eşimle aramda neler oluyor?

benim anamadığım, paranın bir kısmı neden annenizde kalıyor ?

Son düzenleme:

İnşallah dualarım seninle..

"sizin şer bildiğiniz şeylerde hayır, hayır bildiğiniz şeylerde şer vardır"
(Bakara Suresi, 216)

Allah hakkımızda hayırlısını versin,
karabasan denen şey çok fena ama bak sonucu güzel olmuş

Son düzenleme:
clementine
oyle guzel yazıyorsunkı esıme sarılıp uyuyasım geldı suanda

canım
fırsatın varsa kaçırma

benim eşim geldi cumadan
kahvaltı yaptı
sonrada beraber yasin okuyalım ben okuyayaım sen takip et dedi
nasıl sevindim bilemezsin :)

bende dün eşimin ne kadr namaz kılmasını ıstedıgımı fark ettım clementine biliyormusun :S
suanda ısteyım o bu gece gececi yanı onu yarın sabaha kadar gormeyecegım hafat ıcıne geldıgınde ıse 3 gun gormuyorum

hayat cok kısa ertelememek gerekıyor cok haklısın

Allah kabul etsın ınsallah

Merhaba clementin ben bu siteye yeni üye oldum senin konuna cevap yazmak istedim.
Eşine büyük geçmiş olsun öncelikle yaşadığı şey hiiç kolay değil Allah a şükür ki eşin sağ salim kurtulmuş Allah sizi birbirinize bağışlamış.
Konunu başından sonuna kadar okudum eşiinle aranızda geçenler hoş şeyler değil kabul ediyorum ama ben de kendi evliliğimden şunu anladım ki eşler arasında aşılamayacak sorunlar olmadğı sürece kimselere anlatılmamalı o sözlerimiz saha sonra bize ok gibi fırlatılıyor.
sen annenin eşinle yüzyüzeyken çok iyi olduklarını söylüyorsun ama eşin bişekilde hissetmiş ya da duymuş olmalı ki anneni artık sevmediğini söylemiş sana yanlış hatırlamıyorum umarım.

Eşinle aranızdaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlamış İnşallah bundan sonra birbirinize eskisinden daha sıkı sarılırsınız yürekten diliyorum bunu.
Melun şeytan bir yuvayı daha yıkarak mutlu olmaz İnşallah.
Sana nacizane tavsiyem şu son yazdıklarından yola çıkara eşin seninle şakalaştığında söyledikleri sözlerin tesirinde kalmadan seni istemediğini düşnememen ve sen de ona yakınlık göster şakalaş içinden o an ne yapmak geliyorsa yap kendini geri çekme.
yatakta sarılmak istiyorsan sarıl bunu dile getirmekten de çekinme niye çekinesin ki o senin kocan her evlilikte tartışmalar olur hem de daha büyükleri bile oluyor da yine unutup birbirimizi sevdiğimizi söyleyebiliyoruz yoksa bir hayat böyle çekilir mi hiç .

Eşin sana yetemediğini düşünüyor bunun tam tersi olduğunu bir sözünle ya da hareketinle dile getir, ki o da bunu bekliyor senden.
Rabbim yuvalarımızdan huzuru mutluluğu eksiltmesin.
Bu arada bakarsın bu günlerin sonunda bebişiniz de yola çıkmış geliyor olur ha ne dersin

yeni üyeliğini tebrik ederim
bana vakit ayırıp yazdığın için ayrıca teşekkür ederim çok sağol..
dün aynene senin yazdıklarını doğrulayan birşeyler syledi bana eşim
''sen zaten bana aşık değilsin ki''
''sanki bana aşıksında''

bunun üzerine kafa yordum biraz ve haklısın bana yetmediğini düşünüyor olabilir
halbuki bilse başımdan aştığını :)

10 yıllık beraberlikten sonra aşık olmak bana pek mümkün grünmüyor
amaçok ama çok ama çok seviyorum canımı istese bir dk bile düşünmem
sevginin gücünü hafife alıyor sevgili kocam..
neyse vaktim var ona onu ne kadar çok sevdiği anlatacağım
sabırla..

belki zaman alacak ama alsın
hiç acelem yok
yle değil mi :)

canım eşim bana aylaraca syledi
lütfen namaza başla lütfen namaza başla
bak bu dünya geçici bilemedin bir 30 yıl daha yaşarız
ama sonra Rabbimin karşısına çıkacağız
borçla çıkmak istemezsin diye
bende tık yok
içimden gelmiyor..

derken bir gece bir rüya grdüm
hala tüylerim diken diken olur..
gzlerimi açtım sabah ezanları okunuyor
kıldım ve birdaha bırakmadım bırakamamda Allah etmesin

sonra ğrendim ki eşim Rabbim eşime hidayet ver diye dua etmeye başlamış
baktı ki sylemekle olmayacak :)

umarım Rabbim eşine hidayet verir
isteyen herkese nasip eder..

çok tatlısın sen ya fevri,arkasını düşünmeyen,azıcık arsız ama tatlıtavırlarını aynen devam ettir bıkmak yok ona göre.en baştan beri takipteyim gelişmelere inan ki çok sevindim insanın yuvasında huzur olmayınca hiç bir yere sığamıyor yerle gökün ortasında asılı kalıyor sanki Rabbim nasıl yaratmış ?erkek hanımıyla sarılnca ortaya çok degişik bi enerji veriyomuş bioenerji uzmanı anlatıyodu geçenlerde bi ayetteydi sanırım diyor ya: eşler birbirlerine muhabbetle baktıklarında günahları dökülürmüş. Allahım bu güzel cuma hürmetine hepimizin eşlerine muhabbet,yuvamıza huzur ,bereket,bolluk,saglık ,sıhat ihsan eyle.aminn HERKES AMİN DESİN.amin diyenler begensin bakıyım

amin inşallah canımm

Bizede nasip eder inşallah

Canım bide çocuk istiyormuşsun ya geçen trt de ibrahim saraçoglu çıktı youtube dan mutlaka bul ve izle tüp bebegi bile tutmayanların bebegi olacak mutlaka diyor çokda basit önce soğan kürünü uygulayacakmışsın netten araştır yap mutlaka SONUCUda bildir:)15 gün sadece

Bak esin de sinyal veriyior sana sevildigini hissetmek stiyor duygusal bir erkekle karsi karsiayiz oyleyse esine onu sevdigini hissettir soze dokulmesinden hoslaniyorsa sozle dokunmandan hissediyorsa dokunarak ne bileyim aranizdaki sifreleri sen bilirsin esin sana bir adim atmaya calissa sen kosarak git ona. Sizin evliliginiz bunu hak ediyor. Olumun kiyisindan donmus esin simartilmayi hak ediyor bence abartmadan tabi hersey yoluna girer emin ol.

clementine:)) dert diye açtığı konuda nazara gelme ihtimali olan tek kişi oldun kk'da :))) çok güzel çok sevindim, verdiğim taktikleri bile uygulamana gerek kalmayacak kadar düşkün sana eşin ne güzel. yine de o yüzü arada bulutlanıyor dediğin satır aklımda. bahar geldi diye sobayı kaldırmayalım, şemsiyesiz çıkmayalım az daha sabır

Allah hepimizi nazardan saklasın
bugünüme hamd-ı senalar olsun
çok çok şükür..

merak etme arkadaşım
çok dikkatli atıyorum adımları
bir daha tekrarlamayacağım aynı hataları
ki artık hata aptallık haline dnüşmesin..

amanın ne güzel arkadaşlarım oldu :)

maşalla ne güzel haberlar alıyoruz.aerık birde kızlar hamileyim diye çıkarsan ohh tadından yenmez.senin adına çok sevindim seni tanımıyorum ama çokda sevdim

maşalla ne güzel haberlar alıyoruz.aerık birde kızlar hamileyim diye çıkarsan ohh tadından yenmez.senin adına çok sevindim seni tanımıyorum ama çokda sevdim

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin İnşallah

bu arada neden bilmem erkek çocuklarına hafiften zaafım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…