- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.469
- 598
- 38
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Teyzesiyle oturaymııs,evlenmeseymiis hic.mrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Peki canım ya ailenin yanına gitmene izin vermezse tatile diye. Yani oraya da yollamazsaBabaannem var sadece yaşlı ama memlekette oda..terkediyorum seni diye gitmem zaten tatile annemlerin yanına gidiyorum diye gidip dönmemek..yoksa gondermez
Boşanınca yurt dışına cikmalari zor olur. Simdi tatile veya bebeğin oradan da vatandaşlık alması için evrak işlerine gidiyoruz diye ikna edebilir.Ailenizin Türkiye de evi Yok mu. Önce dava açıp sonra oraya gitseniz.hem bu sayede tüm eşyalarınızı almış olursunuz. Ama bebeği kaçırırsın diye bir tedbir koyarlar mı bilemedim
Tatile derse de çocuğu kaçıracak diye korkup izin vermeyebilirler ya. Epey riskli iş. Ya arayı iyi tutacak konu sahibi bir süre daha. Onlar yokken kaçıp gidecek ya da işlerin çirkinleşmesini göze alacak. İkisi de zor. Allah yardımcısı olsunBoşanınca yurt dışına cikmalari zor olur. Simdi tatile veya bebeğin oradan da vatandaşlık alması için evrak işlerine gidiyoruz diye ikna edebilir.
Oyle yollamak istiyor birşey demiyor hatta 2 gün sonra özledim evim diyecekmişim gelmk isteyeckmişim tuekiyeye :)) bu kdr eminPeki canım ya ailenin yanına gitmene izin vermezse tatile diye. Yani oraya da yollamazsa
Teyzesiylede gorustum simdi herkez kendi kafasını yaşıo eniştesiyle gitmek istiyomuş gitsinmişTeyzesiyle oturaymııs,evlenmeseymiis hic.
3 ay tatile gelen insanla niye her aksam görüşeyim ben gece yarılarına kaadr?
Onu da gectım.
Tatıle gitcek bide beni bırakıp
Otele dava dilekçesini postalardım herhalde ,buyuk konusmayayımda.
Evleri var annemlerin ama oraya gelir o yuzden guzelden halletmem lazmAilenizin Türkiye de evi Yok mu. Önce dava açıp sonra oraya gitseniz.hem bu sayede tüm eşyalarınızı almış olursunuz. Ama bebeği kaçırırsın diye bir tedbir koyarlar mı bilemedim
Valla iyi sabretmişsiniz. En iyi seçenek ailenizin yanı orada kafanız rahat bebeğinizle yaşayın. Eşinizde otursun annesiyle çocuğundan mahrum kalarak.mrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Evet canım aldım ama sattılar eşimgil canları cehenneme şimdide ondan iyisi yok eşi ne diosa yapıomuş dedi.teyzeside arıyor simdi neymiş eşim cok istiyomuş onun kocasıyla tatil yapmayı cok eğlenceliymişte yapsınlarmış boyle yaparak sen ailesini istemiyo gibi düşüyosun diyor dedimki ben eşimle tek kalamıyorum neden anlayışlı değilsiniz ben kalabalığa alışık değilim gecen seneler hep birlikteydik bu senede tek olmak istedim ne var bunda.tabi herkez kendi derdinde kendi keyfini düşünüyor.mecbur yapıcam bişey dün akşam bu olaylar olmadan tatlı yapmıştım birazdanda kek yaparım o kdr hiç oyle özenemem.banada msj atmış bana bak aklama misafirler var diye rezill utanmaz ama bitti benim icin ondan bana koca olmazYapma
Komsu yokmu? Gec komsuya cocugunuda alip ana kucagina koy cay ic komsuda otur onlar gidene kadar cokmu lazimlar niye senin huzurunu kaciriyorlar
Annen akıllı kadınmış sakin kalarak iyi yapmış bu utanmasa annene de saygısızlık yapar
Terbiyesizler
Peki altınları aldin mi eltinden ay ne igrenc bir durum ya saka gibi nasil insanlar var Allahım sabırlar versin sana
Kendimide sorguluyorum ama hata bende değil hata etrafındaki kendi mutluluğunu düşünen pislik insanlarda bilerek yapıyorlarki aramız bozulaun diye e eşimde zaten meyilli gözü onlardan başkasını görmüyoYa böyle insanlar evlenmesinler bu ne böyle
Rezalet, evlendiğini idrak edememiş annesine teyzesine bağımlı erkek müsveddesi, söyleyecek çok şey var da...
Bence yapılacak olanı yapıyosunuz şu an yoksa böyle hayat geçmez
Umrundada olmaz zaten utanmadan birde bugun misafir getiriyor anneaigilde gelicekler istemiyorumhiçbirini gormekValla iyi sabretmişsiniz. En iyi seçenek ailenizin yanı orada kafanız rahat bebeğinizle yaşayın. Eşinizde otursun annesiyle çocuğundan mahrum kalarak.
Umrundada olmaz zaten utanmadan birde bugun misafir getiriyor anneaigilde gelicekler istemiyorumhiçbirini gormek
Asla o tatile gitme de onlar tatile girmişken sen de kaçarsın. Kendi de tek gitmek istemiyor çünkü bi karısını getiremedi derler diye korkuyor bence. Bide orda sana iş de kitleyecek muhtemelenKendimide sorguluyorum ama hata bende değil hata etrafındaki kendi mutluluğunu düşünen pislik insanlarda bilerek yapıyorlarki aramız bozulaun diye e eşimde zaten meyilli gözü onlardan başkasını görmüyo
Oncelikle Allah yardimcimiz olsun.haklısın bana gore ben 4 senelik evliyim bunun gibi sorunları bende yaşiyorum ama ben artik sucu kendimde ariyorum etrafima bakiyorum is guc bilmeyen pasakli tipsiz kadinlar kocalarini hatta baskalarinin kocasini bile diliyle her turlu oyunla yonetiyor kandiriyor parmaginda oynatiyor resmen boynuna tasma takmişlar .mrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Teyzenin herifi mi cok eglenceliymis? Onla mi tatil yapmak istiyormuş senin kocan? Bi dakika ben bu salaga cok sinir oldumne demek aksama misafirler var bana bak. Aaay coksinirliyimm. Sabrına hayran kaldım ya sabir ya sabir insallah bundan kurtulcan artik zaten yüzüne baksan da nefret edersinEvet canım aldım ama sattılar eşimgil canları cehenneme şimdide ondan iyisi yok eşi ne diosa yapıomuş dedi.teyzeside arıyor simdi neymiş eşim cok istiyomuş onun kocasıyla tatil yapmayı cok eğlenceliymişte yapsınlarmış boyle yaparak sen ailesini istemiyo gibi düşüyosun diyor dedimki ben eşimle tek kalamıyorum neden anlayışlı değilsiniz ben kalabalığa alışık değilim gecen seneler hep birlikteydik bu senede tek olmak istedim ne var bunda.tabi herkez kendi derdinde kendi keyfini düşünüyor.mecbur yapıcam bişey dün akşam bu olaylar olmadan tatlı yapmıştım birazdanda kek yaparım o kdr hiç oyle özenemem.banada msj atmış bana bak aklama misafirler var diye rezill utanmaz ama bitti benim icin ondan bana koca olmaz
İşte benimki de hep öyle yapa yapa beni yıldırdı en son cinnet geçirip milletle birbirimize girdik de öyle kurtuldum. Şimdi kendisi gidip görüşüyor ben gitmiyorum keyfime bakıyorum. Sonunda sana da bir cinnet gelir merak etme. Böyle adamlarla evlilik gerçekten çok zor çok.Bende diyorum kendime takma umursama ama zorla biyere götürüyo 2 yazdır bıktırdı ya hep hadi toplanıyoruz şurda buraya gidiyoruz vs..dedimki bak biz yeni evliyiz annenler aradığında biz geziyoruz hava guzel dememiz lazımken bizi hep onlarla olmaya çalışıyosun e bu yazda yine aynısını yapıyor yoksa umursamamaya çalışıyorum ama beni sürüklüyor belki 20 kişi olucaz çoluk çocuk ve ben sevmiyorum kendi ailesi diye zevkli geliyo eşime hadi ben plan kuriiim ailemle gidicez teyzemler diim gelirmi işte bencil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?