- Konu Sahibi clementine_
-
Baştan sona okudum konunu clementine.. Önce şunu söyleyebilirim kesinlikle seviyor seni ama o da içinde bir şeyleri iyice sindirmeye çalışıyor. Ve biliyor musun varsın böyle olsun, zaman alsın.. Hemen üstü kapanırsa ilk fırsatta daha büyük patlar olaylar Allah korusun.. Ve zamanla olması senin için de daha iyi kendindeki eksiklikleri tamamlamaya, sivri yönlerini törpülemeye vaktin olacak..
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim senin konun ile karşılaşman bana resmen bir işaret! Daha dün akşam çok kırdım eşimi.. Bende de nişanlılıktan birikimler var ve daha 3 aylık evliyim ama biliyorum ki sorumlusu o olmasa da ben hep ondan çıkardım acısını ve bugüne kadarda belirli aralıklarla devam ettim! En son dün akşama kadar!
Ne yaptığıma gelince;
Ben mutfağı toparlarken ondan turşu kavanozunu balkona koymasını istemiştim. Koymamış diye bir anda sinirleniverdim! Sebepsiz yere, dedim ya birikim ve patlamalar.. Halbuki mutfağı bile ben toplayacağım sen uzan demişti.. Estim gürledim meğer benim sevdiceğim yılbaşı ağacını salona mı taşısak demiştim öylesine laf arasında, onunla uğraşıyormuş bana iş çıkmasın diye.. Tabi ben bunu öğrendiğimde çok geçti yine kırmıştım onu!
Hemen barışıverdik ama ağlattım ağladım, sarfettiğim laflardan dolayı.. Ve bugün onu sabahtan beri çok özlüyorum akşam yaptıklarım içime yara oldu..
Senin konun tuz biber oldu, kendimce dersler çıkardım..
Yapıyoruz böyle işte, Allah yokluklarıyla sınamasın.. Eminim her şey çok güzel olacak sizin içinde..
Sağlıcakla, huzurla kalın..
Bence annenizle de alakalı birşeyler var, bir kaynana gelini için boşa bu kadını dese, o evde 2 ay kalacak gelin zor bulunur. Eşiniz bir çok şeyi yutmuşa benziyor ama bunlar içinde birikmiş. Bir daha annenizi bu kadar dahil etmeyin evliliğinize, madem eşinizin ailesinin maddi durumu iyi size para harcattırmıyorlar orada kalabilir biraz masraflardan kurtulabilirdiniz.
Eşinizin gerçekten çok stresli bir işi var, Allah korusun ne olacağı bilinmez, eşinizin sizi öpmesini beklemek yerine siz onu öpün uğurlarken. Anlaşılan hatalarınızın zaten farkındasınız sadece düzeltmek kalıyor, eşinizle çok mutlu bir evliliğiniz olabilir, yazdığınız mesajlar çok parlak. İnanın maddi durum bir gün düzelir ama anlayışlı, saygılı, sevgili bir yuva bulmak büyük bir şans. O sebeple annenizin ve kardeşinizin yaptığı çocuğunuz yok, eviniz yok, karı koca gibi değilsiniz yorumundan gerçekten çok rahatsız oldum.
♥gözyaşı♥;27756305 .!.:Konunun tamamını okuyamadım ama sanırım eşin ölümle burun buruna gelmiş..
Bu gerçekten çok ince bir çizgi ve insan o andan itibaren, o ana kadar olan hayatını sorgulamaya başlıyor.
Zira bu güne kadar yaşadıklarınla gitme fikri beyini kemirir durur.
O yüzden eğer aranızda bencillikler ve kırgınlıklar olmuşsa daha önceleri, o kazadan sonra düşünmeye fırsat bulduğunda kafasında onları tekrar yaşar..
Sanırım zihnen ve manen çok yorulmuş eşin ama diğer bir kaç yorumundan anlaışdığı üzere seviyor da seni.
Bence kendini bu konuda çok sıkma ve eşine de zaman ver.
Tavırlarında biraz daha samimiyet ve sıcaklık göster.
Ve seninde dediğin gibi evliliğinizi artık bencilce ve kenince değil ikinize göre yaşamayı öğren.
Hayat ve tercihler artık sadece senin değil ikinizin olsun.
Yoksa bencil bir evlilik karşı tarafı gerçekten zorluyor.
Rabbim daha da sıcak daha da mutlu etsin.
(amin)
clementine canım naptın
nasılsınız son durumları merak ettim?:26::26:
clementine ben bi şeyi anlamadım. arkadaşın verdiği turşu örneği biraz sert bir durum. hani onu eleştirmek değil maksadım ama dolmuş şeyler varmış içinde ve gereksiz sinirlenmiş. sen diyorsun ki ben her gün yaptım. yazım tarzından makul olduğunu, o kadar tepkili davranacağını benim aklım almıyor. eğer öyle biriysen de yıllarca bir anda nasıl böyle objektifçe kendini yargılayan birine dönüştün. anlamıyorum sen mi kendini çok suçluyorsun yoksa bi anda böyle dank etti de huyun mu değişti. gerçekten anlayamıyorum. hayal edemiyorum yazdıklarından sürekli sert çıkan tepkili bi kadını ben:26:
clementine ben bi şeyi anlamadım. arkadaşın verdiği turşu örneği biraz sert bir durum. hani onu eleştirmek değil maksadım ama dolmuş şeyler varmış içinde ve gereksiz sinirlenmiş. sen diyorsun ki ben her gün yaptım. yazım tarzından makul olduğunu, o kadar tepkili davranacağını benim aklım almıyor. eğer öyle biriysen de yıllarca bir anda nasıl böyle objektifçe kendini yargılayan birine dönüştün. anlamıyorum sen mi kendini çok suçluyorsun yoksa bi anda böyle dank etti de huyun mu değişti. gerçekten anlayamıyorum. hayal edemiyorum yazdıklarından sürekli sert çıkan tepkili bi kadını ben:26:
felicity bu arada alışverişe gidiyorum dediğimde
askeri kantin :)
sen bilirsin nasıl olduğunu
kantine kola gelmişte
lojman halkı olarak pek bi sevinçliyiz:)
1 şişemi aldın kola :)
felicity bu arada alışverişe gidiyorum dediğimde
askeri kantin :)
sen bilirsin nasıl olduğunu
kantine kola gelmişte
lojman halkı olarak pek bi sevinçliyiz:)
eveeet bir iyi bir ktü haberim var hanımlar..
ktü haber bu eve taşındığımdan beri tam
5 kez karabasana maruz kaldım
bu yaşıma kadar başıma gelenlerin toplamından fazla yani..
hele dün gece 2 kere üst üste oldu
anlamıyorum ki
namazlarımı kılıyorum
yatarken nas ve felak surelerini okuyorum sağıma dnüp yatıyorum
ilkini bismillah diyerek güç bela atlattım
ama 2.sine mecalim kalmamıştı
bırakıyım kendimi dedim
aman Yarabbim canılı canlı kabre girmek gibi
Rabbim düşmanımın başına vermesin
baktı eşim uyuyamıyorum gel sarılıyımda rahat rahat uyu dedi
bende hemen sarıldım
ne kadar da hevesliymişsin dedi
ama ben cidden çok korkmuştum
hala da aklıma geldikçe korkuyorum
ne yapsam bilemedim..
Evet hem iyi hem kötü bir haber olmus ama korkmayin karabasan herkesin kabusudur,,
Ayy ne güzel sarilmissiniz buda bir hayir iste herseyde hayir vardir yeniden birlesmenize vesile oldu cok sevindim, rabbim karabansanlardan uzak esinize yakin etsin siziii insALLAH
arkadaşım ben 7 yıllık evliyim 10 yıldırda tanışıyorum
sizin o kavanoz için yaptığınız şeyi
ben bu kadar yıl boyunca nerdeyse hergün yaptım
ve eşim nerdeyse hergün sarılıp destek verdi
sonuç..
oda bir insan kaldırma ve dolma kapasitesi var üstelik
bunların hepsi aşktan sevgiden gidiyor
hiç bitmeyecekmiş gibi zannediyoruz ama yanılıyoruz benim bunu anlamam 10 yılımı aldı
1o koca yıl
seNse daha evliliğinin en başındasın herşey taptaze ne güzell:)
herşeyi değiştirme gücüne sahipsin
enerjiniz gücünüz var
bırak hep oyle kalsın
Herşey bitimli
herşey ama herşey..
o yüzden iyi vakit geçirin birbirinize yatırım yapın Allah her daim yar ve yardımcınız olsun..
eveeet bir iyi bir ktü haberim var hanımlar..
ktü haber bu eve taşındığımdan beri tam
5 kez karabasana maruz kaldım
bu yaşıma kadar başıma gelenlerin toplamından fazla yani..
hele dün gece 2 kere üst üste oldu
anlamıyorum ki
namazlarımı kılıyorum
yatarken nas ve felak surelerini okuyorum sağıma dnüp yatıyorum
ilkini bismillah diyerek güç bela atlattım
ama 2.sine mecalim kalmamıştı
bırakıyım kendimi dedim
aman Yarabbim canılı canlı kabre girmek gibi
Rabbim düşmanımın başına vermesin
baktı eşim uyuyamıyorum gel sarılıyımda rahat rahat uyu dedi
bende hemen sarıldım
ne kadar da hevesliymişsin dedi
ama ben cidden çok korkmuştum
hala da aklıma geldikçe korkuyorum
ne yapsam bilemedim..
ben dua diye buna derim işte :)
Allah razı olsun
Cumalar yüzü gzü hürmetine
ne dileğiniz varsa kabul olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?