Eşimle ailesi yüzünden ayrılma eşiğindeyiz

Eşiniz şuan 23 yaşında mı? 21 yaşında evlenmiş eergenligini yeni bitirmis birinden bahsediyoruz aslında, evlilik içinde baba olmak içinde çok küçük..
Muhtemelen sizinde yaşınız küçük ama erkekler ergenlikten daha geç çıkıp daha geç olgunlasıyorlar.

Burada eşinizinin ailesine büyük iş düşüyor ama onlarda oğullarının kendi eşini ve çocuğunu ikinci plana atıp kendileriyle bir ardada olmasından dolayı çok memnunlar. Eşiniz doğulu anladığım kadarıyla, onlarda anne ,baba, abi çok çok kıymetli oluyor yani haddinden fazla.

Eşinizin yaşını da düşününce birde kişiliği de buna müsait olduğundan siz kolay kolay onu için birinci sırada olamazsınız malesef.
Sinirleriniz elverirse biraz daha sabırlı olup eşinizin olgunlaşmasını bekleyecek ve ailenin bu bağlılığını kabul edeceksiniz. Yada alıp çocuğunuzu ailenizin yanına gideceksiniz ki ben olsam ailemin yanına giderdim.

Allah sabır versin gerçekten çekilecek gibi değil.
Sizi kandırmışlar resmen ilk defa böyle bisey duyuyorum .
Gidin allah aşkına böyle insanlar kemirir sizi ya , okurken daraldım.

Herkesi cozmussunuz bu süreçte. Bende de durum benzer ama benim kaynana çok sinsi davrandı. Ben mesafe koydukca gitmedikce daha da artırdı tacizlerini. Ozellikle eşimin yanında arıyor beni acmazsam hemen oğlunu arıyor ki "bak onu az once arayan bendim açmadı" mesajı vermek için. Kadın ne dediyse ne yaptıysa oğlu onu korudu onu tuttu. Annem melek sen seytansin onu düşman goruyorsun dedi. Kahvaltıya emir ile çağrıldım gitmedim telefonda õff dedi kapattı oğlunu aramış ne dediyse adam bavul topladı Babam geldi arayı düzeltmek için gelmezse gelmesin sen tek git dedi ona. İki gün sonra beni "anneme tek gideceksin hiçbir şey olmamış gibi" diye kuzu kuzu göndermeye kalkti özür mahiyetinde. Bulduğun çözüm bu mu niye diyemiyorsun müsait değiliz 8 de musaitsek ona göre gelecek ne diye illa 6 diye tutturuyor dedim Bir sahlandi kaçta isterse gelirmiş bilmem birkaç eşya kırdı Cama da kiralık yazısı astı ya arkadasim bu adama ne yapılır sen söyle eski konularıma da bakabilirsin mümkünse. Bir tek eşim çalışıyor babasından halasina o bakıyor. Beni balayına goturemeyen kardeşinin 3-5 binlik çeyiz taksidini ödemiş ayrıca saçına doğum günü hediyesi çıtçıt parası gönderdi bin küsur lira. Sanıyor ki hiçbirinden haberim yok Ben ne yapayım bu adamı bir de utanmadan anamla aranı düzeltmezsen bosanirim dedi Bayramdan bayrama giderim yeter dedim kabul etmedi bu saatten sonra zaten kadının varlığına tahammülum yok, eşime güvenim yok Varsa yoksa onlar. Hatta onlar üzülmesin diye hiçbir şey anlatmıyor onlara varsa yoksa bana baskı

Bu yorum cinlerimi tepeme çıkardı !!!!
Saçlarım elektiriklendi !!!!
Bak güzelim bizim ailelerimiz cok hatali once sana onu soyleyim bak yemin ederim iyi niyetle kızımızı evlendirdik işte aman iyi olsun huzurlu mutlu olsunlar kafasindalar. Olmasi gerekende bu.

Benim babam bana ne diyor biliyor musun kızım siz iyi olun da biz 100 sene sizin evinize gelmeyelim hic önemli değil.
Icim parcalaniyor
Ama bu adamlar bunu haketmiyor
Senin ailen de benim ailem de kıro olsalardi gorgusuz olsalardi eğer eslerimizin ailesi gibi damattt kimmis derler herturlu seyi yaparlardı kaba kuvvet dahil.
Ama bunlar ne anlarlar kiymetten
Kıro kaynanan senin evine gelmek icin illa 6 da gelecek diye mi tutturdu
Benim anlamadigim su ne diye tek gidecekmissin kaynananin yanina seni zehirlesin diyemi? Ozur neden dileyeceksin evin ayri yurdun ayrı sanki onlara gore mi yaşayacaksın hayatini seninde elkendine gore islerin var ve hicte oyle istedigi saatte gelemez hayırdır yaa senin evin dingonun ahırı mi ya da birlikmi yasiyorsunuz
Esya kırmış mış
Kafasını kırsın o kocan
Benimkide yapti bak eski konuma kapıyı kırdı
Bide kiraciydik salak iste kendine zarar
Bide sehpa kirmisligida var yapsin banane yapan kendine yapar
Valla o para meselelerinde asla acıma sakın kartin varmi? Ya da calisiyor musun
Çalışıyorsan eve destek cikma deki kendime bilmemne aldim onun taksidini oduyorum gercekten de al ama kendine ayakkabi canta pahali bise al ama
Calismiyorsan da para kaçır ondan
Kuafore gidicem markete gidicem bilmemnereye gidicem para biriktir
Kesinlikle kendini garantiye al
Boşanma raddesine gelirseniz Allah korusun insallah oyle bisey olmaz onun parasıyla onu boşarsın
Altinlarin varsa kasa tut
Ceptelefonunda birileriyle konusup dert lestiysen sil konuşmaları tutma
Kaynanana dedigin gibi bayramdan bayrama git
Samimi olma
Eger cok zorda darda kalirsan merak etme bu islerin manevi receteleri de var dualarimiz var onlar sayesinde Allah seni kotu insanlardan korur
Bir de cok zorlanirsan kaynanaya gidince hic konusma ceptelefonunu al eline otur bi koseye cay bile icme anlasinlar neymis bakalim
Valiz toplamis beyefendi su tavırlara bak sen
Bizdede esim çalışıyor bizdeki durum daha vahim ama gorumce calisiyor,uzak sehirde ayri evde kaliyor evin kirasi 3 bin lira lüks semtte sirketin arabasi falan var kendinde
Kaynana çalışıyor arti rahmetli kocadan maas aliyoe
Ama utanmaz bacısı buraya gelmek icin bilet parasi ister abisinden ya da annesi ogluna der bilet alsin diye. Yurtdisina gitmeye para var ama buraya gelmeye yok gecen sefer bilet cok pahaliydi ozel birgune denk geliyordu yuz vermemis eşim gelemedi kaldi. Ne hikmetse sonra yurtdışına gitti :)
Kaynana da evine kombi bilmemne yaptırcakmis esim de yok cekti ki evinde klimasi var ha 4 tane gitti elektrikli sofben aldi eşim bitti gitti 1 sofben icin butun evi kirdiracak esim demiski bana guvenme valla hic kendin taksitlendir vs demis

Zaten kaynanayla esim.mesafeli bu ara nedense hic anlamadim esim gitmiyor pek yanina bi hastaneye götürdü kendisini gittigindede cok oturmuyor ama hic sormuyorum ne sorcam kaynanam kimmis
Ama esim bana annemi babami soruyor giderken de selam yolluyor
Ben selam bile yollamiyorum düşün. Kinimi
Ben zaten agresif insanim hayatim boyunca cakal insanlarla ugrastim insan kurduyum ve benim kaynanada sinsi beni arar sonra oglunu arar ogluda anne duymamistir teli sessizde onun der yani
Biraz erkekte bitiyor is kuzum esim cevabini veriyor annesinin ne oldugunu biliyor çenesini cekmek hic istemiyor hatta ben eskiden onlari tuttuğunu düşünürdüm ama megersem oyle degilmis
Dişli ol dua et sabırlı ol
Sen hic kavga etme o senin sozune gelecek

Acaba aralarında haksız olduklarını konuşuyorlarmıdır merak ediyorum bana çektirdiklerinin farkındalarmı..geçen gün 3 aylık hamile olan eltimin bebeğine kıyafet baktığını söylüyordu kvdem bende mutfaktayım duyuyorum dicektim bana neler yaptınız 6 aylık hamileyken lafını ettiniz azarladınız bana gelince niye acele ediyordum ama dicek bakbak laf dinliyo allaha havale ettim

Hyr hala vatandaşıyım cocuğum icinde başvurdum.dün akşam işten geldipinde baya tartıştık sinir krizlerine girdim ağlamaktan ve onu içimde bitirdiğimi söyledim boşanıcağımı sabah ta barışmaya çalıştı zannediyorki herşey düzelicek kaldın cok sevdiği ailesiyle

Hyr cocugjmuz var 4 aylık :) ve kimse ailesinden birşey demiyor diyorumki annesine sence oğlunun abimi cocugumdan cok seviyorum demesi normalmi diyorum eee neymiş cok düşkünmüş abisine cocugunuda seviyomuş o..hepsi rezil.anasının eteğinin altındanda çıkmaz bikere annesi ablası bi rahat bırakmıyorlar zırt pırt aramalar oturup konuşmuyorlarki oğlum evlendin artık olgun davran biz senin aileniz ama eşin cocugun önceliğin demiyolarki zevk duyuyorlar eşimin bu düşkünlüğündenannemin dediği gibi onlar hep boyle devam ederler

:))) en iyisini yapmış kim bilir nasıl bezmiştir kimse istemez böyle gelişmesini olayların ama boyle birkaç dengesiz çıkıyor mecburen kaçmıştır ama eş cok önemli bizimkide gelmeye korkuyor bir kere arkada 3 tane bodygard var hepsi tepkili istemiyolar resmen köle hayatı

Siz gidin o gelmezse gelmesin ailenizi görmek için neden illa kocanız ile gideseniz ki
Eşinize ailemi özledim onları görmeye gideceğim demeniz lazım gelirse gelir gelmezse keyfi bilir
Evt bu zamana kadar gelmiyor diye bende gitmedim hamilelikte olunca riskliydi birazda göze alamadım gidicem kendi kalsın ailesiyle

Zor değilmi..oda değil madem bağlısın düşkünsün ben bugun gelmicem dediğimde zorlama be adam benide sürüklüyo peşinde bu tatil olayındada dün akşam da kendisine soyledim kimsenin keyfi yerinde olsun diye zorlayamam kendimi sen gitmek istiyorsan gidebilirsin ama ben gitmicem artık yoruldum ve ben alışkın değilim boyle ortamlara bunlar çingen mübarek cümbür cemaat :))

Bu arada msjınızı okudum cok güldüm yaa baya dişliymişsin:))) aslında cok isterdim sen gibi olmayı olması gerektiği gibi davranmışsın bende aynı bu düşüncedeyim ama iş icraate gelince aslında yapıyorum ama kv de daha dişli benden.ama bundan sonra aslaaa ezdirmem kendimi gidene kdr ne soylerlerse benim düşüncemin doğru olduğunu söylicem bu zamana kadar gel dediği yere sürükledi bizi buyursun eşim gidiyorsa gitsin ben gitmicem yas oda değil cocukmuşum gibi azarlıyor beni ve haklıymış gibi o günden beri beni aramıyor cocugumu görmeye gelirlerdi gelmiyoda oohh daha guzel eşimde dün diyorki herkezi kendinden nefret ettirdin :))) en iyisi bu zaten yüzsüz gelir yine.bu arada dün eşimle tartıştık akşam geldiğinde ben bağırış ağlama falan dedimki benim çektiğimi sende çek seninde bacın var allah büyük keşke sen olmasaydın geçmişe dönebilseydim dedim ve ona karşı sevgimin kalmadığını ve ayrılacağımı söyledim cok pişman olacağını ve sakın benimle ben gidene kdr muhattap olma dedim sabah cocugunu sevmeye geliyo kaldığım odaya benimlede barışmaya çalışıyor tabi kabul etmedim uzatmayalım falan dedi aslında bilsemki değişecek kim ister yuvasını yıkmayı ama olmuyo tek düşüncesi ailesi aileside bundan zevk duyuyo.işte artık hyr dediğim icin sevilmeyen gelin oldum :)) kendileri bilir en iyisi boyle mesafe inşallahta gelmezler

Ah ne guzel ben yapamıyordum keske sen gibi yapbilseydim hep düşüncem beni saygısız bilicekler sevilmeyen gelin olmiim idi ama şimdi umrumda değil ben mecbur değilim her dediği ortamda olmaya

Konunuzda en çok içime batan şey abisinin bu kadını evden çıkarmayacaksın çocukla parka bahçeye götürmüceksin diye afedersin anırırken eşin ne yaptı Sen benim karıma bu şekilde konuşamazsın der adam olan kocanın ezdirdiği kadını kimse saymaz değer vermez bunu unutma bu kadar aciz adam da sevilmez zaten boşver yaşın genç seni tehdit ederler çocuktan için sakııın ha da kanma 4 aylık bebe anneye veriliyor bir güzel de nafaka ödeniyor iyi bi avukat tut satılan altınların her şeyini ysptır birde manevi tazminat aç kadınlık gururumu zedeledi diye oh çatır çatır ye sana çocuğuna yediremediği paraları

1 saat bile durman hata, iyi dayanmissin ve seni ailesi olarak benimsememis adama cocuk bile yapmissin.

Kac kurtar kendini, para bile vermior biriktirdigi parayi seninle biriktirmesi gerekior, annesinin keyfi isterse tatile gitcekmissiniz. Lafa bakkk !!

Şuanda inan sinirden yazamiyorum bile, bu adam sizi hic sevmemis, benimsememis. Gitsin anasinin dizinin dibine kucagina otursun ömrunu orda gecirsin, cocugunu bile gosterme onaaa.

Ve sakin affedipte barisma barismak isterse...

Son olarak dediğini yapmamışim yani KV ye tek gitmemisim diye işte boşanmak istediğini söyledi Ya annemle aranır düzeltirsin ya da bu iş biter dedi(ama öyle konuşma olarak değil sadece gitmeler gelmeler cagirmalar her şey kadının istediği gibi olacak bizim evimizde bile söz sahibi olacak) Bu surede geri adım atmadim. Kaynana da çok sessiz ne aradı ne çağırdı muhtemelen benim kıvama getirilmemi bekliyor büyük bir hevesle. Eşim olacak adam beni daha evleneceğimiz gün şubat ortasında gelinlik le ciplak sokakta bıraktı koştur koştur annesi çağırdı onun isteklerini yapmak için yarım saat o soğukta bekledim. Hasta oldum düğünden sonra o halde beni annesi çağırdı diye götürdü 4 günlük evliyken. Bir tas çorba vermediler. Ardından KV şehir dışına kaçtı kp talimatla her gece yemeğe geldi. Hasta halimle yemek yaptım onlara daha bir haftalık gelinken. Neden annen beni hasta hasta birakip gitti dedim de o gittiğinde sen hasta değildin demez mi yatak atmaya kalktılar gelip kalabilsinler diye aynı semtteyiz arabayla 7-8 dk. Ben müsaade etmedim kitaplık koydum duvar boyu odaya. Eşim de istiyordu gelsinler kalsinlar kalorifer ohh mis. Sonra bunlar cat kapı gelmeye başladı o dönem kpss çalışıyorum Zaten kalmış 3 ay sınava. Misafir kabul edemiyorum dedim Topa tuttular umrumda bile olmadı. Atandım bu arada atanmamam için elinden geleni yaptılar. Ailem bir kez bile gelmedi aman sen çalış aman siz iyi olun dedi ama karşı taraf hep basroldeydi. Bu süre içinde eşim gizliden gizliye onlara bir sürü paralar kaydırdı. Ortaya çıkanlar oldu yüzüne vurdum inkar etti yalanladı. Bu çalışıyor on kişiye bakıyor. Evim kira ama eşim güya inşaat işi yapiyor eşyalarım eksik maddi hiçbir şey istemedim balayıni bile maddi kayıp gördü Param yok dedi ailesine hep buldu. Sonra maddi konularda başka yalanlarini yakaladım. Söyleyince "sen çok ince hesaplar yapmaya başladın sana paramla ya da malimla ilgili açıklama yapmak zorunda degilim" dedi. Yani kazanıyor gibi görünüyor ama elde avucta bir şey yok. Buzdolabın dolu faturaların ödeniyor gerisini kurcalama dedi. Üstüme başıma aldığım bir şey yok evlenmeden önceki kiyafetlerimi giyiyorum düğün dernek oluyor tek başına gidip ne takacaksa takip kaçıyor. Çünkü benle gitse kıyafeti var saçı makyajı ayakkabısı var. Hasta oluyorum annesi arıyor gelin diyor "ilaç iç yarım saate iyileş gidelim" diyor. Sorsan KV beni çok seviyor ama boyun egmiyorum diye kafayı taktı Bazı şeyleri kasitli yapıyor. Söylüyorum eşim sen şizofrensin dedi annesi iyi niyetliymis oysa ki. Kadın nişan kıyafetimin aynısıni dugunumde giydi kiskancligindan Aradı bir gün carsidayim size geleceğiz dedi Carsidayim saat 16:00, daha eve gidip yemek yapicam 8 de gelin diyorum 8 geç 6 da gelelim sen önden ye oğlumu sonra yedirirsin diyor. Yahu diyorum olmayan yemeğin nesini yiyeceğiz yok takti. En sonunda misafir ev sahibine göre davranır 8 de musaitiz gelirseniz o saatte gelin dedim Õff dedi kapattı. Ama sor eşime "sen kimsin ki seninle inatlassin" der. Her evin ailenin bir düzeni yemek saati kuralı var dedim de "s*keyim öyle kuralı da yuvayı da" dedi yaaa bu kulaklar bunu da duydu. Onun tarafı söz konusu ise asla hayır demeyeceksin. Düğün oncesö bir sürü şey yaptı kadın hep onu korudu. Nişanın nerede ve nasıl olacağını bile annesinin isteğine göre yaptı. Ben kiyafetimi kendim satın aldım davetli gibi gittim. Kimin geleceği bile sorulmadi söylenmedi. Benim adam düzelmez zaten sevgim de saygım da kalmadı Kafam bir ton agirlinda Hepsinden nefret ediyorum

Not: konu sahibi arkadaşım hakkını helal et konumu konuna yazmış oldum biraz ama inan çok doluyum

Canm cokmu aradin bu adami?nedir bu hem birlikte calisip hem aksam ara hem surekli onlarla ye ic bu adamla yasanmaz allah sabir versn

Aile diye tutturan adamlarin esinin ve cocugunun da kendi ailesi oldugunu anlamasi icin napmak gerekiyor acaba?
Bu arada yuzde bin haklisin canim. Al cocugunu git cocugun da yurtdisinda buyusun mis gibi.

EN büyük kabusum. Bu adamı neden çekiyosun? Mis gibi git yurt dışına çocuğun da bu varoşların yanında büyüyeceğine daha iyi bir ortamda büyüsün

Bi tip insanlarin yuva kurmamasi lazim ya. Zateb yuva kurmamis oluyor bi kadini kendine ve ailesine mahkum etmis oluyo. Yazik, allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…