- 15 Şubat 2013
- 26.538
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.410
- 798
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Illa ki zorun cikarmak gerekmiyosa, konu sahabinin kocasi herkes gibi binsin gitsin zervizeHayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.
Illaki zorun cikarmak gerekmiyor.
Konu sahabi kreş ve ev arasi 5dk mesafedede diyor.
Bunu yürüye bilirsiniz en fazla 1000metre demektir .
Kocasi belki 10km yol uzakliğinda.
Eşide kullanmyacak ozaman ikiside yürüsün tartişma bitsinArkadaşlar konu bununla ilgiliydi diye söylüyorum gerçekten .... Şu araba sevdalarıni bıraksak (zaruriyet dışı) ben calisiyorken ve eşim evde araba olduğu halde servisle gittik geldik, bu kadar araba trafiğe zararlı. Ben beyefendi çocuk okula gitsede gitmesede araba kullanmasın diyorum.
anlamakta zorlanıyor musunuz ??Yakinda tuvalete arabayla gidemiyorum diye konu acilir
Eskilere biz bir olmayız şimdi en ucuzunu almak zorundayız her şeyin buna mecburuzBak hak verdim size şimdi ama aynı mantıkla dedelerimiz sabahın beşinde tarlada çalışmaya gitmişler taşı sıksa suyunu cikariyorlarmis şimdi erkeklerimiz servisle ise gidince pert olacaksa yandık az hareket çok bereket değil mi
Sağolun en az biri ayni fikirde gibi.
ayni fikirde olmadigimiz konu,
buradaki kocanin bu cekilen cileden hic nemalanmamak istemedigini sizin gormemeniz,
yani adam arabayi aliyorsa o zaman cocugu da birakip alsin mesela, saatlerini ona gore ayarlasin, konu sahibi de kendisi ise yuruyerek gitsin mesela.
ama oyle de yapmiyor koca kisisi, varsa yoksa kendi keyfi,
o zaman neden konu sahibi ortak arabalarinin tum luksunu kocasina versin ki, cocuk da ondayken illa ki o diyecek arac bende kalacak diye.
Konu sahibi 2. arac istiyorum da demiyor, servisle ise git gel diyor.
Istanbul trafigini az bucuk bilenler zaten bilir, servisle ise gitmek her zaman daha iyidir trafik acisindan,
tabi servisin aldigi noktaya yurumeniz lazim, bakin adam oraya bile yurumuyor taksiyle gidiyormus.
Sizce bu kosullarda yurumesi gereken kim?
Hiç arabaya bindiniz mi? 5 dklık yola 1 km gibi uçuk çıkarımlar yapıyorsunuz. Arabayla 5 dklık yol en az 4 km vardır bakın en az o da İstanbul olduğu için. 4 km yolu bebek arabasıyla nasıl yürüyeceksiniz her gün? Matematiğiniz alıyor mu bunu?Ayrıca konu sahibi öğlen çocuğunu eve bırakıp tekrar işe dönüyor. Bunun yürümekle, zora katlanmakla alakası yok yani.Yakinda tuvalete arabayla gidemiyorum diye konu acilir
Ama çocuk var ortadaEşide kullanmyacak ozaman ikiside yürüsün tartişma bitsin
Görümce fikri çıktı aklımdan çocuğa bakmak isteyen kaynana da olabilirkız bu üye gerçekten anlamıyor okuduğunu
bence görmezden gellere bir yenisi eklenebilir
Oda yürüyecek tabi şeker değil erimezAma çocuk var ortada
Arka sokaktan geliyorlar genelde. Kendi komşularımdan biliyorum. Araba mesafesi yerden değil.Kreşte birabilir .
Bakin ben çalişan kadinim iki çocuğumuda kreşede okulada gönderdim
Şansim vardi kreş evime yakindi ama hergün sabah onlarca anne baba görüyordum çocuklarini bebek arabasiyla getiren
Belki ikinci arabalari yoktu
3 yaşındaOda yürüyecek tabi şeker değil erimez
Görümce fikri çıktı aklımdan çocuğa bakmak isteyen kaynana da olabilir
O kadar detay bilmiyorum tamamen kendi düşüncemaaa evet kreşe bırakma yazık diyordu kaynana bu o üye di mi?
Sizin yakınmış halden anlamamanız normal, araba olmayınca çocukların eşyaları, vb taşımak eziyet oluyor. Arabam yokken bende yürüyordum ama son adımlarımda nefes alamıyordum artık.Kreşte birabilir .
Bakin ben çalişan kadinim iki çocuğumuda kreşede okulada gönderdim
Şansim vardi kreş evime yakindi ama hergün sabah onlarca anne baba görüyordum çocuklarini bebek arabasiyla getiren
Belki ikinci arabalari yoktu
Arabayla 5 dk yürüyerek ne demek bi hesaplayın bence.Arabayla 5 dak olan bir yer, yürüyerek 20 25 dakikadır en az bence. Her sabah çocukla 25 dak yürümek kolay mı? Çocuğum yok ama bence değil. Bunun soğuğu var, karı var.
Düz ayak oldu mu hava da guzelken 15 km yurudugum olmuştur ama tek başınaSizin yakınmış halden anlamamanız normal, araba olmayınca çocukların eşyaları, vb taşımak eziyet oluyor. Arabam yokken bende yürüyordum ama son adımlarımda nefes alamıyordum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?