Ne mutlu allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi.ben de evlenmem
çocuğum da doğarsa bi erkeğe ne ihtiyacım olur
Eşimle mutlu bir hayat sürüyoruz ölürse de ayrılırsak da tekrar evlenmeyi düşüneceğimi sanmam
Ne mutlu allah mutluluğunuzu daim etsin sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi.
Çok katılmakla beraberHiç oturup böyle bir şey düşünmedim. Ya da birileri bunu bana sormadı.Garip geldi bu düşünceler. Hele eşim gibisi yok düşüncesi tümden kendini avutuyormus gibi bir düşünce.hani insan acabaya düşer de şöyle etrafına bakınca da aman etrafta iyi erkek de yok ki... Sileyim bu düşünceleri aklımdan der ya... Öyle gibi bişey...
Dert ettiğinden değil ki. Mesela kuzenim çok süslüdür onla el bile sıkışmadı tiksindiği için rezil oldum. Tabii bu huy iyi bir huy değil ama böyle kabul etmem lazım. Ablası bizim düğünde bir makyaj yapmıştı. Allahım dans ederken benle onu konuşuyor iğrenç olmuş inşallah beni öpmeye kalkışmaz tebrik ederken falan dedi. Gülsem mi kızsam mı şaşırdım. Fobi galiba ya. O boyaların parfümlerin kendisine temas etmesinden iğreniyor ve kaçıyor kim yaparsa yapsın.Çok katılmakla beraber
Sen de mi kocişci pembiş gelinlerdensin yoksa konu sahibi?Biri evlilik nasıl diye sorduğunda iyi güzel şükür anlaşıyoruz der geçersin niye uzun uzadıya ayrılsak başkasıyla evlenmem falanlara girilir ki? Ayrıca eşinin makyajlı parfümlü kadınları kendine dert etmesi bana içten içe beğendiğini düşündürdü. Her abartılı duygunun altında gizli bir gerçek yatar aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?