Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başın sağ olsun canım inşallah saglıklı sihatli bir bebek verir rabbim sanada
amin canım amin
tek yatakmıdır kızlar yaa![]()
hadi hadiiiii sende dökülll bakiyimmmm böyle kaçamazsınnn elimizdenayy ewet ya yrn onada söleyelim gelsin azıcık anlatsın bn çok öküzüm bu konularda biliyon:))
tek yatakmıdır kızlar yaa![]()
Kocanızın birkaç tutam saçını koparın daha sonra elbisesinden bir parçayı kesin
Ondan sonra da çorabıyla birlikte size ait olan bir eteğe sarın
Sonra da bunu denize atın ki uzun ömürlü olsun ilişkiniz
Böyle dersem yapan olur mu ki???![]()
hazir burayi kalabalik bulmusken bende birsey paylasmak istiyorum arkadaslar lutfen bir fikir verin.
evliligimizin 3. yilina girdik. esimle aramizda 16 yas var. ben 26 o 42.
yeni evlendigimiz zamanlarda ben bir hata ettim her ise kendim yetismeye calistim, guzel yemekler şık sofralar. ona evde tahtlar kurdum. icimden geldigi gibi davrandim acikcasi. ozaman icimden oyle geliyordu. arkadaslarim yardim eden eslerine bakinca hayiflaniyorum simdi , esime bir iki ufak is yaptirmaya ugrassamda zaten anneside ata erkil yetistrdigi icin hic olumlu yanit alamiyorum. bugun onun coraplarini salona getirdim katlamasini istedim, agirina gitti boyle kalsinlar sepete koyarim katlamaya gerek yok diyor. bu isi ben pekala yapabilirim , benim tek istedigim evde bir isin ucundan tutmasi. cocukla ne kadar zorlandigimi anlamasi.
benden once 7 yil bir doktorla cikmis, bende "o olsaydi onada ayni bu sekilde muamele edebilecekmiydin ayda 800 lira kardasin, benimle evlenmekle cok mantikli bir evlilik yapmissin, ikisi birarada, hem es hem hizmetci"dedim.
bende ogretmenim ama daha iyi bir meslegi oldugu ve iyi bir unv.den mezun oldugu icin beni asagi goruyor.artik benimle sadece kendine baktirmak ve cocuk sahibi olmak icin evlendigini dusunuyorum. cunku cocuk disinda hicbir paylasimimiz yok.
mucadeleyi birakip ondan ilgi beklemeyi birakip, kendi kendime yetmelimiyim? yoksa yasina ragmen mucadele devam mi?
hazir burayi kalabalik bulmusken bende birsey paylasmak istiyorum arkadaslar lutfen bir fikir verin.
evliligimizin 3. yilina girdik. esimle aramizda 16 yas var. ben 26 o 42.
yeni evlendigimiz zamanlarda ben bir hata ettim her ise kendim yetismeye calistim, guzel yemekler şık sofralar. ona evde tahtlar kurdum. icimden geldigi gibi davrandim acikcasi. ozaman icimden oyle geliyordu. arkadaslarim yardim eden eslerine bakinca hayiflaniyorum simdi , esime bir iki ufak is yaptirmaya ugrassamda zaten anneside ata erkil yetistrdigi icin hic olumlu yanit alamiyorum. bugun onun coraplarini salona getirdim katlamasini istedim, agirina gitti boyle kalsinlar sepete koyarim katlamaya gerek yok diyor. bu isi ben pekala yapabilirim , benim tek istedigim evde bir isin ucundan tutmasi. cocukla ne kadar zorlandigimi anlamasi.
benden once 7 yil bir doktorla cikmis, bende "o olsaydi onada ayni bu sekilde muamele edebilecekmiydin ayda 800 lira kardasin, benimle evlenmekle cok mantikli bir evlilik yapmissin, ikisi birarada, hem es hem hizmetci"dedim.
bende ogretmenim ama daha iyi bir meslegi oldugu ve iyi bir unv.den mezun oldugu icin beni asagi goruyor.artik benimle sadece kendine baktirmak ve cocuk sahibi olmak icin evlendigini dusunuyorum. cunku cocuk disinda hicbir paylasimimiz yok.
mucadeleyi birakip ondan ilgi beklemeyi birakip, kendi kendime yetmelimiyim? yoksa yasina ragmen mucadele devam mi?
yerinde olsam gencecik çıtırsın süründürürdüm adamı..![]()
kesinlikle mücadele et canım.. bırakmada sakın... eşine bi iş yaptıracaksan önce surdan baslıcaksın hayatım veya x salonun seklını değiştirmek istiyorum bu masayı mı buraya koymalıyım yoksa koltukların yonunu su sekıldemı yapmalıyım bi fıkır verırmısın demelisin.oda sen bılırsın derse ama ben senınde fıkrını oğrenmek ıstıyorum dersın.. sonra beraber değiştirin..
çorapları katlamak konusunda sanırım oncelıkle sen sey demıs olmalısın suan çok yoruldum bana yardım edermısın ,en azından corapları katlaki sana daha cok vakit ayırabıleyımiş yaptırmak istiyorsan ödülüde olmalı bu işin
yada evladımla oynaki uyuma vaktıne kadar benım mutfakta banyoda vs işim bitsin sonra senın olayım vb..
birde nerden böyle bi kanıya vardınki? eşin senı asagı gorseydı senle evlenmezdi zaten..senden cocuk yapmak soyle dursun en kısa zamandada bosardı-allah korusun- sen esının gecmısıne odaklanma şimdiye bak.. eger eşin o doktorda bişiler bulmus olsaydı onunla devam ederdı senınle evlenmezdi canım..
16 yas farkınız varsa bunuda iyi degerlendır derım gerci bu kısıden kısıye değişir.. daha çok nazlanman gerek evde bi iş yapılcaksa gucum yetmıyor sen yaparmısın senın gibi guclu kollara mı sahıbım ayol nası kaldırayım onu--yukarı rafa porselen tabak kaldıracagın zaman vb..
tezcanlısın sanırım herseye ben yaparım ederım dıyorsun ama yapma böyle agırdan al kendını en azından dene... birde eşin senı uzdugu zaman akrsısında ozellıkle ağla cunku ağlamazsan esın senın uzuldugunu kırıldıgını bılemez.. erkekler bu konuda odun :) biz söylememiz lazım ki bu odunlukları giderilsin![]()
kizlar annelerinden ne gordulerse onu yapiyorlar. hep veren olmayi ogrenmisiz, alttan alan olmayi. birde oz guven eksikligi. bende eksik olan hersey onda tavan yapmis durumda. cok zor durum cok, girisimlerim oluyor ama baslayip bitiyor devamli degil maalesefbana kufredeceksiniz belki ama bir kac ay oncesine kadar ayakkabilarinin altini bile siliyordum annesinden oyle gordugu icin. artik ic camasirlarini utulemeyide biraktim cok sukur. adam olacagim ama zaman alacak.
tesekkurler ihtiyacim olanda buydu, biraz cesaret.
teorik olarak yapmam gerekenleri biliyorum, pratikte uygulama sorunum varbir sure ara verip bastan baslamak istiyorum herseye :) yinede evliligimizin basinda sayiliriz bir an evvel ise girismem lazim
avatar resmine bakan da cilvelinin kralı zannederyaparsıınn yaparsııınnn