- 26 Ekim 2007
- 1.178
- 96
- 163
- Konu Sahibi clementine_
-
yle cudana sana kesinlikle katılıyorum
yalnız canımı sıkan şey yaralanması agustos ayında oldu
o zamanna kadar bir sıkıntımız olmadı byle
aniden birdenbire olması canımı sıktı
gerçi pek birden birede olmadı
birşey sahibi olmadık para biriktiremedik diye çok üzülüyor
paranın bir kımıda annemde kalınca
bizden bir halt olmaz biz senle birşey sahibi olamayız demişti
ona üzülüyor herhalde..
Bende çok sık yapar olmuştum. Halbuki o birikim dediklerimde de eşimin payı yok denecek kadar azdı, ailevi sıkıntılar vardı. Ama düğünden sonra bana karşı çok iyi oldular, belki bu iki yüzlülüğü kalıdıramıyorum bilmiyorum. Kinci değilim bu yüzden bende ailesine iyi yaklaştım onca şeye rağmen. Hatte dedim ya düğünden sonra çok iyiyiz ama bu birikimlerin acısını eşimden çıkarıyorum.
Başkalarına veremediğim tepki en yakınıma, eşime..
Umarım kendimi tutabilirim artık :/
eveeet bir iyi bir ktü haberim var hanımlar..
ktü haber bu eve taşındığımdan beri tam
5 kez karabasana maruz kaldım
bu yaşıma kadar başıma gelenlerin toplamından fazla yani..
hele dün gece 2 kere üst üste oldu
anlamıyorum ki
namazlarımı kılıyorum
yatarken nas ve felak surelerini okuyorum sağıma dnüp yatıyorum
ilkini bismillah diyerek güç bela atlattım
ama 2.sine mecalim kalmamıştı
bırakıyım kendimi dedim
aman Yarabbim canılı canlı kabre girmek gibi
Rabbim düşmanımın başına vermesin
baktı eşim uyuyamıyorum gel sarılıyımda rahat rahat uyu dedi
bende hemen sarıldım
ne kadar da hevesliymişsin dedi
ama ben cidden çok korkmuştum
hala da aklıma geldikçe korkuyorum
ne yapsam bilemedim..
İnşallah dualarım seninle..
clementine
oyle guzel yazıyorsunkı esıme sarılıp uyuyasım geldı suanda
canım
fırsatın varsa kaçırma
benim eşim geldi cumadan
kahvaltı yaptı
sonrada beraber yasin okuyalım ben okuyayaım sen takip et dedi
nasıl sevindim bilemezsin :)
Merhaba clementin ben bu siteye yeni üye oldum senin konuna cevap yazmak istedim.
Eşine büyük geçmiş olsun öncelikle yaşadığı şey hiiç kolay değil Allah a şükür ki eşin sağ salim kurtulmuş Allah sizi birbirinize bağışlamış.
Konunu başından sonuna kadar okudum eşiinle aranızda geçenler hoş şeyler değil kabul ediyorum ama ben de kendi evliliğimden şunu anladım ki eşler arasında aşılamayacak sorunlar olmadğı sürece kimselere anlatılmamalı o sözlerimiz saha sonra bize ok gibi fırlatılıyor.
sen annenin eşinle yüzyüzeyken çok iyi olduklarını söylüyorsun ama eşin bişekilde hissetmiş ya da duymuş olmalı ki anneni artık sevmediğini söylemiş sana yanlış hatırlamıyorum umarım.
Eşinle aranızdaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlamış İnşallah bundan sonra birbirinize eskisinden daha sıkı sarılırsınız yürekten diliyorum bunu.
Melun şeytan bir yuvayı daha yıkarak mutlu olmaz İnşallah.
Sana nacizane tavsiyem şu son yazdıklarından yola çıkara eşin seninle şakalaştığında söyledikleri sözlerin tesirinde kalmadan seni istemediğini düşnememen ve sen de ona yakınlık göster şakalaş içinden o an ne yapmak geliyorsa yap kendini geri çekme.
yatakta sarılmak istiyorsan sarıl bunu dile getirmekten de çekinme niye çekinesin ki o senin kocan her evlilikte tartışmalar olur hem de daha büyükleri bile oluyor da yine unutup birbirimizi sevdiğimizi söyleyebiliyoruz yoksa bir hayat böyle çekilir mi hiç .
Eşin sana yetemediğini düşünüyor bunun tam tersi olduğunu bir sözünle ya da hareketinle dile getir, ki o da bunu bekliyor senden.
Rabbim yuvalarımızdan huzuru mutluluğu eksiltmesin.
Bu arada bakarsın bu günlerin sonunda bebişiniz de yola çıkmış geliyor olur ha ne dersin
bende dün eşimin ne kadr namaz kılmasını ıstedıgımı fark ettım clementine biliyormusun :S
suanda ısteyım o bu gece gececi yanı onu yarın sabaha kadar gormeyecegım hafat ıcıne geldıgınde ıse 3 gun gormuyorum
hayat cok kısa ertelememek gerekıyor cok haklısın
Allah kabul etsın ınsallah
canım eşim bana aylaraca syledi
lütfen namaza başla lütfen namaza başla
bak bu dünya geçici bilemedin bir 30 yıl daha yaşarız
ama sonra Rabbimin karşısına çıkacağız
borçla çıkmak istemezsin diye
bende tık yok
içimden gelmiyor..
derken bir gece bir rüya grdüm
hala tüylerim diken diken olur..
gzlerimi açtım sabah ezanları okunuyor
kıldım ve birdaha bırakmadım bırakamamda Allah etmesin
sonra ğrendim ki eşim Rabbim eşime hidayet ver diye dua etmeye başlamış
baktı ki sylemekle olmayacak :)
umarım Rabbim eşine hidayet verir
isteyen herkese nasip eder..
amin inşallah canımm
Bizede nasip eder inşallah
clementine:)) dert diye açtığı konuda nazara gelme ihtimali olan tek kişi oldun kk'da :)))çok güzel çok sevindim, verdiğim taktikleri bile uygulamana gerek kalmayacak kadar düşkün sana eşin ne güzel. yine de o yüzü arada bulutlanıyor dediğin satır aklımda. bahar geldi diye sobayı kaldırmayalım, şemsiyesiz çıkmayalım az daha sabır
maşalla ne güzel haberlar alıyoruz.aerık birde kızlar hamileyim diye çıkarsan ohh tadından yenmez.senin adına çok sevindim seni tanımıyorum ama çokda sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?