Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Teyzesiyle oturaymııs,evlenmeseymiis hic.
3 ay tatile gelen insanla niye her aksam görüşeyim ben gece yarılarına kaadr?
Onu da gectım.
Tatıle gitcek bide beni bırakıp
Otele dava dilekçesini postalardım herhalde ,buyuk konusmayayımda.

Ailenizin Türkiye de evi Yok mu. Önce dava açıp sonra oraya gitseniz.hem bu sayede tüm eşyalarınızı almış olursunuz. Ama bebeği kaçırırsın diye bir tedbir koyarlar mı bilemedim
Boşanınca yurt dışına cikmalari zor olur. Simdi tatile veya bebeğin oradan da vatandaşlık alması için evrak işlerine gidiyoruz diye ikna edebilir.

Boşanınca yurt dışına cikmalari zor olur. Simdi tatile veya bebeğin oradan da vatandaşlık alması için evrak işlerine gidiyoruz diye ikna edebilir.
Tatile derse de çocuğu kaçıracak diye korkup izin vermeyebilirler ya. Epey riskli iş. Ya arayı iyi tutacak konu sahibi bir süre daha. Onlar yokken kaçıp gidecek ya da işlerin çirkinleşmesini göze alacak. İkisi de zor. Allah yardımcısı olsun

Teyzesiylede gorustum simdi herkez kendi kafasını yaşıo eniştesiyle gitmek istiyomuş gitsinmiş

Ya böyle insanlar evlenmesinler bu ne böyle
Rezalet, evlendiğini idrak edememiş annesine teyzesine bağımlı erkek müsveddesi, söyleyecek çok şey var da...
Bence yapılacak olanı yapıyosunuz şu an yoksa böyle hayat geçmez

Valla iyi sabretmişsiniz. En iyi seçenek ailenizin yanı orada kafanız rahat bebeğinizle yaşayın. Eşinizde otursun annesiyle çocuğundan mahrum kalarak.

Evet canım aldım ama sattılar eşimgil canları cehenneme şimdide ondan iyisi yok eşi ne diosa yapıomuş dedi.teyzeside arıyor simdi neymiş eşim cok istiyomuş onun kocasıyla tatil yapmayı cok eğlenceliymişte yapsınlarmış boyle yaparak sen ailesini istemiyo gibi düşüyosun diyor dedimki ben eşimle tek kalamıyorum neden anlayışlı değilsiniz ben kalabalığa alışık değilim gecen seneler hep birlikteydik bu senede tek olmak istedim ne var bunda.tabi herkez kendi derdinde kendi keyfini düşünüyor.mecbur yapıcam bişey dün akşam bu olaylar olmadan tatlı yapmıştım birazdanda kek yaparım o kdr hiç oyle özenemem.banada msj atmış bana bak aklama misafirler var diye rezill utanmaz ama bitti benim icin ondan bana koca olmaz

Kendimide sorguluyorum ama hata bende değil hata etrafındaki kendi mutluluğunu düşünen pislik insanlarda bilerek yapıyorlarki aramız bozulaun diye e eşimde zaten meyilli gözü onlardan başkasını görmüyo

Umrundada olmaz zaten utanmadan birde bugun misafir getiriyor anneaigilde gelicekler istemiyorumhiçbirini gormek

Ne zaman gidiceksin? İçim şişti ya bir an önce boşansan da rahatlasak. Yalnız mutlaka buraya yaz nası güzel sepetlediğini.

Kendimide sorguluyorum ama hata bende değil hata etrafındaki kendi mutluluğunu düşünen pislik insanlarda bilerek yapıyorlarki aramız bozulaun diye e eşimde zaten meyilli gözü onlardan başkasını görmüyo
Asla o tatile gitme de onlar tatile girmişken sen de kaçarsın. Kendi de tek gitmek istemiyor çünkü bi karısını getiremedi derler diye korkuyor bence. Bide orda sana iş de kitleyecek muhtemelen

Oncelikle Allah yardimcimiz olsun.haklısın bana gore ben 4 senelik evliyim bunun gibi sorunları bende yaşiyorum ama ben artik sucu kendimde ariyorum etrafima bakiyorum is guc bilmeyen pasakli tipsiz kadinlar kocalarini hatta baskalarinin kocasini bile diliyle her turlu oyunla yonetiyor kandiriyor parmaginda oynatiyor resmen boynuna tasma takmişlar .

Teyzenin herifi mi cok eglenceliymis? Onla mi tatil yapmak istiyormuş senin kocan? Bi dakika ben bu salaga cok sinir oldumne demek aksama misafirler var bana bak. Aaay coksinirliyimm. Sabrına hayran kaldım ya sabir ya sabir insallah bundan kurtulcan artik zaten yüzüne baksan da nefret edersin

İşte benimki de hep öyle yapa yapa beni yıldırdı en son cinnet geçirip milletle birbirimize girdik de öyle kurtuldum. Şimdi kendisi gidip görüşüyor ben gitmiyorum keyfime bakıyorum. Sonunda sana da bir cinnet gelir merak etme. Böyle adamlarla evlilik gerçekten çok zor çok.

Saatlerdir konunuzu okuyorum, çok üzgünüm. umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu insan müsveddelerinden. Allah yolunuzu açık etsin, işlerinizi kolaylaştırsın. Normal bir bosanma süreci olsa simdi evi terkedin derdim ama yurtdisina gideceksiniz ve bebeginizi goturebilmeniz çok riskli. Zeki insanlar degiller sanirim, umarim duruma uyanmazlar. Gidene kadar çaktirmamaniz gerekiyor. Keske hukuki acidan tavsiye verebilecek birileri de yazsa burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…