Şöyle anlatayım. Eşimle "genel anlamda" mutlu bir evliliğimiz var dedim. Yani hic sorunumuz yok demedim zaten. Ama ayrılmaya gidecek problemlerimiz yok. Ufak tefek şeyler var sadece. Her evlilikte olduğu gibi.Gercekten muhtesem bir adamla beraber seniz ve cok mutluysaniz bunlar nasil akliniza geliyor ?
Ustune baskalariyla da bu konuda konusuyorsunuz?
40 yil dusunsem aklima gelmez bu mevzu
Ben sadece esimle birbirimizi buldugumuz icin sukrediyorum , bence mutlu olan herkes de sadece sukreder , ayrilmayi dusunuyorsa o mutlulul gostermeliktir
Hayır benim kocam daha iyi,benimki seninkini döver diyesim geldi
Size de ayrıntı sunayım. Bugün bir arkadaşımla konuştuk kocasından dertliydi biraz. Konu açıldı yani. Ben de dedim ki biz ayrılsak daha da iyisi yoktur bence. Bir daha evleneceğimi sanmam dedim. O da yanıldığımı söyledi. Seviyorsun diye böyle düşünüyorsun ama ayrılsan işler değişir dedi. Ben de bu fikre katılmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum. Bundan önce çevremde benzer şekilde söyleyenler de olduğu için kendimden şüphe ettim yanlış mı düşünüyorum diye. O yüzden kk ya sordum.Gerçek misiniz ,insan böyle şeyleri nasıl düşünür,siz de çevreniz de hakketten çok enterasansınız.
ben eşimle ilk tanıştığımda böyleydim ya aptal aşık modunda "benim sevgilim şöyle,benim sevgilim böyle.." över dururdum, facebook iletisine kalpcikler yapıp adını yazıyordum sürekli,hey ahali çok aşığım lay lay lom modunda şimdi aklıma geldikçe yerin dibine giriyorumHahah ay çok güldüm yaa :) Bu iş konuşma esnasında oraya gitti muhakkak .
Rose şarabı henüz denemedim ama karardut şarapla kornişon turşu harikaydı. Bir gün rose u da deniycemm.mutlu bir çift, eşinin diğer erkeklerden farklı olduğunu ve onu sevdiğini söyleyen bir kadın ve her zamanki gibi yine "demek ki o kadar da mutlu diğılsınnnn" yorumları. ne denebilir ki...
ben de sevgilim için aynısını düşünüyorum, çok duygusal olduğumda aklıma geliyor bazen ona bir şey olsa veya ayrılsak başka birisiyle olma fikri bile içimi daraltıyor benim. o en mükemmel olduğu için değil, bana çok uygun olduğu için düşünüyorum bunu. çok sevgiden oluyor fazla şeyapmayın.
ve rose şarabı beğendiniz mi?
güzel konusahibi arkadaşın kocasından dert yanıyorsa sen niye seninkini övüyorsun içten içe gıcık olmuştur sanaSize de ayrıntı sunayım. Bugün bir arkadaşımla konuştuk kocasından dertliydi biraz. Konu açıldı yani. Ben de dedim ki biz ayrılsak daha da iyisi yoktur bence. Bir daha evleneceğimi sanmam dedim. O da yanıldığımı söyledi. Seviyorsun diye böyle düşünüyorsun ama ayrılsan işler değişir dedi. Ben de bu fikre katılmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum. Bundan önce çevremde benzer şekilde söyleyenler de olduğu için kendimden şüphe ettim yanlış mı düşünüyorum diye. O yüzden kk ya sordum.
Size de ayrıntı sunayım. Bugün bir arkadaşımla konuştuk kocasından dertliydi biraz. Konu açıldı yani. Ben de dedim ki biz ayrılsak daha da iyisi yoktur bence. Bir daha evleneceğimi sanmam dedim. O da yanıldığımı söyledi. Seviyorsun diye böyle düşünüyorsun ama ayrılsan işler değişir dedi. Ben de bu fikre katılmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum. Bundan önce çevremde benzer şekilde söyleyenler de olduğu için kendimden şüphe ettim yanlış mı düşünüyorum diye. O yüzden kk ya sordum.
Size de ayrıntı sunayım. Bugün bir arkadaşımla konuştuk kocasından dertliydi biraz. Konu açıldı yani. Ben de dedim ki biz ayrılsak daha da iyisi yoktur bence. Bir daha evleneceğimi sanmam dedim. O da yanıldığımı söyledi. Seviyorsun diye böyle düşünüyorsun ama ayrılsan işler değişir dedi. Ben de bu fikre katılmıyorum gerçekten böyle düşünüyorum. Bundan önce çevremde benzer şekilde söyleyenler de olduğu için kendimden şüphe ettim yanlış mı düşünüyorum diye. O yüzden kk ya sordum.
Kadınlardan nefret eden erkek olduğu için sevinilir mi hiç?Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani.
ben eşimle ilk tanıştığımda böyleydim ya aptal aşık modunda "benim sevgilim şöyle,benim sevgilim böyle.." över dururdum, facebook iletisine kalpcikler yapıp adını yazıyordum sürekli,hey ahali çok aşığım lay lay lom modunda şimdi aklıma geldikçe yerin dibine giriyorumAma 20 yaşındaydım o zaman yaa
şuan dışardan ne kadar itici göründüğünü bildiğim için yapmıyorum
Peki o zaman gercekten yanlis dusunuyorsunuzŞöyle anlatayım. Eşimle "genel anlamda" mutlu bir evliliğimiz var dedim. Yani hic sorunumuz yok demedim zaten. Ama ayrılmaya gidecek problemlerimiz yok. Ufak tefek şeyler var sadece. Her evlilikte olduğu gibi.
Bunları düşünmemin sebebi ise bugün böyle bir konu geçti bir arkadaşımla. Kocalardan bahsediyorduk. Ben böyle söyledim. Ve o da bazı kişiler givi bu düşünceme karşı çıktı. Benim de kafama takıldı benim düşüncemde mi bir sorun mu var diye siz kk uyelerine sorayım dedim. Çevremde benim gibi düşünen kimse yok. Ben mi anormalim diye merak ettim hepsi bu.
Değişik bir çiftsinizBence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani.
Eşimde gözümü açmadım.Nasıl sizden iyisi mutlaka varsa, eşinizden de iyileri vardır. Yaşınız küçük, deyim yerindeyse eşinizle mi gözünüzü açtınız?
Sevin, sevilin tadını çıkarın. Ne büyük konuşun, ne saçma olasılıklar için kafa yorun bence. Herkeslerle benim eşim gibisini dünyada bulamam muhabbetlerine girmeyin. Buldumcuk olmuş diye mimlenirsiniz valla.
Kabul ediyorum evet haklısınız.Değişik bir çiftsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?