eşimle arabayı paylaşamıyoruz

Benim kuzen İstanbul da trafik sıkıntısı çektiği için kendi dukkanin üst katından bir ev daha aldı ..öyle nalet trafikte araba kesinlikle ihtiyaç ...
Bu lanet trafik yüzünden servise binmeli zaten. Eşim pandemiden beri servisle gidiyor hiç korona olmadı gayet çekiyor maskeyi gidip geliyor.

Sen bunu nasıl yazarsin yürek mı yedin yiğidim çocuklarımi yağmurlu havada bile yurutmem gerektigni yazanlar varkene

Adam zaten çocuk okula gitmesin diyormuş... Anane babane baksın istiyormuş.

Esi zaten çocuğun kreşe gitmesine de karşı.
O yüzden gıcıklık bile yapıyor olabilir.

Eve 2 saat gec gelecek ailesiyle gecirecek zamani azalacak
Haa kocayi zaten görmek istemiyorsan ok
Koca bilerek yapıyor çünkü çocuğa anneler baksın istiyor. Bu da bir yıldırma politikası bence

peki kadın işine de boş bebek arabasıyla mı gidecek sevgili üye? çünkü çocuğu bırakıp işe gidiyor da
Kreşte birabilir .
Bakin ben çalişan kadinim iki çocuğumuda kreşede okulada gönderdim
Şansim vardi kreş evime yakindi ama hergün sabah onlarca anne baba görüyordum çocuklarini bebek arabasiyla getiren
Belki ikinci arabalari yoktu

ben de bir sürü insan görüyorum işe gidip gelen...
bazılarının servisi bile yok inanmazsınız

Bak hak verdim size şimdi ama aynı mantıkla dedelerimiz sabahın beşinde tarlada çalışmaya gitmişler taşı sıksa suyunu cikariyorlarmis şimdi erkeklerimiz servisle ise gidince pert olacaksa yandık az hareket çok bereket değil mi

Sağolun en az biri ayni fikirde gibi.

1000 m mesafeyi hangi araba 5 dk da gidiyor yaa

Benim evden arabaya binip okulun kapısının önüne parketmem 8 dk sürüyor. Mesafe 5 km.

Arabayla 5 dk mesafe 2.5 yaşında çocukla yürüyerek çok rahat yarım saate denk gelir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu bununla ilgiliydi diye söylüyorum gerçekten .... Şu araba sevdalarıni bıraksak (zaruriyet dışı) ben calisiyorken ve eşim evde araba olduğu halde servisle gittik geldik, bu kadar araba trafiğe zararlı. Ben beyefendi çocuk okula gitsede gitmesede araba kullanmasın diyorum.

Ayrica bu koca prensip olarak ev işi ve yemek konularında da muaf tutuyor kendini.

Servise binmesin, bir an eve gelip daha çok yatsın, hedef bu.
Öyle demeyin erkeğin yorulmamasi lazım carpilirsiniz sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…