistim, guzel yemekler şık sofralar. ona evde tahtlar kurdum. icimden geldigi gibi davrandim acikcasi. ozaman icimden oyle geliyordu. arkadaslarim yardim eden eslerine bakinca hayiflaniyorum simdi , esime bir iki ufak is yaptirmaya ugrassamda zaten anneside ata erkil yetistrdigi icin hic olumlu yanit alamiyorum. bugun onun coraplarini salona getirdim katlamasini istedim, agirina gitti boyle kalsinlar sepete koyarim katlamaya gerek yok diyor. bu isi ben pekala yapabilirim , benim tek istedigim evde bir isin ucundan tutmasi. cocukla ne kadar zorlandigimi anlamasi.
benden once 7 yil bir doktorla cikmis, bende "o olsaydi onada ayni bu sekilde muamele edebilecekmiydin ayda 800 lira kardasin, benimle evlenmekle cok mantikli bir evlilik yapmissin, ikisi birarada, hem es hem hizmetci"dedim.
bende ogretmenim ama daha iyi bir meslegi oldugu ve iyi bir unv.den mezun oldugu icin beni asagi goruyor.artik benimle sadece kendine baktirmak ve cocuk sahibi olmak icin evlendigini dusunuyorum. cunku cocuk disinda hicbir paylasimimiz yok.
mucadeleyi birakip ondan ilgi beklemeyi birakip, kendi kendime yetmelimiyim? yoksa yasina ragmen mucadele devam mi?

yerinde olsam gencecik çıtırsın süründürürdüm adamı..:51:

kesinlikle mücadele et canım.. bırakmada sakın... eşine bi iş yaptıracaksan önce surdan baslıcaksın hayatım veya x salonun seklını değiştirmek istiyorum bu masayı mı buraya koymalıyım yoksa koltukların yonunu su sekıldemı yapmalıyım bi fıkır verırmısın demelisin.oda sen bılırsın derse ama ben senınde fıkrını oğrenmek ıstıyorum dersın.. sonra beraber değiştirin..
çorapları katlamak konusunda sanırım oncelıkle sen sey demıs olmalısın suan çok yoruldum bana yardım edermısın ,en azından corapları katlaki sana daha cok vakit ayırabıleyım ;) iş yaptırmak istiyorsan ödülüde olmalı bu işin ;) yada evladımla oynaki uyuma vaktıne kadar benım mutfakta banyoda vs işim bitsin sonra senın olayım vb..
birde nerden böyle bi kanıya vardınki? eşin senı asagı gorseydı senle evlenmezdi zaten..senden cocuk yapmak soyle dursun en kısa zamandada bosardı-allah korusun- sen esının gecmısıne odaklanma şimdiye bak.. eger eşin o doktorda bişiler bulmus olsaydı onunla devam ederdı senınle evlenmezdi canım..
16 yas farkınız varsa bunuda iyi degerlendır derım gerci bu kısıden kısıye değişir.. daha çok nazlanman gerek evde bi iş yapılcaksa gucum yetmıyor sen yaparmısın senın gibi guclu kollara mı sahıbım ayol nası kaldırayım onu--yukarı rafa porselen tabak kaldıracagın zaman vb..
tezcanlısın sanırım herseye ben yaparım ederım dıyorsun ama yapma böyle agırdan al kendını en azından dene... birde eşin senı uzdugu zaman akrsısında ozellıkle ağla cunku ağlamazsan esın senın uzuldugunu kırıldıgını bılemez.. erkekler bu konuda odun :) biz söylememiz lazım ki bu odunlukları giderilsin ;)

yerinde olsam gencecik çıtırsın süründürürdüm adamı..:51:

kizlar annelerinden ne gordulerse onu yapiyorlar. hep veren olmayi ogrenmisiz, alttan alan olmayi. birde oz guven eksikligi. bende eksik olan hersey onda tavan yapmis durumda. cok zor durum cok, girisimlerim oluyor ama baslayip bitiyor devamli degil maalesef :( bana kufredeceksiniz belki ama bir kac ay oncesine kadar ayakkabilarinin altini bile siliyordum annesinden oyle gordugu icin. artik ic camasirlarini utulemeyide biraktim cok sukur. adam olacagim ama zaman alacak.

kesinlikle mücadele et canım.. bırakmada sakın... eşine bi iş yaptıracaksan önce surdan baslıcaksın hayatım veya x salonun seklını değiştirmek istiyorum bu masayı mı buraya koymalıyım yoksa koltukların yonunu su sekıldemı yapmalıyım bi fıkır verırmısın demelisin.oda sen bılırsın derse ama ben senınde fıkrını oğrenmek ıstıyorum dersın.. sonra beraber değiştirin..
çorapları katlamak konusunda sanırım oncelıkle sen sey demıs olmalısın suan çok yoruldum bana yardım edermısın ,en azından corapları katlaki sana daha cok vakit ayırabıleyım ;) iş yaptırmak istiyorsan ödülüde olmalı bu işin ;) yada evladımla oynaki uyuma vaktıne kadar benım mutfakta banyoda vs işim bitsin sonra senın olayım vb..
birde nerden böyle bi kanıya vardınki? eşin senı asagı gorseydı senle evlenmezdi zaten..senden cocuk yapmak soyle dursun en kısa zamandada bosardı-allah korusun- sen esının gecmısıne odaklanma şimdiye bak.. eger eşin o doktorda bişiler bulmus olsaydı onunla devam ederdı senınle evlenmezdi canım..
16 yas farkınız varsa bunuda iyi degerlendır derım gerci bu kısıden kısıye değişir.. daha çok nazlanman gerek evde bi iş yapılcaksa gucum yetmıyor sen yaparmısın senın gibi guclu kollara mı sahıbım ayol nası kaldırayım onu--yukarı rafa porselen tabak kaldıracagın zaman vb..
tezcanlısın sanırım herseye ben yaparım ederım dıyorsun ama yapma böyle agırdan al kendını en azından dene... birde eşin senı uzdugu zaman akrsısında ozellıkle ağla cunku ağlamazsan esın senın uzuldugunu kırıldıgını bılemez.. erkekler bu konuda odun :) biz söylememiz lazım ki bu odunlukları giderilsin ;)

tesekkurler ihtiyacim olanda buydu, biraz cesaret.
teorik olarak yapmam gerekenleri biliyorum, pratikte uygulama sorunum var :( bir sure ara verip bastan baslamak istiyorum herseye :) yinede evliligimizin basinda sayiliriz bir an evvel ise girismem lazim

kizlar annelerinden ne gordulerse onu yapiyorlar. hep veren olmayi ogrenmisiz, alttan alan olmayi. birde oz guven eksikligi. bende eksik olan hersey onda tavan yapmis durumda. cok zor durum cok, girisimlerim oluyor ama baslayip bitiyor devamli degil maalesef :( bana kufredeceksiniz belki ama bir kac ay oncesine kadar ayakkabilarinin altini bile siliyordum annesinden oyle gordugu icin. artik ic camasirlarini utulemeyide biraktim cok sukur. adam olacagim ama zaman alacak.

evde halı kullanmıyosunuz anlasılan.. madem soyle yap kapının girisine ıslak bez koy,kocan eve gircegi zaman ayagını iyice temızlesın oyle girsin içeri.. sen benım bi arkadasıma benzıyosun adamın coraplarına kadar utulerdi.. kocasıda evde hiç bi iş beceremez ,lamba patladıya onu bile takamaz durumdaydı biz gititğimiz zamnalarda eşim tadilat tamırat ne varsa yapıp gelirdik evimize :):)

iyi yapmıssın yavas yavas bırakmakla..bende allah var utulemem.. allah bana bı evlat verırse eger onunkılerıde utulemeyı dusunmuyorum :)
arada iş bolumu yapın eşinle ;ama eşine sunu sunu yapıcaksın dıye sert emır verır gibi değil canım.. mesela evi supurdun sildin bi mobilyaların tozu alınacak yaa dersın ayy kocacım çok yoruldumm sende su vıtrının tozunu alıversen ne iyi olur gibi.. tatlı dil yılanı deliğinden cıkartır unutma..

canım gerekli yerlerde gereken tavrını koy zaten heptende alttan alınmazki yanı ozaman karsımızdakı ınsan bıze karaktersız der en basıtınden.. haksızsa bunu bılsın sucluysa bunu bılsın tabıkı.. canım adam olacaksın ama gec olsunda guc olmasın değilmi..

tesekkurler ihtiyacim olanda buydu, biraz cesaret.
teorik olarak yapmam gerekenleri biliyorum, pratikte uygulama sorunum var :( bir sure ara verip bastan baslamak istiyorum herseye :) yinede evliligimizin basinda sayiliriz bir an evvel ise girismem lazim

yavas yavas canım olee hemen kım kapmıs ;) onemli olan pratıklıgınde yapmacık olma yeter herseyın doğal olsun.. yani o yapmazsa hemen ben yaparım tamam diye hiddetlenip sınırlenme..o naz yapıyosa sen daha çok naz yap ;) işlermızı cabucak bitirip bırlıkte film izleyelım,yuruyus yapalım ne bılım bısıklete bınelım olmadı yatak odasına gecelım vsvs alternatifler mevcut olsun aklında ;);) yarından itibaren basla ozaman :D

evetttt konuyu dagıttıgımız için sevgılı konu sahibi kusura bakma...

her erkeğin anatomisi farklıdır,bir nebzede olsa yinede evlendilermi aynı su yolundan geçerler.yengemin tavsiyelerini çoook dinlemiştim belki onun faydasını gördüm bilemem..herşeyden evvel adam eve gelmeden kime kızdıysan neye köpürdüysen hepsini çıkar acısını nasıl çıkarıcaksan artık..ben yüksek sesle müzkdinler tepinirim..yada o gün kafa dağıtmaya yanında çok mutlu oldgum insanların yanına gider bol bol gülerim..akşam eşim geldi,kapıyı açtım güzümün ucuyla hoş geldin canım feyip vücudumu yapıştırdım çektim..bi elektirirk aldı zaten o anda!ben biryerde okumuştum taaa lisedeyken eşinizle yada sevglinizle öpüşrken sarılırken uzaktan uzağa sarılmayın vücudunuzu yakınlaştırınki samimiyet olasun soğuk bulmasın öpmenizi yazıyodu..tabi ben mıknatıs gbi yapışır bırakırım o ayrı:1:sonra gider işime bakarım mutfağa yatak odasına okuma odasına kitap okumaya vss geldi yanıma naber nasıl gidiyo ben gayet mutlu iyi canım nolsun kitabımı bitirmeye çalışıyorum çok heycanlı:37:kendime vakit ayırdıgımı kendimi önemsedigimi laflarımla değil görerek bilmeli..o gelince çamaşımı katlarmışım bulaşıkmı yıkarmışım heralde hizmetçi muamelesi görürüm sonra..o yokken temizlik işlerimi yaparım.o varken kendimle dahaçok ilgilenirim o yanıma gelir benmle muhabbet etmek ister ben ona hakkını veririm..geceleri ateşliyimdir ama beni mutlu etmeli memnun etmeli ben onu değil..o çok güzeldi bu gece dediğinde,ben çok istiyodumda ondan derim seni memnun etmek için değil!başkaaaa bide...istediklerimi dişiliğimle yaptırırım güzel giyim iç gızıklayıcı birşeyler at gibi bi ileri bi geri acık sırnaş hoooop çek geri çek geri..afalladı kaldı tam zamanı sen bana bunu almadıııın
-ne kiiiim almammı kız sen gel helebi..moduna geçer zaten..başka...biryere gittik bakışları üzerimde olsun isterim başka kadında kızda değil..o yüzden ortamda erkek dahi olsa kendim ön planda olurumki o benm yanımda olmayı dahaçok arzu eder..baş rol bende olmalı..annıcanıs önce ben ben ben diceksiniz o zaten direk sana odaklanıyo:31:

Back
X