- Konu Sahibi clementine_
-
çok çok şanslısın. Seninle konuşan ve duygularını düşünüp tartışıp senin için çabalayan bir kocan var.
Benim kocam bunları da yapmıyor. Hiç konuşmuyoruz, konuşamıyoruz ki,..
Bu o kadar kötü bir durum. Çok saçma bir durum. Bu yüzden lütfen eşine sarıl, savaş, annene kulaklarını tıka ve devam et. Elinden geleni yap. Yuvalar kolay kurulmuyor birtanem.... Eşinin tavrı beni çok duygulandırdı...
eşinin kk ya üye olsaydı ve size sölediği şeyleri bize anlatsaydı size baya saydırırdık bence :)
ya adam haklı bence. sizin bişiler yapmanız lazımken hala bir iki diosunuz şaşırdım. bence de siz gerçekten eşinizi sevmiosunuz.
bi kere adam ölüm tehllikesi atlatmış. insan böle bi durumda sevdiklerini kaybedeceğini düşündüğü için vaktini eşi ve ailesi ile geçirmek ister. siz kendi ailenizde kalmışınız. iki ayda eşinizin ailenizde kalacakken kalmamışsınız. adam burda kopmuştur bence. hem eşinin ailesinin yanında para da harcamazdınız. en büyük yanlış bu olmuş bence. bir iki haftalık bile olsa eşinizin ailesinin yanına gitmeliydiniz.
birde eşinizin dediği gibi kuzeninizin harç parasını, kardeşinizin sigara parasını ödüosanız buda hoş değil. eşim böle bişi yapsın yolarımm onu :) sonuçta zorlukla para kazanıo eşinizde, emek verdiği paranında car cur edilmesini istemez. gayet haklı bence.
annenizinde size boşan deyip durmasını anlamadım. cennet mahallesi dizisindeki pembe gibi canlandı anneniz gözümde...
çok çok şanslısın. Seninle konuşan ve duygularını düşünüp tartışıp senin için çabalayan bir kocan var.
Benim kocam bunları da yapmıyor. Hiç konuşmuyoruz, konuşamıyoruz ki,..
Bu o kadar kötü bir durum. Çok saçma bir durum. Bu yüzden lütfen eşine sarıl, savaş, annene kulaklarını tıka ve devam et. Elinden geleni yap. Yuvalar kolay kurulmuyor birtanem.... Eşinin tavrı beni çok duygulandırdı...
Öncelikle şunu söylüyorum aşırı gururlu bir bayanım bugune kadar bu konuda hep resti ben çekerek eşimide çok üzdüm ama şunu söylemeliyim ki, aynı şeyi yaşasaydım bu kadar gururlu olmama rağmen gitmezdim ,çünkü bu kadar seven bir insan gitsede en iyi şartlardada yaşasada asla mutlu olmaz olamaz...Bir an eşinin duygularında bu kadar insanın yanıldığını düşünüp şok olsamda sonra dedim ki hatta o mesajı sildim devamı var yazısını görünce "senin için senden vazgeçerim " sözü bu olsa gerek... Verdiğiniz karardan inşAllah hiç pişman olmayacaksınız çünkü buradan bakınca en doğrusu bu gözüküyor...Ve ben çok çok çok sevindim :)
annenızı bukadar da onemseyın sıze ılk dıyecegım sey bu. evlılıgınızı kurtarmak ıstedınız ve adım attınız bukadar basıt. hesap mı vereceksınız annenıze. bosanma kararı almıstınız ama vazgectınız. sızın annenızden once annenızın tepkısınden once dusunmenız gereken onemlı sey kendı hayatınız, kendı evlılıgınız. sızın dusuncelerınız mutlulugunuz ya da mutsuzlugunuz.
kararınıza gelınce, namaz kılarken esınızı gormenız dahıl zaten hersey bır ısaret sıze. ama neden gormek ıstemıyorsunuz bılmıyorum esınızın sızı sevdıgı cok acık. konuyu acıtıgınız uzak soguk bır adamdan bahsedıyorsunuz operastondan sonra moralı psıkolojısı bozulmus bır adama ısarettı hersey. zamanla duzebılecek bırseydı ama sız sonra nasıl bu surece geldınız anlamadım sız rahat edın dıye sız mutlu oldun sızı rahat medenı bır sekılde ayrılıga hazırlayan sevdıgı halde ayrılmaya calısan bır adam. sızın anlattıklarınız bunu gosterıyor ama esınız bır canavardı da bız mı bılmıyoruz onu bılemeyız tabıkı. esınız de sız de sansı hakedıyorsunuz ılk kez boyle bır ayrılıga sahıt oluyorum ortada guzel guclu sansı hakeden bır evlılık var cok dogru bır karar bu yola sıl bastan baslamak.
inan çok duygulandım okurken
sımsıkı sarıl derim eşine herşeye en basından başlayın Rabbim hep mutlu etsin sizi
Okurken gözlerim doldu..En azından içindekileri dökmüş..Bundan sonrası sizin için farklı ve zor bir süreç ama doğru şekilde giderse çok mutlu olacağınızı düşünüyorum..
Aslında maddi beklentilerden biraz sıyrılmak lazım.. Ailenize artık para falan vermeyin. Benim eşimde askeri personel ve doğudayız..ben aileme tek kuruş veremem..Kazancımız ancak bize yetiyor,eşimin ailesi de bize destek oluyor,sağolsunlar..Para biriktirmeye çalışıyoruz. Hiç 5yıldızlı otelde tatil yapmadık.. Askeri kamplar çok güzel,kumburgaza falan gideriz...Her ay ne olursa olsun bir altın almaya çalışıyoruz.. Bu arada eşim asla devletin verdiği asker botlarını giymez,acıtıyor der.. yds' den bot alırız mutlaka (mesela,günlük mesaide ayrı bot,uzun yürüyüşlerde ayrı,dağlara tırmanacaksa ayrı bot).. Bende destek olurum..Kamuflajlarını para verip satın aldık.. Sırf rahat etsin diye.. Eşim benden daha çok alışveriş yapar.. Adamın yarın eve sağsalim geleceği belli değil,alsın diyorum hakkı diyorum.. Size fikir vermesi açısından yazdım bunları..
Allah yardımcınız olsun.
Çok vicdanlı ,sorumluluk sahibi ,bir eşin var bunun kıymetini bilip nalet kör şeytana diyerek yeni daha duyarlı daha paylaşımcı bir hayata başlamanızı önerip diliyorum.
İlişkinizi 3. kişilerden kurulmuş mahkemeye dönüştürmeden sadece ikiniz çözün.Annen mantığıyla değil duygularıyla sizin evliliğinizi yönlendiriyor.Onun fikirlerinden uzak bir hayat
size ve evliliğinize çok iyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?