- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Bir araştırma vardı bununla ilgili , merak eden gugullasın bi'.Mutlu çiftler sosyal medyada daha az paylaşım yapıyormuş hatta bazısının sosyal medya hesabı yokmuş.İngiltere'de yapılan bir araştırmaydı.Ben de böyle düşünüyorum.Ele güne karşı yaşanan hayatlarda kesin bir tatminsizlik vardır diye düşünmüşümdür hep.Ya cinsel ya duygusal anlamda bir eksiklik olduğundan yapılıyor gibime geliyor onlar hep.Ben cogunun mutlu oldugunu dusunmuyorum, belkide icim fesattir:))
Bu biz kadinlarda var genel anlamda.. kadin burda dert yaniyo kocam sevismek istemiyo diye birde hamile..gelmis baska bi kadin benim kocam her gece isterdi hamileyken diyo mesela:)) nispet yapma konu sahibine deyincede: seninkide mi sevismek istemiyo? Deniyo mesela:)) guler misin aglar misin:)Asla "asla" deme derler ya hani , bence de öyle.Ayrıca arkadaşınız eşinden dertliyken kocamdan iyisi yok , boşansam bir daha evlenmem demeniz de arkadaşınızı gıcık etmiş olabilir.
Bi' de şöyle bişey var ki insanlar asla yapmam dediği şeyleri mutlaka yapıyor , belki de büyük konuşmamak gerek.
Hersey mukemmel olamazki.. yazik burdada okuyoruz millet bakip ona buna evde cingar cikariyo kocasina karisina. Aslinda ozeniyolar birseylere ama gercek degil ne yazikki. Keske gosterdikleri kadar mutlu olsa herkes, cok isterim.Bir araştırma vardı bununla ilgili , merak eden gugullasın bi'.Mutlu çiftler sosyal medyada daha az paylaşım yapıyormuş hatta bazısının sosyal medya hesabı yokmuş.İngiltere'de yapılan bir araştırmaydı.Ben de böyle düşünüyorum.Ele güne karşı yaşanan hayatlarda kesin bir tatminsizlik vardır diye düşünmüşümdür hep.Ya cinsel ya duygusal anlamda bir eksiklik olduğundan yapılıyor gibime geliyor onlar hep.
Kabul görme ihtiyacı onların hepsi de.Beyaz tenli bir insan "Ben beyaz tenliyim o yeeee!" diye ortalığa çıkmaz mesela.Bir şeyin varlığından çok bahsediliyorsa ve vurgulanıyorsa aslında o şey orda yoktur bence.Mesela sürekli çok iyi seks yaptıklarını söyleyen bi' çift bence çok iyi değildir.Zaten çok iyi yapanlar da söyleme gereği duymuyo bile , keyfini sürüyo.Bunun gibi şeyler işte.Ama şu var ki genel anlamda şov yapmayı seven milletiz.Bu biz kadinlarda var genel anlamda.. kadin burda dert yaniyo kocam sevismek istemiyo diye birde hamile..gelmus baska bi kadin benim kocam her gece isterdi hamileyken diyo mesela:)) nispet yapma konu sahibine deyincede: seninkide mi sevismek istemiyo? Deniyo mesela:)) guler misin aglar misin:)
He bu dogru iste.. afedersin erkekler nasil sevistigiyle hava atarlar genel anlamda.. kadinlarda kocalarinin sevismesiyle.. birsey karsidakinde yoksa bende var baakk demek sacma. Hayatta hersey tersine donebilir.Kabul görme ihtiyacı onların hepsi de.Beyaz tenli bir insan "Ben beyaz tenliyim o yeeee!" diye ortalığa çıkmaz mesela.Bir şeyin varlığından çok bahsediliyorsa ve vurgulanıyorsa aslında o şey orda yoktur bence.Mesela sürekli çok iyi seks yaptıklarını söyleyen bi' çift bence çok iyi değildir.Zaten çok iyi yapanlar da söyleme gereği duymuyo bile , keyfini sürüyo.Bunun gibi şeyler işte.Ama şu var ki genel anlamda şov yapmayı seven milletiz.
Zaten burası uçmuş durumda , geçen bir konu vardı kadın kocasının aşırı cimriliğinden şikayet ederken araya kocasının söylediği sevgi sözcüklerini de sıkıştırıyordu.Biri kocasından dert yanar , diğeri gelir "Aaa kocam hiç öyle yapmaz." diye kocasını över.Annem hep şey derdi - babamla 42 yıllık evliler bu arada - kocasını çok öven kadın evde şiddet görüyor bile olabilir , fazla kulak asma milletin ilişkisiyle ilgili söylediklerine derdi.Bir sürü çift görmüştür eminim , bu çıkarımı öyle yapmıştır.Ben de böyle düşünüyorum.Hersey mukemmel olamazki.. yazik burdada okuyoruz millet bakip ona buna evde cingar cikariyo kocasina karisina. Aslinda ozeniyolar birseylere ama gercek degil ne yazikki. Keske gosterdikleri kadar mutlu olsa herkes, cok isterim.
Ehehe son satırlar bana ait. :) ilk satırlarAnam dedim bu kiz ne diyo:))
Hatirladim o konuyu:) aktif yorum yapmistim hatta:) bi kadin kocasini baska bi kadina zaten niye overki:) kadin 42 yillik evliyse bise biliyoda konusuyodur yani :) helal olsun masallah 42 yil ozendim vallaZaten burası uçmuş durumda , geçen bir konu vardı kadın kocasının aşırı cimriliğinden şikayet ederken araya kocasının söylediği sevgi sözcüklerini de sıkıştırıyordu.Biri kocasından dert yanar , diğeri gelir "Aaa kocam hiç öyle yapmaz." diye kocasını över.Annem hep şey derdi - babamla 42 yıllık evliler bu arada - kocasını çok öven kadın evde şiddet görüyor bile olabilir , fazla kulak asma milletin ilişkisiyle ilgili söylediklerine derdi.Bir sürü çift görmüştür eminim , bu çıkarımı öyle yapmıştır.Ben de böyle düşünüyorum.
Bakalim konu sahibi ne cevap verecek :) dedektif gibisiniz masallah :))Ehehe son satırlar bana ait. :) ilk satırlarElmaemma ait
Konu kilitliydi sanırım o yüzden alıntı yapamadım kopyalamak aklıma geldi link paylaşmayı sonradan akıl edebildim
Evlilik nasıl gidiyor diye soran birine 'ayrılsak baskasıyla mutlu olamam' demek bence cok tuhaf. Konu oralara geliyo diyosunuz ama bence konuyu siz getiriyosunuz oralara. Ayrıca herkes kocanızın bu huyları sonradan rahatsız edecek dedigine göre acaba cok fazla cevreyi rahatsız eden huyu var da siz mi gormuyorsunuz? Herkesin bu sekilde konusması tuhaf çünkü.Evet haklısınız. Ne diyelim o zaman hayırlısı.
Ama bazen nasıl diyeyim... Örnek veriyorum teyzem, soruyor evlilik nasıl diye ben de iyi diyorum iyi ki evlenmişiz ayrılsak başka kişiyle mutlu olamam yani kafa yapımın uyuştuğu daha iyi biri yoktur bence diyorum iyi bulduk birbirimizi.
Alaylı alaylı bakıyor suratıma birkaç yıl sonra görücem sizi diyor. Zaten 2 yıl olmuş anlaşamasak 2 yılda anlardım herhalde. Zamanla o aşk sevgi bitecek soguyacaksın diyor. Hislerime inanmıyor gibi yani.
Ama eşim bana, ben eşime sadık olup hata yapmadıktan sonra ne diye soğuyayım ki? Eşimin bazı huyları var annem olsun teyzem olsun itici buluyor ama ben bulmuyorum. Dobralığı mesela. Yanlışsa bir kişi annem bile olsa yanlışsın der.
Ben de öyleyim biraz. Ve bence bu kötü bir huy değil.
Ama neymiş bu huylarından zamanla soğuyacakmışım. Eşimden daha iyileri de varmış.
Yahu isterse olsun eşimden daha iyisi. Ama ben eşimi sevdikten sonra bana ne elin adamından.
Kimse mükemmel değil. Benim de çekilmez huylarım var eşimin de. Birbirimizi öyle kabul ettik sevdik niye soğuyalım ki.
Ama bunu kabul etmiyorlar neymiş bir gün soğuyacakmışım.
Birkaç kişi de böyle söyledi bir süre sonra soğuyor insan diye.
Ama kim ne derse desin soğumam için büyük yanlışlar yapması lazım. Zaman falan köreltmez bizi. Durduk yere soğumam. Mantıklı olan bu değil mi?
Anneler her şeyi bilir zaten genelde , hayat tecrübesi.Her anne böyle bence.Bizim oralarda da bi' laf vardır "Kocayla , çocuk övülmez." diye.Neden bilmem böyle söylenegelmiş.Ataların bi' bildiği olsa gerek.Hatirladim o konuyu:) aktif yorum yapmistim hatta:) bi kadin kocasini baska bi kadina zaten niye overki:) kadin 42 yillik evliyse bise biliyoda konusuyodur yani :) helal olsun masallah 42 yil ozendim valla
Aman nazar değmesinBakalim konu sahibi ne cevap verecek :) dedektif gibisiniz masallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?