Eşimle ayrılıyorum ama gebelik testi pozitif çıktı bir akıl verin

Yok giderken dedi zaten salı günü gelirim izin yazar dönerim diye o yüzden gidiyorum

Yok giderken dedi zaten salı günü gelirim izin yazar dönerim diye o yüzden gidiyorum
Diğer olaylarınızı bilmiyorum sadece bu olaya istinaden yazıyorum.Şu an annen yanında önce annele konuş bu kadar sivri olmasın ama senin de yanında ailen olduğunu hissettirsin eşine onu üzmeden,sonra evine gidince çok yüz göz olmadan önce bu sorunu sonra diğer sorunları konuşun baktın ki o da düzelsin istiyo o zaman yine çok mıç mıç olma hamile olduğunu söyle.

Valla şuan kararımı verdim ben o evden çok farklı şekilde çıkacagım

Bebek de dahil bir araya gelip kesin bir dil de konuşmaya ikinizin de ihtiyacı var , empati yaparak sakince yaklaşımınız olabilirse halledilmeyecek meseleler değil , kimsenin çöpü kısa değil orta yol şart , ılımlı konuşmak şart ve aile terapisti ile görüşmek iyi gelebilir...

Bunun kibirle ne alakası var bunun ne kadar zor bişi oldugunu biliyormusunuz ne kadar ağır oldugunu

Cok var, onun oyle dusunmesine katlanamiyorsunuz sebebide kibir.
Onun ne dusundugu onemli degil, senin nasil bir hayatin olmasini istedigin onemli.
Mutlu huzurlu bir yuva istiyorsaniz ona gore davranin. Annenizin huyunu biliyorsunuz.
Sahsen o karakterde olan insanlarin yaninda kalmak zordur, bunu siz benden daha iyi biliyorsunuz.
Adamin birde ustune giderek, evden gitmesi icin son damlayi siz damlatmisiniz.
Askim caniim, anneme bakma sen. Sakin ol, duymamazliktan gel deseydin,
Suan belki cocukhaberiyle beraber cifte bayram kutluyo olabilirdiniz.

Bana kizacaksiniz biliyorum ama söylemeden geçemeyeceğim

Çocuk yapmak kocaman bir sorumluluk...cok istiyorduk olmuyordu zaten deyip o kavga gürültü çatışmanın üstüne yapilmamali.tecrube ile sabit.ayrılmayan ama hep kavga eden,psikolojik şiddetinde alasını yasamis bir evlat olarak yazıyorum.ve öyle tek başına bakmak kolay bir iş değil çocuk işi.

Adam gibi oturun konuşun çocuk doğmadan, gerekiyorsa yardım alın.Bakin size değil o çocuğa yazık olur.
Son olarakta çocuk;ilk yılında hatta hamilelikLe beraber eşleri birleştiren değil ciddi anlamda yipratan bir faktordur.

Eşimle oturmuş bir ilişkimiz olmasına rağmen hayatımızın kavgalarini çocuğun ilk 3 ayında yaşadık.resmen ben ben değildim.

Haklısınız ne iyi bir eş nnede iyi bir evlat olamadım

Haklısınız ne iyi bir eş nnede iyi bir evlat olamadım

Gec kalmis sayilmazsiniz. Aynayi kendinize tutun, kendi hatalariniza bakin once kendinizi duzeltin.
Sonra etrafindaki insanlarinda degisecegini goreceksiniz. Bu tabi biraz zaman alacaktir.
Bence birde herseyin basinda sabir gelir, bunu huy edinirseniz, sizde benim gibi pamuk gibi olursunuz.
Hic kavga etmem, etmek isteyen olursa genelde siniri gidene kadar susarim, sonra zaten normal konusunca hak veriyolar.

Böyle sorunlu iliskileri bebek hepten zorlayabiliyor. Umarim evliliğiniz bunu kaldiracak guctedir

Kızmıyorum hak veriyorum bende aynı ortamda büyüdüm zannediyordum ki içki ve dayak olmayınca insan anlaşabilir ama öyle değilmiş

Pamuk gibi olma olayını nasıl başarıyosun hiç sinirlenmiyo musun

Kızmıyorum hak veriyorum bende aynı ortamda büyüdüm zannediyordum ki içki ve dayak olmayınca insan anlaşabilir ama öyle değilmiş
Malesef öyle değil tabi onlarda zor ama istene zaman birileri kavga etse irkiliyorum 30 yaşında kadinhatalarimizdan ders almalıyız

Malesef öyle değil tabi onlarda zor ama istene zaman birileri kavga etse irkiliyorum 30 yaşında kadinhatalarimizdan ders almalıyız
Bence artık benim için geri dönüş yok kolay zannediyordum kestirip atılabilecek bişiymiş gibi geliyordu ama öyle değilmiş

Pamuk gibi olma olayını nasıl başarıyosun hiç sinirlenmiyo musun

Cok nadir. Birini kirarsamda sinirden degil, bilincli kirarim, bazi duygulari yasamasi icin.
Ozelliklede baskasina haksizlik yapan insanlara tahamulum yoktur.
Pedagoji okudum, insanlarla farkinda olmadan piskolojig oyunlar oynuyorum.

Bir sey sorabilir miyim?
Demissiniz ya "onun ne dusundugunu onemseme senin nasil bir hayat istedigin onemli" diye.
Erkek surekli annesini koruyan bir tip olsa, kadin da otomatikmen gardini alip annesini korumaya yonelik hareket etmez mi?
Erkek anasiyla karisinin arasini bulamiyor, ama damat kayinvalide ile tartisinca "askim bosver annemi" nasil desin ki insan.
Bende de "beni korumayani ben de korumam" dusuncesi olusuyor mesela.
Cunku aksi halde eksilen alttan alan hep kadin oluyor e bir yerde de patliyor haliyle.
Siz mesela bu durumlari astiginizi soyluyorsunuz o yuzden sormak istedim.

Evet bende merak ettim bu konuda nasıl uygulama yapacağız

Kesin hamileysen soyluceksin belki sizj tekrar birlestirir cocuk bu arada annede hata yapmjs siz barismisiniz daha ne diye laf soyluyorki demekki esinin can damarina basti yada cok ustune gitti esinde patlamis ama anne hatali bence

Evet bende merak ettim bu konuda nasıl uygulama yapacağız

Arkadasin soyledigini ben 1-2 defa yaparim anca.
O da karsimdaki kisiye "Bak sen boyle yapiyorsun ama esas benim yaptigim dogru olan sen de boyle olmalisin." mesajini vermek icin yaparim.
Baktim ayni tas ayni hamam daha da kendimden odun veremem sahsen.

Bu arada konunun basinda sizi haksiz buluyordum, sonuna dogru hakli bulmaya basladim :))) bakalim sonrasi ne olacak:)

Genel dusuncem su yonde:
Esler birbirlerini ezmemeli ezdirmemeli, annenize mudahale etmeniz gerekiyordu neticede esinize yapilan saygisizlik size yapilmistir. O sizin kocaniz hayat arkadasiniz BİR olmak gerekiyor.
Diger yandan sanirim esiniz gelin-kaynana arasini pek dengeleyemiyor.
Olaylar birikmis oyle saca boyle tarak kivamina gelmis.
Cunku kadinlar genelde eslerini daha cok korurlar ama sizin esinize karsi cephe almaniz esinizin sizi korumamasindan kaynaklaniyor izlenimi olustu bende.

Dengelemek bir yana önce annem sonra sen diyerek kadından soğuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…