- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Helal olsun bu kadar dayanabıldiğine.İğrenç aile hayatı.Bunların nesli tükenmeli artık.mrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Nefret ediyorum zaten dün diğer teyzesiyle konuştum ve ayıpladı eşimin hareketlerini gorumcemin bağırmalarını kaynımın bağırmasını.dün görümcem gelmedi kv dem ler geldi gelseydi zaten suratına bakmivaktım gelmemesi daha hayırlı hepsinden nefret ediyorum evliliğimin en guzel dönemlerini zehir ettiler bana kardeşleri o gün olmuyosa boşan zorlama diye aklını çeliyo kv dem olayı yatıştırmaya çalışıyodu oda bir yandan hem laf sokuyo hem yatıştırıyo anlamadım gitti.annemi o gün gece aramış demiş gelinimle torunumu göndermem ben naparım torunumu görmeden 10 gün boyunca onlar ayrılırsa benim kalbime iner ben seviyorum kızını bana saygısızlığı yok terbiyeli falan oyle konuşmuş evet saygılıyım ve ezmeye çalışıyolar değer bilmeyene benimde saygım yok artıkTeyzenin herifi mi cok eglenceliymis? Onla mi tatil yapmak istiyormuş senin kocan? Bi dakika ben bu salaga cok sinir oldumne demek aksama misafirler var bana bak. Aaay coksinirliyimm. Sabrına hayran kaldım ya sabir ya sabir insallah bundan kurtulcan artik zaten yüzüne baksan da nefret edersin
Aynen dediğiniz gibi sadece biz ona fazlayızUzun uzadıya kritik yapılacak bir şey yok.
Boşanın.
Bu adamdan ne size koca,
ne de evladınıza baba olur.
Anasının kuzusu,teyzesinin yeğeni,
ablasının-abisinin kardeşi olmak yetiyor
ona belli ki.
O değilde kardeşleride ayrıl diyo ve eşim onlarla ben düşmanıymışım gibi onları dinliyo o kadar soğudum yüzüne bakmıyorum muhattap olmuyorymAy okurken ben bunaldım ne biçim yahu. Olmaz olsun böyle koca. Onsuz bin kat daha güzel yaşarsın. Ailenden ayrı sahipsiz kimsesiz görüyor seni ki sürekli kendi sülalesiyle muhatap ettirmiş. Karşı gelincede ayrılalım lafını diyen o olmuş.Pes hem suçlu hem güçlü. Çekilecek kahır değil. Hiç zaman kaybetme senin yerin anne babanın yanı.
Amin cok sagolun..o gğn kv dem annemi aramış kuşkulandılar galiba demişki gitmesinler giderse ayrılık girer boşanmalarını istemiyorum mesafe girerse dahada kötü olurlar demiş biraz anladılar gLiba ve farkında oğlundan soğuduğumu tabi nerde o oğlunu cok seven gelini hep lafını ettiler övünerek kıskanıyor oğlumu cok seviyor işte soğudum başları göğe ermiştirSaatlerdir konunuzu okuyorum, çok üzgünüm. umarım en kısa sürede kurtulursunuz bu insan müsveddelerinden. Allah yolunuzu açık etsin, işlerinizi kolaylaştırsın. Normal bir bosanma süreci olsa simdi evi terkedin derdim ama yurtdisina gideceksiniz ve bebeginizi goturebilmeniz çok riskli. Zeki insanlar degiller sanirim, umarim duruma uyanmazlar. Gidene kadar çaktirmamaniz gerekiyor. Keske hukuki acidan tavsiye verebilecek birileri de yazsa burda.
Bu ne ya ben eşimi derdim eşimden beterleri varmış töbe yarabbim evlenmeseymiş de ailesiyle yaşasaymış okurken bile sinirden kfama agrılar girdimrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
Evet söylüyorumda annesine keşke evlenmeseymiş diye diyorki ne guzel işte ailesine düşkün.dedimki evet ama saplantılı düşkün bizi ailesi olarak görmüyor tabi umrundamı o gururlanıyor oğlunun o sevgisiyleBu ne ya ben eşimi derdim eşimden beterleri varmış töbe yarabbim evlenmeseymiş de ailesiyle yaşasaymış okurken bile sinirden kfama agrılar girdi
Evet bende hayret ediyorum kendime ben sabirsiz biriydim kafama takmazken hiçbirşeyi sağolsun cok değiştirdi beni ve hala gorumce kılıklısı dün gece arıyor birşeyler soylüyor eşime oda tmm tmm diyo artık ne diyosa ne hakkında diyosaHelal olsun bu kadar dayanabıldiğine.İğrenç aile hayatı.Bunların nesli tükenmeli artık.
Valla çok üzüldüm size ama bu adam değişmez neyse o çok yazık gercekten en azından sizevakit ayırmalı sizle bir tatile gitmeli olmaz böyle. Bu kayınvalideler ne karışıyorlar çocuklarına ben anlamıyorum. Benimkide bir sene aynısını yaptı onlar tatildeydiler bizde başka tarafa gidiyorduk tutturdular gelin die valla inadım inat gitmedim eşimede çok istiyorsan beni otobüse koy dedim çocuğumla eve dönerim sen git annemle tatil yap dedim ne işimiz var senede bir kere gidiyoruz bırakında başbaşa olalım ama eşim Allahdan beni dinledi seninki knu da yapmıyor. Bazı noktalarda senin yanında olması lazım olmaz yoksa olmaz böyleEvet söylüyorumda annesine keşke evlenmeseymiş diye diyorki ne guzel işte ailesine düşkün.dedimki evet ama saplantılı düşkün bizi ailesi olarak görmüyor tabi umrundamı o gururlanıyor oğlunun o sevgisiyle
Evet söylüyorumda annesine keşke evlenmeseymiş diye diyorki ne guzel işte ailesine düşkün.dedimki evet ama saplantılı düşkün bizi ailesi olarak görmüyor tabi umrundamı o gururlanıyor oğlunun o sevgisiyle
Ya bana diyorki biz de ayrıyetten gidicez diyor yani hem onlarla ve tek teke ama ben kesinlikle istemiyorum onlarla gitmeyi artık bıktım zaten hep birlikteyiz geçen yazlar hep gönülleri olsun diye istediklerini yaptı eşim 3 gün biryer tuttuk havuzlu onlarlaydık hep gönüllerini yaptı bu senede bize ayırabilir onlarsız hepsi birikti bende inat ya istemiyorum gitmeyiValla çok üzüldüm size ama bu adam değişmez neyse o çok yazık gercekten en azından sizevakit ayırmalı sizle bir tatile gitmeli olmaz böyle. Bu kayınvalideler ne karışıyorlar çocuklarına ben anlamıyorum. Benimkide bir sene aynısını yaptı onlar tatildeydiler bizde başka tarafa gidiyorduk tutturdular gelin die valla inadım inat gitmedim eşimede çok istiyorsan beni otobüse koy dedim çocuğumla eve dönerim sen git annemle tatil yap dedim ne işimiz var senede bir kere gidiyoruz bırakında başbaşa olalım ama eşim Allahdan beni dinledi seninki knu da yapmıyor. Bazı noktalarda senin yanında olması lazım olmaz yoksa olmaz böyle
Hyr suratına dahi bakmıyorum telefonumu almış dün misafirlerde vardı teyzesi bana dediki iste telefonunu resim çekinelim onu bile yapmadım teyze sen iste dedim ne msjına yanıt veriyorum ne aramalarına yüzüne bakmıyorum sabahları uğurlardım işe giderken onuda yapmıyorum bunun sebebi arkadaki kardeşlerine laf vermesi beni korumaması tatil sorunu küçük kaldı büyüttüker olayı boşan dedi kardeşleri onlar kimki ağızlarına laf veriyosun tmm kardeşleri ama bizim tartışmamıza aile hayatımıza karışamazlar heleki boşan demeye bu hakka sahiplermi işte eşimde hiçbir şey demedi BİZ KARAR VERDİK BOŞANIYORUZ diyo bide ailesiyle o kararı almış.cok zoruma gitti istediği gibi ailesini yüceltti karısını ezdi şimdi o bacısı ne kadar mutludur ama allahından bulsun.Şuan eşinle konuşuyo musunuz evin içinde
Ailesi varya yanında ağlamaz onlar ona yeter.kağıt işlemlerim olduğu gibi gidicemNe zaman doneceksiniz ailenizin yanina , bence hic zaman kaybetmeyin, emin olun 1 hafta sonra aglamaya baslar bu tipler .
Tavi verme yapmışsınız yapcanızı bencede yeterYa bana diyorki biz de ayrıyetten gidicez diyor yani hem onlarla ve tek teke ama ben kesinlikle istemiyorum onlarla gitmeyi artık bıktım zaten hep birlikteyiz geçen yazlar hep gönülleri olsun diye istediklerini yaptı eşim 3 gün biryer tuttuk havuzlu onlarlaydık hep gönüllerini yaptı bu senede bize ayırabilir onlarsız hepsi birikti bende inat ya istemiyorum gitmeyi
Bu adam bir dk çekilmez ana kuzusu daha erkek olamamış.Hyr suratına dahi bakmıyorum telefonumu almış dün misafirlerde vardı teyzesi bana dediki iste telefonunu resim çekinelim onu bile yapmadım teyze sen iste dedim ne msjına yanıt veriyorum ne aramalarına yüzüne bakmıyorum sabahları uğurlardım işe giderken onuda yapmıyorum bunun sebebi arkadaki kardeşlerine laf vermesi beni korumaması tatil sorunu küçük kaldı büyüttüker olayı boşan dedi kardeşleri onlar kimki ağızlarına laf veriyosun tmm kardeşleri ama bizim tartışmamıza aile hayatımıza karışamazlar heleki boşan demeye bu hakka sahiplermi işte eşimde hiçbir şey demedi BİZ KARAR VERDİK BOŞANIYORUZ diyo bide ailesiyle o kararı almış.cok zoruma gitti istediği gibi ailesini yüceltti karısını ezdi şimdi o bacısı ne kadar mutludur ama allahından bulsun.
Canım inan gözlerim dolarak okudum yazdıklarını. Annem de yurtdışından gelin gelmis ve babanemler burnundan getirmis, annem tek olduğu halde. O yüzden sanırım yazdıkların bu kadar içime dokundu. Tek fark babam çok iyidir ama yaşları küçük olduğu için annemi savunamamış başlarda. Sonradan dank edince annemi savunmuş ama annemin en güzel yılları zehir olmuş. Annemi teyzemin düğününe bile göndermemişler ben bebekken . Şimdi düşünüyorum da galiba yedikleri boku bildikleri için annem gidip dönmez diye korktular, halbuki annem de o kadar iyi niyetli birisi ki . Üstelik babanemin korkusundan yıllarca annaneme falan da yaşadıklarını anlatamamış. Şimdi anneme diyorum ki keşke o zamanlar beni alıp yurtdışına gidip dönmeseydin ve babama da tek şartla dönerim ya sen buraya geliceksin yada ben gelince ailenle görüşmeyeceğin deseydin diyorum. Annem babamı sevdiği için katlanmış, zaten yıllar sonra babanemlerden çok uzağa taşındık . Babam der ki anneni onlardan kaçırdım rahat vermiyorlardı. Ama annemin psikolojisi alt üst olmuş en güzel yıllarında.
Biraz uzattım ama bu konuda çok doluyum.
Sana tek tavsiyem kesinlikle boşan çünkü eşinde de maalesef iş yok. Sen aileni bırakıp gelmişsin, orda tek başınasın. El üstünde tutacağına, hattael üstünde tutmasın da normal bir aile hayatı yaşayasınız , ona da razıyız.
Adam senin bütün sinir sistemini çökertmiş.
Bak bian önce kocanla aranı düzeltip normale dönmen lazım ki onlar anlamadan gezme bahanesiyle gidebilesin ailenin yanına. Kaynanan anneni aramış zaten çünkü işkillendi şimdi. Senin kaçacağını biliyor. Eşine de ki madem iki tatile gideceğiz tamam öyle olsun bu sefer de. Biraz yapıcı gibi konuş ama arada da sert çık ki şüphelenmesin senden. Normalde asla evet demeyeceğin bir şeye evet dersen şüphelenebilir çünkü. Sonra gezmeye gibi git ve davanı aç. O kaynanan var ya nasıl tutuşacak. Eşin de şimdi nasılsa çocuğunla ceptesin yanındasınız diye farketmiyor sizin kıymetinizi. Sen gidince çocuğu olmadan yapamıyor pozlarına girecek , yalvar yakar olacak.
Seni sindirmeye çalışıyorlar şuan. Sen gidip davayı açarsan gayet eli maşalı yaman olduğunu anlayıp dank eder hepsine.
Sonrasında oturur keyifle izlersin hallerini. Hala bir acaba hissedersen de eşin yalvarınca dersin ki ya gelir buraya yerleşirsin yada boşanırız. Biraz da sen benim ailemle takıl bakalım nasıl oluyormuş de. Millet kendini yırtıyor yurtdışında yaşamak için siz de orayı bırakıp bu ana kuzularına köle olmak icin ailenizi bırakıp geliyorsunuz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim.
Amin cok sagolun..o gğn kv dem annemi aramış kuşkulandılar galiba demişki gitmesinler giderse ayrılık girer boşanmalarını istemiyorum mesafe girerse dahada kötü olurlar demiş biraz anladılar gLiba ve farkında oğlundan soğuduğumu tabi nerde o oğlunu cok seven gelini hep lafını ettiler övünerek kıskanıyor oğlumu cok seviyor işte soğudum başları göğe ermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?