- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Allah sabır versin gerçekten çekilecek gibi değil.Baştan herşey cok guzel anlatıldı işte ortak çalışıcaz herkezin kazancı kendine olucak evlenelim eviniz ayrı olsun kendi derdi bunları sonra annesi derdiki siz mutlu olun o yeter gelmem bile size tek siz mutlu olun ben ne biliim böyle dengesiz olduklarını birden bağlandılar birbirlerine veya kıslançlıkmı bize karşı paylaşamadıklarındanmı bikemiyorum.bunu kendi teyzeleri bile gülüyorlar hallerine nasıl bağlılar hastalar diye
Ben sana bise anlatcam belki sana bir destegim olmus olur bilemicem ama yorumlari okudum da benim esim senelerce sehir disinda okumus yatılı okullarda hatta ama evlendikten sonra ailesi çıkmaya başladı ortalığa
Çünku esim eskiden ogrenciydi ogrenci adamda ne parasi baktilar arabalar isler misler dayisi borc istedi bir is yapacakti neymis karıyla verecekmis parayi
Kar dedigimde esim 75 bin verdi 80 bin aldi hahahah
Kar a bak
Annesi ver demis efendim.Bunu duyan herhalde duydu bilemicem diger dayi esimden 8 bin borc istemis esim vermedi :)
Esim kurnazdir akıllıdır
Gecen gunde bir arkadasi benim önümde 3.500 para istedi telefon alacakmis 5 gun sonra 3600 sekilde verecekmis
Arkadasini bende iyi tanırım
Esim vermedi :)
Sonra kaynananin o kadar saçmalığı çıktı ki ortaya yok komsununun torununun 1.yas dogumgunu varmis bilmemnenin gelinleri de gelecekmis benide sayiyormus davetli listesine :)
Esim orda dediki benden icin annesine
Gitmez ki sor bakalim gider mi? Ukala bir tavirla
Bende armutta oturuyordum pufta eski evim terasliydi elimde de sigara
Dedim ki
Ay yok yaaaa ne işim var gitmem tabiki
Birinin dogumgunu varsa bana telefon acarsin davet edersin ya da mesaj cekersin o kisinin numarasi da var bende esim ve kayinvalidem yüzünden tanisikligimiz var ve benim baba evime gelmiş insanlar,isteme olsun,bohca olsun vs vs
Neyse neymis akrabalari gelmis memleketten kaynanaya,akraba dedigim de aile,anne baba erkek kardes ve gelinleri
Kaynana cumartesi aksami yana yakila bizi arıyor beni ayri arıyor oğlunu ayri ayriyor
Gitmedim
Ben gitmeyince esim de gitmedi
Ertesi gunu gitti ,bende ailemin yanina gittim ertesi günü oturmaya
Ben kimsenin kuklası degilim afedersin de adami mahvederim kaynana kendini saydiracak surekli akrabalarini saydiracak bayram gidelim seyran gidelim el opmeye gidelim
Sonuç kaynana bana küstü. Eski konularimda var
3 aydir küs
Çok şükür
Esim tek basina bekar gibi gidiyor annesine
O bahsettigim komsunun da oğlu evlendi :)
Esimi düğüne göndermedim :)
Esim kisacasi bana soz geciremedi
Benim annemde gelmis bana kaynananla barış evliliğin kotu gider dedi
Babam anneme bi bağırdı
Bu defa bende bağırdım
Ama hak ediyor.. kim annesine bagirmak ister? Ya da kim annesini üzmek ister?
Cahil cahil konusuyor.. ben suanda asla barismayi düşünmüyorum barismicam da
Herkes haddini bilsin oyle hanim agalik falan yok eski usul gel kizim gidek git kizim ,gel gelinim benim evimde günüm var,gel gelinim bilmemkimin nesi var,gelin teyzen geldi bilmemne ayakları yaş ayak
Ben 92 dogumlu insanım yeni nesilde millet kaynanasina anne bile demiyor ben senin bos beles islerinle mi ugrascam
Iste onumuzde bayramlar var
Yine adım atmicam
Benimde boyle pis huyum var
Ha bide kaynana bana küs utanmadan oglunu ariyor diyomuski al karını gelin düğüne :)
Sen isine bak kadın hadi ikile aklin sira kendini saydiracaksin bana ben seninle o düğünde bariscam falan
Çevresi de o kadar avam ve basit ki illami yoklugum fark ediliyordur gelinin gelmiyor gelinin gitmiyor diye mustehak.
Oyle anne babalar cok burunlarini sokmayacaklar bu işlerin içine
Oyle akrabaymis bilmemneymis işleri sakat isler esimin savunmasi da senin akrabalarin burada yok burda olsalar gorusmeyecek miydin
Dondum dedimki gorusmicem
Halam geldi buraya taaa nerelerden
Babam defalarca aradi
Dedim gelmiyorum baba ne diye arayip duruyorsun sonra esimle cooooook buyuk kavga ettik cunku yine bayramdi
Ben bu isleri kavga ile çözdüm bazısı tatli dilden anlamaz.
Simdi esimde benim ailemle görüşmüyor
Hicbir sebep yok bu arada ha ne babamla ne annemle
Ben sirf onun annesiyle görüşmüyorum diye..
Bizimkilerin de cok umrundaydi ya hani ay nolursun damadim bize gel diye pencerelerde bekliyorlardi hahahahaha
Ama kizkardesim gelir evime annem de gelir
Hatta dün geldi kardesim.annemde 15 gun evel geldi annemle falan konustu kahvalti ettik
Ama onlarin evine gitmiyor
Ben hayatta bu ayaklari yemem hicte beni uzmez benim ailen gungormus insanlar babam koskoca istanbula parmagini sokmus 30 kusur yaşındaki adamın labadasiylami ugrascak babamin umrunda olmaz ki :)
Beni özlüyorlar gidiyorum haftada 1
Ve inanir misin
Esimi kimse sormuyor
Hahahahaha kendini cok onemsiyor ama
Daha evel babamdan yüz buluyordu.. biz kavga lasinca falan babam onu tutuyordu en son babam patladi dediki madem anlasamiyorsunuz boşanın o zaman :)
Onun da siniri var kendisinde
:)
Babam dioki ben aptal degilim kizim simdiye kadar hep sabrettim kendisine hep seni fircaladim seni haksız buldum (ki gercekten haksizdim) damattir dedim el ustunde tuttum benden bu kadar artik nasil davranirsa karsiligini alacak dedi
Esim simdi babami arayamiyor
Kavga edince arayip baba gel diyodu
Ergen gibi ayni
Babamda geliyordu buraya gecenin bi vakti
Ben onun annesini 1 kez aradim annesi bana neler salladi
Evi cekip çeviren kadınmış birazda kahvalti etmiyormusuz uyku duzenimiz bozukmus bizim evliligimiz bitmis mis bu kadar kavga varsa ogluna da boşanın demiş
Oglu boşanmadı
eskisinden bile iyi olduk neredeyse
Simdi kaynanam.otursun soda içsin esimde keyfine baksin ben ona herseyi hazırlarım kahvede cayda :) hem daha tatli olur hazımsızlık yapmaz
Iste boyle demem o ki biraz disli olacaksin
Sadece birazcik
Ben neler neler cektim anlatsam roman olur ve ben 14 aylik evliyim.sonuc biz cok mutluyuz herkes ailesine tek gidiyor
Sorunlarimizda çözüldü
Esim beni iyi bilir ben oyle gelenege gorenege emrivaki islere gelemem baslarim akrabasina da bilmemnesine de..
Herkesi cozmussunuz bu süreçte. Bende de durum benzer ama benim kaynana çok sinsi davrandı. Ben mesafe koydukca gitmedikce daha da artırdı tacizlerini. Ozellikle eşimin yanında arıyor beni acmazsam hemen oğlunu arıyor ki "bak onu az once arayan bendim açmadı" mesajı vermek için. Kadın ne dediyse ne yaptıysa oğlu onu korudu onu tuttu. Annem melek sen seytansin onu düşman goruyorsun dedi. Kahvaltıya emir ile çağrıldım gitmedim telefonda õff dedi kapattı oğlunu aramış ne dediyse adam bavul topladı Babam geldi arayı düzeltmek için gelmezse gelmesin sen tek git dedi ona. İki gün sonra beni "anneme tek gideceksin hiçbir şey olmamış gibi" diye kuzu kuzu göndermeye kalkti özür mahiyetinde. Bulduğun çözüm bu mu niye diyemiyorsun müsait değiliz 8 de musaitsek ona göre gelecek ne diye illa 6 diye tutturuyor dedim Bir sahlandi kaçta isterse gelirmiş bilmem birkaç eşya kırdı Cama da kiralık yazısı astı ya arkadasim bu adama ne yapılır sen söyle eski konularıma da bakabilirsin mümkünse. Bir tek eşim çalışıyor babasından halasina o bakıyor. Beni balayına goturemeyen kardeşinin 3-5 binlik çeyiz taksidini ödemiş ayrıca saçına doğum günü hediyesi çıtçıt parası gönderdi bin küsur lira. Sanıyor ki hiçbirinden haberim yok Ben ne yapayım bu adamı bir de utanmadan anamla aranı düzeltmezsen bosanirim dedi Bayramdan bayrama giderim yeter dedim kabul etmedi bu saatten sonra zaten kadının varlığına tahammülum yok, eşime güvenim yok Varsa yoksa onlar. Hatta onlar üzülmesin diye hiçbir şey anlatmıyor onlara varsa yoksa bana baskı
Acaba aralarında haksız olduklarını konuşuyorlarmıdır merak ediyorum bana çektirdiklerinin farkındalarmı..geçen gün 3 aylık hamile olan eltimin bebeğine kıyafet baktığını söylüyordu kvdem bende mutfaktayım duyuyorum dicektim bana neler yaptınız 6 aylık hamileyken lafını ettiniz azarladınız bana gelince niye acele ediyordum ama dicek bakbak laf dinliyo allaha havale ettimKonularından birkaçına göz attım da...
Hamileyken cocuga almak istediğin kıyafet için kocan annesine danışmış, o da erken demiş...Tğm paranız onda olduğu için...
Kendi bebeğine banyo yaptırmak istiyorsun kv kızıyor...
Kv tatile beraber gitmeyeceksek size tatil yok diyor...
Başka bişey demiyorum...
Sana bahşedilen şu 1tanecik hayata yazık ...
Hyr hala vatandaşıyım cocuğum icinde başvurdum.dün akşam işten geldipinde baya tartıştık sinir krizlerine girdim ağlamaktan ve onu içimde bitirdiğimi söyledim boşanıcağımı sabah ta barışmaya çalıştı zannediyorki herşey düzelicek kaldın cok sevdiği ailesiyleHemde onlara kesınlıkle haber vermeden bas git ki nasıl oluyormus gorsunler bakalım. Zaten bu ıs burada bıtmıs yok aılemle tatıle gıtmedık dıye bosanmayı dusunen bunu dılıne pelesenk halıne getıren adamla bugun degılse yarın ılla kı ayrılırsın. Bebegının pasaport ıslerı halloldugu gıbı pılını pırtını topla ve gıt. Insallah tr ye gelerek vatandaslıgını oldurmemıssındır?? Altının salkımın varsa onlara hıcbırsey bırakma bas gıt
Hyr cocugjmuz var 4 aylık :) ve kimse ailesinden birşey demiyor diyorumki annesine sence oğlunun abimi cocugumdan cok seviyorum demesi normalmi diyorum eee neymiş cok düşkünmüş abisine cocugunuda seviyomuş o..hepsi rezil.anasının eteğinin altındanda çıkmaz bikere annesi ablası bi rahat bırakmıyorlar zırt pırt aramalar oturup konuşmuyorlarki oğlum evlendin artık olgun davran biz senin aileniz ama eşin cocugun önceliğin demiyolarki zevk duyuyorlar eşimin bu düşkünlüğündenannemin dediği gibi onlar hep boyle devam ederlerbebek doğunca ailesinde eski değeri kalmaz onun hor görürler laf ederler çocuğuna ilerde üvey baba gelir diye işte o zaman bu öküzün kafasına dank eder şimdi çocuk yok anasının eteğinin altından çıkamıyor,
Ezik tip
O zaman bak sen nasıl 90 derece değiştiğini, o özgüven, ailemde, ailem
Diyen adam gider sen resmi işlemleri başlat padaportunuda al yurtdışına git, sonra bak
Ama gitmeden öncede o öküz eşine de bekar kalacak değilim elbette tekrar evlenirim ve hatta 2 çocuğumu da doğururum,
:))) en iyisini yapmış kim bilir nasıl bezmiştir kimse istemez böyle gelişmesini olayların ama boyle birkaç dengesiz çıkıyor mecburen kaçmıştır ama eş cok önemli bizimkide gelmeye korkuyor bir kere arkada 3 tane bodygard var hepsi tepkili istemiyolar resmen köle hayatıBir yakinimizin eşi seninle benzer şeyler yaşıyordu.(Senin yaşadığın problemler cok daha fazla).Onun da ailesi başka ülkede yaşıyorlar. Çocugun okulu tatile girince kadın "ben ailemin yanına tatile gidiyorum" diyerek eşinin ailesi ile vedalasiyor, gidiş o gidiş...ama eşi destekledi onu. Simdi adam gidiyor eşini ,çocuğunu görmeye ..kadın ise de girdi orada. Simdi millet kayinvalideye gelini,torununu sordugunda " gelin tatil için ailesine gitti,iş teklifi aldi orada kaldı " diyor. Aslında gelini ülkeyi resmen onun yüzünden terketti
Evt bu zamana kadar gelmiyor diye bende gitmedim hamilelikte olunca riskliydi birazda göze alamadım gidicem kendi kalsın ailesiyleSiz gidin o gelmezse gelmesin ailenizi görmek için neden illa kocanız ile gideseniz ki
Eşinize ailemi özledim onları görmeye gideceğim demeniz lazım gelirse gelir gelmezse keyfi bilir
Zor değilmi..oda değil madem bağlısın düşkünsün ben bugun gelmicem dediğimde zorlama be adam benide sürüklüyo peşinde bu tatil olayındada dün akşam da kendisine soyledim kimsenin keyfi yerinde olsun diye zorlayamam kendimi sen gitmek istiyorsan gidebilirsin ama ben gitmicem artık yoruldum ve ben alışkın değilim boyle ortamlara bunlar çingen mübarek cümbür cemaat :))Nefret ediyorum bu tiplerden, benim kocam da tam aileci. 5 senedir değişmedi en son kendi haline bıraktım lanet olsun dedim. Seninki gibiydi aynı önceden ben çocukları alıp baba evine gittim boşanmak istedim. Bunun aklı başına geldi yalvar yakar barıştık. Şimdi biraz daha normale döndü ama tabi ki değişmedi tam olarak. Ben artık adamı takmamalı öğrendim. Ya sen de adamı umursamayıp çocuğun için yaşayıp gideceksin, yada boşanacaksın.
Eğer böyle aileci olduğunu anlasaydım asla evlenmezdim. Allah yardımcın olsun.
Bu arada msjınızı okudum cok güldüm yaa baya dişliymişsin:))) aslında cok isterdim sen gibi olmayı olması gerektiği gibi davranmışsın bende aynı bu düşüncedeyim ama iş icraate gelince aslında yapıyorum ama kv de daha dişli benden.ama bundan sonra aslaaa ezdirmem kendimi gidene kdr ne soylerlerse benim düşüncemin doğru olduğunu söylicem bu zamana kadar gel dediği yere sürükledi bizi buyursun eşim gidiyorsa gitsin ben gitmicem yas oda değil cocukmuşum gibi azarlıyor beni ve haklıymış gibi o günden beri beni aramıyor cocugumu görmeye gelirlerdi gelmiyoda oohh daha guzel eşimde dün diyorki herkezi kendinden nefret ettirdin :))) en iyisi bu zaten yüzsüz gelir yine.bu arada dün eşimle tartıştık akşam geldiğinde ben bağırış ağlama falan dedimki benim çektiğimi sende çek seninde bacın var allah büyük keşke sen olmasaydın geçmişe dönebilseydim dedim ve ona karşı sevgimin kalmadığını ve ayrılacağımı söyledim cok pişman olacağını ve sakın benimle ben gidene kdr muhattap olma dedim sabah cocugunu sevmeye geliyo kaldığım odaya benimlede barışmaya çalışıyor tabi kabul etmedim uzatmayalım falan dedi aslında bilsemki değişecek kim ister yuvasını yıkmayı ama olmuyo tek düşüncesi ailesi aileside bundan zevk duyuyo.işte artık hyr dediğim icin sevilmeyen gelin oldum :)) kendileri bilir en iyisi boyle mesafe inşallahta gelmezlerDönecek misin yani bosancak mısınız simdi. Ailenin arkanda destek olmasi guzel ama cocuugun cok ufak esim degisir belki dersen bekle acele etme derim ama yok daha da sapıtıyor bu konuda diyorsan dön gitsin yurtdisina bu kadar sacma bisey olamaz hamile halinle onlarin ortaminda zaten yeterince gerilmissin simdi yine yeniden teyzem meyzem otursun anne babasi teyzesiyle
Ah ne guzel ben yapamıyordum keske sen gibi yapbilseydim hep düşüncem beni saygısız bilicekler sevilmeyen gelin olmiim idi ama şimdi umrumda değil ben mecbur değilim her dediği ortamda olmayaBen sana bise anlatcam belki sana bir destegim olmus olur bilemicem ama yorumlari okudum da benim esim senelerce sehir disinda okumus yatılı okullarda hatta ama evlendikten sonra ailesi çıkmaya başladı ortalığa
Çünku esim eskiden ogrenciydi ogrenci adamda ne parasi baktilar arabalar isler misler dayisi borc istedi bir is yapacakti neymis karıyla verecekmis parayi
Kar dedigimde esim 75 bin verdi 80 bin aldi hahahah
Kar a bak
Annesi ver demis efendim.Bunu duyan herhalde duydu bilemicem diger dayi esimden 8 bin borc istemis esim vermedi :)
Esim kurnazdir akıllıdır
Gecen gunde bir arkadasi benim önümde 3.500 para istedi telefon alacakmis 5 gun sonra 3600 sekilde verecekmis
Arkadasini bende iyi tanırım
Esim vermedi :)
Sonra kaynananin o kadar saçmalığı çıktı ki ortaya yok komsununun torununun 1.yas dogumgunu varmis bilmemnenin gelinleri de gelecekmis benide sayiyormus davetli listesine :)
Esim orda dediki benden icin annesine
Gitmez ki sor bakalim gider mi? Ukala bir tavirla
Bende armutta oturuyordum pufta eski evim terasliydi elimde de sigara
Dedim ki
Ay yok yaaaa ne işim var gitmem tabiki
Birinin dogumgunu varsa bana telefon acarsin davet edersin ya da mesaj cekersin o kisinin numarasi da var bende esim ve kayinvalidem yüzünden tanisikligimiz var ve benim baba evime gelmiş insanlar,isteme olsun,bohca olsun vs vs
Neyse neymis akrabalari gelmis memleketten kaynanaya,akraba dedigim de aile,anne baba erkek kardes ve gelinleri
Kaynana cumartesi aksami yana yakila bizi arıyor beni ayri arıyor oğlunu ayri ayriyor
Gitmedim
Ben gitmeyince esim de gitmedi
Ertesi gunu gitti ,bende ailemin yanina gittim ertesi günü oturmaya
Ben kimsenin kuklası degilim afedersin de adami mahvederim kaynana kendini saydiracak surekli akrabalarini saydiracak bayram gidelim seyran gidelim el opmeye gidelim
Sonuç kaynana bana küstü. Eski konularimda var
3 aydir küs
Çok şükür
Esim tek basina bekar gibi gidiyor annesine
O bahsettigim komsunun da oğlu evlendi :)
Esimi düğüne göndermedim :)
Esim kisacasi bana soz geciremedi
Benim annemde gelmis bana kaynananla barış evliliğin kotu gider dedi
Babam anneme bi bağırdı
Bu defa bende bağırdım
Ama hak ediyor.. kim annesine bagirmak ister? Ya da kim annesini üzmek ister?
Cahil cahil konusuyor.. ben suanda asla barismayi düşünmüyorum barismicam da
Herkes haddini bilsin oyle hanim agalik falan yok eski usul gel kizim gidek git kizim ,gel gelinim benim evimde günüm var,gel gelinim bilmemkimin nesi var,gelin teyzen geldi bilmemne ayakları yaş ayak
Ben 92 dogumlu insanım yeni nesilde millet kaynanasina anne bile demiyor ben senin bos beles islerinle mi ugrascam
Iste onumuzde bayramlar var
Yine adım atmicam
Benimde boyle pis huyum var
Ha bide kaynana bana küs utanmadan oglunu ariyor diyomuski al karını gelin düğüne :)
Sen isine bak kadın hadi ikile aklin sira kendini saydiracaksin bana ben seninle o düğünde bariscam falan
Çevresi de o kadar avam ve basit ki illami yoklugum fark ediliyordur gelinin gelmiyor gelinin gitmiyor diye mustehak.
Oyle anne babalar cok burunlarini sokmayacaklar bu işlerin içine
Oyle akrabaymis bilmemneymis işleri sakat isler esimin savunmasi da senin akrabalarin burada yok burda olsalar gorusmeyecek miydin
Dondum dedimki gorusmicem
Halam geldi buraya taaa nerelerden
Babam defalarca aradi
Dedim gelmiyorum baba ne diye arayip duruyorsun sonra esimle cooooook buyuk kavga ettik cunku yine bayramdi
Ben bu isleri kavga ile çözdüm bazısı tatli dilden anlamaz.
Simdi esimde benim ailemle görüşmüyor
Hicbir sebep yok bu arada ha ne babamla ne annemle
Ben sirf onun annesiyle görüşmüyorum diye..
Bizimkilerin de cok umrundaydi ya hani ay nolursun damadim bize gel diye pencerelerde bekliyorlardi hahahahaha
Ama kizkardesim gelir evime annem de gelir
Hatta dün geldi kardesim.annemde 15 gun evel geldi annemle falan konustu kahvalti ettik
Ama onlarin evine gitmiyor
Ben hayatta bu ayaklari yemem hicte beni uzmez benim ailen gungormus insanlar babam koskoca istanbula parmagini sokmus 30 kusur yaşındaki adamın labadasiylami ugrascak babamin umrunda olmaz ki :)
Beni özlüyorlar gidiyorum haftada 1
Ve inanir misin
Esimi kimse sormuyor
Hahahahaha kendini cok onemsiyor ama
Daha evel babamdan yüz buluyordu.. biz kavga lasinca falan babam onu tutuyordu en son babam patladi dediki madem anlasamiyorsunuz boşanın o zaman :)
Onun da siniri var kendisinde
:)
Babam dioki ben aptal degilim kizim simdiye kadar hep sabrettim kendisine hep seni fircaladim seni haksız buldum (ki gercekten haksizdim) damattir dedim el ustunde tuttum benden bu kadar artik nasil davranirsa karsiligini alacak dedi
Esim simdi babami arayamiyor
Kavga edince arayip baba gel diyodu
Ergen gibi ayni
Babamda geliyordu buraya gecenin bi vakti
Ben onun annesini 1 kez aradim annesi bana neler salladi
Evi cekip çeviren kadınmış birazda kahvalti etmiyormusuz uyku duzenimiz bozukmus bizim evliligimiz bitmis mis bu kadar kavga varsa ogluna da boşanın demiş
Oglu boşanmadı
eskisinden bile iyi olduk neredeyse
Simdi kaynanam.otursun soda içsin esimde keyfine baksin ben ona herseyi hazırlarım kahvede cayda :) hem daha tatli olur hazımsızlık yapmaz
Iste boyle demem o ki biraz disli olacaksin
Sadece birazcik
Ben neler neler cektim anlatsam roman olur ve ben 14 aylik evliyim.sonuc biz cok mutluyuz herkes ailesine tek gidiyor
Sorunlarimizda çözüldü
Esim beni iyi bilir ben oyle gelenege gorenege emrivaki islere gelemem baslarim akrabasina da bilmemnesine de..
Bu yorum cinlerimi tepeme çıkardı !!!!
Saçlarım elektiriklendi !!!!
Bak güzelim bizim ailelerimiz cok hatali once sana onu soyleyim bak yemin ederim iyi niyetle kızımızı evlendirdik işte aman iyi olsun huzurlu mutlu olsunlar kafasindalar. Olmasi gerekende bu.
Benim babam bana ne diyor biliyor musun kızım siz iyi olun da biz 100 sene sizin evinize gelmeyelim hic önemli değil.
Icim parcalaniyor
Ama bu adamlar bunu haketmiyor
Senin ailen de benim ailem de kıro olsalardi gorgusuz olsalardi eğer eslerimizin ailesi gibi damattt kimmis derler herturlu seyi yaparlardı kaba kuvvet dahil.
Ama bunlar ne anlarlar kiymetten
Kıro kaynanan senin evine gelmek icin illa 6 da gelecek diye mi tutturdu
Benim anlamadigim su ne diye tek gidecekmissin kaynananin yanina seni zehirlesin diyemi? Ozur neden dileyeceksin evin ayri yurdun ayrı sanki onlara gore mi yaşayacaksın hayatini seninde elkendine gore islerin var ve hicte oyle istedigi saatte gelemez hayırdır yaa senin evin dingonun ahırı mi ya da birlikmi yasiyorsunuz
Esya kırmış mış
Kafasını kırsın o kocan
Benimkide yapti bak eski konuma kapıyı kırdı
Bide kiraciydik salak iste kendine zarar
Bide sehpa kirmisligida var yapsin banane yapan kendine yapar
Valla o para meselelerinde asla acıma sakın kartin varmi? Ya da calisiyor musun
Çalışıyorsan eve destek cikma deki kendime bilmemne aldim onun taksidini oduyorum gercekten de al ama kendine ayakkabi canta pahali bise al ama
Calismiyorsan da para kaçır ondan
Kuafore gidicem markete gidicem bilmemnereye gidicem para biriktir
Kesinlikle kendini garantiye al
Boşanma raddesine gelirseniz Allah korusun insallah oyle bisey olmaz onun parasıyla onu boşarsın
Altinlarin varsa kasa tut
Ceptelefonunda birileriyle konusup dert lestiysen sil konuşmaları tutma
Kaynanana dedigin gibi bayramdan bayrama git
Samimi olma
Eger cok zorda darda kalirsan merak etme bu islerin manevi receteleri de var dualarimiz var onlar sayesinde Allah seni kotu insanlardan korur
Bir de cok zorlanirsan kaynanaya gidince hic konusma ceptelefonunu al eline otur bi koseye cay bile icme anlasinlar neymis bakalim
Valiz toplamis beyefendi su tavırlara bak sen
Bizdede esim çalışıyor bizdeki durum daha vahim ama gorumce calisiyor,uzak sehirde ayri evde kaliyor evin kirasi 3 bin lira lüks semtte sirketin arabasi falan var kendinde
Kaynana çalışıyor arti rahmetli kocadan maas aliyoe
Ama utanmaz bacısı buraya gelmek icin bilet parasi ister abisinden ya da annesi ogluna der bilet alsin diye. Yurtdisina gitmeye para var ama buraya gelmeye yok gecen sefer bilet cok pahaliydi ozel birgune denk geliyordu yuz vermemis eşim gelemedi kaldi. Ne hikmetse sonra yurtdışına gitti :)
Kaynana da evine kombi bilmemne yaptırcakmis esim de yok cekti ki evinde klimasi var ha 4 tane gitti elektrikli sofben aldi eşim bitti gitti 1 sofben icin butun evi kirdiracak esim demiski bana guvenme valla hic kendin taksitlendir vs demis
Zaten kaynanayla esim.mesafeli bu ara nedense hic anlamadim esim gitmiyor pek yanina bi hastaneye götürdü kendisini gittigindede cok oturmuyor ama hic sormuyorum ne sorcam kaynanam kimmis
Ama esim bana annemi babami soruyor giderken de selam yolluyor
Ben selam bile yollamiyorum düşün. Kinimi
Ben zaten agresif insanim hayatim boyunca cakal insanlarla ugrastim insan kurduyum ve benim kaynanada sinsi beni arar sonra oglunu arar ogluda anne duymamistir teli sessizde onun der yani
Biraz erkekte bitiyor is kuzum esim cevabini veriyor annesinin ne oldugunu biliyor çenesini cekmek hic istemiyor hatta ben eskiden onlari tuttuğunu düşünürdüm ama megersem oyle degilmis
Dişli ol dua et sabırlı ol
Sen hic kavga etme o senin sozune gelecek
Canm cokmu aradin bu adami?nedir bu hem birlikte calisip hem aksam ara hem surekli onlarla ye ic bu adamla yasanmaz allah sabir versnmrhabalar sıksık eşim ve ailesine olan aşırı bağlılığı yüzünden tartışıyorduk ama bu sefer ayrılma eşiğindeyiz.1 buçuk senedir evliyiz ve her yaz 3 ay istanbuldan gelen teyzesi anneannesigilde kalıyor diye orada toplanıyorduk ama 3 ay boyunca her akşam orada gece 3 lere kadar gönülleri olsun diye gidiyorduk.geçtiğimiz yazda hamileydim eşime yorgun olduğumu söylememe ramen zorluyordu gidiyordum bende cümbür cemaat toplanıyorduk.evlendiğimizde balayı yapamadık 2 düğün yaptılar zorlanmayalım diye.kaynımında bizden 1 ay sonra oldu düğünü.bu yazda 5 aylık hamileydim eşim istemedi tatile gitmemizi hamileyim diye ve teyzeleri cocuklarını benim eve davet edip tek kalmiim diye kendi abisiyle tatile gitti 4 günlüğüne.bu sene için 10 günlük tatil hakkimiz var demişti eşim tek yapıcaktık 2 gün önce yine tutturdu annemler ve teyzelerimle çoluk cocuk gidicez hepberaber diye.ben dedimki ben gitmem eğer öyleyse zaten 2 yazdır ailenle toplanıyoruz teyzen gönlü olsun diye 2,3 günlüğüne götürüyoruz biyerlere aqua parklara sabahlara kadar oturuyoruz toplanıyoruz bu yaz tek teke tatil yapmak istediğimi söyledim baya tartıştık annesine yumurtlamış kv dem beni arıyo işte size iyilik yaramıyo falan bende dedimki ben eşimle tek teke gitmek istiyorum senin oğlun sürekli aile aile değip duruyo bizi cocugumla aile olarak görmüyo senin demen lazımki al eşini cocugunu git tatile ama siz diyosunuzki gel bizle git ben 1 buçuk senedir evin içinde 4 duvar arasında oğlun gece işten gelicek diye bekliyorum biyere gittiğimiz yok kimsem yok burda yurtdışında yaşıyordum eşimle evlenince turkiyeye yerleştim.eşim aile işinde çalışıyor abisi ve annesiyle ve tüm kazancı anneye veriyorlar anne biriktiriyor yani bize hiçbirsey yok.harçlık bile vermez bana eşim akşam evine ekmeğini alır o kdr ve mutfak harcı aydan aya.kv demde buna dayanarak dediki tmm o zaman bizle gitmicekseniz size tatil matil yok.bende tmm dedim sanki hiç tatil görmemişimde tatile mi kaldım gençliğimde hep tatil yapıyorduk ailemle.tabi tüm kazancını anneye verdiği için böyle özgüvenle konuşabiliyo.abiside geçen yaz eşiyle tek tatile gitti yani sorun eşimde ve ailesi eşime cok düşkün herkez kendi zevki için götürmek istiyor bizi tatile ki eşim maymunluk yapsın güldürsün onları.sen benim stres kaynağımsın ayrılalım dedi eşim demin telefonda bende dedimki ailenle tatile gitmek istemiyorum diyemi nasıl nankörsün hep ailenleyiz zaten tüm sene yazları her akşam birlikteyiz bu yazda teke tek tatil yapalım dedim diyemi dedim evet diyo benimde huyum böyle diyo ailesiyle mutluymuş.ama düşünmüyorki benimde ailem yurtdışından 1 aylığına gelicek bu yaz ve 1 senedir görmüyorum onları eşim egoist kendini düşünüyor.her akşam kv dem ve görümcemi arar napıosunuz diye zaten aynı iş yerinde çalışıyosunz birliktesinz hep ne bu yaa abisini arar eve vardınmı diye abisi eşimi akşam iş çıkışı evine bırakuyo ve bize 5 dk uzaklıkta evi onun için arıyo eşim her akşam vardınmı diye bunlar ailece boyleler birbirlerini ararlar vardınmı napıosun diye yani tek eşin değil böyle olan topluca kırıklar.cok yoruldum artıkayrılalım değince kabul ettim sen ailen için bunu diyebiliosan bitsin o zaman dedim cocugumun pasaport işlemlerini bekliyorum olsun ailemin yanına dönücem ( bana akıl verin benmiyim haksız olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?