Anlıyorum. Belki de haklısınız şimdi sevdiğim için böyle düşünüyorumdur. Ama yine de çevrem bir garip. Ben herkese durduk yere eşimi çok sevdiğimden ondan ayrılırsam başka kimseyle evlenmeyeceğimden bahsetmiyorum. Durduk yere değil yani soruyorlar bazen ben de söylüyorum samimi hislerimi.Peki o zaman gercekten yanlis dusunuyorsunuz
Yani zaten bunlari dusunmeyin ama bosanirsaniz gayet de yeniden asik olur yeniden evlenirsiniz
Bunu konustugunuz arkadasiniz hakli yani
Severken baska turlusu insanin aklina grlmez zaten , hepimiz ruh esimizi buldugumuzu , ondan baska kimseyle bu kadar mutlu olamayacagimizi dusunuruz , ben de 18 yasindayken boyle dusunuyordum :)Anlıyorum. Belki de haklısınız şimdi sevdiğim için böyle düşünüyorumdur. Ama yine de çevrem bir garip. Ben herkese durduk yere eşimi çok sevdiğimden ondan ayrılırsam başka kimseyle evlenmeyeceğimden bahsetmiyorum. Durduk yere değil yani soruyorlar bazen ben de söylüyorum samimi hislerimi.
Evet haklısınız. Ne diyelim o zaman hayırlısı.Severken baska turlusu insanin aklina grlmez zaten , hepimiz ruh esimizi buldugumuzu , ondan baska kimseyle bu kadar mutlu olamayacagimizi dusunuruz , ben de 18 yasindayken boyle dusunuyordum :)
Su anda yasim 40 ve bu dusuncenin dogru olmadigini biliyorum
Tabi ki ilk seferde cok m7tlu olup olene kadar drvam eden asklar var kastettigim bu degil
Ama eger ileride bu kadar sevdiginiz adamdan ayrilirsaniz yine kendinize gore mukemmel olani bulup asik olup evlenebiliyorsunuz
Hatta bide sunu soyliyim , ben ikinci esimle evlendigimde keske 10 sene once karsima sen ciksaydin da hic yasamasaymisim bu yasadiklarimi demistim keza o da aynisini soylemisti , yani bilmiyorum anlatabildim mi
Evet ama bazen soruyorlar evlilik nasıl diye. Ben de söylüyorum kafa yapımın uyuşacağı daha iyi biri yoktur diyorum. Bunu abes buluyorlar.Sıkıntı yoksa evliliginizle ilgili neden bunu düşünüyorsunuz ki.ben de mi sadece öyle bilemem ama ben aklımdan geçirdiğim bir durumu,yok hayatta böyle yapmam dediğim birşeyi her zaman yaşamışımdır.şom ağızlı olabilirim.o yüzden artık böyle şeyler düşünmüyorum yorum da yapmıyorum.siz de mutluysanız kimseye böyle konuşmayın bence hiç yoktan nazar değer.
Teyzeniz cok mutsuz bir kadin maalesefEvet haklısınız. Ne diyelim o zaman hayırlısı.
Ama bazen nasıl diyeyim... Örnek veriyorum teyzem, soruyor evlilik nasıl diye ben de iyi diyorum iyi ki evlenmişiz ayrılsak başka kişiyle mutlu olamam yani kafa yapımın uyuştuğu daha iyi biri yoktur bence diyorum iyi bulduk birbirimizi.
Alaylı alaylı bakıyor suratıma birkaç yıl sonra görücem sizi diyor. Zaten 2 yıl olmuş anlaşamasak 2 yılda anlardım herhalde. Zamanla o aşk sevgi bitecek soguyacaksın diyor. Hislerime inanmıyor gibi yani.
Ama eşim bana, ben eşime sadık olup hata yapmadıktan sonra ne diye soğuyayım ki? Eşimin bazı huyları var annem olsun teyzem olsun itici buluyor ama ben bulmuyorum. Dobralığı mesela. Yanlışsa bir kişi annem bile olsa yanlışsın der.
Ben de öyleyim biraz. Ve bence bu kötü bir huy değil.
Ama neymiş bu huylarından zamanla soğuyacakmışım. Eşimden daha iyileri de varmış.
Yahu isterse olsun eşimden daha iyisi. Ama ben eşimi sevdikten sonra bana ne elin adamından.
Kimse mükemmel değil. Benim de çekilmez huylarım var eşimin de. Birbirimizi öyle kabul ettik sevdik niye soğuyalım ki.
Ama bunu kabul etmiyorlar neymiş bir gün soğuyacakmışım.
Birkaç kişi de böyle söyledi bir süre sonra soğuyor insan diye.
Ama kim ne derse desin soğumam için büyük yanlışlar yapması lazım. Zaman falan köreltmez bizi. Durduk yere soğumam. Mantıklı olan bu değil mi?
Ya ölüm var hastalık var. Bir şekilde severek ayrıldım diyelim. Daha da evlenmem. Tercihim değil büyük konuşmak istemiyorum ama şu anki düşüncemden eminim eşimi severken ayrılırsak başka kimseyi sevemem öyle bir çabam bile olmaz.Ben varım ama konunun eşimle hiç alakası yok. 31 yaşındayım bir de evladım var niye evleneyim yahu. Mis gibi özgürce yaşarım. Ben anlamıyorum hemcinslerimi. Soru, eşimden sonra birini sever miyim değil, evlenir miyim?,Niye, çünkü evlenmek lazım. Her eve bir pipili lazım, aman eksik olmasın.
Ya ölüm var hastalık var. Bir şekilde severek ayrıldım diyelim. Daha da evlenmem. Tercihim değil büyük konuşmak istemiyorum ama şu anki düşüncemden eminim eşimi severken ayrılırsak başka kimseyi sevemem öyle bir çabam bile olmaz.
Kötü ayrılsak bile evlenmem. Ben eşim gibi biriyle bile kötü şeyler yaşayıp ayrılırsam daha da kimseye güvenmem gözüm yok yani. Ama illa evlenirsin diyorlar.
Teyzem eşini sevmiyordu ilk evlendiğinden beri. Çok zor boşandı ilk okul mezunu mesleği yok ve iki çocuğu var. Annemin tarafı boşanmaya karşı bir aile sevmiyorsan da çekeceksin kafasında.Teyzeniz cok mutsuz bir kadin maalesef
Bu sekilde kimseyle konusulmaz
Bosanmak ayrilmak gayet insani dogal bir olay ama herkesin basina gelmiyor
Annemle babam 41 yillik evliler ve ilk gunku kadar asiklar birbirlerine
Yani 2 diil 40 sene de gecse bitmiyor bazi asklar
Insallah sizde oyle olursunuz
Tahmin etmistim , normal mutlu bir insan zaten boyle yorum yapmazTeyzem eşini sevmiyordu ilk evlendiğinden beri. Çok zor boşandı ilk okul mezunu mesleği yok ve iki çocuğu var. Annemin tarafı boşanmaya karşı bir aile sevmiyorsan da çekeceksin kafasında.
Adam kendi ayrıldı da öyle boşandı. Gerçekten mutlu bir hayatı yok ve her evliliği aynı düşünüyor galiba ondan böyle bakıyor evliliğimize.
Aman neyse sizin öyle düşünmeniz bizim mutlu olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Zaten sizin gibi düşünenler diyor ayrılsan da evlenirsin diye.Bence aslında gerçek mutluluk sahibi insan bunu düşünmez .
Pargüm ve makyaj için verdiği tepkiler aşırı değilmi?? dalga geçiyor demişsiniz ( pek dalgalık bir konu değil ama ) sakın bastırılmış duyguları yüzünden olmasın. Hani belkide çoook beğeniyor etkileniyor ama salakça ve saçma bulduğunu söylüyor ????Bence evlenmez. Evlenmek istese de evlenemez. Çünkü bazı huyları var ki benden başka kimsenin çekeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki eşim benden beter. Kadınlardan nefret ediyor yolda yürürken kendisine istemeden değdikleri zaman koluni silkeliyor iki saat sanki kirlenmiş gibi.
Sürdükleri parfüm, yüzlerine sürdükleri makyaj vs midesini bulandırıyor ve hep dalga geçiyor. Benimle evlenebilmesinin sebebi benim makyaj yapmamam. Aynı kafadayız yani.
Sevdiğiniz için size öyle geliyordur (Allah daim etsin)ama insanlara abartı gelebilir,çekemeyenler kıskananlar olabilir.o yüzden sorduklarinda bile kısa cevap verin bence.Evet ama bazen soruyorlar evlilik nasıl diye. Ben de söylüyorum kafa yapımın uyuşacağı daha iyi biri yoktur diyorum. Bunu abes buluyorlar.
Abes mi gerçekten?
Bizim gibiler ?Aman neyse sizin öyle düşünmeniz bizim mutlu olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Zaten sizin gibi düşünenler diyor ayrılsan da evlenirsin diye.
Ben bunu sürekli düşünmüyorum ki. Bazen soruyorlar evliliğin nasıl diye. Ben iyi gidiyor iyi ki evlenmişiz dediğim zaman bunu samimi bulmuyorlar. Benim kafama takılan bu yani böyle hissetmenin neresi samimiyetsiz ve neresinde yalan var. İlla herkes gibi mutsuz olmak zorunda değil ki evliliğimiz.Kusura bakmayın ama ben gerçekten mutlu ve tatmin olmuş kişilerin bu hususta ihtimalleri düşüneceğine inanmıyorum. En azından ben, gerçekten mutlu isem anın tadını çıkarır olumlu/olumsuz hiçbir detaya takılmam. He yaşınızı bilmiyorum ben menopoz yolunda ilerleyen kaz ayağı bekçisi bir hatunum. Gençsiniz, olur öyle şeyler tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?