eşimle aramda neler oluyor?

Clementine ,

Fotograflariniza baktim canim
O kadar guzel, o kadar birbirine yakisan bir ciftsiniz ki :))

Allah sizi birbirinize bagislasin
Askta gurur olmaz
esine bunu soyle :))

Aranizdaki buzlar eriyecek
ben inaniyorum

Askinizin bir omur surmesi dilegiyle :)
SIki sIki sarilin birbirinize :)

canın sağolsun arkadaşım..
nasipse gorürsün gene :)

bebek için dua ediyorum İnşallah Rabbim tez zamanda verirde
müjdeyi burdan paylaşırım
unutmadan tayinimiz muhtemelen İstanbul a çıkacak
o vakit tüp bebek için bilgi isteyebilirim olmaz mı?

teşekkür ederim arkadaşım
Rabbimde yakıştırsın birbirimize..

zor zamanlar geçiriyorsunuz belliki.size gayet ilgili davranıyor demekki oda ilgi bekliyor.biraz daha ilgilenin eşinizle.beraber bişeyler yapın.o yemek yerken sizde oturun sofraya.ayrı ayrı yemeyin.evimizin bereketi olmaz soframız küsmesin diyin.veya oda çok soğuk yanına geldim diyin.ne biliyim bişeyler tuhaf gidebiliyor bazen evliliklerde devam ederseniz ikinizde inat ederseniz uzadıkça uzuyor.daha çekilmez oluyor.sarılın eşinize yanında hissetsin.moreli bozuk olabilir yaşadıklarından dolayı eminim ilgileniyosunuz ama biraz daha arttırırn.yalnız kalmayın uzaklaşmayın.geçmiş olsun inş hakkınızda hayırlısı.üzülmeyin düzelir.

teşekkür ederim düzeltme yolundayız
başındayız ama olsun yola çıktık bi kere :)

tabıkı canım elımden ne gelırse yardımcı olurum ınsallaj guzelde sonuclanır
Rabbım gonlunuzdekını sıze bagıslasınınsallah cocuk evın en guzel susu
o zamana kadar aranızda herseyde bence coktan halledılmıs olacak cok öpüyorum seni

dün eve gıdınce kurabıye yapmak ıstedım ancak cok gec oldugundan yapamadım ama ılk fırsatta yapacagım

canim konunu takip ediyorum ama hic yorum yazmamistim. herkesin böyle bunalim dönemleri olur, belliki esinde bu zamana kadar cok sabretmis ama artik kendi icine kapanmis. Son gelismelere cok sevindim... demekki esinde kirginligi fazla sürdürmek istemedi.
umarim hersey eskisi gibi olur ve sana olan güvenini tekrar kazanir (tutumlu olman konusunda)

hersey gönlünce olsun

canım çok teşekkür ederim
Sağolasın..

guzel haberler duydukca nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Bu olayı atlattınız gozuyle bakıyorum ben. gecmıs olsun

guzel haberler duydukca nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Bu olayı atlattınız gozuyle bakıyorum ben. gecmıs olsun

yavaş yavaş..
hala içime sinmeyen birşeyler var lakin huysuzluk etmek istemiyorum
saat 9 da birliğe çıktı daha gelmedi
belki biraz kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardır..
zaten 4 aydır dip dibeydik

normaldir değil mi?

Cok normal. Aıle ıcındekı mınıcık bır tartısmadan sonra bıle 1 haftayı bulur ılıskılerın normallesmesı. Hersey cok hızlı ılerlıyor bence(olumlu manada). Aklına kotu seyler getırme. Bıtecek bu gergınlık Allah ın ıznıyle.

Bır de Clementıne yazmadan gecemeyecegım. Esınede saygı duyduk ve ıyı bır ınsan oldugunu hepımız kabul ettık te, sen de dag basinda karakol lojmaninda onun yanindasin yani kac kisinin esi eminim korkudan gelmemistir, yalniz birakmislardir. Bu ayrintiyida gozune sokmadan arada hatirlativer. Senin ona olan sevginin boyutunu anlayiversin(eminim biliyodur da). sevgiler

canım ne yaşadığını sen bilirsin bize yazmak kolay ama ;mesela neden nutellalı ekmek yedin canın istemesede şöyle güzel bir masa hazırlasan sonra eşini çağırsan masaya beraber otursanız ,o yemek yedin mi demekle bence ilk adımı atmış yani beraber yemek yemek var adamın içinde bence karşıdan beklemek yerine sen de bişiler yapmalısın ,çünkü anladığım kadarıyla sen de eskisi gibi olmak istiyosun ,bugünler geçici canım yaşadıklarınız kolay değil ,asıl şimdi birbirinize bağlanma zamanı kopmak değil daha da yakınlaşmak zamanı :)

sonradan gördüm de konu baya ilerlemiş neyse canım sen beni anlamışsındır

Son düzenleme:

Bak şimdi niye öyle dedin durduk yere?
Aklından ne geçti?
Karamsar olmamaya çalış canım.

Bir de ben daha önce de sormuştum sana sanırım cevap vermedin ya da gözümden kaçtı,
annen neden boşanmanızı istiyor clementine?
Geçerli sebebi ne?
İnan çok merak ettim...

Baştan sona okudum konunu clementine.. Önce şunu söyleyebilirim kesinlikle seviyor seni ama o da içinde bir şeyleri iyice sindirmeye çalışıyor. Ve biliyor musun varsın böyle olsun, zaman alsın.. Hemen üstü kapanırsa ilk fırsatta daha büyük patlar olaylar Allah korusun.. Ve zamanla olması senin için de daha iyi kendindeki eksiklikleri tamamlamaya, sivri yönlerini törpülemeye vaktin olacak..

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim senin konun ile karşılaşman bana resmen bir işaret! Daha dün akşam çok kırdım eşimi.. Bende de nişanlılıktan birikimler var ve daha 3 aylık evliyim ama biliyorum ki sorumlusu o olmasa da ben hep ondan çıkardım acısını ve bugüne kadarda belirli aralıklarla devam ettim! En son dün akşama kadar!

Ne yaptığıma gelince;
Ben mutfağı toparlarken ondan turşu kavanozunu balkona koymasını istemiştim. Koymamış diye bir anda sinirleniverdim! Sebepsiz yere, dedim ya birikim ve patlamalar.. Halbuki mutfağı bile ben toplayacağım sen uzan demişti.. Estim gürledim meğer benim sevdiceğim yılbaşı ağacını salona mı taşısak demiştim öylesine laf arasında, onunla uğraşıyormuş bana iş çıkmasın diye.. Tabi ben bunu öğrendiğimde çok geçti yine kırmıştım onu!

Hemen barışıverdik ama ağlattım ağladım, sarfettiğim laflardan dolayı.. Ve bugün onu sabahtan beri çok özlüyorum akşam yaptıklarım içime yara oldu..

Senin konun tuz biber oldu, kendimce dersler çıkardım..

Yapıyoruz böyle işte, Allah yokluklarıyla sınamasın.. Eminim her şey çok güzel olacak sizin içinde..

Sağlıcakla, huzurla kalın..

Bence annenizle de alakalı birşeyler var, bir kaynana gelini için boşa bu kadını dese, o evde 2 ay kalacak gelin zor bulunur. Eşiniz bir çok şeyi yutmuşa benziyor ama bunlar içinde birikmiş. Bir daha annenizi bu kadar dahil etmeyin evliliğinize, madem eşinizin ailesinin maddi durumu iyi size para harcattırmıyorlar orada kalabilir biraz masraflardan kurtulabilirdiniz.

Eşinizin gerçekten çok stresli bir işi var, Allah korusun ne olacağı bilinmez, eşinizin sizi öpmesini beklemek yerine siz onu öpün uğurlarken. Anlaşılan hatalarınızın zaten farkındasınız sadece düzeltmek kalıyor, eşinizle çok mutlu bir evliliğiniz olabilir, yazdığınız mesajlar çok parlak. İnanın maddi durum bir gün düzelir ama anlayışlı, saygılı, sevgili bir yuva bulmak büyük bir şans. O sebeple annenizin ve kardeşinizin yaptığı çocuğunuz yok, eviniz yok, karı koca gibi değilsiniz yorumundan gerçekten çok rahatsız oldum.

Konunun tamamını okuyamadım ama sanırım eşin ölümle burun buruna gelmiş..
Bu gerçekten çok ince bir çizgi ve insan o andan itibaren, o ana kadar olan hayatını sorgulamaya başlıyor.
Zira bu güne kadar yaşadıklarınla gitme fikri beyini kemirir durur.
O yüzden eğer aranızda bencillikler ve kırgınlıklar olmuşsa daha önceleri, o kazadan sonra düşünmeye fırsat bulduğunda kafasında onları tekrar yaşar..
Sanırım zihnen ve manen çok yorulmuş eşin ama diğer bir kaç yorumundan anlaışdığı üzere seviyor da seni.
Bence kendini bu konuda çok sıkma ve eşine de zaman ver.
Tavırlarında biraz daha samimiyet ve sıcaklık göster.
Ve seninde dediğin gibi evliliğinizi artık bencilce ve kenince değil ikinize göre yaşamayı öğren.
Hayat ve tercihler artık sadece senin değil ikinizin olsun.
Yoksa bencil bir evlilik karşı tarafı gerçekten zorluyor.

Rabbim daha da sıcak daha da mutlu etsin.
(amin)

şey..
nasıl sylesem
hala sarılıp dokunmadık ya birbirimize
ona sıkılıyorum biraz.

gerçi dün yatarken yatakta sohbet ettik biraz
şakayala bak ayaklarını değdiriyorsun farketmedim zannetme dedi
bende ben seni rahatsız edecek birşeye yapmam dedi
oyle uyuduk

sabahda çok kotü kokuyorum ben dedi
bilir ben onun kotü dediği kokuyu çok severim
bence çok güzel kokuyorsun dedim
(hay Allahım anlattığım şeylere bak yüzüm kızardı resmen ama inan konuun daha iyi anlaşılması için..)
bak bahane arama koklamak için dedi güldü

ama gene sarılmadık
buna sıkılıyorum bu 1

ama konuşmaları dada normalleşmeye başladı
bugün birlikte sylemesi ayıp pide almaya gittik giderken kayarsın koluma gir dedi gelirken elimi tuttu

bilemiyorum yavaş yavaş belki

bide ara ara ne düşünüyor bilemiyorum yüzü bulutlanıyor
ona üzülüyorum bu da 2

anneme gelince
herzaman boşan demez açıkcası ama içine sinmeyen şeyler var
mesala hep ben eşimi idare ediyorum aslında zor biri zannediyor
yıkamıyorum bu imajı beni eziyormuş gibi hissediyor orneğin
bide ben kendisi kadar güçlü değilim
e son zamanlarda eşimin yaralanması falan tutamıyorum gzyaşlarımı
oda eşim ağlatıyor sanıyor

kendi paramı kazanamıyorum diye çok sıkıntı yapıyor
sanki eşim benim onümde engel o olmsa ben çok daha fazla şeyler yapabileceğim

geçen dediki boşan tutarsın bir ev girersin bir işe yaşarsın mutlu mutlu..

sadece eşime değil bana da kızgınlıkları var
evliliğimde benim hatalarımıda sylüyor açık açık
ama malum ben kzıyım
gene en büyük payı ona veriyor

aslında anlatacak çok şey var ama
hepsi yorucu şeyler
onları teğet geçmek istiyorum arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…