Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Helal olsun bu kadar dayanabıldiğine.İğrenç aile hayatı.Bunların nesli tükenmeli artık.

Ay okurken ben bunaldım ne biçim yahu. Olmaz olsun böyle koca. Onsuz bin kat daha güzel yaşarsın. Ailenden ayrı sahipsiz kimsesiz görüyor seni ki sürekli kendi sülalesiyle muhatap ettirmiş. Karşı gelincede ayrılalım lafını diyen o olmuş.Pes hem suçlu hem güçlü. Çekilecek kahır değil. Hiç zaman kaybetme senin yerin anne babanın yanı.

Nefret ediyorum zaten dün diğer teyzesiyle konuştum ve ayıpladı eşimin hareketlerini gorumcemin bağırmalarını kaynımın bağırmasını.dün görümcem gelmedi kv dem ler geldi gelseydi zaten suratına bakmivaktım gelmemesi daha hayırlı hepsinden nefret ediyorum evliliğimin en guzel dönemlerini zehir ettiler bana kardeşleri o gün olmuyosa boşan zorlama diye aklını çeliyo kv dem olayı yatıştırmaya çalışıyodu oda bir yandan hem laf sokuyo hem yatıştırıyo anlamadım gitti.annemi o gün gece aramış demiş gelinimle torunumu göndermem ben naparım torunumu görmeden 10 gün boyunca onlar ayrılırsa benim kalbime iner ben seviyorum kızını bana saygısızlığı yok terbiyeli falan oyle konuşmuş evet saygılıyım ve ezmeye çalışıyolar değer bilmeyene benimde saygım yok artık

O değilde kardeşleride ayrıl diyo ve eşim onlarla ben düşmanıymışım gibi onları dinliyo o kadar soğudum yüzüne bakmıyorum muhattap olmuyorym

Amin cok sagolun..o gğn kv dem annemi aramış kuşkulandılar galiba demişki gitmesinler giderse ayrılık girer boşanmalarını istemiyorum mesafe girerse dahada kötü olurlar demiş biraz anladılar gLiba ve farkında oğlundan soğuduğumu tabi nerde o oğlunu cok seven gelini hep lafını ettiler övünerek kıskanıyor oğlumu cok seviyor işte soğudum başları göğe ermiştir

Bu ne ya ben eşimi derdim eşimden beterleri varmış töbe yarabbim evlenmeseymiş de ailesiyle yaşasaymış okurken bile sinirden kfama agrılar girdi

Bu ne ya ben eşimi derdim eşimden beterleri varmış töbe yarabbim evlenmeseymiş de ailesiyle yaşasaymış okurken bile sinirden kfama agrılar girdi
Evet söylüyorumda annesine keşke evlenmeseymiş diye diyorki ne guzel işte ailesine düşkün.dedimki evet ama saplantılı düşkün bizi ailesi olarak görmüyor tabi umrundamı o gururlanıyor oğlunun o sevgisiyle

Helal olsun bu kadar dayanabıldiğine.İğrenç aile hayatı.Bunların nesli tükenmeli artık.
Evet bende hayret ediyorum kendime ben sabirsiz biriydim kafama takmazken hiçbirşeyi sağolsun cok değiştirdi beni ve hala gorumce kılıklısı dün gece arıyor birşeyler soylüyor eşime oda tmm tmm diyo artık ne diyosa ne hakkında diyosa

Valla çok üzüldüm size ama bu adam değişmez neyse o çok yazık gercekten en azından sizevakit ayırmalı sizle bir tatile gitmeli olmaz böyle. Bu kayınvalideler ne karışıyorlar çocuklarına ben anlamıyorum. Benimkide bir sene aynısını yaptı onlar tatildeydiler bizde başka tarafa gidiyorduk tutturdular gelin die valla inadım inat gitmedim eşimede çok istiyorsan beni otobüse koy dedim çocuğumla eve dönerim sen git annemle tatil yap dedim ne işimiz var senede bir kere gidiyoruz bırakında başbaşa olalım ama eşim Allahdan beni dinledi seninki knu da yapmıyor. Bazı noktalarda senin yanında olması lazım olmaz yoksa olmaz böyle

Ya bana diyorki biz de ayrıyetten gidicez diyor yani hem onlarla ve tek teke ama ben kesinlikle istemiyorum onlarla gitmeyi artık bıktım zaten hep birlikteyiz geçen yazlar hep gönülleri olsun diye istediklerini yaptı eşim 3 gün biryer tuttuk havuzlu onlarlaydık hep gönüllerini yaptı bu senede bize ayırabilir onlarsız hepsi birikti bende inat ya istemiyorum gitmeyi

Şuan eşinle konuşuyo musunuz evin içinde
Hyr suratına dahi bakmıyorum telefonumu almış dün misafirlerde vardı teyzesi bana dediki iste telefonunu resim çekinelim onu bile yapmadım teyze sen iste dedim ne msjına yanıt veriyorum ne aramalarına yüzüne bakmıyorum sabahları uğurlardım işe giderken onuda yapmıyorum bunun sebebi arkadaki kardeşlerine laf vermesi beni korumaması tatil sorunu küçük kaldı büyüttüker olayı boşan dedi kardeşleri onlar kimki ağızlarına laf veriyosun tmm kardeşleri ama bizim tartışmamıza aile hayatımıza karışamazlar heleki boşan demeye bu hakka sahiplermi işte eşimde hiçbir şey demedi BİZ KARAR VERDİK BOŞANIYORUZ diyo bide ailesiyle o kararı almış.cok zoruma gitti istediği gibi ailesini yüceltti karısını ezdi şimdi o bacısı ne kadar mutludur ama allahından bulsun.

Tavi verme yapmışsınız yapcanızı bencede yeter

Bu adam bir dk çekilmez ana kuzusu daha erkek olamamış.
Peki hala sana bişe demiyor mu neden konuşmuyosun falan? Sen boşanma kararını söyledin mi ona?

Canım inan gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. Annem de yurtdışından gelin gelmis ve babanemler burnundan getirmis, annem tek olduğu halde. O yüzden sanırım yazdıkların bu kadar içime dokundu. Tek fark babam çok iyidir ama yaşları küçük olduğu için annemi savunamamış başlarda. Sonradan dank edince annemi savunmuş ama annemin en güzel yılları zehir olmuş. Annemi teyzemin düğününe bile göndermemişler ben bebekken . Şimdi düşünüyorum da galiba yedikleri boku bildikleri için annem gidip dönmez diye korktular, halbuki annem de o kadar iyi niyetli birisi ki . Üstelik babanemin korkusundan yıllarca annaneme falan da yaşadıklarını anlatamamış. Şimdi anneme diyorum ki keşke o zamanlar beni alıp yurtdışına gidip dönmeseydin ve babama da tek şartla dönerim ya sen buraya geliceksin yada ben gelince ailenle görüşmeyeceğin deseydin diyorum. Annem babamı sevdiği için katlanmış, zaten yıllar sonra babanemlerden çok uzağa taşındık . Babam der ki anneni onlardan kaçırdım rahat vermiyorlardı. Ama annemin psikolojisi alt üst olmuş en güzel yıllarında.

Biraz uzattım ama bu konuda çok doluyum.
Sana tek tavsiyem kesinlikle boşan çünkü eşinde de maalesef iş yok. Sen aileni bırakıp gelmişsin, orda tek başınasın. El üstünde tutacağına, hattael üstünde tutmasın da normal bir aile hayatı yaşayasınız , ona da razıyız.
Adam senin bütün sinir sistemini çökertmiş.

Bak bian önce kocanla aranı düzeltip normale dönmen lazım ki onlar anlamadan gezme bahanesiyle gidebilesin ailenin yanına. Kaynanan anneni aramış zaten çünkü işkillendi şimdi. Senin kaçacağını biliyor. Eşine de ki madem iki tatile gideceğiz tamam öyle olsun bu sefer de. Biraz yapıcı gibi konuş ama arada da sert çık ki şüphelenmesin senden. Normalde asla evet demeyeceğin bir şeye evet dersen şüphelenebilir çünkü. Sonra gezmeye gibi git ve davanı aç. O kaynanan var ya nasıl tutuşacak. Eşin de şimdi nasılsa çocuğunla ceptesin yanındasınız diye farketmiyor sizin kıymetinizi. Sen gidince çocuğu olmadan yapamıyor pozlarına girecek , yalvar yakar olacak.

Seni sindirmeye çalışıyorlar şuan. Sen gidip davayı açarsan gayet eli maşalı yaman olduğunu anlayıp dank eder hepsine.
Sonrasında oturur keyifle izlersin hallerini. Hala bir acaba hissedersen de eşin yalvarınca dersin ki ya gelir buraya yerleşirsin yada boşanırız. Biraz da sen benim ailemle takıl bakalım nasıl oluyormuş de. Millet kendini yırtıyor yurtdışında yaşamak için siz de orayı bırakıp bu ana kuzularına köle olmak icin ailenizi bırakıp geliyorsunuz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.

Korkunc sinirlendim. Coooook fena hemde.
Aynı benim annem bu kadar olamaz.
Yalniz tek fark 2 si de turkiyedelerdi ancak,annem babaannem ve dedemle birlik yaşamış
Babam eve hic gelmezmis sabahlara kadar gece yarılarına kadar dışarıda icki alemindeymis
Anneme de demis ki utanmadan beni bekleme sen pencerede. Tabi o zamanlar yokki ceptelefonu falan.
Annem butun evi temizliyormus yemekleri o yapiyormus ve o da anneanneme birsey anlatmıyormuş
Annemin babasi yoktu. Evlendiginde de yoktu ama babami terk edip gidebilirdi cunku cocugu olmuyormus ben evlendiklerinden cok zaman sonra dogmusum. Sebeb stres sıkıntı üzüntü. Yumurtaligi çürümüş hatta tek yumurtayla ben ve kardesim dogmusuz.
Bide anneannemin maddi durumu da iyi yani annemle birlikte yaşarlardı tabi biz olmazdik
En son ayri eve ciktiklarinda annem hamile kalmış :)
Daha gecen gun babam demiski anneme,ben annemi dinleseydim coktan senden boşanırdım
Bide bana dediki benim annem birazkaynanalik yapti annene
Gunaydiiiiiiin.babam nerdeyse torun sahibi olacak simdi simdi ye mi söylüyor bunlari babaannemizle görüşmüyoruz biz. Annemde hicbir zaman aramiyor bayramlarda zorla babam eline telefonu tutusturuyor bayramini kutluyor onda bile babam anneme telefonu uzatırken (babaannem farkinda degil) anneme salliyor annem alo diyo ama duyuyor hani.
O kadar kötü lanet biri neredeyse 95 yasinda kötüler hep kötü kalıyor ve ölmüyorlar da tobe estagfurullah.

Hani bosanmaya karar vermislerdi ailecek? Tabi bir daha nasıl bulacaklar sizin gibi sabırlı birini? Anneniz de insallah aa evet bosanmasinlar falan demistir. Siz de bence kesinlikle bosanmak istemiyormuşsunuz gibi yansıtın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…