Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Hayır kardeşim çok haklısın al çocuğunu da git görmek isteyen gelsin yurtdışına görsün çocuğunu... buz gibi eve yanlız geldiğinde teyzesiyle annesine sarılır uyur artık hiiiç düşünme bile burdan sinir oldum adama tenezzül etme çocuğu sana verir mahkeme zaten

Gözünü korkut ama bu gıtme konusunu da pek dıllendırme yoksa engel olabılır cok farklı seylerde yapabılır esın dengesız cunku anlattıkların kadarıyla anasının agzının ıcıne bakan bı tıp o yuzden sular bıraz durulsun sonra gıt ya madem hala vatandasısın yasadıgın ulkenın hıc durma. Boyle asla aıle olmayı basaramamıs ve basaramayacak bı adamla omrunu tuketme yavruna yazık

Su an merakikdan soruyorum. Esinin haberi olmadan cocukla yurt disina cikabiliyormusun? Imzasi falan gerekmiyor mu? Yoksa gidene kadar arayi iyi tut.

Aynı canım aynı benimkiler de öyleydi inan ki ilk evlendiğim zamanlar sinir krizi geçirir hergün ağlardım. Zamanla adamı umursamamayı öğrendim. 2 tane çocuğum var onlarla uğraşıyorum zaman geçip gidiyor. Sana tavsiyem takmaman.

Dün yine tartışma yaşadık eşim iş yerindeyken aradı beni tatil icin rezervasyon yapmış teyzeleri bizim icinde yapmışlar ama yalanmış tabi teyzesini aradım kadın gayet anlayışlı dediki seni cok iyi anlıyorum haklısında ama biz zaten gitmeyi düşünmüyordum kv demden için onlar demişler gidelim diye oyle karar alındı eşimlede konustm dedimki seninle konustuk gitmicektik neden hala uzatıosn ben gitmem dedim yine bi çıldırmacalar dedimki senin ailen yuvamızı yıkmak istiyor hepsini annesine yetiştirdi bunlar dükkanlarında toplandı hoparlörü açıp kv dem beni arıyo azarlıyo ve eşim tüm konuşmalarımızı yetiştiriyo ne dediysem ailesi hakkında ordan gorumce kılıklısı nasıl bağırıyo kaynım aldı telefonu diyoki kardeşime bişey olursa semi öldürürüm eşimden için ve eşim hiçbirşey demiyo ama ben eşimi içimde bitirdim ve kesin boşanıcam ve bana mdj atıyoki biz karar verdik ailemle boşanıcaz yazmış kardeşleri telefonda duyuyorum boşan diyo annesi sadece olayı yatıştırıyo hepsi bitti benim icin çaresizliğimi bir kere daha anladım dün

bosancaz senden ne ya

cidden sulaleyle kiyilmis nikahiniz, kacin kurtarin kendinizi

Allah yardımcınız olsun cok üzüldüm kocanizin adam olmamasi yuzunden yuvaniz yikilcak

adam dogmus ama gobek bagi kesilmemis

Dün ailesiyle ve eşimle tartışma yaşadık tatil için rezervasyon yapmış teyzem bizde gidiyorz diye aradı eşim bende ben gitmem dedim 4,5 aile ne işim var daha seninle tatil yapmadık evlendik evleneli dedim tartışma çıktı eşimle dükkandaydı daha.bende teyzesini aradım kadın gayet anlayışlı ve beni eşimden daha olgun bulduğunu soyledi Ve anlayışlı karşıladı zaten eşimgiller ısrar etmiş teyzesine gidelim diye yoksa gitmiceklermiş neyse kv dem aramış teyzemi demişki gitmicez cunku gelin istemiyo.teyzesine dedimki teyze onlar gidebilir biz artık ayrı kapı olduk biz gitmiyoruz diye biye onlarda gitmiyo eee neymiş oğlu cok istiyomuş gitmeyi onlar giderse aklı kalırmış o yüzden gitmiolarmış.ben konusurken teyzeyle kv dem aramış aradm kvdeyi nasıl kızıyolar bana bu cocugu stres ediosun kaynımla gorumcem bi bağırıyorlar bana telefonda kaynım diyorki eğer kardeşime birşey olursa seni öldürürüm!! Ve eşim hiçbirşey demiyor.eşim ne varsa yetiştirmiş aramızdaki konuşmaları ortak hesap içinde kv dem diyo annenle babanın da ortak değilmi ayrı gayrımı var bende dedim evet ama suan oğlun sana veriyo sen eşimisin kıyaslıyosun annemleri.eşimden zaten ümidimi kesmiştim ama dün olan olaydan sonra aslaa bitirdim onu kalbimde dünkü o çaresizliğim hepsinin cephe alması bi tatil için

Ayy olurmu bende upuzun yazıyorum nolucak sanki :) valla sende dertliymişsin bence kv deler kıskançlığa bürünüyorlar normal değil.hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz eşler bencil annesini her şekilde haklı gören varlıklar annede hep gelini nasıl haltetsem derdinde.biz dün cok büyük tartışma yaşadık tatil olayı icin rezervasyonu yaptı teyzem gidicez dedi oysaki yalan yapmamış.bende dedimki bu konuyu konusmustuk seninle gitmicektik neden üsteliosun iş yerindeydi daha tartıştık kapattk bende teyzesini aradım anlattım.kadın benden yana oldu anlayışlı karsıladı zaten onlarında aslında bu sene gitmeyeceklerini kv demler üstelemiş gidelim diye bana dediki benim hatırım için bu seferde gel neyse kv dem o ara arıyo ben meşgul tekrar döndüm onlara aradım tmm istediği olsun gidicm diye allahım bi azarlamalar ve eşin arkada ben ne soylediysem ailes hakkında bu ortak kazançları falan yetiştiriyo hepsini sanki kendini aklıyo düşmanını karalıyo.gorumcemle kaynın bi bağırıyo telefonun arkasında demiyoki hopp siz eşime nasıl bağırırsınız tabi o ğüveni eşim veriyo.kaynın aldı telefonu diyo kardeşime eger bişey olursa seni öldürürüm lafa bak yaa ve kimse biley demiyo.eşim msj attı sonra aynen boyle ‘ biz kararımızı verdik ailemle boşanıyoruz ‘ işte o zaman eşimi tamamen bitirdim içimde.kesin kararlıyım bitti boyle aile delisi birini istemiyorum bana laf soyleten ezdiren biriyle yapamam bu zamana kdr yaptım artık pes ettim birde cocugumla tehdit ediyo kvde onu bırakırsın eger gidersen diye.ben herşeyi inceden halledicem

bosancaz senden ne ya

cidden sulaleyle kiyilmis nikahiniz, kacin kurtarin kendinizi

Allah yardımcınız olsun cok üzüldüm kocanizin adam olmamasi yuzunden yuvaniz yikilcak

adam dogmus ama gobek bagi kesilmemis
Aynen oyle ( cok bunalımdayım cok yanlız çaresiz hissediyorum kendimi dünkü o bana bağırtılarını duysanız telefonun arkasından eşimin beni korudugunu duymak isterdim ama başlı başınca o bana düşman gibi davrandı kesin boşanıcam

Bende diyorum kendime takma umursama ama zorla biyere götürüyo 2 yazdır bıktırdı ya hep hadi toplanıyoruz şurda buraya gidiyoruz vs..dedimki bak biz yeni evliyiz annenler aradığında biz geziyoruz hava guzel dememiz lazımken bizi hep onlarla olmaya çalışıyosun e bu yazda yine aynısını yapıyor yoksa umursamamaya çalışıyorum ama beni sürüklüyor belki 20 kişi olucaz çoluk çocuk ve ben sevmiyorum kendi ailesi diye zevkli geliyo eşime hadi ben plan kuriiim ailemle gidicez teyzemler diim gelirmi işte bencil

EN büyük kabusum. Bu adamı neden çekiyosun? Mis gibi git yurt dışına çocuğun da bu varoşların yanında büyüyeceğine daha iyi bir ortamda büyüsün
Geç oldu belki ama onu yapıcAm daha önce yapmam gerekiyordu düzelir diye bekledim dahada berbat oldu saplantılı bağlı düzelmez gün geçtikce dahada bağlanıyor dün annesine diyorki artık sen ve kızkardesim bizde kalıcaksınız buna kv delik yapıcaksınız.beni sevmediğini düşünüyorum seven adam boyle yapmaz

Aile diye tutturan adamlarin esinin ve cocugunun da kendi ailesi oldugunu anlamasi icin napmak gerekiyor acaba?
Bu arada yuzde bin haklisin canim. Al cocugunu git cocugun da yurtdisinda buyusun mis gibi.
Evet kesin gidicem o cok sevdiği ailesiyle kalsın ben çekemiyorum artık biz karar aldık ailemle seninle boşanıyoruz dedi dün kararda bile BİZ diyor ailesiyle karar vermiş özürlü..Dün kaynım aldı telefonu nasıl bağırıyo kardeşime bişey olursa seni öldürürüm diye gorumcem bağırıyo arkada nankörlerr diye biz gelinlerden için ve eşim hiç demiyoki hoppp noluyoruz karıma bağırıyosunuz o güveni eşimden aldıkları için bağırıyorlar.eşim bende bitti kesinlikle istemiyorum

Evet aslında bitmiş bişeyin üzerine gittim dedimki daha yeni baba oldu o duyduyu yavas yavas anlayacak ama yok eşimden adam olmaz bunu birkere daha anladım dün cok büyük tartışma yaşadık beni işyernde arıyor teyzem rezervasyon yapmış bizde gidicez diye.dedimki konuşmuştuk bu konuyu kapattıkta girmicektik oyleyse ben girmiyorum dedim kapattık telefonu teyzesini aradım.kadın gayet anlayışlı karşıladı kendilerininde gitmeye niyeti yokken kvdemler ısrar etmiş gidelim hepberaber diye ve gitmezsem asla darılmayacağını ama eşiminde huyunu bildiği için hatırım için gel dedi cunku kv de kılıklısı bizde gitmice oğlum cok hevesliydi o gidemezse bende gitmem demiş duygu sömrüsü..kv dem o ara aramış tekrar dönüş yaptım tmm gidelim demek icin ama nasıl yerden yere vuruyo beni laflarıyla eşim ne konuştuysak aramızda yetiştiriyo arkada telefonda duyuyorum gorumce pisliği arkadan bağırıyo bana siz gelinler nankörsünüz diye kaynım alıyo telefonu kardeşime eğer bişey olursa seni öldürürüm diyo ben karısının tırnağı olamazmışım dedim evet olamam senin karın benim altınlarımı çaldı onun tırnağıda olmak istemiyorum bana diyorki yapmış bi hata ve eşim bunlara hiçbirşey demiyor yaa hayırdır bi tatil konusundan neler yapıyosunuz eşime nasıl konuşuyosunuz diye hiçbirşey demiyo ve karar almışlar ailece boşanıyomuşuz :)) işlerimi inceden halledip kim kimi boşuyor görsün bunun geri dönüşü yok kesinlikle istemiyorum tek üzüldüğüm eşimi gercekten cok sevmiştim bu sevgimi rezil etti beni rezil etti ona bakarken o sevdiğim adam yok utanıyorum yaşadığım hayattan tabi herkezin keyfi gıcır geziyo yiyo demiyolarki bu kız tek kimsesi yok evde kapandı.bizim buralar cok tenha hiçbi yer yok begefendi illaki annemlerin yakınında olalım dedi oldukta kayıp bi şehirde gibiyim

Ailenizin Türkiye de evi Yok mu. Önce dava açıp sonra oraya gitseniz.hem bu sayede tüm eşyalarınızı almış olursunuz. Ama bebeği kaçırırsın diye bir tedbir koyarlar mı bilemedim

Kız nasil anlatinlarini çaldı? Eltin mi çaldı altinlarini bunun ustune de kaynin yapmış bir hata mi diyor pes artik yüzlerinin astarlarini eline almislar teyze demekki kendilerden farkli,anlayışla karşıladığına göre.. Onu da yiyen var işte kaynana tenekesi ve oğlu olcak peynir anladin sen.. senin eşin tam bir dansöz kıvırıyor çünkü para tak ona para
Hicbisey konusuldugu gibi yürümüyor madem ille de vatanım diyor gitsin kumda oynasın ailesiyle oyle değil mi boyle cehalet olmaz olsun
Siz bir ailesiniz bunu kavrayamamış yazık,artik hic kavga etme de haklıyken haksız duruma düşme bu zamanda kontrollu ve sogukkanli olmani tavsiye ederim nasilsa gideceksin yurtdışına bir daha seni bulursa boşar. Görsün kim kimi bosuyor. En cokta annenlere üzülüyorum biliyor musun o gorumcene de soylencek coo laf var da otu cek köküne iste ne bekliyordun onlardan farkli olan tek kisi var teyze ve tabiki sen

Evet oyle teyzeleri cok iyidir diğer hepsi dengesiz.bende anneme cok üzülüyorum çünkü en küçük olayda annemleri arıyor annem dün resmen alttan aldı sorun çıkartır ben gidemem diye ama bak görsün neler yapıyorum ona.evet eltim tüm takılarımı çaldı ve evinde bulundu çaldığı gün bana şaka yapmak istemiş ve bunu bi hata yaptı diyebiliyor eşi ben tatile gitmek istemediğim içinde yerin dibine soktular eşim sağolsun herkeze bu cesareti verdi.kendisine dedimde bak cok düşkünsen hep aileni istiyorsan git annenlerde kal biraz diye.dün diyorki annesiyle kızkardeşine artk bizde kalıcaksınız buna kaynanalık yapacaksınız diyo rezil..ben başlı başınca bi düşmanla evlenmişim aileisini bana değişmezmiş oyle söylüyor dün onları yüceltiyor hepsi bir olmuş iş yerlerinde hoparlör açık birbirlerinin yavşaklığını yapıyorlar.dün o çaresizliğimi yanlızlığımı gördüm ağlamaktan gözlerim balon oldu akşamada amcaları geliyor hiç birşey hazırlayacak yapacak dermanımda yok bakalım nolucak

Ailenizin Türkiye de evi Yok mu. Önce dava açıp sonra oraya gitseniz.hem bu sayede tüm eşyalarınızı almış olursunuz. Ama bebeği kaçırırsın diye bir tedbir koyarlar mı bilemedim
Babaannem var sadece yaşlı ama memlekette oda..terkediyorum seni diye gitmem zaten tatile annemlerin yanına gidiyorum diye gidip dönmemek..yoksa gondermez

Yapma
Komsu yokmu? Gec komsuya cocugunuda alip ana kucagina koy cay ic komsuda otur onlar gidene kadar cokmu lazimlar niye senin huzurunu kaciriyorlar
Annen akıllı kadınmış sakin kalarak iyi yapmış bu utanmasa annene de saygısızlık yapar
Terbiyesizler
Peki altınları aldin mi eltinden ay ne igrenc bir durum ya saka gibi nasil insanlar var Allahım sabırlar versin sana

Canım bu adam degismez ama bir yandan senin adına seviniyorum ben yanlış anlama ama iyiki çocuğun var burdaki hanımlar genel olarak neden bu evlilige cocuk yaptiniz falan diyor ama iste bak dunya hali bosanmalar gecimsizlikler oluyor bir daha evlenmek istemeyebilirsin,ya da işte evlendiginde yaşın gecikmis olabilir cocugun olmayabilir bu konuda sanslisin bence tamam babasi adam degil ama olsun sen cocuguna iyi de bakarsin ailende arkanda daha iyi sartlarda yasar yurtdışında babasi annesi boşanmış çocuklarda duygusal dalgalanmalar oluyor ama inan benim arkadaslar biri 12 oteki 14 en buyukte 19 20 yasindayken anne babasi boşandılar 12 yasindaydi o zamanlar arkadasim ve onun dogumuyla 94 senesinden beri babasini annesini aldatiyordu sekreteri ile kadin onca sene dayandi ya da çocukların büyümesini bekledi ve boşandı çocuklar gayet normal insanlar birinin saçları falan döküldü üzüntüden tepesi açıldı kızın oteki biraz ic3 dönüktü simdi ohooo evlendi cok mutlu hatta hamile cok iyi bir insan diyorlarki herkes nasil mutluysa oyle yaşasın anneleri de evlendi başka adamla ona da ses etmediler hiç annesinin kocasiyla da anlasiyorlar oglan en buyugu o da ses etmedi çocukların ne anneye kuskunlugu var ne babaya yani ben senin durusunu takdir ettim doğrusu ne yalan soyleyim bu sitede 2 cocugum var nasil boşanayım diye acılan konularvar tabi gonul isterki hersey guzel olsun boşanma mutlu mesut yaşayın cocuktw babayla sağlıklı büyüsün ama bu ortamda hic mümkün durmuyor yani kurtarılabilir gibi durmuyor tabi karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…