- 24 Mayıs 2019
- 2.440
- 7.601
- 158
- 29
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Bu mesajinizi yeni gordum. 450 kira hicbir sey degil artik, isinmayi da aile karsiliyormus zaten. Cok bir masrafi yok.Valla birikim diye tutturmasa gayet rahat yasarız zira kira 450+50 su 500 lira ev sobali dogalgaz yok odun komur buyuklerimizden geliyor köydeyiz ama o tutturdugu icin olmuyor
Konuyu dağıtmak istemiyorum ; ama belki birileri mesajınızı okur birkaç çocuk kurtulur, ümit işte...Keşke her ailede düşünülse de sonra çocuk yapılsa ama maalesef o en son düşünülen şey oluyor, çünkü 'olur gider', 'bereketiyle gelir', 'kısmet böyleymiş', 'kazayla oldu' vs. Sonra da kendiliğinden bu durum ortaya çıkmış gibi davranılıyor... Bu konu özelinde söylemiyorum ama bu mevzu hep böyle. Sonra düşünüp çocuğu ertelediğinde veya henüz yapmadığında 'tabii sizin tuzunuz kuru, çocuklu olunca çok zor bak göreceksin, yap kız bi çocuk, aaa şimdi yapmayacam da ne zaman yapcam, para hep gelir, aman nereye kadar düşüncem' gibi cümleler duyarsın. Ben düşünemiyordum çünkü.
Ya yanlış anlamayın da 1500 lirayı mutfağa ve faturalar nasıl ayırıyorsunuz?Kızlar kiramız 500 lira 1500 lira mutfağa ve faturalara ayiriyoruz dogalgaz yok odun kömür bedava geliyor büyüklerimizden ev sobalı gerisi hep birikim 3000 tl kalıyor hadi onun da 500 lirası çocuğa gitse 2500 artıyor en azindan 500 lirasini kendimize ayirabiliriz
Hiç artı giderinin olmuyor muKızlar kiramız 500 lira 1500 lira mutfağa ve faturalara ayiriyoruz dogalgaz yok odun kömür bedava geliyor büyüklerimizden ev sobalı gerisi hep birikim 3000 tl kalıyor hadi onun da 500 lirası çocuğa gitse 2500 artıyor en azindan 500 lirasini kendimize ayirabiliriz
Yazın memlekete gittim 2 oğlan da sırayla hasta oldu birisi hastanede yattı muayene yatış ilaçlar 2 bin lira harcadım sadece 1 ayda.Hiç artı giderinin olmuyor mu
Böyle gıdım gıdım gerçekten gecinebiliyor musunuz?
Ekstra sağlık olur gıda olur teknolojik alet olur ani birşey çıkmıyor mu?
Senin koca bu. Fiks. Şaşırmadım.Biz de ev borcu ödüyoruz , sabah kahvaltı yaparken nutellaya gerek var mıydı dedi boğazıma dizdi
MEmlekette iş kaynıyordu zatenNe diyim ya sizde calissaniz çünkü gerçekten zor bu maaşla bazı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?